Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли някой да ми преразкаже епизода?

Featured Replies

преди 2 минути, jhoro написа:

Препоръчвам ти - да ѝ купиш компютър, съвместим с Windows 11.

Или да не даваш подобни съвети.

Сериозно ли? Тя близки няма ли си? Не съм агенция социално подпомагане.

преди 8 минути, Staff. написа:

image.png.9f0511b6a815ae1e364989107b15d11a.png

:laughing5:

Ти нямаш ли си - с какво да си играеш?

преди 3 минути, Staff. написа:

На мен някой ще ми разкаже ли всички епизоди на "Дързост и Красота" и "Листопад"?

Чакай, че в момента разказвам „Guiding Light“ - „Пътеводна светлина“.

преди 2 минути, Гoст написа:

Сериозно ли? Тя близки няма ли си? Не съм агенция социално подпомагане.

Има или няма, те могат или не - ние не знаем. Затова избягвай съвети от типа „как да се похарчат едни пари“.

преди 3 минути, jhoro написа:

Има или няма, те могат или не - ние не знаем. Затова избягвай съвети от типа „как да се похарчат едни пари“.

Аз пари не съм казал да се харчат, а да се преинсталира един компютър с windows 11, което може да стане и без пари. Ако трябва да се купи компютър съм сигурен, че някой близък може да ѝ намери оферта за нещо втора ръка, но с достатъчно добър процесор, че да хвърчи с 11-ката. Какво лошо съм казал? Ти на всеки непознат ли протягаш повече от ръка, когато е потърсил съвет в интернет?

преди 3 минути, jhoro написа:

Авторката няма да коментирам, защото че имам доста разнопосочни впечатления от нея!

Но ти уж си с претенции за ум и ерудиция, а си позволяваш поведение на типичен олигофрен и обиждаш!!!

Вчера направих опит от телефон и вариантите за превод бяха малко. Сега отварям You Tube в браузър на компа и вече ми го предлага.

Ти първи още вчера почна с обидите, при това твоите бяха неоснователни, защото така и не успя да обориш мнението ми.

Сега твърдеше че превод няма, а аз ти показах че има. Обиждаш се от истината, проблемът си е твой.

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Ти първи още вчера почна с обидите, при това твоите бяха неоснователни, защото така и не успя да обориш мнението ми.

Сега твърдеше че превод няма, а аз ти показах че има. Обиждаш се от истината, проблемът си е твой.

Понеже си упорит - не знам по каква причина - ето ти нагледно. В браузъра на телефона отварям темата, после избирам image.png.7a0ac119177d14c01cba92c28eb56161.png и от настройките за автоматичен превод ми предлага следните варианти

image.thumb.png.7c13ab088ac5598eebe3ade2f7380f8f.png  image.thumb.png.fe83539334e11876ffd26d51392448b3.png

Да виждаш някъде „Български“?

преди 54 минути, Гoст написа:

Какво лошо съм казал? Ти на всеки непознат ли протягаш повече от ръка, когато е потърсил съвет в интернет?

Лошото е, че веднага казвате „изхвърли това, което имаш и вземи/купи друго“!

Вместо да помислите - как може да се оправят нещата с наличните ресурси!

преди 11 часа, Anneliese написа:

Нямам време да чакам, в момента съм в опасно положение - субилеус. Утре може да ме няма. А автоматичният превод е ужас, не мога да схвана логиката на разговорите.:brickwall:

Всички сме така днес сме тук утре ни няма :)

преди 1 час, Гoст написа:

Препоръчвам ти някой познат да ти инсталира windows 11.

На нейната шайга по добре някое дебиан  базирано дистро примерно МХ

преди 1 час, Staff. написа:

На мен някой ще ми разкаже ли всички епизоди на "Дързост и Красота" и "Листопад"?

Я па сакам "Наруто" и "Наруто Ураганени хроники(Шипуудеен)" :)

преди 48 минути, jhoro написа:

Понеже си упорит - не знам по каква причина - ето ти нагледно. В браузъра на телефона отварям темата, после избирам image.png.7a0ac119177d14c01cba92c28eb56161.png и от настройките за автоматичен превод ми предлага следните варианти

И? Това според теб означава че твърдението ти ''няма автоматичен превод'' е вярно? Че аз какво показах тогава? Да не мислиш че съм бил в Хогуортс при Хари Потър и съм учил за магесник?

