Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 53 минути, Киро Н. написа:

Техеран за 3 дни не се получи

Има прогноза какво ще се случи с предприемчивите еврей

Нема да им върже, ни турците ни гърците ще го допуснат.

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

преди 9 часа, Киро Н. написа:

....

Поне иранците не е нужно да мислят с какво да хранят децата си утре. Те са се научили да се справят, да представят петрола си за иракски, да сътрудничат с черния пазар, да установяват контакти със страни, които също са под санкции, и да обменят опит. И с Венецуела, и с Беларус, и наскоро с Русия.

Ето защо ми се струва (може би погрешно), че Тръмп все пак ще се включи във войната.

В края на краищата, почти 50 години санкции само засилиха настоящия режим. Зотов (с)

Колко са засилили режимът си е ясно:brickwall:,но един добър показател за стандарта на живот в държавата е ЕМИГРАЦИЯТА/напусакщите / за разлика от имиграцията/пристигащите/,а от Иран емигрират доста!

От наблюденията ми за пристигащи от Иран емигранти тук/отвъд голямата локва/ са поне една трета от общият брой имигранти от света!

Познавам едно черно момче,изучи се тук и къде мислите отиде.да работи ...в Сауди Араби?

А от там/СА/ поне един да имаше за цяр!!

Може би най-много са емигрантите тук от русия/имат си вестници на руски и телевизии/ и бившите соцове,след това африканци,латиноси,западно-европейци са рядкост,даже и гърци  рядко,освен дошли по семейни причини!

При войната в Сирия,масово имаше сирийци,но след Асад, като падна повечето се върнаха! 

Историята е давала редица примери на явно противоречиви цели и стремления все в името справедливостта и исконните ценности....

Като явен пример за това е например,Иран-нисък стандарт на живот,масова емиграция и СА висок стандарт и ниска емиграция,и двете страни богати на петрол! 

А тръмп сега се пече на два огъня-водещият му офицер му заповядва да не влиза във войната,но в "къщи" близо 70% от конгреса искат намеса.....

Spoiler
Spoiler

😄

10406721_4799803929446_7507355271409192655_n.jpg.fe955ee670260b7897fa13a1f54a12e6.jpg

на 17.06.2025 г. в 22:41, valkiria1 написа:

Бъди по -реалистична. Ти си най-голямото куку в този форум, полуграмотно, с изключително ниско IQ, никаква обща култура и образование от Гугъл. Няма как някой да иска да пада до такова ниво. Това,че си изплискала тотално легена и главата ти е пачуърк от фейкове, фантазии се вижда от втората част на поста ти. Как беше, да цитирам : "Ето и летописа за българската експанзия в Космоса". Човек, народ,  който има нужда от героични митологеми,  е нещастен народ. Така е от времето на Аспарух до Борисов/на последния според едно още по-голямо куку  от теб, но от друга социална платформа, дядо му  и баба му са първите прабългари/. Във всяко едно историческо време бясно създавате митове и едвам насмогвате да ги публикувате. Герой след герой. Преди време някой беше писал, че съдейки по броя на героите активни борци, комунистите са можели да дойдат на власт ,без да пукне една пушка и без помощта на Трети украински фронт. Предполагам,че твоят патетичен възторг от фейкове  и творби на хора, които би трябвало да имат личен психиатър, трябва да лекува поне трипер.  Казах ти да се държиш на висотата на собствения си мит и да показваш сици  обрамчени в евтино найлоново бельо. Едно време половината безебници във форума чакаха с отворени ципове да покажеш как седиш в поза "акам" на легло с евтина кичозна кувертюра и да държиш листче с надпис Калдата , за да не си помислим,че някой друг може толкова да изпростее и да сбърка технически форум със сайт да бързи запознанства и неангажиращ кест.  Колко сме се смели, не е истина. Какво да се прави като едно малко  общество сме, сякаш спим под една завивка и бързо си научаваме къкто пръдните, така и парфюмите. Много кекс мина из тоя форум, но хората го правеха тихо,незабележимо, някои създадоха семейства. Само ти крещеше на висок глас,  и обявяваше пониково безебниците, които се изредиха.  Няма лошо , многоникова, всеки според зора , възпитанието и мярката си. Затова няма как да учудиш никой,че изведнъж си поумняла, защото сигнали за такъв положителен процес няма. Сега е модата на конкурсите. Ако има един на тема "Русалка, болна от шизофрения", ти си моята фаворитка и не само, съдейки по реакциите на нормалните хора, които все повече ти казват истината в очите. Разбира се, това не бива да те тревожи. Всеки е такъв, какъвто се чувства. Въпросът който стои пред такава русалка е да се опита да разбере, риба ли е, рак ли е,човек ли е? Целия форум знае диагнозата, ти ще се самопределиш. 

