Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Испанските енергийни неволи

Featured Replies

Ново двайсет...... Честито на сънародниците, избрали да живеят в страната на зомбитата. Докато испанците търпят диктатурата на еко психопатите, ще продължават  авариите и накрая просто ще се върнат в средновековието на свещи и без хладилник.:lol6:

https://trud.bg/a/articles/ново-прекъсване-на-електрозахранването-в-испания-част-от-страната-остана-без-интернет-и-телефонна-услуга

преди 16 минути, Anneliese написа:

Ново двайсет...... Честито на сънародниците, избрали да живеят в страната на зомбитата. Докато испанците търпят диктатурата на еко психопатите, ще продължават  авариите и накрая просто ще се върнат в средновековието на свещи и без хладилник.:lol6:

https://trud.bg/a/articles/ново-прекъсване-на-електрозахранването-в-испания-част-от-страната-остана-без-интернет-и-телефонна-услуга

Пак ли не си си пила Западните хапчета? Не разбра ли, че рассийските не помагат :) Срива в основния оператор, няма нищо общо електрозахранването

Този субект има много интересно поведение. В един момент е ограничена - физически, умствено, интелектуално и прочие, в друг - проявява доста сериозна активност с конкретна насоченост!

Смятай берковишката кака ако остане без интернет направо ще изтрещи като мръсна бомба 💥

@miro20 @Без умствен капацитет @kosyo @БаалБек @Реджеп Иведик @Staff. знаят причината

РУСКА ХИБРИДНА АТАКА лично изпълнена от  Путин!

преди 4 минути, Banesc написа:

@miro20 @Без умствен капацитет @kosyo @БаалБек @Реджеп Иведик @Staff. знаят причината

РУСКА ХИБРИДНА АТАКА лично изпълнена от  Путин!

Причината е ясна

това е поредната руска хибридна атака

България трябва да стои твърдо на страната на демокрацията и европейските ценности!

току-що, Staff. написа:

България трябва да стои твърдо на страната на демокрацията и европейските ценности!

евроатлантическите ценности

слаб 2

сядай си 

изключен си от хранилката на  сорос 

преди 2 минути, Banesc написа:

слаб 2

сядай си 

Евроатлантическите ценности значат правова държава, свободни медии и по-висок стандарт на живот и да, предпочитам да ги защитавам.

Защото бъдещето на България е с демократичните общества, а не в евразийски авторитарни режими!!! :grimace:

преди 5 минути, Staff. написа:

Защото бъдещето на България е с демократичните общества, а не в евразийски авторитарни режими!!! 

Волгин много  добре го каза

в европа на фашизма казват демокрация 

преди 12 минути, Banesc написа:

слаб 2

сядай си 

в северна корея кога ще ходиш?

Я нова  тема за шаржове и дъра бъра сто чадъра :)

преди 2 минути, buldak написа:

в северна корея кога ще ходиш?

няма да ходя 

далече ми е 

имам езикова бариера иначе с удоволствие

преди 2 минути, Banesc написа:

няма да ходя 

далече ми е 

имам езикова бариера иначе с удоволствие

заминавай тогава за русия

или и там има езикова бариера и джуджи го мързи да учи език 🤣

току-що, buldak написа:

заминавай тогава за русия

или и там има езикова бариера и джуджи го мързи да учи език 🤣

Той завалията станал на 50 години, гони 60-те и все още не е научил Български език, ти сега на дърти години го караш да учи друг.... 😂

преди 1 минута, Staff. написа:

Той завалията станал на 50 години, гони 60-те и все още не е научил Български език, ти сега на дърти години го караш да учи друг.... 😂

че той наполовина на нашия 🤔 това трябва да го улеснява поне донякъде

преди 1 минута, buldak написа:

че той наполовина на нашия 🤔 това трябва да го улеснява поне донякъде

Едва ли! :(

Сега най-вероятно ще удари капата в земята, ще вдигне чашата с ракия и ще каже.... НЯМА СЛУЖБА! :rolleyes:

Тия за кви езици ми пишат? Аз имам език, ползвам го по предназначение при необходимост. :P

преди 27 минути, Staff. написа:

още не съм навършил 40 

и изглеждам като на 23

преди 22 минути, Banesc написа:

още не съм навършил 40 

и изглеждам като на 23

и с акъл на 13

130 сантима

баси хибрида си :wub:

на 20.05.2025 г. в 18:23, ined написа:

Смятай берковишката кака ако остане без интернет направо ще изтрещи като мръсна бомба 💥

На Стар Линк ще премине Оборудването безплатно

Забравил си че и Телескоп има... Сега Планети или голи мъже по терасите гледа отделен въпрос

Как я озъптяват вкъщи На идея си нямам

Безплатно е само сиренето в капана. Старлинк е всичко друго, но не и "безплатно". Става за някоя отдалечена хижа дето няма друг вариант да плащаш за 95 лева на месец, че да ти дадат да ползваш временно оборудаването без да го плащаш до края на договора, но дори и в Берковица трябва да има по-бързи и по-евтини алтернативи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.