Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо никъде в мрежата няма публикувани отзиви от приложението А1 Wallet

Featured Replies

Като бонус в новия ми договор с A1 ми е предоставена възможността да ползвам приложението им,

за безконтактни разплащания "A1 Wallet"  за период от 6 месеца. Но като практичен и разумен човек,

поисках преди това да прочета някои от публикувани отзиви за него от хора които го ползват,

или са го ползвали и впоследствие премахнали, по ред независещи от тях причини.

Но за съжаление, такива /официални/ не успях да открия в интернет пространството.

Това ме накара да си спомня думите на поета и класик Омир, казани преди падането и запалването на Троя:

ПАЗЕТЕ СЕ ДОРИ ОТ ДАРОВЕТЕ, НА ДАНАЙЦИТЕ ! 

преди 29 минути, Optium написа:

Като бонус в новия ми договор с A1 ми е предоставена възможността да ползвам приложението им,

за безконтактни разплащания "A1 Wallet"  за период от 6 месеца. Но като практичен и разумен човек,

поисках преди това да прочета някои от публикувани отзиви за него от хора които го ползват,

Но за съжаление, такива /официални/ не успях да открия в интернет пространството.

Това ме накара да си спомня думите на поета и класик Омир, казани преди падането и запалването на Троя:

Проба, грешка ,какво ще се повлияе от мненията ? 

• Автор

Вие младите хора явно не му мислите много-много, защото има кой да поправя вашите грешки !

Но за останалите, не е така !

Защото от житейския опит знаем, че грешките в този живот . . .винаги се заплащат !

преди 16 минути, Optium написа:

Вие младите хора явно не му мислите много-много, защото има кой да поправя вашите грешки !

Но за останалите, не е така !

Защото от житейския опит знаем, че грешките в този живот . . .винаги се заплащат !

Знам но коментарите са различни и не знам как ще ви помогнат.Нали а1 гарантира ,това не е ли достатъчно ?

преди 46 минути, Optium написа:

След като не ти е ясно, отиваш в офис и си плащаш нормално. Голямо мрънкане значи.

преди 32 минути, Optium написа:

Вие младите хора

Как определи възрастта на участниците? По моя информация, средната възраст е около 50-те.

преди 32 минути, Optium написа:

не му мислите много-много

И това как го установи?

Плзвай Google Py...

Портфейл - като стотици други.

• Автор
преди 1 час, nusho73 написа:

Знам но коментарите са различни и не знам как ще ви помогнат.Нали а1 гарантира ,това не е ли достатъчно ?

Ако сте видяли и прочели някъде тези коментари / които явно се крият от ръководството на А1/,

ще ви помоля да публикувате ЛИНК, за да ги прочетем и ние . . .по дяволите !

Пък след това ще решим, дали да си предоставим данните от банковите си карти на тези, въжеиграчи !

преди 17 минути, Optium написа:

Ако сте видяли и прочели някъде тези коментари / които явно се крият от ръководството на А1/,

ще ви помоля да публикувате ЛИНК, за да ги прочетем и ние . . .по дяволите !

Пък след това ще решим, дали да си предоставим данните от банковите си карти на тези, въжеиграчи !

Нали ти дадоха линк...

Има много алтернативи - безплатни и платени. Ако няма кой да ти обясни плюсове и минуси - пускаш една тема...

• Автор

Нали ти дадоха линк...

Ще извиняваш, но линк към коментари никъде не виждам !?

преди 4 часа, Емил Костов написа:

След като не ти е ясно, отиваш в офис и си плащаш нормално. Голямо мрънкане значи.

Защо да ходя в офис за да си плащам като пенсионерите, вместо да платя ONLINE и да получа 3 лева .  . .отстъпка !

преди 6 минути, Optium написа:

Нали ти дадоха линк...

Защо да ходя в офис за да си плащам като пенсионерите, вместо да платя ONLINE и да получа 3 лева .  . .отстъпка !

За да не те оберат и измамят! 

преди 35 минути, Optium написа:

Нали ти дадоха линк...

Сериозно ли? Ако не съм блокиран, скролна ли малко по-надолу във връзката или очакваш да започнат отначало? Дори може да видиш и още коментари, като 'цъкнеш' на бутона под коментарите "вижте всички отзиви"! Ако наистина си пенсионер, мога да разбера, че не си ги видял.

cD4Hmim.png

преди 1 час, Optium написа:

Нали ти дадоха линк...

Туй с отстъпката онлайн беше до миналата година, вече не дават отстъпка 

• Автор

Толкова глупави отговори не съм виждал накуп и нито един даден линк,

към това което ме интересува и причината за публикуване на темата ми !?

Явно тези нашенски форуми, станаха едни говорилни и ...перачници на пари !

СРАМОТА !

преди 25 минути, Optium написа:

Толкова глупави отговори не съм виждал накуп и нито един даден линк,

към това което ме интересува и причината за публикуване на темата ми !?

Явно тези нашенски форуми, станаха едни говорилни и ...перачници на пари !

СРАМОТА !

Ето ви линк и по спокойно https://play.google.com/store/apps/details

Raze ти е дал линк към app store за конентари...Това, че ти си блокирал половината форум е твой проблем...За толкова години в старата data.bg, HWBG(където те изритаха още на първата тема) заради наглото държание....

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Чакаме драмата с NFC.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.