Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 48 минути, Anneliese написа:
  Цитат

Израелски телевизионен канал е поставил хронометър,  който отброява колко остава до началото на  заличаването на една цивилизация.

Абе аз като казвам, че полския завод трябва спешно да се отвори некои ми викат че съм бил расист...

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

Започвам да се съгласявам с теб!!!👍

преди 22 часа, чичо Сашо написа:

И какв стана тя!? Добричките ....

Иран атакува с ракети и дронове след примирието със САЩ

Десетки ирански дронове и ракети над държавите край Персийския залив. Cаудитска Арабия е прехванала 9 ирански дрона, насочени към нейна територия, съобщи саудитското министерство на отбраната, на фона на продължаващи атаки срещу държави от Персийския залив въпреки постигнатото примирие между САЩ и Иран.

Обединените арабски емирства обявиха, че са били подложени на нови ирански атаки, като уточниха, че от началото на примирието са свалени 17 ирански ракети и 35 дрона.

източник: vesti.bg

И каква стана тя, Сашо? А чичо?
Кой е истинският боклук? А?

JVxiXnZ.jpeg

преди 1 час, Zalmoxis написа:

Този със сигурност е боклук:

Днес Израел нанесе най-тежките удари в Ливан

Над 112 души загинаха, а други 837 са ранени.

Ти знаеш ли какво точно включва примирието, има ли го някъде текста? Ако долното еврейско племе са го нарушили, защо и иранците да нямат това право?

Значи..ако някой повярва на глупостите на САЩ за "съкрушителна победа"...признавам го за промит мозък...абсолютен и непоправим...

„Спрете, аз съм американец“: Мъж беше пребит и насилствено отведен от ТЦК в Лвов. В Лвов служители на ТЦК нападнаха чужденец, повалиха го на земята и го отведоха насилствено, въпреки твърденията му за американско гражданство. Негов познат е заснел инцидента. Според източници местните медии се опитват да запазят историята в тайна от страх от негативна реакция от страна на Запада.Така укрите осигоряват прясно пушечно месо,че и европейска държава ще заплашва ония шут че ще дал номера и адреса на неговите главозери на Орбан да го посетят,но вместо това го посети Ванс и Тръп го подкрепи по телефона!

Унижението на Запада - Краят на една илюзия

САЩ клекнаха. Не пред Иран, а пред Реалността .

Свалят санкции, изтеглят се от Близкия изток , Израел остава сам !

Нетаняху и Зеленски - двама диктатори , които саботират мира, защото войната е техният бизнес .

Иран не просто оцеля - победи. Защити чест , вяра и отечество.

А онези, които заплашваха с „заличаване на цивилизация“, се оказаха хартиени тигри , жалки и истерични !

Америка? Изкуствена държава , създадена с пропаганда и долари !

Персия е хилядолетна цивилизация. Култура, памет , устойчивост .

Цивилизацията не е мускули , а слоеве Дух и История !

Путин и БРИКС са новата ос на тежестта !

Русия и Китай вече не са „опозиция“, а гарант за мир !

Енергоносителите им са геополитическо оръжие , а медиаторската им роля расте !

Белият дом официално благодари на Си Дзинпин - това казва всичко .

НАТО? Пълен провал !

Тръмп няма да се разправя с аятоласите - ще се разправи със съюзниците си .

Базите в Европа се закриват , финансирането спира.

„Евроатлантизмът“ е мъртъв - и това е чудесна новина за Стария континент .

Украйна? Падна !

Зеленски реве , Брюксел е полуфалирал !

Никой не се интересува вече - наркофюрерът остана сам .

ЕС? Федерализацията се срина !

Националните държави и двустранните съюзи са единствената работеща платформа .

Суверенитетът се завръща и това е исторически шанс !

Сега остава Народът Български да се саморазправи с продажниците - слуги на Сатанизма и да ги въдвори , където им е мястото !!!

Рапорт Даден !

Честито на позналите !

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 36 минути, ivottoshev написа:

Ти знаеш ли какво точно включва примирието, има ли го някъде текста? Ако долното еврейско племе са го нарушили, защо и иранците да нямат това право?

