Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България като част от пакетната сделка за поделяне на Европа между Путин и Тръмп.

От коя страна на оградата искате да се озовем този път? 12 гласували потребители

1. 1. От страната на това, което получава Путин или от страната на това, което ще получи Тръмп

• Искам България да е пак в източната сфера на влияние
      66%
    • Искам България да остане в западната сфера на влияние
      25%
    • Не знам/не съм сигурен
      8%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Още преди година и половина установихме че ти си "против" демокрацията, щото народът нямал акъл да решава. Може да си изтрил другият си профил и поста да го няма, ама аз снимката я пазя:

1412376015_.png.8c11b3e0c38fbe5a648a306ecf624ee9.png

Вадиш думите от контекста както обикновено. Нещо ти е неудоба останалата част от мнението, за да си докажеш тезата. Толкова пъти съм те насирал, че когато станеш безсилен като някакво бебе в дискусията и ми вадиш този пост, който ако се чете от-до няма нищо общо с тъпите ти внушения.

• Отговори 60
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Би било най-чудесното развитие, но сме твърде малки и слаби като държава, за да ни бъде позволено. Така че естеството на анкетата на питащия провокатор е валидно. А е провокация за мнение, защото ни

• ...в нашата си сфера... ...ако имаме като държава изгода от евтин газ-купуваме от руския... ...търг за строеж на атомна централа+отработеното гориво-който ще го направи по-евтино и качествен

• За пореден път пускаш анкета... в която самият ти не гласуваш. Що? Срам те е от собственото ти мнение и го криеш от другите?

преди 6 минути, Гoст написа:

Вадиш думите от контекста както обикновено.

Точно заради същите обвинения направих скрийншота. Там ясно си личи що за "демократ" си :getout:

747320121_.png.25ad0e6ca6f0c31259087eb31a3a6bd8.png

пп: И ми е чудно ми за какви "пет века робство" става дума там, след като за теб еничарството е било нещо прекрасно, а Левски - криминален престъпник, ама това е друга тема...

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Точно заради същите обвинения направих скрийншота. Там ясно си личи що за "демократ" си :getout:

747320121_.png.25ad0e6ca6f0c31259087eb31a3a6bd8.png

Можеш ли да тълкуваш какво пише или само можеш да си оградиш с фулмастера като дете върху учебник "най-интересното". За 2-ка си, ако това ти е четенето с разбиране. Голям компромат, няма що. В текста пише много ясно каква е критиката към народа, но явно ти удобно пропускаш другото. Върши ти работа само ограденото. Покажи целия пост какво пише, иначе си гнусен манипулатор, което не е в полза на мненията ти!

Сигурен съм, че не искам да съм от външната страна на презерватива!

Като гледам (и чета)... ъъ, контингента, не изпитвам особена възбуда и от мисълта да съм от вътрешната...

Може би, ще направя като във вица - ше с'катая и ш'си пия... и ше погледам сеир (щото сеир ще има)... още известно време.

И какво донесе тази "демокрация"? Дали култура, образование, морал, охолен и хубав живот,добро отношение между хората, особено за възрастните хора, ниски цени, достъпна медицина за всички, а не само за богатите? Разбити предприятия, ограбено и продадено всичко, културни паметници разбити. Мъже които приличат повече на жени, джендари, хомосексуалност демострираща се свободно по улиците. Клошари и бедни хора колкото искаме. София се превърна в едно миришещо лай**о. Беше град градина! Предполагам и че навсякъде е така. Селско стопанство няма. Села изоставени. Градове също. Случи ми се да хода до Мелник, който го помни от едно време няма да го познае. Некадърност се шири сред младото поколение. Много живеят при мама и тате, и не работят. А и да почнат някъде ги гонят защото имат само дипломи и иска заплата от 3000лв. На 90% млади с промити мозъци, какъв бил ужас едно време. Армия никаква. Ако стане нещо кой ще защитава тая държава. Млади мъже заявяват открито, че ще бягат! Деца на 14 години ползват наркотици и правят секс. Млади семейства без морал и децата стават такива! Всичко от онова време пречи. Имена, паметници и пр. Но важното е да влезем в еврото, да създадем трети пол и какви ли не още гадости, нямащи нищо общо с едно нормално общество, благодарение на което все още е останало нещо. Не, искаме ЕС там всичко е приказка, без да си дават сметка че ЕС се разпада. Народ без собствено мнение. Овце. Ковит, хайде ще се ваксинираме и 100 пъти ако трябва. Слагайте маските и да живеят "Геройте на Украйна" Овце без собствено мнение, но да се перчим и да казваме високопарни думи сме царе! И мога да пиша до утре.

