Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 5 минути, communismatic написа:

Тая мантра с "Като сте против ЕС, що сте там!?" е мантра за идиоти. Като живееш в Германия, трябва ли да задължително, да си съгласен с цялостната им политика? Щото ако е така, то значи си идиот. Швабите абсолютно самостоятелно си бастисаха икономиката, никой не им е виновен за нищо. Спряха евтиният руски газ, щото Путин убивал хора в Украйна!? Що за тъпа причина!? Тук говорим за икономически показатели, за цени на основни суровини, за енергия и т.н.?! За зелените простотии, пак ли някой друг им е крив? Брюксел нали уж е за опазването на околната среда? Ми, що Урсула договаря "евтините" танкери с втечнен газ от САЩ? Те нали пътуват към месец чрез танкери? Тия танкери не замърсяват ли природата? Или едното е "демократично" замърсяване, другото не е?!
Оня ден гледам някаква снимка на Дмитрий Песков, снимал се до "Тесла"-та си. От долу коментари на умнокрасиви, що не бил ползвал руски автомобили? Ми, то в "Тесла"-та, аз не знам, да има изобщо нищо американско. Най-вероятно е правена в Китай, и то с руски суровини. Да не говорим, че дори и в телефоните, които умнокрасивите ползват и постоянно плюят Китай, че са "долни комунисти", то и там няма нищо американско и западно. Всичко е китайско, и то правено с руски суровини.

E затова сте за смях навсякъде

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

Евала, ето това е истински банкер, завършил вишУ образование през соца  :lol6:

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'ー 1d За лева когато 1 долар беше 3024 лева и имах много левове'

Кокич кога е виждал толкова пари накуп?   Като в Мосейково -там броят рубли и копейки.

От соц колибата се надникна другия вишист. Трябва да заработва за кисело мляко

преди 8 минути, Zolin написа:

От соц колибата се надникна другия вишист. Трябва да заработва за кисело мляко

Къде е това?   Или още не си си преброил копейките??

Скоро Кокич как ще брои някакви различни банкноти  Може да бъде изображение с пари и текстово съобщение  

на 13.10.2025 г. в 17:36, communismatic написа:

Тая мантра с "Като сте против ЕС, що сте там!?" е мантра за идиоти. Като живееш в Германия, трябва ли да задължително, да си съгласен с цялостната им политика? Щото ако е така, то значи си идиот. Швабите абсолютно самостоятелно си бастисаха икономиката, никой не им е виновен за нищо. Спряха евтиният руски газ, щото Путин убивал хора в Украйна!? Що за тъпа причина!? Тук говорим за икономически показатели, за цени на основни суровини, за енергия и т.н.?! За зелените простотии, пак ли някой друг им е крив? Брюксел нали уж е за опазването на околната среда? Ми, що Урсула договаря "евтините" танкери с втечнен газ от САЩ? Те нали пътуват към месец чрез танкери? Тия танкери не замърсяват ли природата? Или едното е "демократично" замърсяване, другото не е?!
Оня ден гледам някаква снимка на Дмитрий Песков, снимал се до "Тесла"-та си. От долу коментари на умнокрасиви, що не бил ползвал руски автомобили? Ми, то в "Тесла"-та, аз не знам, да има изобщо нищо американско. Най-вероятно е правена в Китай, и то с руски суровини. Да не говорим, че дори и в телефоните, които умнокрасивите ползват и постоянно плюят Китай, че са "долни комунисти", то и там няма нищо американско и западно. Всичко е китайско, и то правено с руски суровини.

Аз те питах преди време защо изпратихте с "Облаче ле бяло" и сълзи на очи приятели в Германия. Те не бяха ли наясно с цялостната им политика? Ти като приятел защо не ги посъветва?

За зелените простотии съм абсолютно съгласен.

Само да ти кажа, че в телефоните, които всички ползваме, СКЪПИТЕ компоненти като процесор, модем и памет не са китайски. Ако щеш ми вярвай.

преди 1 минута, parmobil написа:

Аз те питах преди време защо изпратихте с "Облаче ле бяло" и сълзи на очи приятели в Германия. Те не бяха ли наясно с цялостната им политика? Ти като приятел защо не ги посъветва?

И като не са съгласни с цялостната им политика, дай да стоят тук и да работят за 1400 лева заплата? Това е същински псевдопатриотизъм. Проблема в Европа с мигрантите не е, че няма работна ръка. А, че никой няма да работи за тия пари. Щото през декември като бях в Рим всички магазинери и келнери бяха негри. Кво ще ми кажеш, че няма жабарчета, дето да работят на тяхно място ли? Има, просто негрите са им изключително удобна работна ръка. Излизат им адски евтино.