Тъжното у тебе е, че с този стил на израза си трошиш кармата. Благоденствието те заобикаля и Огледалото безпристрастно ти връща повиканото.
Но ето ти храна за размисъл.

fOpZ3gq.png

Виждаш ли гърбиците. Тръмп казал - реакция. Тръмп написал - реакция. Вчера курса бе 3.15, а ден преди това 3.12, който рухна от 3.16. Така че какво пише Тръмп в неговата си тръмп-калда ми е през шнорхела. Този субект уби мъжката дума на западния политик. По делата ще го познаеш, но ти и Библията не си чел, ни ходил на сбирки на свидетелите на Йехова.

Сара Бибовица отказа да носи факела, с когото да запали огъня в Деня на Независимостта. Бля-бля имало по-достойни.

WkquJLf.png

Днес е 8-ми Април, а Деня на Независимостта е 22-ри април.

Не схвана ли? Точно след две седмици ттошев. А на 22-ри идва право в Ерусалим Доналд Тръмп. Негова внучка ще изпее песен пред елита по случай този празник. Сега ти светна.

Как виждаш Тръмп да шашка внучката си с трясък на ирански тръби? Да й съсипе крехката психика? Отделно тези самолетоносачи и прочие военщина плачат за нови амониции. Те не се оттеглиха, а пристигат нови. От Британия прилетяха стратегически бомбардировачи, отделно на командосите не е даден отбой, а са на път. Така че Тръмп, колкото и да го плюят лумпен-пролетарията, успешно поднася своя трик. Докато внучка му пее пред костюмарите "Заблеяло ми е агънце", под носа на стражарите US-екипажите ще зареждат ново джепане. Absurd е да харизат Ормуз на някакви брадати козели. По 2млн за танкер за чий чеп да си цапят ръцете с помпане на нефт. Над 1000 танкера в момента са на котва и не смеят да плуват.

Какви цивилизации и радиокативна пепел!? Майко мила и това ми били синове на юнашко племе!? Вчера например, Альоша от Тримонциум се изцепи, че отива на ресторант за последно, а Сашо, чичо ти се канеше да пише завещание, даже нивото на река Дунав и той се гипсирал в памперси.

ттошев, спри да мешиш млякото с месото.
Иран не принадлежи на иранци, а е персонална собственост на военна хунта, която от страх превъзнасяте в корпус на стражите за ислямската камиларщина. Това са суицидални фанатици и им все едно колко иранци или араби ще отплуват към аллаха. Кого са победили? Крият се като скунксове в планините и пукат по гъсто населени градове с касетъчни боеприпаси. Това е класическа форма на терор, ттошев. Иран в момента се управлява от терористичен религиозно фанатичен отбор. Пидерчето е ни живо, ни мъртво. Моссад са го изчислили и знаят къде точно се намира в Иран. Но той не се мярка, така че брой това за преврат в властта и това е кофти за редовите иранци. При тази избомбена инфраструктува, години санкции, глад и хиперинфлация опита им да си върнат страната е обречен на още по-жестоки репресии. Все пак е факт, че човек с картеница побеждава човек с голи ръце.

ттошев, не знам ... снощи забравих да изключа фона и това ми разби съня, а сега започва празник "Маймуна". Азис пасти да яде и се видяло, че сън е под въпрос, а тишината е сила. Тя лекува нашия!!! Медитирам на честота 528Hz, защото стигнах до извора - Мукунда Лал Гхош. Това е върховния ми гуру в този прекрасен живот и използвам случая, да съобщя, че най-после склоних на уникална японска машина, единствената в региона за 3млн презряни зелени доналдки. Много е лесно да си пръв сред маймуни, защото с сълзи в очи ме склониха да стана Първия в отдел микрохирургия!!! Няма микрохирурзи. Биха си капаците по Лондон и по Ню Йорк за повече акъл и кентаври.