Авторът взел да разпитва кой какъв е? А той какъв е? И какви ценности защитава?

преди 6 минути, Сани написа:

И какво донесе тази "демокрация"? Дали култура, образование, морал, охолен и хубав живот,добро отношение между хората, особено за възрастните хора, ниски цени, достъпна медицина за всички, а не само за богатите? Разбити предприятия, ограбено и продадено всичко, културни паметници разбити. Мъже които приличат повече на жени, джендари, хомосексуалност демострираща се свободно по улиците. Клошари и бедни хора колкото искаме. София се превърна в едно миришещо лай**о. Беше град градина! Предполагам и че навсякъде е така. Селско стопанство няма. Села изоставени. Градове също. Случи ми се да хода до Мелник, който го помни от едно време няма да го познае. Некадърност се шири сред младото поколение. Много живеят при мама и тате, и не работят. А и да почнат някъде ги гонят защото имат само дипломи и иска заплата от 3000лв. На 90% млади с промити мозъци, какъв бил ужас едно време. Армия никаква. Ако стане нещо кой ще защитава тая държава. Млади мъже заявяват открито, че ще бягат! Деца на 14 години ползват наркотици и правят секс. Млади семейства без морал и децата стават такива! Всичко от онова време пречи. Имена, паметници и пр. Но важното е да влезем в еврото, да създадем трети пол и какви ли не още гадости, нямащи нищо общо с едно нормално общество, благодарение на което все още е останало нещо. Не, искаме ЕС там всичко е приказка, без да си дават сметка че ЕС се разпада. Народ без собствено мнение. Овце. Ковит, хайде ще се ваксинираме и 100 пъти ако трябва. Слагайте маските и да живеят "Геройте на Украйна" Овце без собствено мнение, но да се перчим и да казваме високопарни думи сме царе! И мога да пиша до утре.

Авторът взел да разпитва кой какъв е? А той какъв е? И какви ценности защитава?

Всичко което казваш са глупости. България никога не е била по-хубава, по-богата, по-приемствена, с по-интелигентни и пътуващи и видяли свят хора. София си личи, че е европейска столица. Само някакви бедняци с манталитет на руснаци се чувстват още в ония времена, когато на мутрите винаги се правеше път. Тези хора цял живот са незначителни и тъпкани, но не защото е демокрация, а защото и по соца бяха последна дупка на кавала. Просто тогава не ги болеше, чувстваха се еднакво равни с всички други, партията бдеше над тях, защото те бяха най-ценният ѝ ресурс. Когато има масово тъпи и покорни хора ("преклонена глава, сабя я не сече" и "да би мирно седяно, не би чудо видяло"), тя няма нужда толкова да си дава зор, защото стадото ще стъпче "по-цветните". Не случайно като дойде комунизма селяндурите стъпкаха и пратиха по лагери цвета на нацията. Не ги знам къде ги виждаш масово под 18 да ползват разни неща и да правят кекс, но второто даже тук във форума има киро брейковци дето говорят как през соца яко са се опъвали още в училище. Не виждам соцът и демокрацията какво общо има с това какво е тийнейдърското поведение, да не говорим че по соца имаше сумати неща в аптеките, които сега ги няма и много хора се дрогираха от нещастие, че са им затворени вратите и животът им е предопределен. Нормалните хора няма как да понасят такъв гнусен режим. Овцете като теб явно се чувстват добре в затворени граници и с целуване на партийни и съветски задни части като едно време, но вече милиони са против, научиха се да пътуват и да се възползват от демократичните привилегии. Отпадъците от соца лека по лека си отиват. Моисей така едно време е водил евреите 40 години през пустинята докато умре и последния роб.

