Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бойкот на магазините в България

Featured Replies

Аз преди малко напълних торбите. Едвам се понесох...

• Отговори 212
  • Прегледи 11,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек,какво става "2 дена като дадат пенсиите дори 300-те спартанци не могат да спрат пенсионерите" може да ти даде сигнал с червена светлина,защо е необходим точно такъв бойкот...И още нещо-един ден

• .................
    .................

Нито един магазин няма да фалира с един ден бойкот! По този начин няма да се спре покачването на цените. Трябва да разберете и да ви стане ясно, че искате ли по-големи заплати и пенсии - тря

• Ами..ще е хубаво да се видим...дали сме нация,народ ..или сбирщина ..от всичко минало през територията и оставило гнусливото си семе.....Това изцяло,и в пълна степен, ще отговори на въпроса защо на За

Публикувани изображения

преди 25 минути, The Lone Star написа:

Аз преди малко напълних торбите. Едвам се понесох...

При мен бойкота премина скромно.😁 Много народ, голяма блъсканица, това е сигурно заради бойкота...😂Screenshot_20250213_122017_com.huawei.photos.thumb.jpg.376fa04fe607b00c3ca19106624a2a58.jpg

преди 4 часа, NovakJ написа:

При мен бойкота премина скромно.😁 Много народ, голяма блъсканица, това е сигурно заради бойкота...😂Screenshot_20250213_122017_com.huawei.photos.thumb.jpg.376fa04fe607b00c3ca19106624a2a58.jpg

уж си котка пък се храниш като прасе. И не си купувай кола че е опасна за пиене Изтеглят продукти на "Кока-Кола" в Европа заради високо съдържание на хлорат

преди 34 минути, Solly написа:

Днес Кауфланд е пълен повече от всеки път.  

Ми той поета неслучайно е казал "Не сме народ а мърша".
Да се чуди човек, хем ревете хем нищо не щете да направите за да промените нещата.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Да се чуди човек, хем ревете хем нищо не щете да направите за да промените нещата.

Какво да променим? Демокрацията?

преди 38 минути, BulgarianYouguart написа:

уж си котка пък се храниш като прасе. И не си купувай кола че е опасна за пиене Изтеглят продукти на "Кока-Кола" в Европа заради високо съдържание на хлорат

Кое не ти хареса, 250 -то грама пушен врат или 300 -то грама луканка? 😂

Ако имаше с какво щеше да се досетиш, че това не е за ядене, а е за мезе.

Ядене от Кауфланд не купувам, аз дори не пазарувам от там, но днес заради бойкота го посетих!😁

Дори някои от нещата дето купих не са ми нужни, но нали знаеш , че бойкотирах....?😀

Утре ако има бойкот пак бих посетил някой от големите вериги магазин! 🙂

преди 13 минути, The Lone Star написа:

Какво да променим? Демокрацията?

Верно ли ме питаш това?

Живеете в държава в която НИЩО не работи, сами ревете срещу управници, търговци, институции и камара други работи. Питам какво правите за да промените тези неща срещу които ревете? Щото само с рев не става. Още навремето японците беха казали на Жельо "Не търсете заеми а запретвайте ръкави и почвайте работите", У нас няма кой, абсолютен феномен сте, ем ви тъпчат, ем ревете, ем ви е кеф, баси мазохистите.

А колкото до демокрация, явно живееш в света на приказките.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Питам какво правите за да промените тези неща срещу които ревете? Щото само с рев не става.

И смяташ, че този бойкот ще промени нещата?

преди 7 минути, The Lone Star написа:

Стъпка в правилната посока е.
Помисли си какво ще стане ако магазините останат рпазни днес, утре, седмица...
Не ми казвай че няма алтернативи, а и доколкото чета тези алтернативи са по-евтини от големите вериги.
Организирайте се, излезте на улицата, протестирайте масово, действайте организирано.
Не покажете ли позиция като народ нишо няма да се промени, никога.

преди 7 минути, The Lone Star написа:

Дори да не се промени нищо, важна е каузата и да се види че на тоя народ му пука и се бори за нещо, че сме сплотени и че можем заедно да постигнем дадена цел. Но както се видя, всеки гледа собственият си г*з и не го интересува абсолютно нищо, който даже се гордее с това.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Помисли си какво ще стане ако магазините останат рпазни днес, утре, седмица...

Помислих си го днес. 

Например - какво ще стане, ако на чуждите вериги магазини не им хареса този бойкот, и вземат, че си изнесат бизнесите от България? Дали ще ни стане по-добре? Съмнява ме. Простичкият факт е, че в българските магазини стоките са още по-скъпи. И цените ще литнат още нагоре, ако останат без конкуренция. 

Вчера не съм пазарувал двойно. Днес не съм бойкотирал нищо. Но не съм и влизал другаде, освен в кварталното кафене... И са се чудя - народ ли съм или мърша.

преди 4 минути, Rudy M. написа:

Помислих си го днес. 

Например - какво ще стане, ако на чуждите вериги магазини не им хареса този бойкот, и вземат, че си изнесат бизнесите от България? 

Защо да ги изнесат?
Щом могат тука да държат нормални цени редно е и в България да са същите.
Няма как да ме убедиш, че е нормално да напълниш една количка и в България да платиш три-четири пъти повече отколкото плащаме за същото тук.
Затова е важно да се предприемат действия, естествено че управниците са тези които трябва да сложат нещата в ред, но без народ те нищо няма да направят, щото те пари си имат и не ги брига, ама ти като караш на една пенсия ще се чудиш сметки ли да плащаш, лекарства ли да купуваш, да ядеш ли.

преди 14 минути, lebel написа:

Вчера не съм пазарувал двойно. Днес не съм бойкотирал нищо. Но не съм и влизал другаде, освен в кварталното кафене... И са се чудя - народ ли съм или мърша.

Може би нещо по средата? :) 

преди 58 минути, Bubbles написа:

Ми той поета неслучайно е казал "Не сме народ а мърша".

Аз не пазарувах, само минах покрай Кауфланд и видях, че паркингът е пълен.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Щом могат тука да държат нормални цени редно е и в България да са същите.
Няма как да ме убедиш, че е нормално да напълниш една количка и в България да платиш три-четири пъти повече отколкото плащаме за същото тук.

Нормално е. Това е разликата между центъра и периферията. Така е и за еврото. За центъра е добре, а за периферията - не.

преди 12 минути, The Lone Star написа:

Нормално е. Това е разликата между центъра и периферията. Така е и за еврото. За центъра е добре, а за периферията - не.

Не не е нормално, факта,че вие го приемате за нормално го прави нормално, но истината е, че не е и не разбирам защо се примирявате така.

преди 40 минути, Bubbles написа:

Не смятам, че е нормално, и няма да те убеждавам :) .

Но каква е причината за това? Защо в България не само чуждите магазини, а и родните продават на по-високи цени?

Според мен трябва да се намери причината, и да ѝ се противодейства. С икономически лостове, а не с протести.

преди 32 минути, Bubbles написа:

не е и не разбирам защо се примирявате така.

Какво предлагаш? Ти какво би направил за да се понижат цените?

преди 17 минути, Rudy M. написа:

Не смятам, че е нормално, и няма да те убеждавам :) .

Но каква е причината за това? Защо в България не само чуждите магазини, а и родните продават на по-високи цени?

Според мен трябва да се намери причината, и да ѝ се противодейства. С икономически лостове, а не с протести.

Съгласен съм трябва, ама ония щу управляват няма да си мръднат пръста ако някой не ги подкара.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.