Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Magic Vocal Remover

Featured Replies

Значи, изкуственият интелект го беше ударило нещо след като го питах дали даден сайт има приложение за компютър, за да знам дали този сайт е само онлайн услуга. Оказва се, че е само онлайн, но интелекта ми предложи Magic Vocal Remover от вече несъществуващ сайт vocalremover.net, което по моя сметка е функционирало някъде до 2014-та и се е развил само до версия 1.0.1.1 (1.0 -> 1.0.1 -> 1.0.1.1) като приложението идва от MSI инсталатор с изискване на .Net 2.0 и борави само с MP3, като при теста видях, че няма никакви настройки и преглед, има само един диалог Input-Output и изхвърля инструментална версия без вокал, тоест, само вокал не извлича. Освен това обработва само 30 секунди, понеже не си регистрирал. С две думи - не става за нищо. Но! В интернет се прокрадва някакъв плъгин, който също се зове Magic Vocal Remover 1.0, в клипа изглежда работи на Audacity, а собственика обявява, че клипа е намерен в уеб пространството и не разполага с такъв плъгин. Намирах и свалях други плъгини (dll), но този ми се видя най-гъвкав и ефикасен за работа. Странно, че никой не го знае. Ако някой го открие, да свирне.

И защо изобщо питаш за това ИИ - който като не знае отговора на въпроса почва да лъже най-безсрамно.

• Автор
преди 20 часа, ined написа:

И защо изобщо питаш за това ИИ - който като не знае отговора на въпроса почва да лъже най-безсрамно.

Той ИИ един път сам си противоречеше и при второ питане поправи себе си, че открива грешка в това, които ми снесе първия път.

на 30.03.2025 г. в 14:49, Gangosa написа:

Този сайт vocalremover върши идеална работа за безплатно нещо

+1 от мен

• Автор
на 1.04.2025 г. в 16:40, АнонименАлкохолик написа:

Този сайт vocalremover върши идеална работа за безплатно нещо

+1 от мен

Аз съм много доволен от този: Vocal Remover and Isolation [AI]

Но винаги може да се иска и повече. Търся офлайн приложения.

преди 38 минути, Клонинга написа:

Аз съм много доволен от този: Vocal Remover and Isolation [AI]

Но винаги може да се иска и повече. Търся офлайн приложения.

И аз съм я ползвал и ми свърши работа за едни проекти.

Но да, другата, която съм ползвал и е споменал Павката е тази и я има и в GitHub-a.

https://github.com/Anjok07/ultimatevocalremovergui

• Автор

@B-boy/StyLe/ гледам OpenVINO AI effects for Audacity но съдейки по ТОЗИ КЛИП се теглят някакви файлове през интернет, а пък InnoExtractor не показва никакво инфо за Pascal скрипта, по-конкретно гледам в CodeSection.txt - напълно празно. Temp папката също е празна, има само един илюстрационен файл. @цър-вул ако е на "ТИ" с този екстрактор, може да каже неговото мнение, да не е бъг на екстрактора? Язък за превода ти, нещо издиша програмата. Целта ми е да се презаредя с тези файлове, че току виж някой ден сървъра им паднал, бушуват войни. ;)

• Автор
преди 9 минути, цър-вул написа:

И ко да екстрактвам? Кой сорс?

https://github.com/intel/openvino-plugins-ai-audacity/releases/download/v3.7.1-R4.2/audacity-win-v3.7.1-R4.2-64bit-OpenVINO-AI-Plugins.exe

• Автор
преди 3 часа, цър-вул написа:

Но съдържа само библиотеки, които все пак тре се регистрират, за да се ползват  - не става за портативка

Няма RUN секция, липсва солидно количество временни файлове ZIP архиви, които се набавят чрез интернет, екстрактора не показва, че се регистрират библиотеките, а CodeSection е 0 (словом - нула) като съдържание на данни - там няма нищо, но реално трябва да има, щом имаш функция AfterInstall, а също и Check: IsAVX2Supported, което означава, че има проверка за AVX разширение на процесора чрез паскал скрипта, но екстрактора казва, че няма нищо за декомпилиране от паскал! Което ме навежда на мисълта, че внедрения декомпилатор за паскал скрипта вече не функционира.

Големи глупости!

1. Как да има Run секция, като това са библиотеки, които се ползват от други програми 

Тези библ. се насипваж при Audacity и се ползват от нея. Можеш да разопаковаш и да копираш там, ако Aud. е портативка. 

• Автор
преди 22 часа, цър-вул написа:

Големи глупости!

1. Как да има Run секция, като това са библиотеки, които се ползват от други програми 

Тези библ. се насипваж при Audacity и се ползват от нея. Можеш да разопаковаш и да копираш там, ако Aud. е портативка. 

Знам, просто отбелязвам, че не показва да се стартира нещо извън паскал кода. Всичко идва от паскала, а той напълно празен като куха лейка - няма никой.

• Автор
преди 52 минути, цър-вул написа:

Ти инсталира ли го заедно с Audacity или за пореден път лаеш месечината? 

Нито Audacity съм инсталирал, нито плъгините. Ядосвам се на екстрактора, че лъже и крие. Лесно ще намеря кои библиотеки се регистрират, ще намеря и нужните файлове, ще си изработя и репак, но тези данни, които ми спестява екстрактора са фрапиращи. Само ми губи времето, а то е силно оскъдно.

• Автор
преди 21 часа, цър-вул написа:

В случая не се инсталира програма! Явно не ти се отдава да анализираш install_script.iss... 

Няма да правя плъгин, а ще правя Audacity, зареден с плъгините. А анализа на install_script.iss показва пропуски, които преди при по-стари версии на екстрактора и по-стари версии на инсталатор - пропуски няма. InnoExtractor става все по-лош, вместо да се подобрява.

Вместо да лееш, напиши на автора! А не да ривеш кат инъ вдовица за... 

А има и други екстрактори....

• Автор
преди 18 часа, цър-вул написа:

Отдавна не пиша на никого, защото повечето не отговарят и не виждат писмата си. Да си беше отворил контактна форма или форум, ако иска всичко да му е таман.

преди 18 часа, цър-вул написа:

А има и други екстрактори....

Кой е този друг екстрактор, който извлича инстал скрипта, остави код секцията? :) 

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
на 6.04.2025 г. в 13:57, цър-вул написа:

Вместо да лееш, напиши на автора!

Не разбрах, ти или някой друг е писал на автора или той сам си го е оправил с нов механизъм на декомпилиране? Макар че съвсем лесно може да му се пише, понеже редовно публикува всяка новост в МЕТА. Освен това е прескочил версия 10.2.0 без да акцентира на нея и продължил с работата до новата 10.2.1

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.