Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стрийптизът пред кабинета на училищния директор

Featured Replies

Родителите са виновни най много за тази ситуация. Вярно не всеки може да е добър родител но поне малко от малко ... angry.gif А всички са си зарязали децата на самотек, изобщо не им пука. Не ми се мисли какви ще са следващите поколения, особено като тези деца станат родители.

Точно това си мислех днес и аз - най-страшно ще стане, когато днешните деца станат родители sad.gif

Дано обществото и всеки поотделно по-рано се осъзнаем за какво става въпрос и спрем да се забавляваме с подобни клипчета, да покажем на децата , че това не е забавна и достойна за възхищение постъпка, а нещо, което разумен човек, който иска да го уважават , никога няма да направи.

Липсата на ценности се корени именно в задаваните от ранна детска възраст модели за поведение - ако мутрите и мутресите, корумпираните политици и държавни чиновници са моделът за успели хора, с които днешните деца растат, какво да очакваме от утрешния ден?

- Чудя се какво ли правят сега (нашите деца)...

- Нищо, което ние не сме правили :) ...

P.S.: Това е диалог между родители в един американски сериал, чийто първи сезон много харесвам (The O.C.); мисля, че е точно на място...

P.P.S.: Кой "коригира" :speak: мнението на lz4jw :question: ?

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

P.S.: Това е диалог между родители в един американски сериал, чийто първи сезон много харесвам (The O.C.); мисля, че е точно на място...

Нормално е всяко поколение да се изживява като свръхморално и да си мисли, че едва ли не с него започва и свършва светът - че ние сме направили много повече от родителите си на нашата възраст и много ни е страх децата ни да не направят повече от нас - пак на тяхната възраст. Още в древни текстове се среща "вайкането" , че "днешната младеж" е крайно разратена и че с постъпки като техните, краят на света е близо - и все апокалиптични прогнози в този стил ...

Все пак си мисля, че в случая обаче не става въпрос за точно това "морално" разминаване между поколенията, което за по-мъдрите родители може да е даже смешно.

Виждайки ситуацията в България, само през последните месеци дори, мислите ли че става въпрос за безобидната "пропаст" между поколенията?

Редактирано от shanna (преглед на промените)

най-страшно ще стане, когато днешните деца станат родители

Хич не ми се мисли за това, наистина ще стане страшно ...

Тук някои хора пишат направо без да мислят,защитавайки тезата че основно родителите са виновни.Хора,мислете и не се водете по мненията изказани по радиото и телевизията,просто защото те са манипулативни и защитават интересите на управляващите(минали и сегашни).Основната причина за поведението на това момиче,а и на всички показани по Нова телевизия,е унищоженото ни общество избрало за кумир западното общество и създало съвременната "демокрация"(свободия)Ако пуснете телевизора ще ви залеят с убийства изнасилвания,стриптизи и какво ли още не(да не забравяме Big brother и помията и утайката на обществото с които ни заливат).А като прочетете и чуете,че еди кой си изнасилил или убил и го оправдали или му дали2-3 години условно,като видите бруталните мутри свободно движещи се по улиците с по 20-30 души въоръжена до зъби охрана,самодоволните политици,наречени грухтящи прасета,ще се замислите,че родителите са виновни съвсем малко.Всъщност виновни са,че са допуснали да има такова порочно общество(не изключвам и лошо домашно възпитание на децата).Та нали всеки у нас смята,че може да прави каквото си иска,защото има демокрация.Накрая,мисля че обществото ни лишено от страха от божието наказание(поради комунистическата пропаганда),приело демокрацията,като символ на абсолютна свобода и безнаказаност,не е доживяло за демокрация.Демокрация у нас има само за богатите.

Няма да се учудя,ако се разбере,че момичето е било надрусано-пак продукт на "чудесното" ни общество.И не забравяйте,че младите обичат да подражават. angry.gif

Редактирано от milpetm (преглед на промените)

Нормално е всяко поколение да се изживява като свръхморално и да си мисли, че едва ли не с него започва и свършва светът - че ние сме направили много повече от родителите си на нашата възраст и много ни е страх децата ни да не направят повече от нас - пак на тяхната възраст. Още в древни текстове се среща "вайкането" , че "днешната младеж" е крайно разратена и че с постъпки като техните, краят на света е близо - и все апокалиптични прогнози в този стил ...