Лягушке , еврейска - Изключително Ниско Ниво предложи ! 

Инсинуации , перверзни фантасмагории , диагнози , които не си оторизирана да правиш , както и фриволни , лични интерпретации , с които се опитваш да манипулираш и внушиш на публиката си "филм " , чийто режисьор си ти , но няма нищо общо с реални факти и събития ! 

Митове и Легенди за себе си съм чела много и обичайно ги създават лумпени и простакеси , които по някакъв начин са били наранени от острият ми език ! Нищо ново под слънцето , не успя да ме впечатлиш .

Общо взето - Простакесата в теб няма начин да я скриеш ! Както и други нелицеприятни черти в характерът ти , който определя и маниерът на самата ти Същност ! 

И това също не е  Неочаквано за мен .

Сега , да ти обясня нещо конфиденциално , понеже ми писна да ме набутвате в постните си , грозни клишета и сериали !

Абсолютно НИКЪДЕ , в която и виртуална платформа да се визира - На НИКОГО  Не съм Позволила да Отвори вратата на ЛИЧНОТО МИ БИТИЕ !!! 

Повтарям - НА НИКОГО , НИКЪДЕ ПО ЦЯЛАТА ВИРТУАЛНА МАТРИЦА !!! 

Сега ще ти споделя и друго - От този сайт съм имала лична кореспонденция , с емоционално интимен характер само с 2-ма !

Едната продължи около 6 год. ! Другата около 10 год. !   

А сега прочети Изненадата !!!

Нито един от тези двама мъже не знае дори как ми е Истинското Име , нито ми е чул гласа , нито знае КОЯ Личност пише зад никнейма !!! 

Това са Единствените Мъже , които изпълниха Условието да не се опитват да надничат в Битието ми и бяха възнаградени с емоционален Колорит от моя страна и се радваха на присъствието ми и компанията ми !!!! 

За Разлика от хилядите , които сгрешиха с въпросите Табу и бяха Изхвърлени позорно зад борда в открито море ! 

Да ти кажа ли и друго ? На пръстите на ръката ми се броят мъжете , които са имали Честта да ми чуят поне гласа по телефона ! 

Тогава още не си бях  паркирала совалката в това виртуално поле ! 

От този сайт не дарих никого с този Жест ! 

Както често ми се налага да припомням - "Всяка жабка да си знае гьола " ! 

Както и в "А" група без топка не може " ! 

Сега разбираш ли колко нелепи филми си изписала ? 

Искам да попитам и защо съм "многоникова " , след като имам само 2 ника , съответно "Сирена " и "Инана " ? 

Или и там има други митове , за които нямам представа ? 

Ами смешна и нелепа си ,но по-жалкото е , че си един посредствен еничар , който България е Отгледала и Изучила , а сега бърши оплютото си лице от злобният ти неблагодарен змийски език ! 

Не я мисли България !  Не мисли и БЪЛГАРСКИЯТ Народ ! 

Били сме и Ще ПРЕБЪДЕМ !!! 

Българите ОТНОВО ще Променим СВЕТА ! 

Помни ми думите !  Запиши си ги - лето господне 2025 год. ! 

...бря...

,,...ква стана тя,ква стана тя..."

...,,старите" пари искаха да ,,прилапат" ,,младите" такива...

...но с тази тотална и повсеместна цифровизация май ще се случи обратното...

...дано прогнозите, които набора прави в края на интервюто,не се сбъднат...

...че сите ще ядем ухуруя докато се опекат мдете...

преди 6 часа, Profruit написа:

Киро, Киро ... има езици, които фелат само в границите си. Навън грош не чинат.
Иврит е като българския, ами нали си дете на партията мяташ на едро, а партията те учеше - учи, учи езика на врага!