На 22-ри април ще отворя нова страница в моето житие, защото невестата е само на 32 години от остров Сахалин. Също доктор с две висши образования. И ттошев от утре летището отваря врати и се надявам на 2-ри май да посетя Ю.Корея. Заповядай на гости! Уиски няколко вида и под 800шек бутилка не купувам. Ще спиш в новия апартамент. Апропо, моят апартамент в София е 110кв.м. Също гледа към Витоша, но той е в еврейския квартал до арабското училище и топлофикация, но нека твоят е по-скъп ... все пак си чемпион по бирапонг или каквото там спортуваш.

Благодаря! Прости! Любов!
Това е всичко казано 11 пъти преди да заспиш всяка вечер, за да бъде човек в хармония с природата и самодостатъчен. И разбира се активирай сребърния щит. Той е по-мощен от златния!

преди 1 час, Inana.. написа:

Унижението на Запада - Краят на една илюзия

САЩ клекнаха. Не пред Иран, а пред Реалността .

Свалят санкции, изтеглят се от Близкия изток , Израел остава сам !

Нетаняху и Зеленски - двама диктатори , които саботират мира, защото войната е техният бизнес .

Иран не просто оцеля - победи. Защити чест , вяра и отечество.

А онези, които заплашваха с „заличаване на цивилизация“, се оказаха хартиени тигри , жалки и истерични !

Америка? Изкуствена държава , създадена с пропаганда и долари !

Персия е хилядолетна цивилизация. Култура, памет , устойчивост .

Цивилизацията не е мускули , а слоеве Дух и История !

Путин и БРИКС са новата ос на тежестта !

Русия и Китай вече не са „опозиция“, а гарант за мир !

Енергоносителите им са геополитическо оръжие , а медиаторската им роля расте !

Белият дом официално благодари на Си Дзинпин - това казва всичко .

НАТО? Пълен провал !

Тръмп няма да се разправя с аятоласите - ще се разправи със съюзниците си .

Базите в Европа се закриват , финансирането спира.

„Евроатлантизмът“ е мъртъв - и това е чудесна новина за Стария континент .

Украйна? Падна !

Зеленски реве , Брюксел е полуфалирал !

Никой не се интересува вече - наркофюрерът остана сам .

ЕС? Федерализацията се срина !

Националните държави и двустранните съюзи са единствената работеща платформа .

Суверенитетът се завръща и това е исторически шанс !

Сега остава Народът Български да се саморазправи с продажниците - слуги на Сатанизма и да ги въдвори , където им е мястото !!!

Рапорт Даден !

Честито на позналите !

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Поклон за написаното което представя истинската реалност,не изкривената такава която витае в мозъците на мнозина заблудени сънародници наричащи себе си горди европейци,само че без покритие,тепърва ще започнат да проклинат тези които ги въвлякоха в тази авантюра да изпомпват вода от потъващия кораб!

преди 8 часа, Zalmoxis написа:

Оказа се, че истинският боклук наистина са долното еврейско племе. Побърканите еврейски фанатици е трябвало да спрат с бомбенето над Ливан:

Иран затвори напълно Ормузкия проток и заплаши с удари

"Само няколко часа след сключването на споразумението за прекратяване на огъня ционисткият режим започна брутално клане в Бейрут. Отправяме строго предупреждение към САЩ и техния съюзник", обяви КГИР в съобщение, разпространено от иранската държавна телевизия.

photo_5960869331145002434_w.jpg

Екс Шефа на контра-тероризма на сащ , потвърди че ще има сблъсък на Турция с Израел и сащ ще застанат на страната на Израел. И ще са извън нато.

Едно че ще е велик цирк да се бие нато срешу сащ, второ ние нямаме ама никакво място вътре.

Трето, нато няма да се бие защото не може. сащ също не могат и не искат,а израел ще бъде смазан от Турците.

Има и тежък вариант да бъдат нанесени тактически ядрени удари по Турция а израел да изчезне.

При всякакъв вид и сценарии, нашето място не е в нато нито в този конфликт който се задава.

