Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Чат - да пиша ли на момичето, което харесвам

Featured Replies

Здравейте, разбрах, че момичето, които харесвам, е скъсало с гаджето си. Аз й написах, че искам да я подкрепя и че чувствата ми още не са угаснали. Тя заради тази случка по-сдържано й бе поведението. Та трябва ли да й пиша веднага или да изчакам време, за да й пиша пак, защото искам да се случи нещо сериозно.

И как с писане ве младеж? Вие в това даскало мути ли сте? Поговорете си очи в очи, ако не можете не знам какво сериозно чакаш да стане освен да ти обърше някой шамар.

• Автор
преди 45 минути, Bubbles написа:

И как с писане ве младеж? Вие в това даскало мути ли сте? Поговорете си очи в очи, ако не можете не знам какво сериозно чакаш да стане освен да ти обърше някой шамар.

Тя е бивша съученичка, живее извън града, където е училището ни и заради това питам

преди 48 минути, Bubbles написа:

Какви разговори очи в очи, ти изобщо влизал ли си в училище в близките 15 години? А твърдиш че си учител. Естествено, че трябва да ѝ и ще ѝ пише. Какви ти разговори очи в очи, всичко става онлайн вече. Ако отиде да ѝ се обяснява в любов да го види как се черви ще избухне в смях, още повече направо ще се пръснат и приятелките ѝ, които да речем са наоколо. Ако пък я издебне сама може да му извади лютив спрей.

@Yulian3, пиши ѝ ама да е нещо кратко за всеки случай, защото дългите съобщения са най-зле и после може да береш срам. Бъди кратък и да знаеш, че ако по принцип не те харесва нямаш никакви шансове.

• Автор
преди 8 минути, Гoст написа:

Какви разговори очи в очи, ти изобщо влизал ли си в училище в близките 15 години? А твърдиш че си учител. Естествено, че трябва да ѝ и ще ѝ пише. Какви ти разговори очи в очи, всичко става онлайн вече. Ако отиде да ѝ се обяснява в любов да го види как се черви ще избухне в смях, още повече направо ще се пръснат и приятелките ѝ, които да речем са наоколо. Ако пък я издебне сама може да му извади лютив спрей.

@Yulian3, пиши ѝ ама да е нещо кратко за всеки случай, защото дългите съобщения са най-зле и после може да береш срам. Бъди кратък и да знаеш, че ако по принцип не те харесва нямаш никакви шансове.

Проблемът е, че тя е бивша вече съученичка, която живее в град извън училището, в което уча и тя учеше преди. Също, е разочарована от предишното си гадже о като й писах, тя каза, че не й е до момчета, а аз много си я харесвам. Та как да продължа нататък? 

Не!

На времето да се запозная с момиче излизах и се разхождах по паркове кафенета сладкарници. Ако е съученичка я хващам и и казвам какво искам. Ако живее далече и я искам отивах да я намеря.Ще излизам с нея да се опознаем. Може и да се включим в някоя група приятели, дето се събирахме често. Танцувахме, магнитофони, китари. Никой не съм питал дали, и как! 

Сега трябвало да се чати или пише бе хора! Едни поколения откачили напълно по тоя интернет!

Трябвало да се пише...

Не се учудвай чичо Сашо!

Тя, демокрацията" какво ли не прави от човек. Да се записва момчето в новите епизоди на "Ергенът" и си решава проблема.

Те и да пишат немогат.

Zdr,ko praish

Голяма свалка

- Сладурано, от толкова време само си чатим в тоя Фейсбук... Хайде да се срещнем на живо!
- Защо? Малко са ти проблемите ли, к'во ли?

преди 13 часа, Yulian3 написа:

Здравейте, разбрах, че момичето, които харесвам, е скъсало с гаджето си. Аз й написах, че искам да я подкрепя и че чувствата ми още не са угаснали. Тя заради тази случка по-сдържано й бе поведението. Та трябва ли да й пиша веднага или да изчакам време, за да й пиша пак, защото искам да се случи нещо сериозно.

Щом е скъсала с гаджето е лека жена , търси някаква дето няма гаджета.

преди 3 часа, чичо Сашо написа:

На времето да се запозная с момиче излизах и се разхождах по паркове кафенета сладкарници. Ако е съученичка я хващам и и казвам какво искам. Ако живее далече и я искам отивах да я намеря.Ще излизам с нея да се опознаем. Може и да се включим в някоя група приятели, дето се събирахме често. Танцувахме, магнитофони, китари. Никой не съм питал дали, и как! 

Сега трябвало да се чати или пише бе хора! Едни поколения откачили напълно по тоя интернет!

Трябвало да се пише...

