Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фаворитизиране на мъжкия пол

Featured Replies

преди 3 минути, Муца написа:

Заради мъже като теб и мислене като твоето, нищо чудно, че се раждат такива жени. 

e4766fb3-63fa-4bcf-bb2a-4f603909bbfa.jpg

То благодарение на феминизма днес рядко останаха нормални жени. А, феминистките са все дебели, целулитни и облещени като тази жени.  Всички жени правещи се на мъже стават като тази!

• Отговори 73
  • Прегледи 5,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Опит за демонстрация на низвергнато положение на женския пол.. И се пише фаворизиране Муца са омоца 😁

• На тая възраст т.н. момичета са доста едрички и редовно шамаросват момченцата - никой не пише за това щото е ежедневие, а не новина, Самия факт. че е трябвало да извика подкрепление и да се макират да

• BulgarianYouguart
    BulgarianYouguart

Всъщност актовете на агресия от жени се потулват особено ако са насочени към мъже защото до ден днешен е "срамно" да кажеш че групичка от жени или някоя жена те е тормозила , била , обиждала и т.н. Же

• Автор
преди 9 минути, herkules2 написа:

То благодарение на феминизма днес рядко останаха нормални жени. А, феминистките са все дебели, целулитни и облещени като тази жени.  Всички жени правещи се на мъже стават като тази!

Тази обаче не е фиминистка. И точно повечето мъже биха я сметнали за идеалната партньорка.

преди 1 час, BulgarianYouguart написа:

Ама тея болни жени , някои от тях психиатрите считат за здрави (дали не са обладани от дявола ?) , са системен проблем . Който за съжаление ще продължава , а системата ще направи едно голямо нищо по въпроса.

Май трябва да се поправя щото сега не се сещам да съм чел статия в която след психиатрична експертиза са казлаи че има психично заболяване , не че такива може да няма. Ако намерите ме уведомете. Сещам се за една циганка дето си беше убила новороденото дете и от затвора се оплакваше че имала постродилна депресия докато и взимаха интервю.

преди 47 минути, Муца написа:

Заради мъже като теб и мислене като твоето, нищо чудно, че се раждат такива жени. 

e4766fb3-63fa-4bcf-bb2a-4f603909bbfa.jpg

коя е тая и що се пули 

преди 6 часа, BulgarianYouguart написа:

дето убиват мъжете си с психологически тормоз

Който се оставя да бъде тормозен от жена, не е никакъв мъж! С премахването на казармата психично лабилните се увеличиха с десетки проценти.

преди 7 часа, Муца написа:

Тази обаче не е фиминистка. И точно повечето мъже биха я сметнали за идеалната партньорка.

Такава грозотия само пиян мъж би я сметнал за идеална партньорка, а всяка жена на практика е потенциална феминистка.

преди 6 часа, Муца написа:

Убийцата на мъжа си от София, която е на свобода, защото майка й е поела вината.

IMAGE_16941348_40_0.jpg

Точно такива заслужават мъжко правосъдие. Жена убила мъж без значение причината заслужава жестока смърт. В ислямския свят мъжете от рода на убития мъж при такова нещо ще ликвидират всичко женско до девето коляно от рода на жената.

преди 8 часа, herkules2 написа:

Децата са собственост на мъжа, както и трябва да бъде.

Децата не са предмети, за да са нечия собственост.

Те са малки човешки същества, които Бог ти е поверил - да се грижиш за физическото и менталното им здраве, да ги насърчаваш да усвояват знания и умения, за да могат един ден да се грижат сами за себе си и за следващите поколения.

преди 9 часа, herkules2 написа:

лошото е, че ненормалните са вече повече от нормалните

Ми то и с мъжете е така - присмял се хърбел на щърбел. 🙄

преди 1 час, herkules2 написа:

Жена убила мъж без значение причината заслужава жестока смърт.

