Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся I7-4790K !

Featured Replies

Разрешен от Joss Bomon

• Автор
преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Ако пък толкова ти е мерак, свържи се по телефона с някой продавач и опитай да свалиш до удобна за тебе цена... Щом го е пуснал да се продава, в крайна сметка цената е тази, на която се появява купувач.

Писал съм на доста хора и не искат да свалят от цената :D 

• Автор
преди 4 минути, The Lone Star написа:

Според мен обновяването винаги е по-добра идея от ъпгрейда.

Трябват и пари за обновяването хахах

• Автор
преди 9 минути, The Lone Star написа:

То с пари всеки може. :) 

хахаха ам как тогава :D

С пари, но да се избере оптималният вариант. За парите си да получиш най-доброто съотношение цена/производителност.

преди 34 минути, ggg qqq написа:

Писал съм на доста хора и не искат да свалят от цената :D 

11-годишен процесор е все пак, и трябва да си колекционер или луд фен, за да платиш повече от 80лв. за 4790К. Едно е, ако има много желаещи, да държиш на цена, но ако за 2 месеца се появи един, според мен е глупаво да му отказваш корекция на цената. Все пак говорим за някакъв си процесор, произведен в стотици хиляди бройки, а не за нещо уникално от малка партида.

• Автор
преди 4 минути, Joss Bomon написа:

11-годишен процесор е все пак, и трябва да си колекционер или луд фен, за да платиш повече от 80лв. за 4790К. Едно е, ако има много желаещи, да държиш на цена, но ако за 2 месеца се появи един, според мен е глупаво да му отказваш корекция на цената. Все пак говорим за някакъв си процесор, произведен в стотици хиляди бройки, а не за нещо уникално от малка партида.

Мислят си че ще направят милиони с тази продажба хахаха

пуснал го е за 180 и не иска да го продаде за 120

даже са му много и 120 

и ми пише има опашка за този процесор :D :D

Може да търсиш и xeon еквивалента, ако го намериш по-евтино, разликата е, че няма вградено видео. Иначе пробвай в олх да се пазариш, ако намериш за около 50 лева горе-долу бива.

Процесор CPU Intel Xeon E3-1231 V3 1150 аналог на i7 4770 гр. Пловдив Тракия • OLX.bg

Може да пробваш и тук, питай за цена на 1231: Лот процесори различни сокети гр. Пазарджик Запад • OLX.bg

или ето ти го от алиекспрес, за под 40 лева с безплатна доставка, това вече горе-долу бива: Xeon E3-1231 v3 E3 1231 v3 E3 1231v3 3.3 GHz Quad-Core CPU Processor 8M 80W LGA 1150 - AliExpress

Иначе, най-добре нещо по-съвременно. Някой интел 9/10 поколение с поне 6 ядра/12 нишки или подобен ryzen 3 поколение или по-нов 6/12 комплект с дъно и RAM се намират за около 200 лева, с тях ще усетиш доста голяма разлика.

Аз навремето от I5 2 поколение минах на еквивалентния xeon I7 3 поколение (на един и същ сокет са), пак от олх го намерих на добра цена от фирма с гаранция и определено допълнителните нишки вършеха добра работа, не толкова като бързодействие, а като по-добра работа на многонишкови приложения, дори и игри, а и системата имаше един вид още ресурс при по-голям товар.

преди 13 минути, ggg qqq написа:

пуснал го е за 180 и не иска да го продаде за 120

даже са му много и 120 

Не трябва да си изненадан . Има всякакви индивиди . Трябваще да му отговориш има опашка и стига до ЦУМ . Нали ..... ?    ;)

преди 20 минути, ggg qqq написа:

Кажи му да затвори вратата на 2016-та година и да заповяда в 2025-та.

Рейзззззз, ти си моя пътеводител.

Днес ще ме заболи пръста, да ти пускам усмивки...

• Автор

https://www.olx.bg/d/ad/intel-core-i7-4790k-4-0ghz-oc-4-7ghz-moschen-protsesor-v-otlichno-sast-CID632-ID9GEGd.html 
Този ми писа че има опашка за процесора , ако му пишете 4 5 човека че ще му го вземите за 50 лв дали ще се побърка?аххахаха

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.