Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 1 минута, Belefor написа:

Така и не разбрах какво е копейка....

За Кокич това е стотинка от руска рубла.    Той все още си е като комсомолец - и на 73 години дори.   

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

току-що, attj написа:

За Кокич това е стотинка от руска рубла.    Той все още си е като комсомолец - и на 73 години дори.   

Това ми е ясно, но не разбирам смисъла да казват - ТИ СИ КОПЕЙКА... какво означава това?!?! Лошо ли е хубаво ли е не ми е ясно...

Толкова му е акъла на Кокич.  Употребява го в смисъл "беден руснак" или "беден русофил" .

преди 12 минути, Belefor написа:

Това ми е ясно, но не разбирам смисъла да казват - ТИ СИ КОПЕЙКА... какво означава това?!?! Лошо ли е хубаво ли е не ми е ясно...

За някои е лошо. Смисълът е, че за малко пари продават интересите на България.

преди 23 минути, The Lone Star написа:

За някои е лошо. Смисълът е, че за малко пари продават интересите на България.

Чакай сега да се изясним. Кой продава интересите на България и за какви пари. Не съм чувал или виждал Русия (с копейките) да искат да наложат със сила тяхната валутна единица в България. Нито Русия да налага техния вид на управление/данъци на България.

Но постоянно чета , че еди си кой си западен политик идва да ни обяснява как трябва да приемем това или онова или трябва да наложим санкции на този или онзи по еди си какви си причини (нито една причина не съвпада с интересите на България като суверена държава).

Та не знам аз или вие какви се водите - центове , копейкаджии или стотинкаджии....

Аз съм българин и ми е мило за България като държава, народ, традиции и т.н. По слабо ме интересуват абсолютно всички останали.

Затова не разбирам бълбукащата и онзи другия золин за кого и за какво се борят тук.... 

И тъй като те няма да имат никакъв смислен отговор , ще се задоволя както винаги със смеещия се емотикон :) 

преди 3 минути, Belefor написа:

Чакай сега да се изясним. Кой продава интересите на България и за какви пари. Не съм чувал или виждал Русия (с копейките) да искат да наложат със сила тяхната валутна единица в България. Нито Русия да налага техния вид на управление/данъци на България.

в момента рудия с сила го нлага в Украйна

а някой викат слава Русия - а ги кефи да нходят в западна Европа - като шветчето

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

а някой викат слава Русия - а ги кефи да нходят в западна Европа - като шветчето

Няма проблем - всеки си има право на мнение. 

Аз лични никога не съм казвал слава Русия или слава ЕУ или слава САЩ.

Аз съм за СЛАВА ЗА БЪЛГАРИЯ!

Това какъв ме прави - копейка, центаджия или стотинкаджия?

преди 14 минути, Belefor написа:

Аз лични никога не съм казвал слава Русия или слава ЕУ или слава САЩ.

Това какъв ме прави - копейка, центаджия или стотинкаджия?

Това е хубаво (че си за СЛАВА ЗА БЪЛГАРИЯ!). В следващия момент се сещам, че те и украинците са за "слава Украйна", а територията им понамаля.

преди 23 минути, Belefor написа:

то мнение и действията, ако си противоречат - си е диагноза

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

то мнение и действията, ако си противоречат - си е диагноза

Ето ти я диагнозата отдоло:

image.png.85b1929de5d6bfe4ed866f9a05e4a813.png

преди 8 минути, lebel написа:

Това е хубаво (че си за СЛАВА ЗА БЪЛГАРИЯ!). В следващия момент се сещам, че те и украинците са за "слава Украйна", а територията им понамаля.

Много си прав.

Правя веднага аналогия на Украйна и България.

БКП реши да наложи на всички туркоезични мохамедани/българи в България да си сменят имената. Ако искаш да останеш в България от Ахмед ще се казваш Асен. Ако не искаш - отивай в Турция. Всичко стана по мирен път. И след няколко години по мирен път всичко се обяви за незаконно и хората си върнаха старите имена. Нямаше война, не се проля ненужно кръв.

Оставям на теб да ни осведомиш какво стана в Украйна от 2014 до 2022 за да накара руснаците да влезнат в Украйна....

преди 1 час, attj написа:

Толкова му е акъла на Кокич.  Употребява го в смисъл "беден руснак" или "беден русофил" .

