Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 33 минути, Лудият Учен написа:

Ами, хубаво,ама защо решаваш някой друг да умре,без да му дадеш избор сам да отговаря за собствения си живот...

А ти защо защитаваш убийците на десетки хиляди мирни иранци?

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

Башар Асад, Николас Мадуро, Али Хаменей някой знае ли кой е следващия? Нов световен ред няма да има рибята! 

А толкова много искахте Доналд Тръмп да спечели изборите????? Ами какво да ви кажа, прави сте били! 

Untitled.png.d9a3aa9f4a7b1bd6543daf26c93581ad.png

И ей така между другото само ще ви спомена, че гругаря Путин клекна. Готов е да отстъпи територии за които се е бил в Украйна и ВЕЧЕ приема плана на САЩ за гаранции на Украйна. Дали обаче Украйна ще се съгласят да спрат войната или ще натиснат и изгонят орките от земята си????? 🤭

Хубав ден! 

преди 17 минути, Oxiss написа:

А убитите в училището не са ли били мирни иранци?! Или едните са добри убийци, а другите са лоши убийци?!

Чакаме иранците, иракчаните, бахрейнците и всичките там, които са бомбардирани от Азия в Берлин. Всичките ислямисти.

Тук има кока кола и банани. И жените могат да ходят без забрадки. Даже и без гащи могат да ходят из улиците. Щом така искат. Немците плащат за децата ви - детски.  Има и социални помощи специално за вас. Само ще си стоите вкъщи в Берлин, в специално построената за вас къща и ще ходите на джамия. Партии, ще плюете някой и друг немец, че е неверник. Kafir.

Добре дошли!

Coca Cola Coke GIF by Coca-Cola Oficial

преди 33 минути, Oxiss написа:

Къде съм го казал това ??? Можеш ли да четеш, клеветнически трол ??? Има го документирано...В предните ми постове съм го написал,че режимът на Хаменей е зло...Ти се изложи тотално  и сега си легнал по корем и лъжеш на поразия...И не се прави на неразбрал...

В Азербайджан, Узбекистан, Туркменистан, Афганистан, Таджикистан, Бирма, Россия, Беларус, Северна Корея,... кога? Кога ще махнат диктатурата?🤔 Турция кога? Пакистан? Доста държави.  Ами Китай?

преди 9 минути, Лудият Учен написа:

Къде съм го казал това ??? Можеш ли да четеш, клеветнически трол ??? Има го документирано...В предните ми постове съм го написал,че режимът на Хаменей е зло...Ти се изложи тотално  и сега си легнал по корем и лъжеш на поразия...И не се прави на неразбрал...

Аз не съм много наясно с нещата в Иран, но е хубаво да се уточни, че има държави, където само "твърда ръка" ги оправя. Тия имитации на демокрация и права и свободи... Примерно - в Либия може Муамар Кадафи, да е бил много върл диктатор, ама е абсолютен факт, че цялата икономика им функционира, благодарение на него. Да не говорим за електрифициране, водоснабдяване, инфраструктура и прочее.

преди 6 минути, communismatic написа:

Аз не съм много наясно с нещата в Иран, но е хубаво да се уточни, че има държави, където само "твърда ръка" ги оправя. Тия имитации на демокрация и права и свободи... Примерно - в Либия може Муамар Кадафи, да е бил много върл диктатор, ама е абсолютен факт, че цялата икономика им функционира, благодарение на него. Да не говорим за електрифициране, водоснабдяване, инфраструктура и прочее.

Ами,според мен не трябва да е така... Демокрацията трябва да си я има...Стига да е истинска свобода ,а не фасадна демокрация, както е в България...Свободата стана свободия и една шайка престъпници злоупотребяват с живота на целия народ...

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

В Азербайджан, Узбекистан, Туркменистан, Афганистан, Таджикистан, Бирма, Россия, Северна Корея,... кога? Кога ще махнат диктатурата?🤔 Турция кога? Доста държави.  Ами Китай?

Кога? Ще ти дам пример със Саудитска арабия.