А мъж, убил жена без значение на причината - какво заслужава? 🙄

преди 13 минути, Мери) написа:

Жена убила мъж без значение причината заслужава жестока смърт.

А мъж, убил жена без значение на причината - какво заслужава? 🙄

Виж сега, мъж не убива жена без причина, а в 3/4 от света мъж убил виновна жена бива похвален от обществото. Няма невинна жена, това е истината, въпросът е колко голяма е вината и. Мъж жена не пита и никога не е виновен за нищо, защото е мъж. Това е положението.

Вярно е, съгласен съм, само че в съда при развод винаги присъждат децата на жената, тя получава попечителството, като става техен собственик. За това мъжете си отмъщават на жените по техен си начин.

Това е защото повечето мъже живеят с идеята, че гледането на децата е женска работа и ако жената отсъства от къщи дори за един ден, не знаят какво да правят. Но вече има мъже, които не се притесняват да си изпълняват родителските функции наравно с жената. Тогава, при евентуален развод, жената няма предимство, а се търси кое е най-добро за детето. Само че тия мъже никоя жена не иска да ги остави. 😄

Познавам разведени двойки, които се разбират помежду си и продължават да си гледат заедно децата - една седмица при жената, една седмица при мъжа. Никоя жена не иска да лиши децата си от баща, освен ако не е някой абсолютно безотговорен алкохолик/наркоман и децата са в опасност при него. И обратното - ако жената е безотговорна и не се грижи за детето, съдът го дава на мъжа (веднага се сещам за три такива случая при мои познати).

П.С. Родителят, който получи попечителство, не става собственик на децата, а започва да носи цялата отговорност за тяхното отглеждане и възпитание. Това е работа - за предпочитане е да се върши от двама, освен ако единия се е показал като неспособен или изобщо няма желание да я върши.

преди 6 минути, herkules2 написа:

Виж сега, мъж не убива жена без причина, а в 3/4 от света мъж убил виновна жена бива похвален от обществото. Няма невинна жена, това е истината, въпросът е колко голяма е вината и. Мъж жена не пита и никога не е виновен за нищо, защото е мъж. Това е положението.

Ти да не си се клонирал? Защо ти е да пишеш от  два профила? 🙄

преди 18 минути, Мери) написа:

човека не е в ред

засичал съм го и друг път

не му се връзвай

преди 4 часа, Greta Simmer написа:

Това е защото повечето мъже живеят с идеята, че гледането на децата е женска работа и ако жената отсъства от къщи дори за един ден, не знаят какво да правят. Но вече има мъже, които не се притесняват да си изпълняват родителските функции наравно с жената. Тогава, при евентуален развод, жената няма предимство, а се търси кое е най-добро за детето. Само че тия мъже никоя жена не иска да ги остави. 😄

Познавам разведени двойки, които се разбират помежду си и продължават да си гледат заедно децата - една седмица при жената, една седмица при мъжа. Никоя жена не иска да лиши децата си от баща, освен ако не е някой абсолютно безотговорен алкохолик/наркоман и децата са в опасност при него. И обратното - ако жената е безотговорна и не се грижи за детето, съдът го дава на мъжа (веднага се сещам за три такива случая при мои познати).

П.С. Родителят, който получи попечителство, не става собственик на децата, а започва да носи цялата отговорност за тяхното отглеждане и възпитание. Това е работа - за предпочитане е да се върши от двама, освен ако единия се е показал като неспособен или изобщо няма желание да я върши.

Раждането и отглеждането на децата винаги е било женска работа, не че и мъжът не може да го прави, но това е така защото мъжът е глава на семейството, а жената трябва да има респект и страхопочитание от мъжа. След като жената не е способна да върши мъжка работа, ще върши тази. И как го казваш само, "такива мъже никоя жена не иска да остави"! Сякаш жената решава кого да остави и кого не. Но както винаги тя е оставената от мъжа, когато му омръзне и прекали с женските си капризи. То мъжете вече не искат да се женят и живеят на семейни начала, за да могат когато решат да си "вдигнат чукалата" и да отидат при друга по-млада и по-хубава. Това е в мъжката природа, за това мъжете са полигамни. А, това че си познавала разведени двойки и децата съдът дава на децата не го вярвам. Ако беше така нямаше да има протести на бащите заради отнетите им деца от жените. 

