Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Още един въпрос, където в България 90 процента плащат в кеш, как ще отрази това на България освен фалшият доклад, как ще се отрази и дигиталното евро? 

И на бабичките дето продават по тротоара по 2-3 глави лук и чесън.

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Бойкоборисов остъпник по-скоро. И не съм избягал, принудиха ни и изнудиха ни. И прочети какво е еничар.

Не само красив мустак, но и умен. Браво.

Досега не съм го виждал този убавец. Какъв мустак има, много е трудно да го подържаш.

Никой не те е принудил. В София можеш добри пари да изкарваш, ако си направиш труда да минеш няколко курса. Аз мигрирах, защото исках и можех и общо взето ти също, защото ти беше по-изгодно. Но може и в България човек да живее.

преди 1 час, BANKATA написа:

Никаква опорка не е това, а съвсем сериозен въпрос.

Прав си не е опорка а папагалски тъпизъм който няма общо с темата.

преди 36 минути, цър-вул написа:

Днес трябва да се е състояла среща на шефовете на служби по повод анти-евро кампанията в БГ пространството, свикана от А. Атанасов...

И ще се следи във форума кой е срещу еврото и му се спира еврото.

преди 2 минути, В. Велев написа:

И ще се следи във форума кой е срещу еврото и му се спира еврото.

Няма да му се спира еврото, но ще се докладва където трябва. Вече там ще се решава дали и какви действия да се предприемат

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Няма да му се спира еврото, но ще се докладва където трябва. Вече там ще се решава дали и какви действия да се предприемат

Нали знаеш че властта е ден до пладне. След това какво да ви правим доносниците?

преди 16 минути, Лудият Учен написа:

А бре, кретен,кой ти каза,че съм против приемането на Еврото...Кога ще престанеш да ме клеветиш...Леке нагло си...

А някъде да съм написал, че си против или да съм те обидил?

Смотаняк!

Редактирано от Staff. (преглед на промените)

Стана ми смешно как Дания като ротационен председател ни поздравява за Еврозоната и обяснява колко сме щели да "спечелим" от еврото, а в същото време Дания бяга от Еврозоната като дявол от тамян. 🤣🤣🤣

преди 11 минути, Martin Dinev написа:

А бре разбирачи. Румъния защо не влиза в еврозоната? Нима имаме "по-растяща" икономика от тях? ахаххахахахаахахахахахах 

Защото не са в борд

преди 38 минути, Rudy M. написа:

Аз ли искаш да ти отговоря?... :huh: Ами, ОК.

Аз не съм част от кампания "за" или "против" еврото. Така че отговорът ми е: "Не знам и не ме интересува. Не е мой проблем".

Ясно. И ти нямаш отговор...

И като не си "за" или "против" еврото, чий го дириш в тази тема? Дойде само за да подложиш на критика тези, които са "против" ли?

преди 26 минути, Staff. написа:

А някъде да съм написал, че си против или да съм те обидил?

Смотаняк!

За този паметен за България момент, да се сезират @Banesc54 @Proshark @Веси Филипова @В. Велев @ined @Inana.. @Sliderum2 @asp1re @Лудият Учен А,сега ,кажи по каква причина си ме споменал тук ??? Ако не си искал да ме обидиш,за какъв Дявол ме коментираш в този смисъл ??? Аз дори не съм писал в този форум за Еврото...

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Ясно. И ти нямаш отговор...

И като не си "за" или "против" еврото, чий го дириш в тази тема? Дойде само за да подложиш на критика тези, които са "против" ли?

Когато под името ти се появи табелка "Модератор", тогава ще можеш да ми държиш сметка в коя тема какво пиша. Дотогава - аре у лево :mad:  .

току-що, Rudy M. написа:

Когато под името ти се появи табелка "Модератор", тогава ще можеш да ми държиш сметка в коя тема какво пиша. Дотогава - аре у лево :mad:  .

Хем не си нито "за", нито "против", но специално дойде в тема, която не те интересува, за да критикуваш тези които са против. Някаква поръчка ли изпълняваш? Точки ли събираш пред някого?

преди 13 минути, Лудият Учен написа:

За този паметен за България момент, да се сезират @Banesc54 @Proshark @Веси Филипова @В. Велев @ined @Inana.. @Sliderum2 @asp1re @Лудият Учен А,сега ,кажи по каква причина си ме споменал тук ??? Ако не си искал да ме обидиш,за какъв Дявол ме коментираш в този смисъл ??? Аз дори не съм писал в този форум за Еврото...

Споменах няколко човека на случаен принцип!

Нещо лошо ли съм направил? 

Ако не те интересува темата, подминаваш коментара и това е!

преди 35 минути, Martin Dinev написа:

Румъния защо не влиза в еврозоната?

• бюджетeн дефицит - 9.3% за 2024 г. (надвишава три пъти допустимия праг на ЕС)
  • инфлация - 5.2%
  • висок лихвен процент - 6.5%

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Хем не си нито "за", нито "против", но специално дойде в тема, която не те интересува, за да критикуваш тези които са против. Някаква поръчка ли изпълняваш? Точки ли събираш пред някого?

Кого съм критикувал?...

Може да не съм "за" или "против", но все пак да имам какво да пиша по темата.

Например, тази много ценна реакция на една от вашите симпатизантки:

Screenshot-20250708-191331.jpg

:cool: 

преди 7 минути, Staff. написа:

Е,как ще споменеш на случаен принцип някого...Какъв е смисълът тогава ? Защо си го написал това ? 

преди 14 минути, Staff. написа:

А мен защо си ме споменал? Казах че съм съгласен да приемем еврото когато Румъния, Дания и Полша го приемат.

преди 13 минути, Rudy M. написа:

Имаш да напишеш... каквото ти е спуснато. Когато ти се зададе конкретен въпрос, чийто логичен отговор противоречи на опорките ти, изведнъж се оказа че ти мнение нямаш :)

преди 15 минути, plamen.spam написа:
  • бюджетeн дефицит - 9.3% за 2024 г. (надвишава три пъти допустимия праг на ЕС)
  • инфлация - 5.2%
  • висок лихвен процент - 6.5%

Нали не смятате наистина, че инфлацията в България е само 3% или там колко го бяха казали... :D:D:D 

преди 8 минути, Лудият Учен написа:

Е,как ще споменеш на случаен принцип някого...Какъв е смисълът тогава ? Защо си го написал това ? 

Ма и ти си намерил къде дда търсиш логика.:lol6:

преди 14 минути, Rudy M. написа:

Кого съм критикувал?...

Например, тази много ценна реакция на една от вашите симпатизантки:

Истината е, че и в двете посоки много се преекспонира и валят манипулации.

току-що, Martin Dinev написа:

Нали не смятате наистина, че инфлацията в България е само 3% или там колко го бяха казали... :D:D:D 

Шшшт тихо ве, баси путлераста, щом Боко, Шиши и Теменужка са казали че е 1% начи е 1%, край. 😁

става страшно само това ще кажа

цените растат

а държавата е фалирала

нищо чудно скоро  пунционери и държавни чантажии и  бизнес да осъмне с напечатана хартия без покритие 

щели да се дават 300 милиона ама евро ли левове ли да се напечатат новите пари ....

а едно време  тока се продаде на частници  за толкова ....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.