Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Vivacom падна, А1 се срина, очакваме Yettel

Featured Replies

преди 4 минути, MZ/X написа:

Кураж дръжте!
Starlink са вече и в България, а плановете започват от 65 лв/месец.
И са абонамент месец за месец, без феодалното дългосрочно обвързване...
( Виваком, А1, Йетел хорово в потрес: О ужас, ужас!!
Чува се как менеджерей припадат ...)

Не се радвай. Ще им бутнат сателитите и ще обвинят Путин.

• Отговори 53
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И да видим следващите в списъка....

• Виваком обновиха софтуер и ... проблем. А1 и те да не останат назад... Иде ред на арабите. А в основата на всичко е Путин! И комунистите...

• Yettel  най-добрите,сред добрите.

Публикувани изображения

преди 4 часа, Емил Костов написа:

Ако беше в цялото ядро, никой нямаше да има услуги. Но това няма значение. Докато се натъкмят нещата ще е така.

Е то в един период буквално телефона ми смени всички видове мрежи и съответно имаше и липса на сигнал. Много абонати бяха така включително и в роуминг. Предполагам и там е имало проблем с радио интерфейса? А да не говорим, че имам и информация какво точно са бутали по ядрото на мобилната мрежа "специалистите" от Нокия.

Я да попитам, а китайските неща работят ли в България? Имам предвид "Хуавей" и подобни, че на мама предишния и телефон беше такъв, сега не знам. Зачудих се заради липсата на интернет дали пък американците не откачиха и не решиха да нападнат Китай  Или Русия. Знам ли аз какво им е в главите на откачените военнолюбци.

И по БТВ с тия мизерни съвети какво да правим при авария или по - точно при война. Тия не разбраха, че каквото и да казват или да правят, българският народ няма да се обърне срещу Русия никога! Освен разни продажни мизерни душички!:angry::vomit:

преди 9 минути, Anneliese написа:

Я да попитам, а китайските неща работят ли в България? Имам предвид "Хуавей" и подобни, че на мама предишния и телефон беше такъв, сега не знам. Зачудих се заради липсата на интернет дали пък американците не откачиха и не решиха да нападнат Китай  Или Русия. Знам ли аз какво им е в главите на откачените военнолюбци.

И по БТВ с тия мизерни съвети какво да правим при авария или по - точно при война. Тия не разбраха, че каквото и да казват или да правят, българският народ няма да се обърне срещу Русия никога! Освен разни продажни мизерни душички!:angry::vomit:

Ти първо оправи бакиите в собствената си глава! Макар и да е малко късно.

И трите оператора са хвани единия удари другагия. Най добре да се върнем на шайбчички квио са тия 3G 4G 5G. Или още по добре да си лафим на хартиени писамца и да си чакаме отговори в несвяст.:yanim:

494672945_122123092352788288_50588967271

преди 3 часа, Anneliese написа:

Точно тъй, падне пак интернета - намяташ един бял чаршаф и тръгваш бавно към гробищата.

Vivacom падна, да живее БТК! :) 

Всичките са един дол дренки.Ето един казес за А1 на които съм на фиксирани услуги.Преди 3 месеца си плащах през "мояА1" сметката и има остъпка.Решиха тогава ,че трябва да си запазя картата за автоматично плащане за да има остъпка.Ок запазих я и хоп на следващият месец йок остъпка.Звъня им да видя какво става ,ама трябвало да мине едно плащане и тогава щяло да се задейства остъпката.Съгласих се както и да е.И хоп този месец пак ми взеха автоматично парите от картата и гледам същата сметка без остъпката.Пак звъня и си преставете измислили друго нещо.От 01.04. ти слагат смарт приемник към абонамента без да те питат.Имам ли нужда от него нямям ли никой не ти казва.Ама влезте през моя А1 и си го спрете.Какво да кажа не знам.Такива премеждия с едните ,но и другите са едни и същи.За 2лв те правят на маймуна,защото 90% от хората няма да го забележат или да се занимават.Но 300000 абоната най малко по 2лв са луди пари на месец за тях.

преди 3 часа, (:IdioibI:) написа:

Vivacom падна, да живее БТК! :) 

Бибаком колко ме молиха да се присъединя към тях ,телефон ще ти подарим, само стани абонат.Но аз останах твърд,не минах на тъмната страна.

преди 1 час, nusho73 написа:

Бибаком колко ме молиха да се присъединя към тях ,телефон ще ти подарим, само стани абонат.Но аз останах твърд,не минах на тъмната страна.

