Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде мога да гледам първи канал на руската телевизия?

Featured Replies

Да, знам, че си имат сайт. Отваря се през мозилката, ама забива ужасно. Добре, че имам профил в руския фейсбук та изгледах парада, макар и със закъснение, защото се успах. В руската туба обаче ги няма новините на първи канал, нито във видеото на "Вконтакте".

Та, някоя добра душа знае ли как да изгледам новините на първи канал, без да не ми забива видеото през минута?:angry:

И, не, бисквитки няма да трия, че после пак трябва да се разправям със западните отметки, дето ми искат нерегламентиран достъп  и да ми правят профили от мое име!:angry::angry22:

• Автор
преди 22 минути, цър-вул написа:

Да, и забива. :angry::angry22:

Ще ми се някой да им хакне компютрите на тия в ЕС и да им пусне до побъркване песента "Калинка", докато не заиграят казачок!:angry::angry22:

И при мен си бачка :)

Влизаш в темата за 

отиваш към последните страници и намираш работещ плейлист. Ще ти трябва и SFVIP плеър или Mac attack, там всичко си пише, трябва да се чете. Но щом през браузъра не ти вървят телевизиите, може интернета ти да не е наред или хардуера да ти е слаб. Въпреки това пробвай.

USJgAGz.png

преди 2 минути, Raze написа:

Влизаш в темата за 

отиваш към последните страници и намираш работещ плейлист. Ще ти трябва и SFVIP плеър или Mac attack, там всичко си пише, трябва да се чете. Но щом през браузъра не ти вървят телевизиите, може интернета ти да не е наред или хардуера да ти е слаб. Въпреки това пробвай.

USJgAGz.png

Тя не може си почисти талаша ти я прати да сканира за АйПи ТВ

преди 1 час, Anneliese написа:

Да, знам, че си имат сайт. Отваря се през мозилката, ама забива ужасно. Добре, че имам профил в руския фейсбук та изгледах парада, макар и със закъснение, защото се успах. В руската туба обаче ги няма новините на първи канал, нито във видеото на "Вконтакте".

Та, някоя добра душа знае ли как да изгледам новините на първи канал, без да не ми забива видеото през минута?:angry:

И, не, бисквитки няма да трия, че после пак трябва да се разправям със западните отметки, дето ми искат нерегламентиран достъп  и да ми правят профили от мое име!:angry::angry22:

Слагаш това на таблета и гледаш цялата руска телевизия : https://apkpure.com/fr/смотреть-тв/com.smotret.tv.app

преди 1 минута, цър-вул написа:

А има ли таблет? По-вероятно - не.

Знам ли, беше пуснала тема че си търси та рекох че ще да си е купила.
По принцип това приложение работи и на телевизор, обаче не е пригодено за телевизонна версия на андроид и е доста неудобно с дистанционното.

преди 6 минути, цър-вул написа:

А има ли таблет? По-вероятно - не.

Щом досега не е изпищяла за проблеми с него, най-вероятно няма :D .

Влизаш в    rutube.ru    .Там може да се гледат централните им телевизий на  живо.Стига  да не се блокира от доставчика ти на интернет.

А клиповете може да забиват от стар и слаб хардуер.

Нямам идея за що при вас е така .Лично вчера го гледах парада по НТВ  на живо  в   rutube.ru

И в момента проверих може да се гледа на живо. Дават филм  за  ВСВ.Явно е от доставчиците в  БГ.

преди 19 часа, Anneliese написа:

Да, знам, че си имат сайт. Отваря се през мозилката, ама забива ужасно. 

Та, някоя добра душа знае ли как да изгледам новините на първи канал, без да не ми забива видеото през минута?

Свали си този браузър и смени в него DNS сървъра да не е този на доставчика ти на Интернет.
https://vivaldi.com

нищо друго не настройваш по него, демек разрешаваш на руснаците да ти пускат реклами.

А иначе и Россия1 едно забиваше при мен точно за парада, звукът се повтаряше от време на време, та минах на един от сайтовете който са ти дали вече тука и от него гледах Первый без да забива.

преди 18 часа, MZ/X написа:

Всичките руски канали и категоризирани също:

https://smotret.tv/ 

Този работи, ама понякога за някои предавания трябва пак да се мине през безплатен ВПН с руско ИП.

преди 2 часа, Veni77 написа:

Нямам идея за що при вас е така .Лично вчера го гледах парада по НТВ  на живо  в   rutube.ru

И в момента проверих може да се гледа на живо. Дават филм  за  ВСВ.Явно е от доставчиците в  БГ.

пак е същото, на виваком съм

Какви са тези Комунистически Паради? Тя нали е Нацистка, но в Германия партийни шествия няма!

Последно жената какви политически нагласи изповядва?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.