Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Vivacom падна, А1 се срина, очакваме Yettel

Featured Replies

преди 3 минути, adersa написа:

На доставчиците едва ли ще им падне нета така екстремно . Вече  почти всики малки и големи са на оптика а там защитите са бетон.Сега ми е Мистерия мобилният баш от къде идва .Преди 10 години има няма Бергон имаха страшна кибератака  нямахме нет цял ден и нощ .След оправията на атаката пак имаше кратки спирания за 1 2 часа . 

Така екстремно може да падне, че идея си нямаш и се е случвало няколко пъти. Казал съм ти да не пишеш неща, за които нямаш и бегла представа.

• Отговори 53
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И да видим следващите в списъка....

• Виваком обновиха софтуер и ... проблем. А1 и те да не останат назад... Иде ред на арабите. А в основата на всичко е Путин! И комунистите...

• Yettel  най-добрите,сред добрите.

Публикувани изображения

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Така екстремно може да падне, че идея си нямаш и се е случвало няколко пъти. Казал съм ти да не пишеш неща, за които нямаш и бегла представа.

Ако е кибератака телефоните да се сринат евала на хакерите . От кибератаката дето имаха Бергон от тогава съм нямал прекъсвания . Явно здравата са затегнали нещата и са дали не малко пари за защити .Интересно ми стана дали някой , който има UPS в Испания или Португалия е имал нет в дома си не мобилен а от някой си местен доставчик на оптика 

Ако е кибератака телефоните да се сринат евала на хакерите . От кибератаката дето имаха Бергон от тогава съм нямал прекъсвания . Явно здравата са затегнали нещата и са дали не малко пари за защити .Интересно ми стана дали някой , който има UPS в Испания или Португалия е имал нет в дома си не мобилен а от някой си местен доставчик на оптика 
Няма кибератака. Така наречения partner software update се случи по много некадърен начин.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 15 минути, adersa написа:

Какви кибер атаки те гонят. А спри се малко и стига гледа фантастични филмчета по ТВ.

Постоянно се късат оптики. Има токови удари, при които изгарят L3 суичове. Понякога се повеждат модули на бордер рутери. Ако пък се сгреши нещо по конфигурации или се загуби някъде майко мила. Една мрежа може така да падне че идея си нямаш. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.