Zaщо си бедна тролска копейка с нула мозък. Виждала ли си евро някъде и как ше ги разпознаваш 

преди 1 минута, Zolin написа:

Zaщо си бедна тролска копейка с нула мозък. Виждала ли си евро някъде и как ше ги разпознаваш 

Ще ти подаря 100 Евро да си поръчаш в Мосейково бабите да ти оплетат нови чорапи.  Зимата идва.  И за първак да останат малко от парите.  

преди 1 минута, attj написа:

Ще ти подаря 100 Евро да си поръчаш в Мосейково бабите да ти оплетат нови чорапи.  Зимата идва.  И за първак да останат малко от парите.  

И като баба си неграмотна. Я покажи картинка на евро от нета да видим дали ги познаваш или някой там в колибата до тебе ше изкара картинка

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

ей това е диагнозата

0afa57c41887ce47355dc00226c6156f_XL.jpg

Държавни-психиатрични-болници-в-България.pdf

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Какво е това Рудия ? И защо със сила го слага на Украйна? Как и къде и го слага? 😁

преди 1 час, Belefor написа:

...

Много си прав.

Правя веднага аналогия на Украйна и България.

БКП реши да наложи на всички туркоезични мохамедани/българи в България да си сменят имената. Ако искаш да останеш в България от Ахмед ще се казваш Асен. Ако не искаш - отивай в Турция. Всичко стана по мирен път. И след няколко години по мирен път всичко се обяви за незаконно и хората си върнаха старите имена. Нямаше война, не се проля ненужно кръв.

Оставям на теб да ни осведомиш какво стана в Украйна от 2014 до 2022 за да накара руснаците да влезнат в Украйна....

Аналогиите определено не са твоята стихия. 

Предполагам Владимир Владимирович е размислил...

(Дано не е фейк. Нямам нужните познания и инструментариум, за да се произнеса категорично.)

... окуражен от Езоп, Лафонтен и Иван Крилов.

Между другото, част от съжаленията ми за преждевременната (според мен) кончина на дата-та е свързана със затриване на документални доказателства, че  на референдума в Севастопол 2014-та бяха гласували около 130% от имащите право на глас... да не споменавам дебаркиралите с байдарки на полуострова "некоторые из коренных народов Дальнего Востока тунгусо-маньчжурского происхождения".

преди 2 часа, Belefor написа:

Ти като какъв се самоопределяш?

Питам, че има тук едни родени, като българи, но се самоопределят за руснаци. Викат "патриоти сме", а развяват руски знамена и оправдават агресията на Русия срещу Украйна, където е пълно с българи!?!  Казват им джендъри-русофили!!!

;)

преди 1 час, Zolin написа:

И като баба си неграмотна. Я покажи картинка на евро от нета да видим дали ги познаваш или някой там в колибата до тебе ше изкара картинка

Ето как Ви обучават в Мосейково      https://epravda.com.ua/rus/news/2018/09/17/640668/

преди 3 часа, Belefor написа:

Сигурно искат да кажат че струваш колкото украинските стотинки (те се казват "копейки"), демек не ставаш за нищо. Само дето не се усещат, че така злепоставят и укрите.

По същият начин се опитват да обиждат Путин заради ръста му. Само че и там не се усещат, че Зелю е висок точно колкото него, а Бабоеб Макарон даже е по-нисък...

К'во да ги правиш - такова си им е нивото :getout:

преди 3 минути, attj написа:

Ето как Ви обучават в Мосейково      https://epravda.com.ua/rus/news/2018/09/17/640668/

Zaщо те обучават нямаш ли капацитет. Кой вместо теб намери това линкче ? Санитаря ли

преди 54 минути, БаалБек написа:

Ти като какъв се самоопределяш?

Питам, че има тук едни родени, като българи, но се самоопределят за руснаци. Викат "патриоти сме", а развяват руски знамена и оправдават агресията на Русия срещу Украйна, където е пълно с българи!?!  Казват им джендъри-русофили!!!

;)

Не смятам да комуникирам повече с кухи лейки като теб....

психодесните да се готвят и да се качват на крилата на самолета за сащ ще има разплата 

Всъщност, думите копейка и грантаджия носят, извън основното си значение, една и съща негативна конотация... не знам к'во значи това, но звучи яко

преди 1 час, Zolin написа:

Zaщо те обучават нямаш ли капацитет. Кой вместо теб намери това линкче ? Санитаря ли

Една баба в Мосейково се похвали.    Обещал си 100 Евро да ти плете чорапи.    И бонус - безплатно да я лекуваш с първак.    Тя на колко години е?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.