Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

А какво му е лошото хората да искат да имат силна и независима национална валута?

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 4 минути, The Lone Star написа:

А какво му е лошото хората да искат да имат силна и независима национална валута?

Както наскоро ме пита един комунист дето "чул" от едно друго място че съм казал: естествено нямалявате :bye1:

Цитат

Владислав Горанов, който беше финансов министър в периода 2014-2020 година, коментира, че бюджетният дефицит за тази година вече не е 3%. 

"Дефицитът много отдавна не е 3 на сто. Дефицитът, потенциалният, за тази година е 5-6 на сто, колко ще се изпълни, зависи от това дали ще се пускат разходи. А потенциалният дефицит за догодина е 8,1%. 

Колко ще се покаже и колко ще се постигне, зависи от политиците, при равни други условия, ако не се пипа данъчната система. Искаме или не искаме, ще трябва да си преразгледаме данъчната система, защото отдавна разходите надминаха трайно и небалансирано потенциалните възможности на данъчната политика", посочи бившият финансов министър.

преди 31 минути, LOSHIAT написа:

Всичките дето искате силният и независим "лъв" приличате на този дето се смее.Толкова ли е трудно да се усетите.

Ми не знам. Човек който се смее на призив за нов референдум, привърженик или противник е на Еврозоната? Толкова си прост, че не можеш да се усетиш какъв автогол си вкара с тази снимка 😁

Сега се сещам за една опорка от умнокрасивите - трябвало да влезем в Еврозоната, понеже приемането на еврото било въпрос на национална сигурност. Т.е. ако Вовата иска да ни нападне, точно влизането в Еврозоната ще го откаже... Или пък, като приемем еврото, щяло да седнем на масата на преговорите с всички страни-членки. Колкото досега нещо зависеше от нас, толкова и след влизането в Еврозоната. Даже и по казуса "Македония" никой не ни подкрепи. Общо-взето, ние сме държава-посмешище, никой не ни бръсне за живи...

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Ми не знам. Човек който се смее на призив за нов референдум, привърженик или противник е на Еврозоната? Толкова си прост, че не можеш да се усетиш какъв автогол си вкара с тази снимка 😁

ТъпоТошеФ пак ли тва успя да измислиш

Човек си вкарал автогол че се смеел на призив за референдум на комунисти :giggle1: 

275958808_2948699708650854_3091993215225462221_n.jpg.51eec26142368c127e5904a79cca827a.jpg

Другарите комуняги за да се предпазят от еврото да намятат един бял чаршаф и да тръгват бавно към гробищата.

преди 4 минути, ined написа:

Другарите комуняги за да се предпазят от еврото да намятат един бял чаршаф и да тръгват бавно към гробищата.

Това е умника, дето съвсем сериозно написа, че Радев не бил никакъв президент, щото нищо не се променяло в България откакто бил станал президент. Такива хора са най-върлите поддръжници на еврото. Интересно, какво по-точно може да направи Румен Радев като президент на една парламентарна република... 😆

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

Еврото е още една крачка към изкореняването на РуZкото влияние. Може някой ден да се оправи тая държава...

И с какво влизането в еврозоната ще изкорени руското влияние? Конкретно? 😆

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Еврото е още една крачка към изкореняването на РуZкото влияние. Може някой ден да се оправи тая държава...

Да се готвят православието и кирилицата. Тогава вече ще цъфнем и вържем...

преди 45 минути, Zolin написа:

ТъпоТошеФ пак ли тва успя да измислиш

Човек си вкарал автогол че се смеел на призив за референдум на комунисти :giggle1: 

Ми върни се на снимката и виж как се е снимал, пък тогава кажи дали не е автогол 😁

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Ми върни се на снимката и виж как се е снимал, пък тогава кажи дали не е автогол 😁

ТъпоТошеФ тва си ти на снимката след като си препипал няколко чаши на клиенти.

преди 2 минути, Zolin написа:

ТъпоТошеФ тва си ти на снимката след като си препипал няколко чаши на клиенти.

Ама, Цоцко, аз не съм привърженик на влизането ни в Еврозоната сега, бре 😄

Оказа се в небрано лозе с опита си да замажеш ''автогола'' на твоят колега-трол и сега се чудиш как да се измъкнеш… Ми не, няма измъкване, елементарнико 😁

преди 25 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Спрете с тази тъпа пропаганда "ако не приемем еврото; ако не купим американските скъпи трошки; ако не построим завод за мръсен барут; ако не се въоръжаваме за сметка на нови дългове, ако не истерясваме от пещерна русофобия и т.н. Все "ако" не направим това и това, Русия щяла да ни превземе - наистина ли сериозно си вярвате на тези глупости!? Аз се хващам на бас, че в Русия дори не се сещат за нас, а ако се присетят е само, за да злорадстват как в последния момент се качваме на вече потъващия Титаник. 

