Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли някой да ми преразкаже епизода?

Featured Replies

Не чувам, абсолютно глуха съм, а и не знам английски език. Ще Ви бъда много благодарна, ако изгледате и ми преразкажете конкретно разговорите между Саманта и Джак. Гризе ме любопитството! Тези епизоди никога не са били излъчвани с български субтитри, а ми е интересно какво са си говорили. Благодаря предварително за труда и помощта!

Reunion, Part 1 и 2

Вместо да пишеше шаржове по цял ден да беше го научила тоя английски басиму :)

Потърси суби на английски или руски и си пусни заявка за превод в сайтовете за суби

преди 11 минути, petie1 написа:

Потърси суби на английски или руски и си пусни заявка за превод в сайтовете за суби

На български не намирам букви освен за няколко епизода, на руски ги има всичките епизоди ама дублирани.

• Автор
преди 17 минути, petie1 написа:

Нямам време да чакам, в момента съм в опасно положение - субилеус. Утре може да ме няма. А автоматичният превод е ужас, не мога да схвана логиката на разговорите.:brickwall:

преди 20 минути, petie1 написа:

Титри на английски излизат - автоматично генерирани!

Лошото е, че не ги превежда на български.

преди 4 минути, Banesc написа:

яка боза е тоя филм 

Все едно някой те кара да го гледаш!

преди 8 часа, Anneliese написа:

Не чувам, абсолютно глуха съм, а и не знам английски език. Ще Ви бъда много благодарна, ако изгледате и ми преразкажете конкретно разговорите между Саманта и Джак. Гризе ме любопитството! Тези епизоди никога не са били излъчвани с български субтитри, а ми е интересно какво са си говорили. Благодаря предварително за труда и помощта!

Reunion, Part 1 и 2

Видях че напоследък пак пишеш с изключен болд и за втори път те отблокирах, но ако пак видя че пишеш с него, ще те блокирам за трети път и повече никога няма да те чета.

Тук има субтитри. Вярно е че са машинен превод, но би трябвало горе долу да стават. Само цъкаш на "AI Machine translate to" и от падaщото меню избираш Bulgarian

"Profiler" Reunion: Part 1 S04E01   https://www.opensubtitles.org/en/subtitles/10692029/profiler-reunion-part-1-pb

"Profiler" Reunion: Part 2 S04E02  https://www.opensubtitles.org/en/subtitles/10692030/profiler-reunion-part-2-pb

---  ---  ---  ---  ---  --- ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 7 часа, jhoro написа:

Титри на английски излизат - автоматично генерирани!

Лошото е, че не ги превежда на български.

Това, че ти си некадърен да пуснеш български превод, не означава че такъв няма :laughing5:

1.png.6f6ac7dba31044e896703783dc748ebb.png 

2.png.8ab3506d1b03751a696b74cd86a8843d.png

преди 8 часа, Anneliese написа:

Reunion, Part 1 и 2

В youtube има автоматичен превод.Не е най-добрия но става.

С няколко лесни стъпки е показано на картинките как става.

11.jpg

11а.jpg

11c.jpg

11d.jpg

• Автор
преди 53 минути, ivottoshev написа:

Видях че напоследък пак пишеш с изключен болд и за втори път те отблокирах, но ако пак видя че пишеш с него, ще те блокирам за трети път и повече никога няма да те чета.

Тук има субтитри. Вярно е че са машинен превод, но би трябвало горе долу да стават. Само цъкаш на "AI Machine translate to" и от падaщото меню избираш Bulgarian

"Profiler" Reunion: Part 1 S04E01   https://www.opensubtitles.org/en/subtitles/10692029/profiler-reunion-part-1-pb

"Profiler" Reunion: Part 2 S04E02  https://www.opensubtitles.org/en/subtitles/10692030/profiler-reunion-part-2-pb

---  ---  ---  ---  ---  --- ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

Това, че ти си некадърен да пуснеш български превод, не означава че такъв няма :laughing5:

1.png.6f6ac7dba31044e896703783dc748ebb.png 

2.png.8ab3506d1b03751a696b74cd86a8843d.png

Ъъъъъъъъъъъъъъъ, и как се слагат?

преди 42 минути, Anneliese написа:

Ъъъъъъъъъъъъъъъ, и как се слагат?

Обясниха ти горе с картинки, виж мнението на @inostranec

• Автор

При мен това СС го няма в тубата!:(

преди 37 минути, Anneliese написа:

При мен това СС го няма в тубата!:(

Не знам каква е причината, предполгам е защото си на windows7 и това прави връзка с всички приложения, включително и браузърите и така автоматичният превод е лимитиран (в случай, че автоматичният превод се прави от браузъра, а не от компютърните сървъри на google). Препоръчвам ти някой познат да ти инсталира windows 11.

• Автор

Ами, няма кой. Затова моля вие да ми преведете  за какво си говорят. Не искам да се окаже, че съм гледала преди години напразно три сезона, за да не разбера сега за това кой е Джак и отношенията му със Саманта и Клои.:angry:

Явно сериалът е нямам фенове, не намерих и някакъв фенски сайт, жалко.

току-що, Anneliese написа:

Ами, няма кой. Затова моля вие да ми преведете  за какво си говорят. Не искам да се окаже, че съм гледала преди години напразно три сезона, за да не разбера сега за това кой е Джак и отношенията му със Саманта и Клои.:angry:

Извинявай, но това е време, което трябва да отделя, за да гледам някакъв сериал, който има 3 сезона преди това и означава, че няма да схвана за какво става въпрос, нито ще ми е ясно кой за какво се бори от героите, така че дори и да речем, че имах свободното време, за да го изгледам, нямаше да мога да го преразкажа така че да бъде смислено. Защо просто не гледаш нещо актуално, така или иначе сериалите са тъпа форма на забавление, губене на време. Ти самата си го оставила преди години и неясно защо сега си се присетила да искаш да го гледаш. Така или иначе едва ли се случва нещо толкова важно, а има много по-интересни сериали в момента, ако решиш да гледаш нещо.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

преди 5 минути, Anneliese написа:

:laughing5:

преди 9 минути, Anneliese написа:

Гледай Кухня по добре.

На мен някой ще ми разкаже ли всички епизоди на "Дързост и Красота" и "Листопад"?

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Авторката няма да коментирам, защото че имам доста разнопосочни впечатления от нея!

Но ти уж си с претенции за ум и ерудиция, а си позволяваш поведение на типичен олигофрен и обиждаш!!!

Вчера направих опит от телефон и вариантите за превод бяха малко. Сега отварям You Tube в браузър на компа и вече ми го предлага.

преди 21 минути, Гoст написа:

Препоръчвам ти някой познат да ти инсталира windows 11.

Препоръчвам ти - да ѝ купиш компютър, съвместим с Windows 11.

Или да не даваш подобни съвети.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.