Все пак си мисля, че в случая обаче не става въпрос за точно това "морално" разминаване между поколенията, което за по-мъдрите родители може да е даже смешно.

Виждайки ситуацията в България, само през последните месеци дори, мислите ли че става въпрос за безобидната "пропаст" между поколенията?

Пропастта между поколенията е от Адам и Ева и Каин и Авел (образно казано, не се впрягайте :speak: ) насам... В този смисъл е нормална, но въпреки това не е само тя (затова и писах "особено сега и тук, в България") - има го и фактора, че това са т.нар. "деца на прехода" :question: ; общо взето при смени на режимите в страните се е наблюдавало и "леко" увеличаване на същата тази пропаст...

А иначе, както писах в един друг пост в една друга тема, "И май всеки си мисли, че живее в най-поквареното, кърваво и мизерно време!"

Значи цялата тая работа изобщо мен лично неме учудва по никакъв начин. sad.gif

Аз съм завършил средното си образование не много отдавна, и съм видял какви ли не глупости

докато бях в училище.Още докато учих за основно, в училище се случваха доста подобни неща,

но те просто не бяха толкова явни.Като например, момчета и момичета се "натискат" в тоалетната, на задния двор става бой, под стълбите се пуши малко джойнт.В гимназията същото само че в по-големи количества.Имаите си в напредвид ,че това са деца от 10 до 14 год възраст. :speak:

Учителите знаят, но почити нищо немогат да направят - нямат необходимите права, обаждат се на родителите -и тях ги няма ил имат много важна работа. :question: MONEY.Толкова важна че забравили децата си, за които в повечето случай уж работят за да ги издържат и тем подобни. Така че тва цялото си го има отдавна само че вече Мама и Татко са ни накупили GSMи с камерки и сега вече може да се записваме и да ставаме "извесни". И за какви ценности се говори тук след като Няма контрол камо ли ти възпитание Няма Възпитание камо ли ти религия.Като я няма религията от каде да се появи тоя морал,няма неща на което

човек да държи, Хората гледат да са в крак с модата както се казва, а след като си модерен "МОЖЕ ДА СИ ХОДИШ И БЕЗ ГАЩИ". angry.gif

Пълна аматьорка. Това вярно си е детска игра - поне да се беше "поразчепила" малко а то детски истории - само си загубих времето.

Както се пееше в една песен - "ТЪПА ОВЦА, ОВЦА С РОГЦА" и така нататъка не си я спомням цялата а и този стил не ми допада.

Тази е по - глупава и от онази детоя бяха заснели как прави свирки през голямото междучасие - поне музикантката не искаше да я видят :).

Ами да са ни живи и здрави то и "сгодни" женици трябват - въпреки, че тя може и да не е такава.

А за тези дето ще почнат да ме увикват - (а такива ще има сигурен съм :) ) ПУКА МИ НЕ Е МОЕ ДЕТЕ !!!!! :P:P:P

Какви ли ти не изказвания - то не бяха "келешчета" то не беше чудо ! И защо пък да съдим за всички по постъпката на тази "ТЪПА ОВЦА" :).

Пак казвам добре е, че ги има и такива - поне да гледаме шоу! :););)

Анархия ...

• 2 седмици по-късно...

Наказания заради училищния стриптийз в Пловдив

Петима ученици от Професионалната гимназия по електроника и електротехника да бъдат наказани с последно предпупреждение за преместване в друго училище, заради инцидента при който деветокласничка се разсъблече пред директорския кабинет, а деянието и беше заснето от нейни съученици и пуснато в Интернет. Това ще предложи ръководството на учебното заведение на педагогически съвет, който ще се проведе на 31 октомври, съобщи директорът на гимназията Венелин Паунов. По думите му възможно е наказанието на единия ученик, участвал в снимането на стрийптиза на своята съученичка, да бъде преминаване на индивидуална форма на обучение. Според него това се налага заради многократните му провинения - бягства от час, представяне на фалшиви медицински бележки и др. Днес момичето, което се съблече пред директорския кабинет, се е върнало на училище. "Засега учениците я приемат спокойно. Педагогическият съветник е говорил с учениците от класа на момичето, ние също разговаряхме с нея и до момента няма ексцесии.", обясни Венелин Паунов. Той допълни още, че днес се разпращат писма до отдел "Закрила на детето", с което ги уведомяват, че се налагат наказания на петимата ученици. На педагогическия съвет ще бъдат поканени социални работници, както и родителите на провинилите се деца.

