Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стрийптизът пред кабинета на училищния директор

Featured Replies

Стрийптизът пред кабинета на училищния директор: ”Някаква детска игра”

Инспекторатът по образование в Пловдив ще разпореди мерки за затягане на дисциплината в училищата.

Това съобщи началникът на Инспектората по образование в града Александър Буздрев, предаде Радио Провдив, цитирано то Plovdiv24 по повод инцидента, станал в Професионалната гимназия по електроника и електротехника, при който ученичка прави стрийптиз пред директорския кабинет. "Инцидентът, е грубо нарушение на моралните правила на учениците. Вероятно това е някаква детска игра, която никак не е прилична.", коментира още Александър Буздрев. Репортерска проверка установи, че днес видео клипът все още стоеше в интернет. Според Александър Буздрев случаят трябва да бъде разгледан от педагогическия съвет в учебното заведение, както и от родителите и да се окаже необходимата помощ на момичето. Инцидентът ще бъде обсъден и на съвещание на педагогическите съветници през следващата седмица. Ще бъдат обсъдени и зачестилите напоследък случаи на насилие в училищата.

News.dir.bg

Редактирано от Fifa (преглед на промените)

Необходимата помощ ли ohmy.gifangry.gif тази само шамари и бой ще я оправят,бах си келешите дето растат вече,никакво уважение нямат ни към възраст,ни към опит !!

• Автор

И шамари няма да я оправят. Изпуснат ли се първите 7 годинки след това е много трудно, ако човек сам не се осъзнае ... колкото и да му наливаш няма оправяне.

Бил в нета ... някой да имфо каде е да видим дали поне е направен както трябва да за ди отнесе последствията :ph34r:

Цялата система в образуванието се опорочи.

На мои приятели/които живеят в САЩ/ детето завършва през 2007 г средното си образувание и за да кандидатства в Ейлския университет -освен образуванието ,сиреч успеха които се изисква за стипендия

се гледат и други добродетели като поведение ,спорт ,активно участие в учебните програми и пр.

Що не въведат подобни неща и при нас,ами вземаме все лошото от Сащ а не хубавото?И нищо чудно че нивото на образование спада,а пък за морала да не говорим>

Редактирано от dred (преглед на промените)

• Автор
Дайте линкче да видиме cool.gif

Не съм го гледал, а и сигурно вече е свалено така че няма смисъл да го търсите. Освен това момичето най вероятно няма 18, така че даването на такива линкове е незаконно!

Не съм го гледал, а и сигурно вече е свалено така че няма смисъл да го търсите. Освен това момичето най вероятно няма 18, така че даването на такива линкове е незаконно!

Качено е във http://www.vbox7.com , който има желание ще го намери cool.gif

Като гледам колко човека сме в темата - се надявам повечето да са тук, за да се възмутят, а не за да се възползват от линка :grimace:

Голямо геройство...Защо не ни шашнат със знанията си...Ама са за бой всички и родители и учители и ученици....

Според мен боят или "маризенето" cool.gif не трябва да се "предписват" като панацея, защото не във всички случай помагат... Даже в повечето вредят, понеже "превъзпитавания" или се затваря още повече в себе си и психическите причини за "странното" поведение се задълбочават, или се "превъзпитава" само дотолкова да прави същото със собствените си деца (а понякога и с чужди angry.gif ) - просто не знам кое от двете е по-лошото sad.gif ... При такива "обществени прояви" на младежи (особено сега и тук, в България), причините трябва да се търсят в желанието за себеизтъкване и себеотвърждаване, с други думи в желанието да покажеш "колко съм я-я-я-я-як", "кой сега е номер едно" и други подобни...

dred, питай детето на приятелите си какви "партита" biggrin.gif стават по тамошните колежи, ама не съм сигурен, че ще сподели с теб :hush: ...

И направо съм "въ`змутен и ого`рчен" от реакцията на повечето - "дайте да го видиме" (отделно, че е "видим") :grimace: !

Не, че нещо... не одобрявам постъпката на девойката - не е т'ва начина да се издигнеш в очите на другите, но да ви питам възмущавате ли се по същия начин от хората, които излизат на стадиона и тичат голи или по-скоро ви става смешно?

Хич не съм учуден от новината, днешният разпуснат келешлък е способен на всичко biggrin.gif

• Автор
Не, че нещо... не одобрявам постъпката на девойката - не е т'ва начина, но да ви питам възмущавате ли се по същия начин от хората, които излизат на стадиона и тичат голи?

Да се събличаш гол в училище и то пред кабинета на директора е нещо съвсем различно.