Е на, това е Давид Барнеа. Той се зализва като Ричард Гиър.
А този от клипа е Омер Бар-Лев. Бившият министър на вътрешната безопасност. Към момента на клипа Бен-Гвир е редови депутат на кнесета (израелския парламент). Спорът е заснет в град Хадера през 2022г, веднага след атентата там. В това крякане думата Парас (Иран на иврит) не се чува. Така че моля не ставай фейкман. Точно като онзи звездолет F-35 на Хан Соло наобиколен от тарамбуки пигмеи.

Гледам, че талибанчето от Шумен загрява по тъч линията и се пъчи за кадировски медал. Кажи на този дървояд, че на Веско биологичната майка се казва Марта, родена от танти Виолета, а тя е ДНК сестра на баба ми. Веско е юден според всичките патенти на избраните. Но хайде въпрос за 50 шекела, защо евреин е всеки само от майка еврейка? 

И сега сериозно!
Ти нали си под 80 години. Можеш ли да плуваш? Търся спасител на плажа. Заплата 2000лв на месец. Плажуващи деца от детски градини. Учителките са млади. Директорката е нашарена, с айфон, изрусена, малко гърчава около 30-те. От теб се иска присъствие в вишката, че миналогодишния се оказа егати тъпана мързелив. По цял ден на банана с младите даскалици, в фейса или на биричка в капанчето. За малко една тетка да се нагълта, докато го намерим. Ако трябва ще инсталираме соларна батерия на покрива, да помага батерията на фона. С един куршум сума три заека. Тенче, йод и витамин D безплатно, 2 хилки лева от въздуха и ще плюеш на воля мукльовците в нета. Сладоледът е ванилия, царевицата варена, занимавката за папагали. Вчера взимат и в евро.

Ще си изгледам турския сериал "Лабиринт на щастието" и се връщам. И прости за орфографията. Компа е с испанска клавиатура и го ползвам само в Поморие по време на сезона.

За работодател с такова високомерно поведение и с такъв език, няма да работи никой, колкото и парички да предлагаш. Свиквай. А, да, и ако не успееш да си намериш спасители, не можеш да държиш плаж, станат ли трагични случаи, властите ще те подгонят и затворят, ще ти се търси наказателна отговорност за неохраняем плаж и погубени невинни животи. И не всеки ще ти иска паричките. Няма гаранция, че няма да попаднеш на близки на жертви като бащата на Сияна - готови да търсят правосъдие до край! Искам да те видя тогава как ще парадираш с пари. :popcorn2:

1623642.jpg?size=37169

Жалката организацийка ООН няма ли да наложи санкции на Израел? А ЕС?

Цитат

Представителят на Ирак в ООН каза, че 50 израелски бойни самолета са нарушили иракското въздушно пространство малко преди срещата на ООН за израелско-иранския конфликт в петък. Това заяви Абас Кадхом Обейд Ал-Фатлауи, шарже д'афер на мисията на Ирак към ООН, пред Съвета за сигурност на ООН, цитиран от "Ройтерс".

преди 18 часа, Profruit написа:

Хайдееее, "сватбата" свърши!
Може и да кътат някоя друга "тръба" по къртичините, ама нихт платформи за плякане. Евреите ги натръшкаха и на отпадъци.

За цяла нощ едно тенеке-дрон по Морето на солта и едно такова от рахитаците хизбалла по Хайфа. Ни пенджаб-3, ни палестина-66, ни фау-3, ни сармати.
Няма Джо Байден щял да мисли, дали да не наденее короната на цезара след две седмици. Тази Мелани, толкова ли я боли главата или отново шестачи пред чекиста.

И о чудо!
Гащниците от Тайман яко снишени. Поне една новогодишна пиратка, да за Бог да прости няма. Онзи ден надушили началник-щаба им. Изсурвакали го по тайски, обаче корав се оказал. Не гушнал минзухарите към Вечните ловни полета.

Ама слагай надпис "58+" , че фасона в комбинация с язьйка са 🤯🙉

преди 8 часа, Inana.. написа:

- От този сайт съм имала лична кореспонденция , с емоционално интимен характер само с 2-ма !

аз броя ли се 

щото не се вписвам нито в 6 години нито в 10

марийке

преди 9 часа, Inana.. написа:

На пръстите на ръката ми се броят мъжете , които са имали Честта да ми чуят поне гласа по телефона ! 