Източник: bgfactor

Доживяхме и това да видим :huh: Е разпусната си е днешната младеж .Първите 7-ем му липсват и здравата десница на баща и :)

Доживяхме и това да видим :angry: Е разпусната си е днешната младеж .Първите 7-ем му липсват и здравата десница на баща и :angry:

Може да има първите 7ем,но да е под влияние на наркотици или да има психическо отклонение.!!!

Вие като ги ръсите тия бисери, четете ли си ги? Боят щял да оправи момичето - глупости. С бой нищо няма да се постигне най-много да постигнат по-голям отрицателен ефект върху психиката й. Някой беше засегнал в началото на темата, това, че децата сега не се интересували от училище - ами кажете ми поне една причина защо да ме интересува училище? На какво ни учат в училище бе? Вие влизали ли сте в училище от 89-та на сам? Глупостите които преподавателите преподават сега са толкова стари, че нямам думи. Хората в Европа говорят за дистанционно обучение, за нови технологии, презентации, а преподавателите не знаят още какво е компютър, а да не говорим, че някои от тях не са чували още за мобилен телефон. Как ще стоя аз 80 минути в час, в който ти преподава преподавател с разбирания от преди 30 години, по учебници от преди 10 години и с методи от преди 20 години. Пък после, защо децата не влизат в часове? Лично, научавам основните си знания от интернет, а не от училище. Малко са преподавателите от които мога да взема максимум знания, които ще ми бъдат полезни. Иначе за родителите сте си прави, 90 % от родителите в държавата оневиняват своите деца, защото разбираш ли и те били такива едно време. Обаче, както се казва от една реклама - всичко трябва да има някакви рамки. Демокрацията не е свободия а свобода и най-вече законност. Една от най-демократичните държави в света е в същото време полицейска държава с железни закони и правила и докато и тук не стане така - не виждам оправията. Има и друг фактор. Повечето младежи от елитните гимназии разполагат със страшно много средства. Как няма да им е промито съзнанието, като в джобовете си носят по 50-100 лв. на ден? Представете си, носите 50 лв. джобни пари за деня, как ли ще мислите? Та това са парите на един пенсионер за целият месец бе! Айде спирам до тук, че стана много дълъг този пост.

Вие като ги ръсите тия бисери, четете ли си ги? Боят щял да оправи момичето - глупости. С бой нищо няма да се постигне най-много да постигнат по-голям отрицателен ефект върху психиката й. Някой беше засегнал в началото на темата, това, че децата сега не се интересували от училище - ами кажете ми поне една причина защо да ме интересува училище? На какво ни учат в училище бе? Вие влизали ли сте в училище от 89-та на сам? Глупостите които преподавателите преподават сега са толкова стари, че нямам думи. Хората в Европа говорят за дистанционно обучение, за нови технологии, презентации, а преподавателите не знаят още какво е компютър, а да не говорим...

Учителите може и да имат грехове но липсата на знания и остарелите методи на преподаване са най - малките. Ако си мислиш, че от некоя тъпа кратуна ще стане гений ако мине на дистанционно обучение жестоко се лъжеш! Освен това дистанционното обучение е създадедно не за някакви всезнайковци да имат повече свободно време да се шляят на горе на долу, а за да може да се работи евентуално.

Но да продължим за учителите, за които така ласкаво се изказа моята преподавателка по история забележи от 5 клас вече от доста години пенсионерка успя по "старомодните" си методи да ме научи на много повече от колкото някои професори от софийски със смешните си презентации.

Няма да продължавам повече да разсъждавам върху мнението ти защото честно казано хич не съм съгласна с него още повече пък си мисля, че ти си вярваш, което си е направо страшно. Ще повторя това, което са казали потребителите преди мен- боят е препоръчителен. Никой не казва да спукваш детето си от бой обаче днешните тийнейджъри нямат абсолютно никаква идея кое е редно и кое не...Ценностната им система е по - сбъркана от всякога...