преди 4 минути, Flashback написа:

Спрете с тази тъпа пропаганда "ако не приемем еврото; ако не купим американските скъпи трошки; ако не построим завод за мръсен барут; ако не се въоръжаваме за сметка на нови дългове, ако не истерясваме от пещерна русофобия и т.н. Все "ако" не направим това и това, Русия щяла да ни превземе - наистина ли сериозно си вярвате на тези глупости!? Аз се хващам на бас, че в Русия дори не се сещат за нас, а ако се присетят е само, за да злорадстват как в последния момент се качваме на вече потъващия Титаник. 

Руснаците ако решат ще ни превземат въпреки всичко което си изброил. Най-много да ги забавим с месец-два. Нито има кой да воюва от европейска страна (камо ли пък от българска), нито можем да им стъпим на малкият пръст като боен опит и съвременни бойни тактики. Добре е, че си прав за едно - нападение над Европа въобще не минава през главата на Путин.

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Ама, Цоцко, аз не съм привърженик на влизането ни в Еврозоната сега, бре 😄

Ама как да не си, за малко пиене си готов на всичко. Нали те снимаха

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Руснаците ако решат ще ни превземат въпреки всичко което си изброил. Най-много да ги забавим с месец-два. Нито има кой да воюва от европейска страна (камо ли пък от българска), нито можем да им стъпим на малкият пръст като боен опит и съвременни бойни тактики. Добре е, че си прав за едно - нападение над Европа въобще не минава през главата на Путин.

За три дни ни "превземат" с военния духов оркестър като в Украйна :lol6: 

542758177_1996542644435959_2132183800874454316_n.jpg

преди 15 минути, Flashback написа:

преди 5 минути, ivottoshev написа:

И вижте до къде ни докараха идиотите-да говорим за народ,който ни е дал държава след 500 години робия....дали ще ни напада или не....при положение ,че предателите ни дават оръжие на тези, които воюват срещу същите,които са ни дали свободата...

преди 21 минути, Flashback написа:

Някъде да съм споменал някаква връзка с Русия.Просто искам сутринта като се събудя както вземам примерно сега 2000лв-1000 евро и на другият ден да вземам 1000евро,а не 10евро заплата.Анадъмно на всички скачащи за мощният "лъв".

преди 1 минута, LOSHIAT написа:

Някъде да съм споменал някаква връзка с Русия.Просто искам сутринта като се събудя както вземам примерно сега 2000лв-1000 евро и на другият ден да вземам 1000евро,а не 10евро заплата.Анадъмно на всички скачащи за мощният "лъв".

Доста добро обяснение... 😆

преди 59 минути, Zolin написа:

Ама как да не си, за малко пиене си готов на всичко. Нали те снимаха

Знам, не особено умни ми приятелю, как седят нещата. Насран си по цялата глава и си зел позата на щраус, заривайки я в пясъка. Отричаш очевАдното, твърдиш че черното е бяло… 

Не помага, Малоумбияяяя, не помагааа. Насраният ти гхз пак свети като на стар ЗИЛ фаровете 😆

преди 1 час, Proshark написа:

И вижте до къде ни докараха идиотите-да говорим за народ,който ни е дал държава след 500 години робия....дали ще ни напада или не....при положение ,че предателите ни дават оръжие на тези, които воюват срещу същите,които са ни дали свободата...

Каза ли си? Олекна ли ти? За матушка сме недружествената страна. Отивай да рониш сълзи, пожалуйста!

преди 2 минути, parmobil написа:

Каза ли си? Олекна ли ти? За матушка сме недружествената страна. Отивай да рониш сълзи, пожалуйста!

Да, де. Ние кво направихме по-рано? Това май доста услужливо го пропускаш... Ти направо си царят на тъпите постове, заклевам се... 😆

преди 42 минути, ivottoshev написа:

Знам, не особено умни ми приятелю, как седят нещата. Насран си по цялата глава и си зел позата на щраус, заривайки я в пясъка. Отричаш очевАдното, твърдиш че черното е бяло… 

Не помага, Малоумбияяяя, не помагааа. Насраният ти гхз пак свети като на стар ЗИЛ фаровете 😆

Все светиш, защо така

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.