Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 2 минути, attj написа:

Кокич не се сеща за отговора - сега можеш и трябва да имаш много хиляди Евра.   Не е като да си все в Мосейково...

Събра ли инфо с ушите а папагале

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 1 минута, Zolin написа:

Защо не можеш да ми отговориш комунисте

А оня комуниста Тодор само инфо събира с чугуна и предава папагала :giggle1:

Отговорих ти още първият път, изкуфели троле. 

Четеш ли подписа ми? Колкото повече заработваш, толкова по-тежко ще бъде положението ти. Само да ти кажа че и Лоботомир Насраний не вярваше :topsecret2:

току-що, ivottoshev написа:

Отговорих ти още първият път, изкуфели троле. 

Четеш ли подписа ми? Колкото повече заработваш, толкова по-тежко ще бъде положението ти. Само да ти кажа че и Лоботомир Насраний не вярваше :topsecret2:

Почнаха фантазиите от алкохолните изпарения а троле-пиянка от соца

преди 6 минути, Zolin написа:

Събра ли инфо с ушите а папагале

Трябва да събираш Евро.

преди 2 минути, Zolin написа:

Почнаха фантазиите от алкохолните изпарения а троле-пиянка от соца

Ъхъм, фантазии са. Питай лоботомирания що едно време се появяваше ежедневно, а сега едвам събира силички да дойде и да тролне един-два пъти в месеца :giggle1:

преди 4 минути, attj написа:

Трябва да събираш Евро.

Няма евра няма какво да предадеш пенсионер-доносник не го ли разбра 

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Ъхъм, фантазии са. Питай лоботомирания що едно време се появяваше ежедневно, а сега едвам събира силички да дойде и да тролне един-два пъти в месеца :giggle1:

Съветския ти комп е забил от алкохола. Много си се лоботомирал

Съветския ти комп е забил от алкохола

Брех какъв голям репертоар, съветски комп, интернат , Мосейково, после пак съветски комп, интернат , Мосейково, после пак съветски комп, интернат , Мосейково...

Респект, човече, ти си жив гений  :wors:

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Брех какъв голям репертоар, съветски комп, интернат , Мосейково, после пак съветски комп, интернат , Мосейково, после пак съветски комп, интернат , Мосейково...

Респект, човече, ти си жив гений  :wors:

Виж че си лоботомиран в интерната. Какъв друг репертоар да имаш беден троле. "Русия ни превзема за три дни с духовия военен оркестър":giggle1:

На хранилка в форум вика наиш ли къФ репертоар имам 24/7 на кило гроздова :lol6:

току-що, Zolin написа:

Виж че си лоботомиран в интерната. Какъв друг репертоар да имаш беден троле. "Русия ни превзема за три дни с духовия военен оркестър":giggle1:

За интерната разбрахме. Дай сега за Мосейково, а после и за съветския комп :)

преди 1 минута, ivottoshev написа:

За интерната разбрахме. Дай сега за Мосейково, а после и за съветския комп :)

Сипвай си спирта и заработвай ТъпоТошеф

току-що, Zolin написа:

Сипвай си спирта и заработвай

Не щем да заработвам. Сега съм в къщи и се забавлявам с един трол-олигофрен в един форум, след малко ще ми стане готово яденето, ще хапна, и ще се изтегна на диванчето пред домашното кино да зяпам някой филм. От една страна имаме забава с трол-олигофрен и филмче, от друга - заработване. Че кой би избрал второто :question:

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не щем да заработвам. Сега съм в къщи и се забавлявам с един трол-олигофрен в един форум, след малко ще ми стане готово яденето, ще хапна, и ще се изтегна на диванчето пред домашното кино да зяпам някой филм. От една страна имаме забава с трол-олигофрен и филмче, от друга - заработване. Че кой би избрал второто :question:

Има ли беден трол пенсионер като тебе който да не си е в колибата и да заработва стотинки в форум. Я ми отговори

преди 3 минути, attj написа:

5-euro.jpgКокич мечтае за толкова на ден    

Само мечта ти е. Тука оставате на левове. Бедни доносници тролове

Ми не знам. Вие с Лоботомиран Двайсти богати ли сте?