Хахха , загубена кауза както се казва. Нищо не може да го оправи на това момиче, ни бой , ни психолог. Родител и дисциплина - е това вече може.

Ама и вие какви ги говорите?!? Младежта била не знам си каква, така е, защото сме деца. Просто трябва повече контрол. 99% от младежите са си деца и не го осъзнават. Контрол се иска , дисциплина.

Необходимата помощ ли ohmy.gifangry.gif тази само шамари и бой ще я оправят,бах си келешите дето растат вече,никакво уважение нямат ни към възраст,ни към опит !!

Така си е.Един "Учител" бе казал:"Той боят,изгражда.А не да разгражда.Днес не бият,а само мъмрят.Немойш да мъмриш братче."Не съм го гледал,но си мисля,с какъв акъл тая се е съблякла пред тия чекибойци с телефончета и точно пред кабинета на директора.Едно време щаха да вкарат баща и в затвора за подобно нещо.Анархия.Като искат да се правят на интересни да отидат в Бай Брадър или в някоя подобна простотия. angry.gif

Ау, направо се засрамвам от поколението, което върви след мене, пък и от моето собствено (така те аз съм с 2 години по-голяма от въпросното девойче).

Като прочетох новината изобщо не се учудих, аз вече от младите дегреданти всичко очаквам. Щом две 14-годишни момичета са способни на брутално убийство, то деветокласничка, която прави стрийптийз пред дирекцията не ме учудва. Но проблемът си остава и няма да бъде решен, докато за такова голямо нарушение учениците се измъкват с "последно предупреждение" .

Това не е просто липса на възпитание, а липса на всякакъв морал. Аз като бях девети клас носех само черни дрехи и се бутувах срещу някакви неща, но никога не съм прекрачвала границите на благоприличието и винаги съм се държала прилично. Не знам какво им става на днешните родители и техните деца.

Колкото до боя, който и там да се беше размрънкал срещу него не е прав. Ще им се разваляло психиката на децата?! Ама направо, толкова са се уплашили милите, че просто не е истина. Ако имаха респекст към по-възратсните това никога нямаше да се случи. Разбира се ако детето ти е с по-лесно ранима психика ще няма направо да почваш с шамарите, пък то ако е с такава психика, ехе такива неща няма и пред ум да му минават (чети повече Фрой има една книга "Детската душа"). Строгия контрол и няколко шамара не са бой в никакъв случай. Над децата трябва да се упражнява контрол, докато не достигнат по-зряла възраст (която е различна при всяко дете, аз съм на 16 и имам пълното доверие на майка ми и вече се управям сама с всичките си неща, като изключим парите, но лятото не е същото положението:wors: ) в която да могат вече сами да се контролират - емоции и всичко останало.

djgeorgie, аз съм стъпвала в училище след 89-та и още съм в него. Вярно има си пропуски, но зависи в кое училище си. Какво си мислиш, че в Европа ги няма така наречените "rough school"? Но нали с нашето мислене, че всичко извън България е по-хубаво...

Имат си много предимства европейските училища и пак зависи за кои по-точно говорим. Аз уча в икономическа гимназия, по отбрани деца са всязли там, разбира се пак не е така както трябва да бъде, но не се и оплаквам толкова. Имаме си няколко абсолютно некомпетеентни учителки (по литература и философия), но за сметка на това по специалните предмети като Пари банки и парична политика, основи на правото, макроикономика, бизнес-комуникации, статистика и най-вече история и езици (английски и немски) ни преподават много добри преподаватели (строги, респектиращи, интелигентни и си разбират от предмета). Аз лично обичам да ходя, макар да е само заради няколко предмета и съм се научила на много неща от училище, макар да съм далеч от отличния успех и изобщо да не се вписвам в рамките на "примерен ученик". Изобщо не се уплаквам, защото и ние учениците не сме цвете за мирисане, а в образователната система не се инвестира защото няма пари. Защото политиците все пак трябва да ходят на почивка! Така, че хайде нека не се опитваме да сравняваме системата на европейското образование и системата на българското, защото няма смисъл и е безполезно. Нали влизаме в ЕС, ако си в 8-9 клас туко виж имаш късмета да учиш по евроейските стандарти.