Гледам че ти е смешно! Явно съм те преценила точно. Два грама мозък гражданино! Хайде пак се изсмей. То друго не ти остава.

току-що, Гoст написа:

Всичко което казваш са глупости.

Глъпостите ти ги пишеш господин анонимнико, хайде чао живей си щастливо с мозъкът си!

преди 3 минути, Сани написа:

Гледам че ти е смешно! Явно съм те преценила точно. Два грама мозък гражданино! Хайде пак се изсмей. То друго не ти остава.

Глъпостите ти ги пишеш господин анонимнико, хайде чао живей си щастливо с мозъкът си!

Видя че ти изписах цял ферман и това ли беше всичко?! Аз си направих труда ти прочета глупостите, а ти моите мисли не. Еми значи си заслужаваш подигравките.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Още преди година и половина установихме че ти си "против" демокрацията, щото народът нямал акъл да решава. Може да си изтрил другият си профил и поста да го няма, ама аз снимката я пазя:

1412376015_.png.8c11b3e0c38fbe5a648a306ecf624ee9.png

Най обикновен ФАШИСТ!

преди 1 час, Гoст написа:

Можеш ли да тълкуваш какво пише или само можеш да си оградиш с фулмастера като дете върху учебник "най-интересното". За 2-ка си, ако това ти е четенето с разбиране. Голям компромат, няма що. В текста пише много ясно каква е критиката към народа, но явно ти удобно пропускаш другото. Върши ти работа само ограденото. Покажи целия пост какво пише, иначе си гнусен манипулатор, което не е в полза на мненията ти!

Ауууу, това че съм оградил важното пречело да се прочете останалото.

Браво, насраний троле, ама дай некакво по-шукаритетно оправдание, щото т'ва некакси не фаща дикиш 😁

пп: след малко ми почва тренировката по BeerPong. Ако си просиш още унижение, ще ти обръщам Фнимание по-после

преди 7 часа, Гoст написа:

Да речем че няма друг изход в сделката за подялбата на Европа между големите сили. Може да гледате на въпроса и като на "Чия провинция бихте искали да бъдем, ако зависи от наш избор и е неизбежно да не заемем страна?" Та, моля гласувайте, в една такава хипотетична ситуация на сделка между Русия и САЩ за подялбата на Европа, къде би ви се искало да се озове този път България?

на салфетката е решено преди   80 години ,  70% руско влияние 30 % английско, а за гърците  70 % английско  30 % руско,  за румунъците  80 % руско 20 % английско .

Щом има индивиди които се смеят на това...

Цитат

Деца на 14 години ползват наркотици и правят секс.

Какво може да си помислиш за тия хора? А звера и 1000 пъти да се изтрие си остава същия...да не казвам какъв.

преди 2 часа, Сани написа:

Гледам че ти е смешно! Явно съм те преценила точно. Два грама мозък гражданино!

Съвсем правилно госпожо! Съвсем правилно. 

https://www.168chasa.bg/article/8576815

преди 4 минути, чичо Сашо написа:

Деца на 14 години ползват наркотици и правят секс.

преди  30 години беше на 10-12 години 

преди 4 минути, Banesc написа:

https://www.168chasa.bg/article/8576815

преди  30 години беше на 10-12 години 

Ти да видиш! А по мое време нямаше! А и това говори добре за българинът като човек! Супер сме. Боклуци!

Редактирано от чичо Сашо (преглед на промените)

преди 47 минути, чичо Сашо написа:

Щом има индивиди които се смеят на това...

Какво може да си помислиш за тия хора? А звера и 1000 пъти да се изтрие си остава същия...да не казвам какъв.

Съвсем правилно госпожо! Съвсем правилно. 

Само глупаци се връзват на такива простотии докато няма никакви доказателства, че подобни явления са толкова масови колкото в побърканите ви мозъци. В някоя от махалите може и да има, но на вас никога не ви е пукало за махалите, лицемери такива! Просто като е тъп един човек, колко и да му се обяснява, че го лъжат, че му пускат пропаганда "децата на демокрацията били такива, билЕ онакива, най-добре беше по соца, всички под строй", той едно ще си знае и едно ще си бае. Целта е точно, за да гласувате цял живот за партията. Тя като дойде вече няма да има "деца на демокрацията", всички ще се отново под строй, с униформи, еднакво подстригани косици и поли под колената, иначе печат на бедрото, късо подстригване и бой в райнното. Впрочем, какво стана с другото ти аз, пиете ли още заедно?