Като трол си лоботомиран, разбира се че не знаеш нищо. 

преди 2 минути, attj написа:

Моите дневни джобни   -   около 6000 лв на месец

Знаем ги твойте форумни около 6000 рубли.

преди 3 минути, Zolin написа:

Като трол си лоботомиран, разбира се че не знаеш нищо. 

Хем съм бил трол, хем не съм бил знаел нищо за троловете?

Айде земи се разбери сам със себе си, и чак тогава пиши.

пп: Само побързай, че имам само около десет минутки да ти обръщам Фнимание

Хем съм бил трол, хем не съм бил знаел нищо за троловете?

Айде земи се разбери сам със себе си, и чак тогава пиши.

пп: Само побързай, че имам само около десет минутки да ти обръщам Фнимание

Хем си лоботомиран хем знаел. Интерната те е объркал Защо така. След десет минути ти гасят нета санитарите

Кокич цял живот е беден комсомолец и това също го е забравил.  Сега трябва вече всички да свикват с Евро.

преди 1 минута, attj написа:

Кокич цял живот е беден комсомолец и това също го е забравил

Защо го забравяш крепостнико

Интерната те е объркал 

Интерната? Хммм, не беше ли ред на "съветски комп"? 

А-а-а-а, сетих се, сега декламираш заучените фрази в разбъркан ред, за да изглежда че са повече. Ми браво, ама ефектът не е този, който си очаквал. Пак си личи че ти е беден речника. 

Айде до по-после. Ти си заработвай жълтите стотинчици за брой публикации, само не забравяй, че колкото повече заработиш, толкова повече ще дадеш после на чичо доктор, демек заболяването ти ще е по-тежко :)

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Интерната? Хммм, не беше ли ред на "съветски комп"? 

А-а-а-а, сетих се, сега декламираш заучените фрази в разбъркан ред, за да изглежда че са повече. Ми браво, ама ефектът не е този, който си очаквал. Пак си личи че ти е беден речника. 

Айде до по-после. Ти си заработвай жълтите стотинчици за брой публикации, само не забравяй, че колкото повече заработиш, толкова повече ще дадеш после на чичо доктор, демек заболяването ти ще е по-тежко :)

Aйде че ти спряха нета санитарите

преди 13 часа, jhoro написа:

Никога не са искали - целта е била Проливите!

Абсолютно вярно. А бе как си представят копейките да е станало "събрали се много руснаци и от любов към България тръгнали да ни освобождават?" Това е соц пропаганда за идиоти и наивници. Било е по заповед на царя и вековната му мечта "за излаз на топлите морета". През 1890г Стамболов подкупва руснака Михаил Якобсон в Букурещ да му даде тайни документи, доказващи че Русия е дошла тук 1878г не да ни освободи, а  да ни окупира, и то използвайки по най-гнусен имперски начин кръвта ни. Русия просто казва, че това е лъжа, както го прави от векове. Васил Коларов обаче през 1935г в архивите на Москва вижда същото нещо и от тъпота, за да ни настрои само срещу руския цар, го изнася в ""Авантюры русского царизма в Болгарии".

току-що, kt25 написа:

Абсолютно вярно. А бе как си представят копейките да е станало "събрали се много руснаци и от любов към България тръгнали да ни освобождават?"

Ако са искали „освобождаване“ или само окупиране на тази територия - можело е да стане още след Руско-турската война от 1828 – 1829 г. - когато територията от София до Черно море е завзета, включително и Одрин. Вместо това генерал Дибич казва:

Цитат

Важно дело, бедни българи! Но седете си мирни във ваше отечество! До ще време и за вас! Сега се говори за Влашко, Богданско и Сърбия… Не бойте се. Сега веки ще да се издаде ферман за амнистия. Българи! Стоете си мирни, че ше обърна топове да ви избия аз!…

Капитан Георги Мамарчев е арестуван, а българските доброволци са разформировани и обезоръжени.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.