П.П: Отплеснах се, не ми обръщайте внимание.

След изчерпателното мнение на AciDBurn няма какво да добавя :wors: Напълно ни се припокриват мненията за тази "случка".

Ау, направо се засрамвам от поколението, което върви след мене, пък и от моето собствено (така те аз съм с 2 години по-голяма от въпросното девойче).

Като прочетох новината изобщо не се учудих, аз вече от младите дегреданти всичко очаквам. Щом две 14-годишни момичета са способни на брутално убийство, то деветокласничка, която прави стрийптийз пред дирекцията не ме учудва. Но проблемът си остава и няма да бъде решен, докато за такова голямо нарушение учениците се измъкват с "последно предупреждение" .

Това не е просто липса на възпитание, а липса на всякакъв морал. Аз като бях девети клас носех само черни дрехи и се бутувах срещу някакви неща, но никога не съм прекрачвала границите на благоприличието и винаги съм се държала прилично. Не знам какво им става на днешните родители и техните деца.

Колкото до боя, който и там да се беше размрънкал срещу него не е прав. Ще им се разваляло психиката на децата?! Ама направо, толкова са се уплашили милите, че просто не е истина. Ако имаха респекст към по-възратсните това никога нямаше да се случи. Разбира се ако детето ти е с по-лесно ранима психика ще няма направо да почваш с шамарите, пък то ако е с такава психика, ехе такива неща няма и пред ум да му минават (чети повече Фрой има една книга "Детската душа"). Строгия контрол и няколко шамара не са бой в никакъв случай. Над децата трябва да се упражнява контрол, докато не достигнат по-зряла възраст (която е различна при всяко дете, аз съм на 16 и имам пълното доверие на майка ми и вече се управям сама с всичките си неща, като изключим парите, но лятото не е същото положението:P ) в която да могат вече сами да се контролират - емоции и всичко останало.

djgeorgie, аз съм стъпвала в училище след 89-та и още съм в него. Вярно има си пропуски, но зависи в кое училище си. Какво си мислиш, че в Европа ги няма така наречените "rough school"? Но нали с нашето мислене, че всичко извън България е по-хубаво...

Имат си много предимства европейските училища и пак зависи за кои по-точно говорим. Аз уча в икономическа гимназия, по отбрани деца са всязли там, разбира се пак не е така както трябва да бъде, но не се и оплаквам толкова. Имаме си няколко абсолютно некомпетеентни учителки (по литература и философия), но за сметка на това по специалните предмети като Пари банки и парична политика, основи на правото, макроикономика, бизнес-комуникации, статистика и най-вече история и езици (английски и немски) ни преподават много добри преподаватели (строги, респектиращи, интелигентни и си разбират от предмета). Аз лично обичам да ходя, макар да е само заради няколко предмета и съм се научила на много неща от училище, макар да съм далеч от отличния успех и изобщо да не се вписвам в рамките на "примерен ученик". Изобщо не се уплаквам, защото и ние учениците не сме цвете за мирисане, а в образователната система не се инвестира защото няма пари. Защото политиците все пак трябва да ходят на почивка! Така, че хайде нека не се опитваме да сравняваме системата на европейското образование и системата на българското, защото няма смисъл и е безполезно. Нали влизаме в ЕС, ако си в 8-9 клас туко виж имаш късмета да учиш по евроейските стандарти.

П.П: Отплеснах се, не ми обръщайте внимание.

Ти не си отличничка? Отличниците нямат такива страхотни мнения за живота! Предполагам, че връзваш петиците поне :P Сега се замислям и за моето време, което беше края на осемдесетте. Не е нещо по различно, просто тогава го правеха по друг начин. Винаги е имало такива изцепки и родителите ни казваха, леле, какво поколение расте! Тогава например турчетата си вадеха инструментчетата, дето бяха без гюрук в час направо! Просто викат Павлинке, и си го вадят над чина и оная отива да повръща ;) или... В междучасието си събуваха гащите и ... най интересно беше със семките, дето караха момичетата да бъркат да си вземат семки от джоба им, а джоба всъщност беше пробит и се подаваше онова нещо без гюрук ;) Имаше какви ли не случаи. Е да, тогава шамарите преобладаваха и никой нищо не можеше да каже! Все пак аз учех в училище, дето 70 % бяха от малцинствата! Обаче и даскала ни по математика, който беше турчин ( бог да го прости) налагаше яко с показалката без да ни дели на турци, българи, цигани... Даже един циганин, стовари кошчето с боклук на главата му( по погрешка разбира се ;) ), когато даскала влизаше в час и .. Ела ми Юсуфе насам!

