Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фаворитизиране на мъжкия пол

Featured Replies

Вече четири дни всички новини по телевизиите говорят за побоя от момичета над друго момиче.  

По същото време почти никъде или само по сутрешните блокове минаха тихо-мълком новините за момиче със счупен нос от момче в училище в провинцията и за пребито от маскирани момчета момиче в София. 

https://www.vesti.bg/bulgaria/maskirani-prebiha-14-godishno-momiche-v-sofiia-6222144

Защо новините за насилие между момичета се показват по всички новини, а новините за много по-тежките форми на насилие от момчета към момичета биват потулвани?

• Отговори 73
  • Прегледи 5,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Опит за демонстрация на низвергнато положение на женския пол.. И се пише фаворизиране Муца са омоца 😁

• На тая възраст т.н. момичета са доста едрички и редовно шамаросват момченцата - никой не пише за това щото е ежедневие, а не новина, Самия факт. че е трябвало да извика подкрепление и да се макират да

• BulgarianYouguart
    BulgarianYouguart

Всъщност актовете на агресия от жени се потулват особено ако са насочени към мъже защото до ден днешен е "срамно" да кажеш че групичка от жени или някоя жена те е тормозила , била , обиждала и т.н. Же

Основният проблем е: Играта с кукли без значение от пола през пред-пубертетния живот на младежите!

Никой и не афишира и друго: Насилието на младежите над възрастни в неравностойно положение! 

И, към момента фаворите са момчетата!!! Както по отношение на физическото, така и по психологическото насилие!

Въобще: В съвременното общество фаворит е насилието!!! Било в света, в държавата ни или училищата. 

Модно е да се "говори" за него!!! => Ето, дори тази тема е от този характер! 

Затова: Понеже акцента (тагът) в темата е "мъж", то да считаме ли, че темата е за феминистки или може и мъже да си дават мнения?

Защото такъв вид фаворити:

Spoiler

gay-couple-gay.gif

едва ли се интересуват от голямо Д. :)  

На тая възраст т.н. момичета са доста едрички и редовно шамаросват момченцата - никой не пише за това щото е ежедневие, а не новина, Самия факт. че е трябвало да извика подкрепление и да се макират да не ги познае "каката" не ти ли говори нещо.

Spoiler

elegantniqt_sumist.gif

4683041_70441.gif

Всъщност актовете на агресия от жени се потулват особено ако са насочени към мъже защото до ден днешен е "срамно" да кажеш че групичка от жени или някоя жена те е тормозила , била , обиждала и т.н. Жените растат с по-голямо чувство за ненаказоност и безотговорност по много причини.
Първа най-сериозна е феминизма , жените усещат че в днешното феминизираното ни общество с разни НПО-та организации , медии и социални групи ще застанат зад тях ако се стигне до съд , затова правят аборти , държат се по-фриволно от мъжете и в последно време ужасната тенденция е да убиват децата си , наскоро пак имаше такъв случай , а преди години имаше жена която уби детето си и я пуснаха без присъда.
Втора е че жените са повече от мъжете живеят по-дълго и нито медиите , нито държавата може да застане срещу тях , те имат по-голяма избирателна и социална власт
Третата е лошо възпитание , обикновено семействата са по-строги към момчетата околкото към момичетата , а на всичко отгоре момичетата не се бият , докато момчетата изяждат шамарите. Учителките в училище също пердашиха момчетата , но никога момичетата.
Има още причини , но тук спирам щото примерите са показателни , а твоето мислене е сексистко щом делиш момичетата от момчетата че и хвърляш обвинения за "фаворитизиране" , всеки акт на агресия засяга всики ни не само пострадалите.

Всички медии са платени, няма независими.Медиите пишат/излъчват това което ще привлече повече зрители, слушатели, читатели.

преди 1 час, lebel написа:

И пенсионната! Най-вече пенсионната!!

пенсионната сисетема е несъвместима с капитализма...

пенсията е  соц творение

проблемът  е че  капитализма  ще има проблем  ако  спре пенсиите  с  престъпност 

капитализма произвежда  необарозовани хора 

и трябва да се преобразува във фашизъм за да е работещ

гарантиран базов доход вода харана  енергия като енергията  трябва да е  в комунистически режим и  държавен приоритет с репресии  и лимит за потребление и който се отклони от пътя  затвор  и лагер  с  безплатен труд 

капитализма е програмиран да доведе  до джуки и цици и прически   с разбити пътища и  болокеве без вода и отопление и електричестово

на гол тумбак  чифте пищови

казано  по нардно  му

на целулитен   гъз  здрани гащи .

