Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България като част от пакетната сделка за поделяне на Европа между Путин и Тръмп.

От коя страна на оградата искате да се озовем този път? 12 гласували потребители

1. 1. От страната на това, което получава Путин или от страната на това, което ще получи Тръмп

• Искам България да е пак в източната сфера на влияние
      66%
    • Искам България да остане в западната сфера на влияние
      25%
    • Не знам/не съм сигурен
      8%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 54 минути, Гoст написа:

По отношение на пост номер 2, ти също не си гласувал в анкетата, така че нападките ти към мен как аз не съм гласувал са смешни при условие и че ти се криеш, че си копейка.

Аз не съм формулирал анкетата, че да съм длъжен да отговарям в нея. Не ти ли минава през акъла, че моят "отговор" го няма и за това не съм гласувал? Примерно може да искам да сме със Запад-а, но да не искам да ни управляват разни соросоидни Урсули...

преди 54 минути, Гoст написа:

А колкото до търсенето на комуникация, чак сега разбирам, че да обиждаш някого на тъп и на гъз и т.н. както ти правиш било търсене на комуникация.

Търся комуникация с човека, пуснал анкетата, а той се крие като мишка. Какъв да е този човек ако не тъп като гъз, след като не може да обясни защо не гласува в собствената си анкета?

• Отговори 60
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Би било най-чудесното развитие, но сме твърде малки и слаби като държава, за да ни бъде позволено. Така че естеството на анкетата на питащия провокатор е валидно. А е провокация за мнение, защото ни

• ...в нашата си сфера... ...ако имаме като държава изгода от евтин газ-купуваме от руския... ...търг за строеж на атомна централа+отработеното гориво-който ще го направи по-евтино и качествен

• За пореден път пускаш анкета... в която самият ти не гласуваш. Що? Срам те е от собственото ти мнение и го криеш от другите?

преди 13 часа, Белгиеца написа:

Аз искам да има хубави русокоси рускини в България, а не черни негърки като в Англия и САЩ.

Споко, знае се, че си мечтаеш за Путин да ти влезе в спалнята. 

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Аз не съм формулирал анкетата, че да съм длъжен да отговарям в нея. Не ти ли минава през акъла, че моят "отговор" го няма и за това не съм гласувал? Примерно може да искам да сме със Запад-а, но да не искам да ни управляват разни соросоидни Урсули...

Е как така да няма отговор за теб като има отговор в анкетата и той е именно каквото ти искаш "Искам България да остане в западната сфера на влияние", просто можеше спокойно да поясниш "но да не искам да ни управляват разни..." и там каквато глупост може да си допишеш.

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Търся комуникация с човека, пуснал анкетата, а той се крие като мишка. Какъв да е този човек ако не тъп като гъз, след като не може да обясни защо не гласува в собствената си анкета?

Моето мнение съм го ясно заявявал през цялото време, в което съм в този форум. Олигофренско е да твърдиш, че не знаеш до сега и трябва да отговарям сам на себе си в собствената си тема.

преди 2 часа, Гoст написа:

Е как така да няма отговор за теб като има отговор в анкетата и той е именно каквото ти искаш "Искам България да остане в западната сфера на влияние", просто можеше спокойно да поясниш "но да не искам да ни управляват разни..." и там каквато глупост може да си допишеш.

Факт е, че моят "отговор" го няма, нали? Това с поясненията трябва да е там, където искаш да гласувам, а не да го пиша в отделен пост след това.

преди 2 часа, Гoст написа:

Моето мнение съм го ясно заявявал през цялото време, в което съм в този форум. Олигофренско е да твърдиш, че не знаеш до сега и трябва да отговарям сам на себе си в собствената си тема.

Демек искаш да знаеш мнението на другите, ама не искаш те да знаят твоето.

Оказва се че освен че си тъп като гъз, си и лееееееко нагъл  :hit:

преди 22 часа, Banesc написа:

https://www.168chasa.bg/article/8576815

преди  30 години беше на 10-12 години 

Преди 30 години никои по малките градове , че даже и по големите (без София) не беше чувал за наркотици. Не пиши лъжи моля!

преди 37 минути, Belefor написа:

Преди 30 години никои по малките градове , че даже и по големите (без София) не беше чувал за наркотици. Не пиши лъжи моля!

за наркотици можеше да  няма но имаше  цигари 60 ст  кутия цигари и бира и коняк плиска .

на 12 години ме арестуваха за едни неща 

и един полицай ме  удари  с радиостанцията в главата  докато бягам.

първо насочи пистолет и после го прибра

но тръгнах да бягам и те така 

преди 18 часа, ivottoshev написа:

Факт е, че моят "отговор" го няма, нали? Това с поясненията трябва да е там, където искаш да гласувам, а не да го пиша в отделен пост след това.

Има го бе, гл***к! Не знам какво се правиш на интересен като ти е дадена възможност да гласуваш точно както желаеш и да добавиш в отговорите защо. Поне има копейки дето сте така

преди 18 часа, ivottoshev написа:

Демек искаш да знаеш мнението на другите, ама не искаш те да знаят твоето.

Ти сериозно ли казваш, че не се разбира какво ми е мнението при условие, че аз никога не съм крил на чия страна заставам по темите за войната, политиката и т.н.?

преди 16 минути, Гoст написа:

Има го бе, гл***к! Не знам какво се правиш на интересен като ти е дадена възможност да гласуваш точно както желаеш и да добавиш в отговорите защо. Поне има копейки дето сте така

След като ''отговорът'' ми го няма, значи го няма. Това е толкоз просто и логично. Да гласуваш в анкета а след това на страница 253-та да пишеш че не баш това твоят отговор - няма такъв филм

преди 16 минути, Гoст написа:

Ти сериозно ли казваш, че не се разбира какво ми е мнението при условие, че аз никога не съм крил на чия страна заставам по темите за войната, политиката и т.н.?

Щом според теб всеки знае всичко за всеки, какъв е тогава смисълът от анкетата?

Закривай!

преди 26 минути, ivottoshev написа:

След като ''отговорът'' ми го няма, значи го няма. Това е толкоз просто и логично. Да гласуваш в анкета а след това на страница 253-та да пишеш че не баш това твоят отговор - няма такъв филм

Къде видя 253 страници? Защо се правиш на луд?

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Щом според теб всеки знае всичко за всеки, какъв е тогава смисълът от анкетата?

Закривай!

Не съм казал никъде, че всеки знае всичко за всички, ставаше дума за мен специално. Никога не съм крил, че съм за НАТО и ЕС, т.е. западната сфера на влияние. Темата не я правя за себе си, а за другите, защото те са ми интересни, аз за себе си вече знам, а също и вярвам, че никой от редовните тук не му е специално интересно какво ще цъкна като са сигурни на 100%. Въпросът беше към всички и стана интересно, че и ти си за западно влияние. Можеше да обясниш културно защо, да има малко по-качествена дискусия от нивото, което сега ти наложи. Тъпите заяждания ги правят тъпи хора. Познай ти от кои си.

• 1 месец по-късно...

Гледам  от гласовете за изтока има някои дето са в "злия Запад" .

Това е шизофрения, другари .... :laughing4:

преди 5 часа, miro20 написа:

Това е шизофрения, другари .... :laughing4:

Шизофрения е повече от десетилетие да разправяш колко мразиш комунетата, а все още да целуваш гхзъ на Бочко Менискуса, въпреки че той ги вкара в управлението и направи коалиция с тях. Много вероятно това "другарю" да е на мода именно в разговорите м/ду коалиционните партньори. Как ти звучи "другарю Борисов"  :giggle1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.