и какво им каза

те какво ти казаха 

:getout:

преди 9 часа, Inana.. написа:

Били сме и Ще ПРЕБЪДЕМ !!! 

Българите ОТНОВО ще Променим СВЕТА ! 

с тая демографска катастрофа...

само аз мога да променя света .

НО

по улиците има много некачествен човешки материал

90 %

Представям си следната (фантастична) ситуация

Демократичен Ирак освободен от окупация (с няколко американски бази) моли за помощ USA да отрази незаконното преминаване на самолети и танкери над суверенната  територия.

USA се чешат по репата и заявяват че нямат техническа възможност да разпънат ПВО (всичко е в Израел)

Обявявам викторина :

Коя ще е страната която ще прати ПВО

а) Руска федерация

б) Китай

в) Франция

г) Великобритания ( и те нямат техническа възможност) 

ПП

Бомберите са в въздуха

Граждани на Израел се извиняват на Иран с думите

"Иран , ние се извиняваме 

Ние искаме Мир " 

Това що не го дават по бтв и нова , питам аз ? 

Нещо не им изнася на наративите ? 

И друго да попитам - евреите , които пишат тук на български 

- извиняват ли се или ..М ? 

https://www.facebook.com/reel/1091717662823031

.............................

P.S

иванчо , не са прави на каубой !!!

Много добре знаеш , че Си от хилядите изхвърлени в морето !!! 

пернишки лумпен 

преди 11 минути, Inana.. написа:

Граждани на Израел се извиняват на Иран с думите

"Иран , ние се извиняваме 

Ние искаме Мир " 

Това що не го дават по бтв и нова , питам аз ? 

Защото нашите български програми казват това каквото им наредят. Пропагандата е взела връх върху повечето средства за масово информиране. 

Обикновено както Русия така и Иран ще бъдат за съжаление винаги агресорите и лошите страни, това е цялата идея и хората трябва да го знаят по този начин.

Нищо че утре примерно Израел може да реши да бомбандира ядрената електроцентрала в Иран, нашите програми най-вероятно ще излезнат с теорията, че Иран сама си е бомбандирала АЕЦ-а и е предизвикала ядрена катастрофа. 

Моше е бесен на собственото си правителство !!!

https://www.facebook.com/monika.spasova.52/videos/1426753715129987

В България е пълно Затъмнение !!! 

току-що, asp1re написа:

Защото нашите български програми казват това каквото им наредят. Пропагандата е взела връх върху повечето средства за масово информиране. 

Обикновено както Русия така и Иран ще бъдат за съжаление винаги агресорите и лошите страни, това е цялата идея и хората трябва да го знаят по този начин.

Нищо че утре примерно Израел може да реши да бомбандира ядрената електроцентрала в Иран, нашите програми най-вероятно ще излезнат с теорията, че Иран сама си е бомбандирала АЕЦ-а и е предизвикала ядрена катастрофа. 

Същата стратегия малоумна и подла , както за 404 ! 

Октоподът на мазните ционистки елити проби Българската държава още през 89г. и оттогава дерибейства върху Българският Народ !

По-жалкото и унизително е , че успяха да кастрират интелектуално един внушителен % от 15-20 % от българите и да ги превърнат в тяхно оръжие !

С нарастващата демографска криза в България - това е наистина внушително и намалява значително Критичната ни маса ! 

Какво имаме ? 

В България остана предимно застаряващото население , жени , деца и подрастващи и администрация , която е принудена да Мълчи , за да оцелее ! 

Около 600000 са онези , които знаят и Осъзнават реалното си положение и смазваща политика на предателите - юди ! 

В голям % - Българинът не се интересува от външна политика , понеже смята , че не го засяга .

35 год. Единственото , което прави народа е да Оцелява ! Въпреки Геноцидът в социалните и икономически политики .

Свежата българска ръка замина зад граница , за да изхранва и задоволява битовите нужди на социалната си клетка . 

Онези , които останаха в родината бяха подложени на неконтролируема Манипулация и Пропаганда , с цел промиване тотално на интелект и интелигентност .

Нали виждаш "успехът " им сред тук пишещите Невестулки ?!

