Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

току-що, Веси Филипова написа:

Като има урунгели като ония двамата с големите кратуни и безличната Киселова и още неколцина отрепки, дето се лакомят да живеят на чужд гръб.

Ахааа, чак сега разбрах защо си против еврото! 

Защото няколко човек щели да живеят но ч,жд гръб.... ех да беше и ти сред тези няколко човека, друга песен щеше да пееш сега, нали? 😁

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 3 минути, teo-glavata написа:

И да има VAR....нали пак ние ще глрдаме записа ще решаваме?

Защо се радваш че приехме еврото като знаеш че сега няма да можеш да правиш повече далавери?

преди 3 минути, В. Велев написа:

Защо се радваш че приехме еврото като знаеш че сега няма да можеш да правиш повече далавери?

Аз работя от години в одновния си бизнес в € / или $/. Какви далавери имаш впредвид? Дори едно "благодаря" да искаш да кажеш, чоеека си иска почетпката е €!

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Аз работя от години в одновния си бизнес в € / или $/. Какви далавери имаш впредвид? Дори едно "благодаря" да искаш да кажеш, чоеека си иска почетпката е €!

Защото съм чувал че с честен бизнес не можеш да забогатееш.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Имаш ли представа изобщо - какво е собствен бизнес?

преди 2 минути, В. Велев написа:

Я сега кажи ти на чия страна си?

Македония не иска да впише Българите в конституцията! 

На страната на Македония или тази на България? 

преди 2 часа, Лудият Учен написа:

Е,как ще споменеш на случаен принцип някого...Какъв е смисълът тогава ? Защо си го написал това ? 

Защото когато някой го ругае и обижда същия получава душевен оргазъм.

Не се занимавай с него, няма да останеш разбран, той си търси празни приказки и спорове.

току-що, asp1re написа:

Защото когато някой го ругае и обижда същия получава душевен оргазъм.

Не се занимавай с него, няма да останеш разбран, той си търси празни приказки и спорове.

Аз не му отговарям на коментарите, а ти твърдиш, че си търся с някой да си пиша и споря! :giggle1:

То бива лъжи, но вашите са наивни, тъпи и безсмислени! 

току-що, Staff. написа:

Аз не му отговарям на коментарите, а ти твърдиш, че си търся с някой да си пиша и споря! :giggle1:

То бива лъжи, но вашите са наивни, тъпи и безсмислени! 

Е, и слепи се опитваш да ни изкарваш ама страничките назад друга песен пеят, добре че не му написа че си го споменал на случаен принцип, иначе човечеца нямаше да спи докато се чуди защо си го споменал…

преди 6 минути, Staff. написа:

Я сега кажи ти на чия страна си?

Македония не иска да впише Българите в конституцията! 

На страната на Македония или тази на България? 

За мен Македония е като Мизия, Тракия и Македония. Т.е. все е Българско.

преди 1 час, Rudy M. написа:

Кого съм критикувал?...

Може да не съм "за" или "против", но все пак да имам какво да пиша по темата.

Например, тази много ценна реакция на една от вашите симпатизантки:

Screenshot-20250708-191331.jpg

:cool: 

Данчето е душичка. Само 40 думи, ама какви! 40 думи, които разтърсиха света. И как виртуозно сплете в едно естественото си огорчение и софийския си комплекс.

преди 14 минути, В. Велев написа:

да с лева е така, затова копейките реват

току-що, В. Велев написа:

За мен Македония е като Мизия, Тракия и Македония. Т.е. все е Българско.

Направих сничка на това твое изказване, защото ако не знаеш става страшен скандал! Македонците се водят от Сърбите, Унгарците и Руснаците, те им казват какво да правят...... чети последните новини! И да не си промениш мнението?

Spoiler

_2025-07-08_231103510.png.41cedf19f9c205f1d27caf7ec72a4201.png

ЕС готви тежък доклад за Северна Македония - Свят - Vesti.bg

преди 15 минути, В. Велев написа:

Чувал си дамо. Ама то трябва и акъл, риск, планове....

Като бяха без пари имотиъе, що не купува? Като нямаше в бг дигитални билбордове, защо не инвестира 90000$?

И т.н....

преди 12 минути, Staff. написа:

Направих сничка на това твое изказване, защото ако не знаеш става страшен скандал! Македонците се водят от Сърбите, Унгарците и Руснаците, те им казват какво да правят...... чети последните новини! И да не си промениш мнението?

Покажи скритото съдържание

_2025-07-08_231103510.png.41cedf19f9c205f1d27caf7ec72a4201.png

ЕС готви тежък доклад за Северна Македония - Свят - Vesti.bg

За съжаление това го правят заради Русия, а не че държат на нас тия от ЕС.

току-що, В. Велев написа:

За съжаление това го правят заради Русия, а не че държат на нас тия от ЕС.

Тоест, ти преди малко каза, че си на страната на България, нали така?

ЕС също е на страната на България, защото България е права, а Русия, Сърбия и Унгария са на страната на Македония, съветват македонците какво да правят...?..? 

Няма македонска държава, език и идентичност: Историците ни развенчаха мита на Северна Македония | Actualno.com

Някой ще направи ли тема, че и там доста ще се спори.... Аз нямам желание да правя тема!

Заглавие примерно: Трябва ли Македония да впише България в конституцията   или нещо подобно!

преди 3 минути, Staff. написа:

Тоест, ти преди малко каза, че си на страната на България, нали така?

ЕС също е на страната на България, защото България е права, а Русия, Сърбия и Унгария са на страната на Македония, съветват македонците какво да правят...?..? 

Няма македонска държава, език и идентичност: Историците ни развенчаха мита на Северна Македония | Actualno.com

Някой ще направи ли тема, че и там доста ще се спори.... Аз нямам желание да правя тема!

Заглавие примерно: Трябва ли Македония да впише България в конституцията   или нещо подобно!

Нали това ти обяснявам, че борбата м/у ЕС и Русия ще ни помогне за Македония. Ама не защото от ЕС много ни обичат. А защото мразят Русия, а Русия държи за Македония. Защото сега пък ние сме против Русия. 

преди 6 минути, Staff. написа:

Това не е нищо. Какво като впише. Все едно България да впише в конституцията че в България живеят българи.

Еврото е стожер на валутния ни  борд от 2007 година.     Ако ЕС се разединят - щем не щем,  ще си връщаме лева.   Стига сте се шашкали.     Същото ще правят и в другите Евродържави.   

току-що, attj написа:

Еврото е стожер на валутния ни  борд от 2007 година.     Ако ЕС се разединят - щем не щем,  ще си връщаме лева.   Стига сте се шашкали.     Същото ще правят и в другите Евродържави.   

И аз затова толкова не се притеснявам че приехме еврото, защото скоро се разпада ЕС.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Нали това ти обяснявам, че борбата м/у ЕС и Русия ще ни помогне за Македония. Ама не защото от ЕС много ни обичат. А защото мразят Русия, а Русия държи за Македония. Защото сега пък ние сме против Русия. 

Чакай малко, ти нали беше на страната на България? 😁

Спора е между България и Македония, не забравяй това! :)

ЕС са на страната на България, а Русия е против България в случая и настройва Северна Македония срещу нас?

преди 6 минути, В. Велев написа:

Все едно България да впише в конституцията че в България живеят българи.

Ти чел ли си Конституцията?

• Автор
преди 4 минути, attj написа:

дано е така.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.