преди 4 часа, Мери) написа:

Аз винаги съм имал само един профил, никога не съм имал друг. Я посочи кой е другият ми профил, че аз не знам. Има много други форуми и пак съм си с този профил. Подписът ми е цитат на Артур Шопенхауер: - "Жените съществуват единствено за продължаването на човешкия род и с това се изчерпва тяхното предназначение"!

преди 4 часа, buldak написа:

човека не е в ред

засичал съм го и друг път

не му се връзвай

И къде си ме засичал щом като се мислиш че си в ред? И аз бих казал същото за теб съдейки по думите ти, нищо че не съм те засичал никъде.

преди 7 минути, herkules2 написа:

Раждането и отглеждането на децата винаги е било женска работа, не че и мъжът не може да го прави, но това е така защото мъжът е глава на семейството, а жената трябва да има респект и страхопочитание от мъжа.

Респект и почитание да, страх - не.

На всяка жена ще ѝ е по-добре сама, отколкото с мъж, от който я е страх. Даже ако е такъв, по-добре той да я остави, за да не му нарани егото и да стане още по-агресивен.

преди 2 минути, Greta Simmer написа:

Респект и почитание да, страх - не.

На всяка жена ще ѝ е по-добре сама, отколкото с мъж, от който я е страх. Даже ако е такъв, по-добре той да я остави, за да не му нарани егото и да стане още по-агресивен.

Е да, ама ако жената няма страх от мъжа, няма да има нито респект нито почитание. Не виждаш ли какво става? Жените се хвалят, че мачкали мъжете, а мъжете нищо не можели да направят. За това насилието над жените никога няма да намалее, а ще расте в геометрична прогресия, което е отговор на женската наглост.

преди 1 минута, herkules2 написа:

Е да, ама ако жената няма страх от мъжа, няма да има нито респект нито почитание. Не виждаш ли какво става? Жените се хвалят, че мачкали мъжете, а мъжете нищо не можели да направят. За това насилието над жените никога няма да намалее, а ще расте в геометрична прогресия, което е отговор на женската наглост.

Може да има и такива жени, но те не са добри спътници. И са нещастни, защото един човек не може да бъде щастлив със смачкан/а съпруг/а до себе си.

Колкото до уважението - има и други начини за печелене на нечие уважение, освен със сила. 

преди 1 минута, Greta Simmer написа:

Може да има и такива жени, но те не са добри спътници. И са нещастни, защото един човек не може да бъде щастлив със смачкан/а съпруг/а до себе си.

Колкото до уважението - има и други начини за печелене на нечие уважение, освен със сила. 

Права си, насила можеш да вземеш но не можеш да дадеш. Според теб кога жените са били по-щастливи по патриархално време или при днешния феминизъм? С жена феминистка не знам как в семейството могат да бъдат щастливи.

преди 22 минути, herkules2 написа:

За това насилието над жените никога няма да намалее, а ще расте в геометрична прогресия, което е отговор на женската наглост.