Американският конгресмен от Демократическата партия Джеймс Макговърн: Безмилостните атаки на Нетаняху срещу Ливан, които от дълго време убиват невинни хора, водят Близкия изток към катастрофа и намаляват шансовете за мир до нула. Тръмп трябва да постави Нетаняху на мястото му. Президентът на САЩ трябва да спаси сделката, която е сключил. Той разполага с всички необходими инструменти за натиск. Време е да ги използва! И в други новини за конфликта в Близкия изток: Иран работи по преговори със САЩ в Пакистан, заяви заместник-министърът на външните работи Хатибзаде: В момента се надявам, че можем да продължим напред с посещението в Пакистан. Работим по този въпрос, както разбирам, че правят и американците. Продължаващите израелски атаки срещу Ливан правят преговорите за мирен процес в Близкия изток безсмислени, заяви иранският президент Масуд Пезешкиан; Иранският външен министър Арагчи е провел телефонен разговор с руския си колега Лавров, според изявление на иранското външно министерство. Тръмп настоява Европа да се ангажира да изпрати военни кораби или други сили в Ормузкия проток през следващите дни, съобщава Der Spiegel, позовавайки се на източници. Според тези източници, генералният секретар на НАТО Рюте е предал това искане, равносилно на ултматум, на европейците след разговора си с Тръмп. Противниците на Иран никога няма да постигнат край на обогатяването на уран от Техеран, заяви Мохамад Еслами, вицепрезидент и ръководител на Организацията за атомна енергия на Ислямската република. 128 служители на Росатом остават в атомната електроцентрала Бушер в Иран. Планирана е още една вълна от евакуации, според Алексей Лихачов, ръководител на държавната корпорация. Великобритания може да остане без реактивно гориво след три месеца, Португалия след четири месеца, Унгария след пет месеца, Дания след шест, Италия и Германия след седем месеца, а Франция и Ирландия след осем месеца, ако доставките от Персийския залив не могат да бъдат възобновени или заменени, пише агенцията Petroleum Argus.

преди 23 часа, Zalmoxis написа:

JVxiXnZ.jpeg

преди 23 часа, Zalmoxis написа:

JVxiXnZ.jpeg

Млъквай, евреино, че ще те намерим!!!!!

Натаняхуту -авторитарния министър председател, почти диктатор на кХазаристан , трябва да бъде ликвидиран . Един ракетен удар в подходящия момент с руска „морална“помощ - безценно и богоугодно !

Крайно време е две ядрени слънца да грейнат над Йерусалим и Тел Авив! Пак казвам, на християните не ни е нужен този прокълнат и пълен с кръв град! А Тел Авив е без значение за нас!!!!!

Изчезне ли раковото образувание Израел, спират и войните в Близкия изток!!!!

Нарочно окървавиха Страстната седмица!!!!!

Българските евреи трябва да бъдат изгонени оттук!!!

Голямо БРАВО на Софийският университет, че застана зад преподавателите и предупреди провокаторите и измислената държава Израел!!!!

преди 3 минути, laplandetza написа:

Натаняхуту -авторитарния министър председател, почти диктатор на кХазаристан , трябва да бъде ликвидиран . Един ракетен удар в подходящия момент с руска „морална“помощ - безценно и богоугодно !

Ако го открият къде е, тоя се крие като плъх, а хората около него са му лоялни до гроб, САЩ също го пазят!!!!

преди 7 минути, Anneliese написа:

Крайно време е две ядрени слънца да грейнат над Йерусалим и Тел Авив! Пак казвам, на християните не ни е нужен този прокълнат и пълен с кръв град! А Тел Авив е без значение за нас!!!!!

Изчезне ли раковото образувание Израел, спират и войните в Близкия изток!!!!

Нарочно окървавиха Страстната седмица!!!!!

Българските евреи трябва да бъдат изгонени оттук!!!

Голямо БРАВО на Софийският университет, че застана зад преподавателите и предупреди провокаторите и измислената държава Израел!!!!

Ако го открият къде е, тоя се крие като плъх, а хората около него са му лоялни до гроб, САЩ също го пазят!!!!

