Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мога ли да набутам държавата?

Featured Replies

преди 1 час, Sargon III написа:

Виж сега, аз плащам предостатъчно на държавата в момента, а получавам лоши услуги. С годините установих, например, че здравеопазването поне за мен не е безплатно. Личните ми лекари се опитват да ме лекуват, вместо да ми дават направление, така че - вече директно си отивам на съответния специалист и си плащам като поп. Когато майка ми, лека ѝ пръст, си счупи ръката на две места при падане, броих няколко хиляди за фиксатори, пирони и т.н., като държавата не даде и стотинка. Престъпността е повсеместна, образованието - символично, контролът върху храните практически липсва. Но, аз продължавам да наливам пари. Някак си го намирам за неправилно. Намирам и неправилно това, че при средна продължителност на живота на мъжете в България от 69 г., ме ограбват цял живот за хипотетична 4-годишна пенсия. Затова, бих искал да ощетя максимално тази скапана държава, но по един законен начин, защото съм относително почтен човек.

И вместо да направиш нещо за да се подобрят услугите и другите неща които споменаваш, ти решаваш да станеш част от проблема и от скапаната държава?
Страхотна логика!

niki-panchev.gif

на 23.03.2025 г. в 18:10, Sargon III написа:

Вероятно няма да доживея 70 г. Не съм тръгнал да се самоубивам, но живея доста нездравословно. Баща ми, лека му пръст, почина на 68 г. и нямам никакви основания да смятам, че ще го надживея.

И кое ти пречи, за да промениш този нездравословен начин на живот? 

Из региона има случай = Един организира празненство по случай на пенсионирането си. На отредената дата почива когато трябва да е събитието и празненството става "раздавка" за погребението му.  

Деца нямаш ли? Или нямаш дъщеря? 

• Автор
на 23.03.2025 г. в 19:19, Bubbles написа:

И вместо да направиш нещо за да се подобрят услугите и другите неща които споменаваш, ти решаваш да станеш част от проблема и от скапаната държава?
Страхотна логика!

И какво точно аз трябва да направя?! Работя на две места, отделно проектирам различни устройства срещу заплащане - правя това, което умея. Плащам си данъците, държавата трябва да се грижи да създава добри условия за живот с тези пари. Тя не го прави, съответно не искам да ѝ плащам (когато имам възможност). Просто е.

преди 13 часа, (:IdioibI:) написа:

И кое ти пречи, за да промениш този нездравословен начин на живот? 

Из региона има случай = Един организира празненство по случай на пенсионирането си. На отредената дата почива когато трябва да е събитието и празненството става "раздавка" за погребението му.  

Деца нямаш ли? Или нямаш дъщеря? 

Не се притеснявам от смъртта, никога не съм се страхувал да умра. Даже ще се радвам, когато се случи (ако имам възможност да го осъзная, че се случва, т.е. ако не ме отреже изведнъж). В този смисъл, няма причини да водя особено здравословен начин на живот. Най-хубавите ми години вече минаха. Нямам деца.

преди 55 минути, Sargon III написа:

Нямам деца.

Е, в този случай си намери някоя с дете. Поне ще наследи имотите ти. После ги продава и финансира детето си. Що ти е нужна тарикат жена?

Тук се навърташе една от Берковица. Потърси я! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.