Според мен боят или "маризенето" cool.gif не трябва да се "предписват" като панацея, защото не във всички случай помагат... Даже в повечето вредят, понеже "превъзпитавания" или се затваря още повече в себе си и психическите причини за "странното" поведение се задълбочават, или се "превъзпитава" само дотолкова да прави същото със собствените си деца (а понякога и с чужди angry.gif ) - просто не знам кое от двете е по-лошото sad.gif ... При такива "обществени прояви" на младежи (особено сега и тук, в България), причините трябва да се търсят в желанието за себеизтъкване и себеотвърждаване, с други думи в желанието да покажеш "колко съм я-я-я-я-як", "кой сега е номер едно" и други подобни...

dred, питай детето на приятелите си какви "партита" biggrin.gif стават по тамошните колежи, ама не съм сигурен, че ще сподели с теб :hush: ...

И направо съм "въ`змутен и ого`рчен" от реакцията на повечето - "дайте да го видиме" (отделно, че е "видим") :grimace: !

Казваш доста истини обаче признай една: Днешните младежи малко бой ядат!

Аз не мога да разбера защо все оправдания им търсим, расте некво дребно чудовище, а училищната психоложка го защитава- "Техните се развеждат!" Оправдания винаги могат да се намерят. Въпросът не е да "разберем" проблема, а да го решим.

Винаги е имало младежи, които са искали да се правят на големите гъзари и да се изтъкнат, само не мога да разбера какви са тези нови начини за постигането на това. Хората могат да си те харесват и без да те виждат да правиш простотии.

Леле като гледам с всеки изминал ден по-зле става положението тука. Гола пред дирекцията...голямо геройство. Само човек с ултра високо IQ може да измисли такава простотия angry.gif

Да се събличаш гол в училище и то пред кабинета на директора е нещо съвсем различно.

Като изключим голотата, наистина е съвсем различно... Пък и хората открай време ги е избивал на странни посоки адреналина на спортни състезания :hush: (даже и публиката :grimace: )...

P.S.:

Казваш доста истини обаче признай една: Днешните младежи малко бой ядат!

Аз не мога да разбера защо все оправдания им търсим, расте некво дребно чудовище, а училищната психоложка го защитава- "Техните се развеждат!" Оправдания винаги могат да се намерят. Въпросът не е да "разберем" проблема, а да го решим.

Винаги е имало младежи, които са искали да се правят на големите гъзари и да се изтъкнат, само не мога да разбера какви са тези нови начини за постигането на това. Хората могат да си те харесват и без да те виждат да правиш простотии.

Аз вярвам, че никой не се ражда "чудовище" и в този смисъл нещо го променя и прави такова... Съответно има "намаляващи вината обстоятелства". Иначе съм посочвал разбирането на проблема само в смисъл на първата стъпка към решаването му, понеже е малко трудно да се "налучка" решението без да познаваме същината на проблема. А колкото до "новостта" на начините, май само думата "стриптийз" е сравнително нова :) ...

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Трябва сериозно наказване на децата според мен. Не само на тези в клипчето. Образованието като цяло е зле защото децата вече не се интересуват от училище. Искато много а не дават нищо за собственото си бъдеще.... Трябват по-сериозни санкции според мен. Пушат в час някои дори и си мислят че са "готини" Срам ме е от това в което се превръща младежта!

Напълно съм съгласна. И ако събличащият се е непълнолетен, нещата хич не отиват към смях.

Редактирано от shanna (преглед на промените)

Ми трябва наказание за ученичката и родителите.Тия малките съвсем са се сдухали от тоя коз и ги избива на наркомания,простотия и пе****сия здраво.Едно време в Детска педагогическа стая една такива шамари ми наби че още се сещам....

• Автор
Напълно съм съгласна. И ако събличащият се е непълнолетен, нещата хич не отиват към смях.

Родителите са виновни най много за тази ситуация. Вярно не всеки може да е добър родител но поне малко от малко ... angry.gif А всички са си зарязали децата на самотек, изобщо не им пука. Не ми се мисли какви ще са следващите поколения, особено като тези деца станат родители.

Само да добавя,нас едно време като ни пердашеха,да не сме станали говеда случайно!! А сегашните родители,какво им става и на тях немога да разбера,засега не съм,но съм сигурен че моите деца едва ли ще им позволя да станат такива келеши с изкривени ценности :hush:

Само да добавя,нас едно време като ни пердашеха,да не сме станали говеда случайно!! А сегашните родители,какво им става и на тях немога да разбера,засега не съм,но съм сигурен че моите деца едва ли ще им позволя да станат такива келеши с изкривени ценности :hush:

"Пердаха" ли ще им е основната ценност cool.gif ?

"Пердаха" ли ще им е основната ценност cool.gif ?

Не,това ще е едно от средствата за възпитание и превъзпитание ако другите не помогнат ;) респект и пак респект трябва да има хихихи biggrin.gif:hush:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.