преди 4 минути, parmobil написа:

Само да ти кажа, че в телефоните, които всички ползваме, СКЪПИТЕ компоненти като процесор, модем и памет не са китайски. Ако щеш ми вярвай.

Аха, скъпите. Ама другите са китайски, ама за тях си затваряме очите. Предлагам даже най-отгоре с големи букви, да пише ''Made in USA, manufactured in evil and dangerous China".

преди 2 минути, communismatic написа:

И като не са съгласни с цялостната им политика, дай да стоят тук и да работят за 1400 лева заплата? Това е същински псевдопатриотизъм. Проблема в Европа с мигрантите не е, че няма работна ръка. А, че никой няма да работи за тия пари. Щото през декември като бях в Рим всички магазинери и келнери бяха негри. Кво ще ми кажеш, че няма жабарчета, дето да работят на тяхно място ли? Има, просто негрите са им изключително удобна работна ръка. Излизат им адски евтино.

Аха, скъпите. Ама другите са китайски, ама за тях си затваряме очите. Предлагам даже най-отгоре с големи букви, да пише ''Made in USA, manufactured in evil and dangerous China".

А аз бях за сефте в Анталия и имаше индонезийци, филипинци, ребята от бившите ССР. Тази миграция не е само в ЕС.

Не е задължително да е Made in USA. Паметта предимно е на Samsung. Просто споделям технически факти и не се дракам.

преди 2 минути, parmobil написа:

Тази миграция не е само в ЕС.

Че аз да съм твърдял, че е само в ЕС? Просто е факт, че Брюксел стимулира мигрантската измет. Предния път ти дадох пример с "Фронтекс", които щяха да санкционират Гърция, понеже имала неблагоразумието, да отблъсква мигранти. Кво има да коментираме повече.

преди 8 часа, В. Велев написа:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Добро утро!  Тази сутрин комсомолецът Кокич пак ли се мисли за чавдарче?   Приготвя ли си ново портмоне за допълнителните монети и банкноти???   

преди 18 минути, attj написа:

Добро утро!  Тази сутрин комсомолецът Кокич пак ли се мисли за чавдарче?   Приготвя ли си ново портмоне за допълнителните монети и банкноти???   

Не знам кой е този Кокич, но сега всички чакат първо 31.10. ;) За чорапки и прочие денят е 25.12, т.е. от както уволниха Дядо Мраз, то Свети Николай не се справя с "пицата" за народа! :) 

преди 23 минути, attj написа:

При Кобзон няма да ти трябва

Очаква се Кокич-Золин пак да ни посъветва нещо особено разумно.

преди 44 минути, (:IdioibI:) написа:

Не знам кой е този Кокич, но сега всички чакат първо 31.10. ;) За чорапки и прочие денят е 25.12, т.е. от както уволниха Дядо Мраз, то Свети Николай не се справя с "пицата" за народа! :) 

Трол- духалка, не го ли знаеш ?

преди 18 минути, nusho73 написа:

Трол- духалка, не го ли знаеш ?

Нуша ти ли си

275958808_2948699708650854_3091993215225462221_n.jpg.51eec26142368c127e5904a79cca827a.jpg

При Кокич-Золин вдетиняването няма спирачки.   Трудно ще брои евра и евроцентове.

преди 6 минути, attj написа:

При Кокич-Золин вдетиняването няма спирачки.   Трудно ще брои евра и евроцентове.

Може да бъде изображение с текст, който гласи '14m Rumyana Diyanova Има ли още биолаборатории в Украйна? Защо никой не говори за тях В България! Как така, така българите все боледуват? Reply 9 View 3 replies'

преди 4 минути, attj написа:

На него му се плаща в украински копейки. Какви евра? Какви евроцентове? :speak:

• Парична единица: Украйна използва гривна като национална валута.
  • Подразделение: 1 гривна се дели на 100 копейки.
преди 7 минути, ivottoshev написа:

На него му се плаща в украински копейки. Какви евра? Какви евроцентове? :speak:

• Парична единица: Украйна използва гривна като национална валута.
  • Подразделение: 1 гривна се дели на 100 копейки.

Алконалпонг се надигнал изпод масата 

Новите банкноти на Кокич - той вече ще е богат пенсионер      Банкноти от серия „Европа“

Банкер от соца:lol6:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.