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Ауууу, това че съм оградил важното пречело да се прочете останалото.

Браво, насраний троле, ама дай некакво по-шукаритетно оправдание, щото т'ва некакси не фаща дикиш 😁

пп: след малко ми почва тренировката по BeerPong. Ако си просиш още унижение, ще ти обръщам Фнимание по-после

Всичките ти занимая все се въртят около алкохола. Деградация ама никой нищо не ти казва, защото деградиралите сте много.

преди 29 минути, Гoст написа:

Всичките ти занимая все се въртят около алкохола. Деградация ама никой нищо не ти казва, защото деградиралите сте много.

Правилна тактика (за олигофрени) Не можеш да защитиш мнението си и нападаш личността ми. Нали знаеш че това не е признак на особено висока интелигентност?

Да те светна нещо. Аз съм спортист и две години поред бях национален състезател. Имам влизане в топ 16 на ''Европейските серии'' в Мюнхен и в топ 32 в Цюрих (по 500 отбора на състезание)

Другият месец ще правя бенефис и до тук уважение и участие в турнира са заявили повече от 100 отбора (200 човека) от България + десетина отбора от Гърция

Ти кой беше?

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Правилна тактика (за олигофрени) Не можеш да защитиш мнението си и нападаш личността ми. Нали знаеш че това не е признак на особено висока интелигентност?

Да те светна нещо. Аз съм спортист и две години поред бях национален състезател. Имам влизане в топ 16 на ''Европейските серии'' в Мюнхен и в топ 32 в Цюрих (по 500 отбора на състезание)

Другият месец ще правя бенефис и до тук уважение и участие в турнира са заявили повече от 100 отбора (200 човека) от България + десетина отбора от Румъния и Гърция

Ти кой беше?

Ами че ти нападаш мен постоянно на личностна основа бе, джанъм? Аз ли съм виновен? Каквото повикало, такова се обадило!

И за още нещо да те светна, никой не помни кой е бил със сребро! Помнят се само златните медали, това че си се отъркал в пода, по който са стъпвали шампионите не означав, че и ти си шампион. Така че хвалбите ти са невалидни. По настоящем демонстрираш, че обичаш чашката. Не вникваш в нещата, които ти пиша колкото и да съм опитвал да контактувам с теб учтиво и културно.

преди 2 минути, Т.Христов написа:

Clipboard02.jpg.748c79c06b12d67a0fd2cd813a83cfeb.jpg

Това означава, че пенсионерите сте много, нищо повече.

преди 12 минути, Гoст написа:

Ами че ти нападаш мен постоянно на личностна основа бе, джанъм? Аз ли съм виновен? Каквото повикало, такова се обадило!

И за още нещо да те светна, никой не помни кой е бил със сребро! Помнят се само златните медали, това че си се отъркал в пода, по който са стъпвали шампионите не означав, че и ти си шампион. Така че хвалбите ти са невалидни. По настоящем демонстрираш, че обичаш чашката. Не вникваш в нещата, които ти пиша колкото и да съм опитвал да контактувам с теб учтиво и културно.

Това означава, че пенсионерите сте много, нищо повече.

Най-много тук сте май*цепродавците на хранилка, ама Тръмпи ще ви дръпне шалтера!

преди 2 часа, Гoст написа:

Само глупаци се връзват на такива простотии

Себе си ли имаш предвид? Ти ако беше МЪЖ щеше да си напишеш име, години, какъв си, що си, но ти си едно л...... страхливец който иска да обижда и естествено да остане анонимен, защото ти липсват и чест и доблест и смелост, и явно не си и мъж а Л.....! Не случайно си ми в блокирани. Айде изчезвай! Мистър Л.....

преди 2 часа, Гoст написа:

Ами че ти нападаш мен постоянно на личностна основа бе, джанъм? Аз ли съм виновен?