Насилието над жени е следствие на това, че извършващият го не е добре психически - в резултат на възпитание или житейски преживелици. А твоето и на клнонига ти  /или на форумната ти сродна душа/ отношение към жените е наречено мъжки шовинизъм и изобщо не е свидетелство за величие. 😥

https://www.mila.bg/article/10475279

https://proza.ru/2006/01/26-290

преди 15 минути, Мери) написа:

Насилието над жени е следствие на това, че извършващият го не е добре психически - в резултат на възпитание или житейски преживелици. А твоето и на клнонига ти  /или на форумната ти сродна душа/ отношение към жените е наречено мъжки шовинизъм и изобщо не е свидетелство за величие. 😥

https://www.mila.bg/article/10475279

Що за простотии бръщолеви пак бе? Какъв клонинг ти се привижда и с женски списания ли ще оборваш съжденията ми? Мачизмът ви бърка в здравето нали? Ако всички мъже бяха мачовци, феминизмът отдавна щеше да умре. Истинският мъж е мачо, останалите са или хомосексуалисти, меки китки или заблудени феминисти. А патриархалният строй е доказал че е най-съвършен, докато феминизмът е тумор, който може да се премахне само с хирургическа намеса /физическа сила/.

преди 52 минути, herkules2 написа:

Що за простотии бръщолеви пак бе? Какъв клонинг ти се привижда и с женски списания ли ще оборваш съжденията ми?

преди 52 минути, herkules2 написа:

Мачизмът ви бърка в здравето нали? Ако всички мъже бяха мачовци, феминизмът отдавна щеше да умре. Истинският мъж е мачо, останалите са или хомосексуалисти, меки китки или заблудени феминисти. А патриархалният строй е доказал че е най-съвършен, докато феминизмът е тумор, който може да се премахне само с хирургическа намеса /физическа сила/.

Ми не, на мен лично не ми бърка в здравето, защото аз с комплексирани мачовци не се занимавам.  Могат да си бъдат каквито си щат, стига да не вършат престъпления като това например: 

https://offnews.bg/112/pian-mazh-v-rusensko-blasna-umishleno-sina-na-priatelkata-si-i-izbiaga-848390.html   Що се отнася до патриархалния строй - комплексираните мачовци и други подобни аномалии са именно негов плод, когато жените и децата са били потискани от пияните им съпрузи и бащи - патриархални мачовци. 😥

Меро ти си парясница , за теб всичко е ясно. А така наричания патриархален строй , той въпреки че не е доказан , е най-доброто за жените и дава сумати привилегии на жените от които те охотно се възползват. Докато днешния феминистичен строй въпреки всички привилегии и властови постове които подарява на жените е най-лошото което им се случвало , във феминизма този феномен се нарича "феминистичния парадокс". Извода е - "Където е текло , пак ще тече" 

Права си, насила можеш да вземеш но не можеш да дадеш. Според теб кога жените са били по-щастливи по патриархално време или при днешния феминизъм? С жена феминистка не знам как в семейството могат да бъдат щастливи.

Мисля, че ако на жените им е било много хубаво по патриархално време, е нямало да се борят за права.

преди 1 час, BulgarianYouguart написа:

Меро ти си парясница , за теб всичко е ясно.

Айде още една форумна баба Ванга се появи, Коркодилът да не й  сам. 🙄

Цитат

А така наричания патриархален строй , той въпреки че не е доказан , е най-доброто за жените и дава сумати привилегии на жените от които те охотно се възползват. Докато днешния феминистичен строй въпреки всички привилегии и властови постове които подарява на жените е най-лошото което им се случвало , във феминизма този феномен се нарича "феминистичния парадокс". Извода е - "Където е текло , пак ще тече" 

Чакай сега, усещаш ли как сам си противоречиш? 🙄 Първо казваш, че патриархалният строй давал много привилегии на жените и в един момент се оказва, че днешният феминистичен строй също  им давал привилегии, може би повече, отколкото патриархалният строй, от което ти изглежда си недоволен. Кой строй в крайна сметка дава повече привилегии на жените патриархалният или днешният? Много объркано пишеш, тва вероятно, защото се опитваш да носиш две дини под една мишница - хем да гадаеш за личния живот на събеседниците си, хем да разсъждаваш над разни въпроси,поставяни в темите,  но никое от това, което се опитваш да правиш, не ти се получава и в крайна сметка се получава ЕДНА МАНДЖА С ГРОЗДЕ. 😥

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.