Значи: Към днешна дата сравних пакетите и на трите доставчика на комуникация. => Бибата си остава най-удачна. :)  => Оставам си от към "тъмната страна" на Луната! :) 

• Автор
преди 19 часа, Bubbles написа:

За да има компенсации прекъсването трябва да е постоянно и за дълго, не помня колко но май поне 24 часа.

8 часа
https://www.segabg.com/hot/category-economy/abonatite-na-a1-i-vivakom-edva-li-shte-budat-obezshteteni-zaradi-avariite

преди 16 часа, В. Велев написа:

Не се радвай. Ще им бутнат сателитите и ще обвинят Путин.

Даже и да ги бутнат - краят на телекомуникационния картел у нас  е близо!
Нов играч на хоризонта:
Revolut ще става мобилен оператор
Към момента услугата ще стартира в Германия и Великобритания и за цена от 12.50 евро/паунда ще предлага:
неограничени данни, минути и SMS, 20GB роуминг в ЕС и САЩ, както и възможност да спестявате от плана си с RevPoints. 

https://mobilebulgaria.com/news/revolut-shte-stava-mobilen-operator

преди 20 часа, nusho73 написа:

Ще има скачания от терасите и самоубийства.

преди 1 час, цър-вул написа:

Повече оператори - повече за клиентите.

Много бързо влизат обаче в картелни споразумения в България... а за клиентите поевтиняване не съм видял до момента.

преди 8 минути, Емил Костов написа:

May be an image of 4 people and text that says 'Те СъЗдАДОХа ОБЩЕСТВО ОТ вМАНИАЧЕНИ В СЕБЕ си еГоИСТИ КОИТО СА ТоЛКОВА ЗАЕтИ ДА СЕ СНимАТ, ЧЕ НЕ зАБЕЛЯзВАТ РУшАЩИЯ СЕ свяТ ОКОЛΟ тях.'

May be an image of 1 person and text that says 'Новия знак: "Внимание дебили!"'

• Автор
преди 1 час, Емил Костов написа:

Да не тръгнат на саморазправа с вили и коси в офисите на операторите... 

виваком днеска се изложиха пак,по обяд нещо пак им са бяха сринали системите,и ни банкомати,ни офиси на изипей работеха,щото свиваком,интернета им беше умрел.

преди 38 минути, цър-вул написа:

Не съм имал проблем с наземния интернет. 

Откакто купиха булсат не съм имал прекъсвания .Това едва ли ни интересува и едва ли ще ни засегне като абонати от трети страни .Ти си на NETWORX дето също бяха купени от бибата 

преди 3 часа, В. Велев написа:

May be an image of 4 people and text that says 'Те СъЗдАДОХа ОБЩЕСТВО ОТ вМАНИАЧЕНИ В СЕБЕ си еГоИСТИ КОИТО СА ТоЛКОВА ЗАЕтИ ДА СЕ СНимАТ, ЧЕ НЕ зАБЕЛЯзВАТ РУшАЩИЯ СЕ свяТ ОКОЛΟ тях.'

May be an image of 1 person and text that says 'Новия знак: "Внимание дебили!"'

Виждат го, но не им дреме. Чакат някой друг да свърши работата.

преди 2 часа, цър-вул написа:

Да не тръгнат на саморазправа с вили и коси в офисите на операторите... 

На глупаците има вдикат ток, вода, стоки но не мръцкат. Виж за интернет ще те убият начаса. Като нищо ще тръгнат говедата.

преди 2 часа, Евгени Богданов написа:

виваком днеска се изложиха пак,по обяд нещо пак им са бяха сринали системите,и ни банкомати,ни офиси на изипей работеха,щото свиваком,интернета им беше умрел.

Офисите на Изипей и банкоматите нямат нищо общо. По-скоро е падала Борика.

преди 11 минути, цър-вул написа:

Откъде им е Интернет свързаността

Е ти сега па много питаш! ;) То не е интернет свързаност и ако падне, тогава вече ще стане страшно! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 49 минути, Емил Костов написа:

То не е интернет свързаност и ако падне, тогава вече ще стане страшно! 

На доставчиците едва ли ще им падне нета така екстремно . Вече  почти всики малки и големи са на оптика а там защитите са бетон.Сега ми е Мистерия мобилният баш от къде идва .Преди 10 години има няма Бергон имаха страшна кибератака  нямахме нет цял ден и нощ .След оправията на атаката пак имаше кратки спирания за 1 2 часа . 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.