Тактиката "Разделяй и Владей " си свърши работата . 

Врагът проми мозъците на Собственият ни Български Ресурс . 

Ама нищо не  е изгубено ! Винаги сме се Изправяли и сме Продължавали !

Пак ще го направим . Навремето на една лекция на Проф. Дамян Попхристов чух една много силна мисъл , а именно :

И 300000 Българи да останат в България - Пак ще Успеят да Възродят България ! 

За сега сме повече от тази бройка , а и да не забравяме Всички онези , които се наричат Българи и живеят извън България .

Можем да си вкараме Българи от всички краища на света ! 

Много сме ! Силни сме !  И Знаем как да Оцеляваме и как да Творим ! 

Пазим Клетъчната си Памет и Знаем - 'Кои сме " . 

🙂

преди 45 минути, Inana.. написа:

...

иванчо , не са прави на каубой !!!

Много добре знаеш , че Си от хилядите изхвърлени в морето !!! 

пернишки лумпен 

Кой е Иванчо?

Много моля, дешифрирай този троянски кон за простосмъртните  членове на любимия форум, за да стане ясно какви карти държи.

Profrut-чо

Имате голям проблем - килотонов по всичко личи 

Тия заметресения в Иран са много интересни

ПП
  Този на интервюто сте се опитали да го убиете

П.П.

Аха, баницата. Оттеглям молбата.

преди 2 минути, Profruit написа:

Кой е Иванчо?

Много моля, дешифрирай този троянски кон за простосмъртните  членове на любимия форум, за да стане ясно какви карти държи.

Ами то отдолу пише . Чети до края - "пернишки лумпен " .

Ти нали не си от Перник ?   Не се отнася за теб . Дремвай спокойно . :D

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Profrut-чо

Имате голям проблем - килотонов изглежда

ПП
  Този на интервюто сте се опитали да го убиете

То да беше само 1 проблем ...

"

Абсолютно очевидно е, че войната между Израел и Иран е втората фаза на откритото преформатиране на Близкия и Средния Изток. Първата фаза беше „разглобяването“ на Сирия и поражението на шиитите в Ливан.
Като цяло, ако го погледнем от историческа гледна точка, през последните 10 години (от обединението с Крим, когато стана ясно, че проектът за разпадане на Русия трябва да бъде отложен) мащабът на „чистия лист“ в Близкия и Средния Изток се е увеличил многократно.
Но нито иранците, нито Израел разбираха до последния момент, че в Близкия изток „кукловодите“ се нуждаят от „чист лист“. Всичките: от Тръмп и британците до китайците и ЕС.
И за двете държави това не е война за победа..., а война за оцеляване. За силите, които стоят зад тези държави и техните елити, това е Голямата игра, където нито Иран, нито Израел в сегашния им вид са особено нужни.
Ситуацията навлезе в етап когато всяка страна се опитва да разклати обществото на противника с ограничени (както се оказва) ресурси.
Всъщност виждаме, че потенциалът на Иран като напълно независим играч в геополитическите и дори геоикономическите процеси е демонтиран. Времето е на страната на Пекин, който постепенно се завръща в региона. И мисля, че основният „контрааргумент“ за Тръмп ще бъде следният: ще успее ли Пекин да формира система от своето присъствие и влияние в региона (и не само в Иран) или не?
Но Тръмп не може да остави на Китай Близкия изток, който беше почти спечелен.
....
Иран, който доскоро проявяваше мудна и неотстъпчива позиция, с голям ентусиазъм започна да укрепва връзките си с Русия. Иранският парламент току-що одобри споразумение за стратегическо партньорство между нашите страни, подписано от президентите ни на 17 януари, и което оттогава се приемаше от иранските власти доста бавно.
Съвсем логично е, че изправен пред заплахата от унищожение, Иран бързо започна да търси силни съюзници, от които всъщност на нашата планета само Русия е готова за сътрудничество.
Ако отворите карта на света, ще откриете, че Русия и Иран образуват пояс, който разделя Азия от Европа. Всеки товар между континентите трябва да минава или по море, или през неудобния и криволичещ Каспийски път, или през пояса Русия-Иран. Освен това, важни морски пътища минават покрай границите на Иран, които могат да бъдат блокирани от ракети, а южните пристанища на Иран, след известна подготовка, могат да се превърнат във входни врати за руски стоки към Индийския океан.
Тясното сътрудничество между Русия и Иран е кошмар за западните геополитици и много сериозен аргумент за азиатските гиганти. Преговорите ни с Китай ще бъдат много по-лесни, когато Китай знае, че всички удобни сухопътни пътища от Китай до Европа минават през руската контролна зона.
Иран е икономика с 90 милиона души. КНДР - 26 милиона. Беларус - 9 милиона. А Русия - 150 милиона. Общо получаваме икономическа зона от 275 милиона души, обединена от общи граници, която вече е под западни санкции и следователно има основателни причини да развива вътрешните икономически връзки.
Русия и Иран са петролни държави. Нашият единен глас ще увеличи тежестта на Русия в рамките на ОПЕК+, тъй като съвместното ни производство е доста голямо. Ще ни бъде по-лесно и да преговаряме с купувачите на петрол, тъй като те няма да имат възможност да избират между руския и иранския скрит флот.
Нашето сътрудничество с Иран не предполага военен съюз, както с КНДР. Персийците ще трябва да се справят сами със САЩ и Израел - макар и най-вероятно с руската противовъздушна отбрана, което няма да ни направи страна в конфликта.
....
- Олег Макаренко
(* • Доставките на руските ракетни системи „Бастион“ и „Бал“ на Иран предизвикаха възмущение в Съединените щати.
• Държавният департамент на САЩ изпрати протестна нота, твърдейки, че това нарушава стратегическия баланс в региона.
• Москва реагира сдържано, твърдейки, че сделките са изпълнени и техническите условия са изпълнени.
Един залп от този комплекс обезсилва всички протести на Държавния департамент, подкрепени от авионосните групи на ВМС на САЩ. Простичко е: „Бастион“ и „Бал“ зануляват самите авионосни групи.)"
преди 28 минути, _nib_ написа:

този път на Израел и САЩ няма да им се получи..

Те го знаят прекрасно...

Тук целта е да бъде прекъснат износа на петрол за Китай...

преди 1 час, asp1re написа:

този път на Израел и САЩ няма да им се получи..

Те го знаят прекрасно...

Тук целта е да бъде прекъснат износа на петрол за Китай...

...след първоначалния удар,Китай веднага е пратил два боинг 747 ,,тунинговани" като товарни с ПВО техника...

...не знам...

...Ердоган трупа войски по границата...

...ще напада ли?...

...от бежанци ли ще се пазят?...

...поживйом...евентуално...увидим...

...интересна беседа...

...ама много се прекъсваха наборите...не се изслушваха...

...обърнаха го на пенсионерски клуб ,,Еделвайс" ли?...

...,,Ойларипи" ли?...

...хал хабер си нямам какви имена им дават...

преди 24 минути, _nib_ написа:

...след първоначалния удар,Китай веднага е пратил два боинг 747 ,,тунинговани" като товарни с ПВО техника...

...не знам...

...Ердоган трупа войски по границата...

...ще напада ли?...

...от бежанци ли ще се пазят?...

...поживйом...евентуално...увидим...

...интересна беседа...

...ама много се прекъсваха наборите...не се изслушваха...

...обърнаха го на пенсионерски клуб ,,Еделвайс" ли?...

...,,Ойларипи" ли?...

...хал хабер си нямам какви имена им дават...

Хаменей казва, че за мирни преговори може да се говори, когато спрат атаките от Израел.

Тръмп отговаря след днескашна прескоференция - Как да накарам Израел да спрат атаките като виждам, че печелят.

Питат Нетаняху колко време още ще продължи тази цялата операция срещу Иран - Той отговаря, колкото е нужно.

Е в крайна сметка какъв е извода? Жалко че има хора които ги защитават и подкрепят, това са истински диктатори, които не ги интересува за цивилното население и човешкият живот. Докато не се постигнат техните интереси, войната ще продължи, ще продължат за съжаление да умират невинни хора и нищо чудно в един момент да ескалира в трета световна война. 

преди 22 минути, Киро Н. написа:

Еврейте удариха учебен реактор в Исфахан

Пригответе пуканки, облегнете се удобно и чакайте вклюване от Телави

Днеска учебен, утре редовен, други ден радиоактивен еврейски дъждец и така. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.