преди 19 минути, Banesc написа:

на целулитен   гъз  здрани гащи .

На сегашните гащи нема какво да им се здере.Здрано е дупето.Като го шлапнеш по Коледа,да се тресе до Нова година.Сега сочните устни са на мода,всяка втора си  сложила едно дупи на лицето.

• Автор
преди 17 часа, BulgarianYouguart написа:

Всъщност актовете на агресия от жени се потулват особено ако са насочени към мъже защото до ден днешен е "срамно" да кажеш че групичка от жени или някоя жена те е тормозила , била , обиждала и т.н. Жените растат с по-голямо чувство за ненаказоност и безотговорност по много причини.
Първа най-сериозна е феминизма , жените усещат че в днешното феминизираното ни общество с разни НПО-та организации , медии и социални групи ще застанат зад тях ако се стигне до съд , затова правят аборти , държат се по-фриволно от мъжете и в последно време ужасната тенденция е да убиват децата си , наскоро пак имаше такъв случай , а преди години имаше жена която уби детето си и я пуснаха без присъда.
Втора е че жените са повече от мъжете живеят по-дълго и нито медиите , нито държавата може да застане срещу тях , те имат по-голяма избирателна и социална власт
Третата е лошо възпитание , обикновено семействата са по-строги към момчетата околкото към момичетата , а на всичко отгоре момичетата не се бият , докато момчетата изяждат шамарите. Учителките в училище също пердашиха момчетата , но никога момичетата.
Има още причини , но тук спирам щото примерите са показателни , а твоето мислене е сексистко щом делиш момичетата от момчетата че и хвърляш обвинения за "фаворитизиране" , всеки акт на агресия засяга всики ни не само пострадалите.

Аз не говоря за случаи, в които някое момиче не е казало (защото и такива има), а за случаи с физическо увреждане и стигане до болница. Какво се правиш, че не си разбрал. 

Разбира се, че има и жени насилнички, но те са в пъти по-малко от мъжете. 

Когато една жена убие мъж, медиите говорят за този случай цяла година. Защото такъв случай е един за пет години.

Повечето случаи на убити жени дори не стигат до информационните канали. Ама то било в едно село ... ама то мъжа бил много добър човек... ама той сигурно я ударил без да иска и тя паднала... и т.н. глупости.  И айде да не стига до новините. 

А всичките точки първа, втора и трета, които си изписал са твои измислици. НПО- та може да има само на думи и по документи, да усвояват едни пари, но реално почти нищо не правят.

Не мисля, че има фаворизиране на мъжкия пол. 

Случаите на жени, пребити от мъже, като цяло са повече от случаите на жени, пребити от жени. Медиите наблягат на по-редките случаи, тъй като от тях ще излезе по-голяма сензация. 

"Ако куче ухапе човек, това не е новина. Но ако човек ухапе куче - това е новина." - основен принцип в журналистиката. 

• Автор
преди 17 часа, BulgarianYouguart написа:

Щом си завършена сексистка и не вярваш на мъжете изобщо , може би ще повярваш на човек от твоя пол.

Леле, ти от някакво умряло пет-часово видео с диктор ли си "научил" всичко за жените!?! 🙊🤦‍♀️

• 4 месеца по-късно...

Глупости на търкалета! Момичетата били по-едри и шамаросвали момчетата?!? Ще стане на куково лято. Възможно е само ако момчето е болно или много хилаво-слабо. Я нека се опитат да шамаросат някое здраво физически момче! Ще си събират зъбите от земята. Лично аз пребих някога назад във времето групичка от 6 момичета бабаитки, които  тормозеха момчетата от пансиона в първи курс. Били спортистки и пресрещаха дребни момчета след вечерния час, като им искаха стотинки, само че аз минавах на близо при тяхна акция и на бабаитките им се случи случка. Натръшках ги като чували с картофи, страх ме беше да не съм ликвидирал една от тях с удар юмрук в слепоочието, защото падна като мъртва и доста време мина докато се изправи. От тогава повече не се чу за тези бабаитки, а страха от Херкулес споходи и останалите спортистки от спортния салон, който и аз посещавах по соц. време. Няма такова нещо, жена да може без мъжка помощ да бие мъж, винаги е обратното!  Херкулес ми го измислиха съучениците ми и има причина за това.