Приятелю, ВИНАГИ първо търся комуникация с теб (примерно виж пост №2 от тази тема), ама ти на неудобни въпроси не отговаряш и заемаш позата на щраус, надявайки се да не се занимавам повече с теб. Какво ми остава, освен да покажа на цялата аудитория що за келеме си?

преди 33 минути, ivottoshev написа:

Приятелю, ВИНАГИ първо търся комуникация с теб (примерно виж пост №2 от тази тема), ама ти на неудобни въпроси не отговаряш и заемаш позата на щраус, надявайки се да не се занимавам повече с теб. Какво ми остава, освен да покажа на цялата аудитория що за келеме си?

По отношение на пост номер 2, ти също не си гласувал в анкетата, така че нападките ти към мен как аз не съм гласувал са смешни при условие и че ти се криеш, че си копейка. А колкото до търсенето на комуникация, чак сега разбирам, че да обиждаш някого на тъп и на гъз и т.н. както ти правиш било търсене на комуникация. Аз колкото пъти съм говорил с факти, ти толкова пъти само си обиждал. За какво си говорим? Това че на вас отбор копейка не му харсват някои неща, които имам да кажа и вие  никога не можете да си защитите тезата, а прибягвате само към обиди ми говори за вашето безсилие, първосигнална емоционална реакация и невъзможност за работа с фактите. Ти лично какво ползено каза по темата без да са обиди и нападки към мен?

преди 58 минути, чичо Сашо написа:

Себе си ли имаш предвид? Ти ако беше МЪЖ щеше да си напишеш име, години, какъв си, що си, но ти си едно л...... страхливец който иска да обижда и естествено да остане анонимен, защото ти липсват и чест и доблест и смелост, и явно не си и мъж а Л.....! Не случайно си ми в блокирани. Айде изчезвай! Мистър Л.....

Имам си всички хубави качества като чест и доблест и смелост, но никой от вас не заслужава да съм му приятел, че да му се представям. Как ли пък не, точно па пред вас дето ме заплашвате с телесни повреди и смъртни заплахи само защото не мисля като вас, роби на комунизма.

Нека изясня нещо: темата е неправилно формулирана още от самото начало. САЩ изобщо не им  пука вече за Европа, какво остава за България. Нашите  съседи / и не само/ даже не знаят къде на картата се намирате. Нищо за българите и България. Една Румъния ви изпревари за визите.  В тази бедна, опоскана от собствените и политици България , слаба икономически, военно и демографски срината няма нищо, което да представлява интерес за САЩ. Има достатъчно индикации от които се вижда това, но навирения ви нос, че сте нещо изключително като държава, ви пречи да се прецените правилно. 

Интересите сега са насочени там, където ще се печелят пари и разпределят сфери на влияние- Азия и  Изтока. Новия търговски и енергиен хъб. Световните авиокомпании вече не ви ползват и като летище за прикачване за големите дестинации, вие бълнувате за внимание към вас. Най-много да станете вилает на Турция предвид големия апетит на султан Ердоган да  възстанови Османската империя  и най-голямата действаща войска на НАТО в Европа-турската, която е на милиметър разстояние от вас по мащабите на географските карти.Така и така подържате икономиката на Турция с алъш вериш на куфарната търговия. Ходите да си купувате сирене и перилни препарати от Турция за да спестите някой мизерен лев и да вържете месечния бюджет.  САЩ вече  няма да е чадър на Европа. И сега сте една разпределителна станция на мигрантите от Изтока, които гледат да се махат  от беднотията ви, вие за внимание на САЩ  и Русия бленувате.  Вижте колко ви имат и за някакви пълноправни партньори в ЕС, след като не ви поканиха и на първата извънредна  среща относно Украйна. Мегали-мания, казват гърците-открай време страдате от тази болест. Както и от липсата на самокритичност. И един урок от историята не разбрахте и не научихте-как да печелите лоби и как да се ползвате от него.

Ето, изказването на един добър политически анализатор. При това българин. Вижте къде сте, вижте какво казва той "България  и българите са провинциална прислуга" /към края на интервюто/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.