Абе даже и стихотворение бях измислил за един даскал по Български и литература, бивш щангист, моряк, с две висши, 1.50 м ;) Оня не удареше ли 30-40 шамара на час, за него деня бе загубен! Ама имаше тежка ръка, за щастие съм пробвал само 2-3 пъти шамара му :baby: Интересно беше навремето! От сегашната си гледна точка не знам как бих постъпил с детето си, мисля си, че не бих позволил такива своеволия, но ако вината е налична, не бих се пънал на даскалите...

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Аз, като казвам, че този свят не отива на добре... sad.gif

Може да звучи като виц, но преди години, без да коментирам абсурдите на времето, това по никакъв начин не можеше да се случи! Ако не друго, поне имаше някакъв що-годе морал и дисциплина... :)

Всеки е имал своите луди години, но това на нищо не прилича! Съвсем се сдухаха повечето тийнейджъри,със съжаление го казвам! Разбира се, има много интелигентни и нормални млади хора, но повечето наистина са за бой!

Да, на това девойче вече й е късно; разбира се, човек се учи и възпитава, докато е жив, но все пак, отдавна е минала времето, когато да й се показва, кое е добро, и кое - не, би трябвало отдавна да го знае...Лошото е, че повечето млади хора въобще не си дават сметка, какво правят, дори им харесва да го правят, без да се интересуват от последиците...

Ето затова, колкото и странно да звучи, и то от мен, която винаги съм имала точно обратното мислене за възпитанието - с любов, и само с любов, сега разбирам, че трябва в това объркано време да се прилагат доста здрави принципи - любов, но и наказание, а когато децата са по-малки, и шамари по д*тата, ако трябва...

Това девойче си плаче за бой, ама малко е голямко вече за превъзпитание, струва ми се...

Наистина жалко, какви родители ще станат сегашните тийнейджъри, каква ценностна система имат, че да възпитават след време и своите деца?! На още по-абсурдни неща ли ще ставаме свидетели? :ph34r:sad.gif

Аз, като казвам, че този свят не отива на добре... sad.gif

Може да звучи като виц, но преди години, без да коментирам абсурдите на времето, това по никакъв начин не можеше да се случи! Ако не друго, поне имаше някакъв що-годе морал и дисциплина... :)

Всеки е имал своите луди години, но това на нищо не прилича! Съвсем се сдухаха повечето тийнейджъри,със съжаление го казвам! Разбира се, има много интелигентни и нормални млади хора, но повечето наистина са за бой!

Да, на това девойче вече й е късно; разбира се, човек се учи и възпитава, докато е жив, но все пак, отдавна е минала времето, когато да й се показва, кое е добро, и кое - не, би трябвало отдавна да го знае...Лошото е, че повечето млади хора въобще не си дават сметка, какво правят, дори им харесва да го правят, без да се интересуват от последиците...

Ето затова, колкото и странно да звучи, и то от мен, която винаги съм имала точно обратното мислене за възпитанието - с любов, и само с любов, сега разбирам, че трябва в това объркано време да се прилагат доста здрави принципи - любов, но и наказание, а когато децата са по-малки, и шамари по д*тата, ако трябва...

Това девойче си плаче за бой, ама малко е голямко вече за превъзпитание, струва ми се...

Наистина жалко, какви родители ще станат сегашните тийнейджъри, каква ценностна система имат, че да възпитават след време и своите деца?! На още по-абсурдни неща ли ще ставаме свидетели? :)sad.gif

И мене това много повече ме плаши. Наскоро си бъбрих с една съученичка за възпитанието на децата и аз й казвам, че ако имам деца ще има стабилна дисциплина при тях, а тя ми каза "луда ли си аз ще ги оставям да си правят каквото си искат".

Жалка история.... sad.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.