преди 2 часа, herkules2 написа:

Глупости на търкалета! Момичетата били по-едри и шамаросвали момчетата?!? Ще стане на куково лято. Възможно е само ако момчето е болно или много хилаво-слабо. Я нека се опитат да шамаросат някое здраво физически момче! Ще си събират зъбите от земята. Лично аз пребих някога назад във времето групичка от 6 момичета бабаитки, които  тормозеха момчетата от пансиона в първи курс. Били спортистки и пресрещаха дребни момчета след вечерния час, като им искаха стотинки, само че аз минавах на близо при тяхна акция и на бабаитките им се случи случка. Натръшках ги като чували с картофи, страх ме беше да не съм ликвидирал една от тях с удар юмрук в слепоочието, защото падна като мъртва и доста време мина докато се изправи. От тогава повече не се чу за тези бабаитки, а страха от Херкулес споходи и останалите спортистки от спортния салон, който и аз посещавах по соц. време. Няма такова нещо, жена да може без мъжка помощ да бие мъж, винаги е обратното!  Херкулес ми го измислиха съучениците ми и има причина за това.

Единствено стана ясно, че си набил момичета. Защо не пробва да ги 'набиеш' с думи без насилие? Ти така всичко в живота с бой ли го 'оправяш'? Направо се прекръсти на Рамбо...Още един парцал, който се прави на интересен но всъщност е поредния селяндур с малка пи*ка!

Не забравяй, винаги има по силни или умни от Херкулес...

преди 42 минути, Belefor написа:

динствено стана ясно, че си набил момичета. Защо не пробва да ги 'набиеш' с думи без насилие? Ти така всичко в живота с бой ли го 'оправяш'? Направо се прекръсти на Рамбо...Още един парцал, който се прави на интересен но всъщност е поредния селяндур с малка пи*ка!

Не забравяй, винаги има по силни или умни от Херкулес...

Набих ги защото си го заслужиха а и ми посегнаха мислейки се за непобедими. Трябваше да оставя да пребият и оберат момчето ли? Смазах ги от бой и се гордея с това. 6 женски бандитки срещу едно силно момче. Бях на 16 години, а от тях имаше по-големи от мен. Бях се уплашил да не съм убил една от тях, доста дълго лежеше на тревата. При такива гадни женски бандитки няма как да ги набиеш с думи. Парцали сте вие, които се оставяте жените да ви командорят, не съм от село, а пи*ката ми е само 18 см. но пък е доста дебела. По силни физически от мен жени няма, не се е родила още тази, която да може да ме набие. 

на 2.03.2025 г. в 8:30, BulgarianYouguart написа:

и в последно време ужасната тенденция е да убиват децата си , наскоро пак имаше такъв случай , а преди години имаше жена която уби детето си и я пуснаха без присъда.

Това са психически болни хора - и жени, и мъже. 

Ама тея болни жени , някои от тях психиатрите считат за здрави (дали не са обладани от дявола ?) , са системен проблем . Който за съжаление ще продължава , а системата ще направи едно голямо нищо по въпроса.

преди 1 минута, BulgarianYouguart написа:

Ама тея болни жени , някои от тях психиатрите считат за здрави (дали не са обладани от дявола ?) , са системен проблем . Който за съжаление ще продължава , а системата ще направи едно голямо нищо по въпроса.

Тя системата защитава всички жени, нормални и ненормални, лошото е, че ненормалните са вече повече от нормалните и си мислят, че мъжете ще им простят безобразията. Никоя жена не трябва да има право на аборт без съгласието на мъжа. Това си е детеубийство, а детето е и на мъжа. В ислямския свят такава жена умира веднага и на място. Децата са собственост на мъжа, както и трябва да бъде.

• Автор
преди 32 минути, herkules2 написа:

Тя системата защитава всички жени, нормални и ненормални, лошото е, че ненормалните са вече повече от нормалните и си мислят, че мъжете ще им простят безобразията. Никоя жена не трябва да има право на аборт без съгласието на мъжа. Това си е детеубийство, а детето е и на мъжа. В ислямския свят такава жена умира веднага и на място. Децата са собственост на мъжа, както и трябва да бъде.

Заради мъже като теб и мислене като твоето, нищо чудно, че се раждат такива жени. 

e4766fb3-63fa-4bcf-bb2a-4f603909bbfa.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.