Те сега младите по-се вълнуват когато си пишат в чата, отколкото да се видят на живо. Като и изпрати имот икона с целувка изпитва по-голям оргазъм отколкото да я целуне наистина.

преди 21 часа, Yulian3 написа:

Ти циганче или турче си, нещо българският ти е много зле ?

Или се правиш на хлапе за да раздвижваш активността на форума, а?

преди 6 часа, В. Велев написа:

Те сега младите по-се вълнуват когато си пишат в чата, отколкото да се видят на живо. Като и изпрати имот икона с целувка изпитва по-голям оргазъм отколкото да я целуне наистина.

Те младите вече с виртуални гаджета правят "любоф" ти за чат ми пишеш.

https://nova.bg/news/view/2024/11/02/475687/да-се-влюбиш-в-изкуствен-интелект-14-годишно-момче-отне-живота-си-заради-въображаема-връзка-с-чатбот/

преди 10 часа, чичо Сашо написа:

Трябвало да се пише...

Ми нали това му казвам, иди виж я, кажи й две-три думи, покани я...
...така се прави, а с тия чатове ся мишки, "Ма да й пиша ли", тъпа работа, то ясно че покрай тия технологии повечето младежи станаха яко задръстени ама чак па да не можеш да вържеш две думи...

преди 23 часа, Yulian3 написа:

Пиши и. Тя има нужда от подкрепа в скъсването и да научи за неугасващите ти чувства.

преди 20 часа, Yulian3 написа:

Проблемът е, че тя е бивша вече съученичка, която живее в град извън училището, в което уча и тя учеше преди. Също, е разочарована от предишното си гадже о като й писах, тя каза, че не й е до момчета, а аз много си я харесвам. Та как да продължа нататък? 

Разочарована е от бившето си гадже - това означава, че още не го е преодоляла. 

Какво имаш предвид, като казваш, че я харесваш? Привлечен си от външния ѝ вид или я познаваш много добре и знаеш със сигурност, че я харесваш?

Поддържай връзка на ниво опознаване. Вече си ѝ казал, че имаш чувства, но все пак не влизай във връзка с нея, преди тя да е преживяла старата. 

• Автор
преди 15 часа, Greta Simmer написа:

Разочарована е от бившето си гадже - това означава, че още не го е преодоляла. 

Какво имаш предвид, като казваш, че я харесваш? Привлечен си от външния ѝ вид или я познаваш много добре и знаеш със сигурност, че я харесваш?

Поддържай връзка на ниво опознаване. Вече си ѝ казал, че имаш чувства, но все пак не влизай във връзка с нея, преди тя да е преживяла старата. 

От всичко съм привлечен.

преди 3 часа, Yulian3 написа:

От всичко съм привлечен.

Ще ти мине...

на 19.05.2025 г. в 16:48, Bubbles написа:

Ми нали това му казвам, иди виж я, кажи й две-три думи, покани я...
...така се прави, а с тия чатове ся мишки, "Ма да й пиша ли", тъпа работа, то ясно че покрай тия технологии повечето младежи станаха яко задръстени ама чак па да не можеш да вържеш две думи...

Точно напротив, днес младежът би се проявил като задръстен кретен, ако вместо да ѝ пише ѝ отиде пред очите да спича и заеква, защото не знае дали тя ще му отвърне. За да види дали тя изобщо има интерес е достатъчно да ѝ пише, така няма нужда да бере срам на живо. Това че ще отиде пред нея не му увеличава изобщо шансовете, ако по принцип тя не го харесва. Знаем че бумър манталитета не разбира и такива кретении са били модерни преди 20 години "с нахалство към прогрес" ама вече е доказано, че тия неща не работят при младите и 99% от връзките днешно време започват онлайн.

Истината винаги блесва, когато опиташ личен контакт, без него можеш само да размисля. Моят съвет е опитай да подадеш ръка, пък каквото стане.

Най-добре е да си карат виртуално. Да си пишат и целуват по чата, секса също да е виртуално, децата също да са виртуални - някоя версия на Тамагочи да намерят. И така...

• 7 месеца по-късно...

Когато ти се пише, пиши! Когато не, недей, колега - това са неща от твоята същност и никой не може да ти каже как и кога, или пък защо. Свободата на душата е това, а там няма външни намеси.

• 7 месеца по-късно...

Тюх, да се не види. Най- хубаво на това да съветваш е, нещата да са потръгнали. Обаче във форумите никога нямаме обратна връзка какво е станало. Четох съветите: добронамерени. Погледнах емотиконите на Yulian3 за някои коментари благодари, на някои се мръщи. Ама какво е станало, не знаем. Кое е проработило, кое не?

Тюх, да се не види!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.