Хубаво, но без ядрените слънца и без да гониш евреи!, моля!!! Аз не съм вече по произход истински евреин, но моя дядо и моята баба -светла им памет! Бяха истински евреи! Ако бяха живи - поредните гонячи щяха да им изкочат измежду пръстите на краката!

Иначе за онези ционисте е ясно -содом и гомор за върхушката там! Татари, печенеги, кюрди не успяха да си направят държава, но кхазарите си имат-кХазаристан- ей там на мястото и около древна Юдея.

нчма държава на евреите има кХазаристан!

преди 10 минути, laplandetza написа:

Хубаво, но без ядрените слънца и без да гониш евреи!, моля!!! Аз не съм вече по произход истински евреин, но моя дядо и моята баба -светла им памет! Бяха истински евреи! Ако бяха живи - поредните гонячи щяха да им изкочат измежду пръстите на краката!

Иначе за онези ционисте е ясно -содом и гомор за върхушката там! Татари, печенеги, кюрди не успяха да си направят държава, но кхазарите си имат-кХазаристан- ей там на мястото и около древна Юдея.

нчма държава на евреите има кХазаристан!

И аз в един друг живот бях. Но никога, абсолютно никога не съм подкрепяла идеите на ционизма и мога да кажа с чиста съвест, че за такива изобщо никога не ми е било жал! И сега, от дистанцията на времето виждам, че съм права.

Но сега е различно, реформисткият евреизъм го няма вече, днес почти всички евреи са традиционалисти, ционизмът е проникнал навсякъде. Имаме си работа с откачени религиозни фанатици. Виж, че в България никой не се разграничава от Израел и престъпленията в Газа и Ливан.

Съжалявам, не мога да ги защитавам вече, писна ми! Това са религиозни фанатици, за които вярата е всичко! Които искат да строят тъпия Трети храм. Които вярват във военен месия, а не истински такъв.

Не мога да понасям гледките на геноцид и насилие, избива ме на зверска агресия!!!!!

"Богоизбраните" избиват невинни и в същото време реват, че ги преследват и използват холокоста като параван. Не на мене тия!!!!!!

преди 6 минути, Anneliese написа:

И аз в един друг живот бях. Но никога, абсолютно никога не съм подкрепяла идеите на ционизма и мога да кажа с чиста съвест, че за такива изобщо никога не ми е било жал! И сега, от дистанцията на времето виждам, че съм права.

Но сега е различно, реформисткият евреизъм го няма вече, днес почти всички евреи са традиционалисти, ционизмът е проникнал навсякъде. Имаме си работа с откачени религиозни фанатици. Виж, че в България никой не се разграничава от Израел и престъпленията в Газа и Ливан.

Съжалявам, не мога да ги защитавам вече, писна ми! Това са религиозни фанатици, за които вярата е всичко! Които искат да строят тъпия Трети храм. Които вярват във военен месия, а не истински такъв.

Не мога да понасям гледките на геноцид и насилие, избива ме на зверска агресия!!!!!

"Богоизбраните" избиват невинни и в същото време реват, че ги преследват и използват холокоста като параван. Не на мене тия!!!!!!

имаш право. ................... гневенето няма да помогне. Протести пред посолството на кХазаристан !

Пари, пари, пари...
Шепа дъртаци тормозят целият свят за пари.
Интересно дали и как планират да си ги носят на оня свят.
Жалка история!

Сигурно си мислят, че така ще си изкупят греховете пред Бога. Да, ама Бог не приема пари. Това е, което те не могат да разберат. Не можеш да си откупиш греховете с пари!

току-що, Anneliese написа:
  Цитат

Пари, пари, пари...
Шепа дъртаци тормозят целият свят за пари.
Интересно дали и как планират да си ги носят на оня свят.
Жалка история!