преди 2 часа, Staff. написа:

бяха млади красиви и им побеляха косите  и се ожениха 

заповядай

преди 35 минути, ivottoshev написа:

И? Това според теб означава че твърдението ти ''няма автоматичен превод'' е вярно? Че аз какво показах тогава? Да не мислиш че съм бил в Хогуортс при Хари Потър и съм учил за магесник?

Ти му викаш „Куме Иване“ - той тича да те хване!

Показах ти, че няма български - нали?

Хайде сега отивай в сервиза - да духаш ... гумите, че компресора иска скъп ток!

преди 5 минути, jhoro написа:

Показах ти, че няма български - нали?

Мдааа, явно наистина мислиш че съм магесник, щом успях да ти покажа екранна снимка с превод, дето го нямало 😁

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Мдааа, явно наистина мислиш че съм магесник, щом успях да ти покажа екранна снимка с превод, дето го нямало 😁

Не - ти просто или не четеш, или не мислиш. Може и двете.

Написал съм

преди 1 час, jhoro написа:

В браузъра на телефона отварям темата, после избирам image.png.7a0ac119177d14c01cba92c28eb56161.png и от настройките за автоматичен превод ми предлага следните варианти ...

• Автор

И това, ако е превод...................:getout:

преди 7 часа, jhoro написа:

Не - ти просто или не четеш, или не мислиш. Може и двете.

Написал съм

Ми не, написал си:

преди 19 часа, jhoro написа:

Титри на английски излизат - автоматично генерирани!

Лошото е, че не ги превежда на български.

Оказа се че превод има, но ти нямаш нужният хардуер за да го отвориш. Утре може да извадиш нокия с фенерче и да почнеш да твърдиш че и самата Туба я няма, щото не можеш да я отвориш с нокията :getout:

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 10 часа, Anneliese написа:

Ами

И що пак включи болда? Връщам се в къщи, решавам от компа да ти помогна да си сложиш субтитрите които ти бях дал, щото цял ден нито имах време, нито възможност през телефона и...изненадаааа, пак болд.

Защо го правиш не знам, но както казах: повече няма да те чета.   

• Автор
преди 5 часа, Rudy M. написа:

То пък и ти си една зрителка ..... :D 

Фенка съм на сериала от тийн! Гледах го, когато го излъчваха за първи път през 1998 година по кабелна телевизия "Евроком". Даваха го със субтитри. Само до третия сезон, за жалост, а после четвъртият го излъчиха по БНТ без субтитри и нищо не можах да разбера за разговорите между Саманта и Джак. А като го даваха по "Евроком", бях в седми клас и съм стояла до след полунощ, за да изгледам повторенията. И, да, и двамата са ми любими герои. Саманта - защото е тих, спокоен, но и емоционален човек, умна. В Джак ми харесва това, че е хитър и намира изход от всяка ситуация. А сега гледам сериала отново хем от носталгия, хем, за да видя какви са били компютърните технологии тогава.

преди 5 часа, ivottoshev написа:

И що пак включи болда? Връщам се в къщи, решавам от компа да ти помогна да си сложиш субтитрите които ти бях дал, щото цял ден нито имах време, нито възможност през телефона и...изненадаааа, пак болд.

Защо го правиш не знам, но както казах: повече няма да те чета.   

А не може ли просто да ми разкажеш сбито за какво точно си говорят?

@jhoro Българския превод го има през браузъра

@ivottoshev Български превод го няма през телефон

Няма за какво да спорите

Типично по български

2 страници само за вашия спор

Двама про*** си мерят пишките кой е по-по най

• Автор

Просто няма ли кой да преразкаже финалния епизод със Саманта и Джак? :helpwanted4::helpwanted4::helpwanted4:

Lion King Please GIF

на 17.05.2025 г. в 2:18, АнонименАлкохолик написа:

Силно се съмнявам някой да отдели 2 часа от времето си напразно за да ти разкаже филма и то безплатно

преди 16 часа, Anneliese написа:

Просто няма ли кой да преразкаже финалния епизод със Саманта и Джак? :helpwanted4::helpwanted4::helpwanted4:

Lion King Please GIF

на 16.05.2025 г. в 23:51, Anneliese написа:

Нямам време да чакам, в момента съм в опасно положение - субилеус. Утре може да ме няма. А автоматичният превод е ужас, не мога да схвана логиката на разговорите.:brickwall:

Тази жена е ненормална!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.