Нчкои разправят , че Злото нямало лице, нямало Име, сигурно , но в теологията и вярата. На този свят Злото се носи от Злодеи, които си имат имена, егн и местоположение. Открийте ционистите-злодеи, открийте ционистите Финансови Спекуланти и Капиталисти. Открийте ги, Разкрийте ги. Посочете мим Имената-Песента за Имената!!! , дайте им местоположение, качете и качвайте постоянно в мрежата.......................... Господ и „антихриста“ Виждат и все някак , Онези -Злодеите ье получат .многоПо-здрави! и Огнения Блясък на Демоните-Звездни Остриета-Тези които изпариха Содом и Гомор!

Ето какво прави Израел в Светлата седмица след Великден..........

Мащабът на убийствата при израелските удари по Ливан на 8 април е „ужасяващ“, заяви върховният комисар на ООН по правата на човека Волкер Тюрк.
Той призова международната общност да помогне за прекратяването на разразяващия се „кошмар“, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

Най-малко 182 души са загинали, а 890 са ранени в Ливан на 8 април, след като Израел предприе вълна от удари, безпрецедентна в настоящата война, според последните данни на ливанското министерство на здравеопазването.

Тюрк осъди атаките, като каза, че броят на убитите и ранените е ужасяващ. „Мащабът на убийствата и разрушенията в Ливан днес е просто ужасяващ. Такова клане, само няколко часа след сключването на примирие с Иран, е невъобразимо. То оказва огромен натиск върху крехкия мир, от който цивилните се нуждаят толкова отчаяно“, заяви той.

Съобщава за многобройни жертви, а болниците са претоварени. Екип на ООН за правата на човека на мястото на удара в Бейрут описа сцена на опустошение, с няколко трупа сред развалините.

Ливанският министър-председател Наваф Салам обяви 9 април за национален ден на траур.

Източник: https://btvnovinite.bg/svetut/oon-mashtabat-na-ubijstvata-v-liva … chobox=1775708493

преди 7 минути, Anneliese написа:

Сигурно си мислят, че така ще си изкупят греховете пред Бога. Да, ама Бог не приема пари. Това е, което те не могат да разберат. Не можеш да си откупиш греховете с пари!

Може, -Бог Прощава ако бъде „стимулиран“ . Такива са всички Богове-Лъжебогове!

От Огнения Блясък на Звездното Острие не може да избягаш срещу разкаяние и няма втори шанс-Няма Прошка!

Нетаняху каза, че Ливан не е част от сделката. Тръмп потвърди. Сега от Пакистан опровергават, като казват, че Ливан е бил включен в сделката. Докъде се докарахме, да вярваме повече на пакистанец, отколкото на американския президент. И какво означават вече договорите със САЩ.

На евреин вяра да нямаш!

Ето едно ново, за мен, обяснение, защо иска да излиза от НАТО. За да може Щатите да са на страната на Израел, когато се стигне до сблъсък на Израел с Турция в Сирия (или недай си Боже) в Турция.

Когато нищо вече не звучи като конспирация,  а най-смелите изглеждат най-правдоподобни.

Ахаааааааааааааа, САЩ искат да воюват с Турция. Ясна работата.

Бих посъветвала след такова изявление турският президент просто да нападне и унищожи израелците, преди американците да са дошли. Всъщност, няма да е зле първо да сключи съюз с Русия.

Представете си един военен съюз: Русия - Китай - Индия - Турция - Северна Корея - Беларус - Унгария.

Нито САЩ, нито жалкия Израел ще имат шанс!

Ще споделя още нещо. Снощи търсих и гледах в тубата 3D визуализация на Втория храм, който ционистите искат да възстановят и изтръпнах. Става дума за огромен храмов комплекс, в чийто двор не само са молели евреите, но и там са се продавали животни за жертви, пак там, съвсем публично, на открито, са ги убивали ритуално. нещо повече - в някои от стаите са живяли животни. А се оказва, че над празната Светая Светих е имало лебедка и асансьор. За жените има отделен двор и отделна тераса.

Вие как гледате на това, на тази идея? евреите да се върнат към ритуалните убийства на крави и агнета?

Ние, християните, сме по - милостиви, че използваме само свещи.

Не съм чела в Стария завет да е имало в храма асансьор и то над Светая Светих. Чудя се защо им е. Ето Ви видеото:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.