- По някаква причина саудитите решават да не дават повече петрол на кравите

- Кравите налагат санкции (щото нали петрола по целият свят им принадлежи)

- следствие от санкциите народа почва да живее зле

- това прави управлението "режим" и "диктатура"

- Кравите отиват да спасяват населението (и само между другото си взимат петрола)

Това е. Очеваден пример са Ирак, Венецуела, а сега и Иран

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Кога? Ще ти дам пример със Саудитска арабия.

- По някаква причина саудитите решават да не дават повече петрол на кравите

- Кравите налагат санкции (щото нали петрола по целият свят им принадлежи)

- следствие от санкциите народа почва да живее зле

- това прави управлението "режим" и "диктатура"

- Кравите отиват да спасяват населението (и само между другото си взимат петрола)

Това е. Очеваден пример са Ирак, Либия, Венецуела, а сега и Иран

Е, поне Кувейт им дават нефт и са най-демократичната държава. И САЩ е гарант за тях. Иран няма да ги напада. Най-важната свръзка на САЩ е Кувейт. Чакаме Иран дали ще се сети да нападне Кувейт. И как ще ги защити САЩ. 

https://news.bg/int-politics/iran-udari-hotel-v-dubay-i-letishteto-v-kuveyt.html

https://www.middleeasteye.net/news/kuwait-suspended-parliament-moving-towards-autocracy

Кувейт си премахна парламента.

преди 2 часа, nusho73 написа:

Аз очаквам незабавна осъдителна реакция от нашите власти , както и санкциите , които ще бъдат наложени на САЩ и Израел !!!

Бочко вече се изказа > Борисов: Иранските атаки да бъдат прекратени незабавно|Vesti.bg

преди 52 минути, communismatic написа:

Аз не съм много наясно с нещата в

Ти не си наясно с почти всички неща, ако не са инструкциите от города герой, съвсем ще се задръстиш. Либия си виждал през крив макарон, ако поне беше прочел нещо (извън история кпсс) , щеше да знаеш, че там всичко става с петродоларите, Кадафи не е имал никаква , особено полезна, роля. А каква степен на демократизиране на една държава е възможна зависи само от средното интелектуално равнище на народа й. 

преди 3 минути, Panzer 4 написа:

Ти не си наясно с почти всички неща, ако не са инструкциите от города герой, съвсем ще се задръстиш. Либия си виждал през крив макарон, ако поне беше прочел нещо (извън история кпсс) , щеше да знаеш, че там всичко става с петродоларите, Кадафи не е имал никаква , особено полезна, роля. А каква степен на демократизиране на една държава е възможна зависи само от средното интелектуално равнище на народа й. 

Тоя за пореден път доказва колко много умее, да мисли. Аз не съм виждал Либия "през крив макарон", а в същото време ми пише "ако поне беше прочел нещо извън история КПСС"... т.е. и ти не си бил в Либия, ама си много наясно? 😆😆😆😆

Гласоподавател на ПП-ДБ или на бай Тиквун?

преди 4 минути, Panzer 4 написа:

А каква степен на демократизиране на една държава е възможна зависи само от средното интелектуално равнище на народа й. 

Мхм... е, съдейки по твоите постове, при нас със сигурност е голяма демокрация... 😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Гласоподавател на ПП-ДБ или на бай Тиквун?

Гербераст е. Прилича на онзи тъпак - Митко от Бяла Слатина.

България също има бази на САЩ и посолството на САЩ управлява България 

https://btvnovinite.bg/svetut/parvata-raketna-ataka-sreshtu-evropa-iran-izstrelja-dve-raketi-kam-kipar.html

преди 3 минути, Panzer 4 написа:

Поредно доказателство за оскъдното съдържание в картуната ти...

Ти си бил много репресиран от оная власт, определено... Поредният комунистически гъзоблизец, дето сега плюе по комунистите. 😆

Виждам че най-умния тук се изявява и минавам само да питам дали страшния самолет на СССР свърши работата в Иран ? Е добре де и кажа че иранците си ударили собствен кораб от сенчестия флот

Тия рукожопи арабели , могат да бият само руZнаците по тия умения.. 

преди 3 минути, kosyo написа:

Виждам че най-умния тук се изявява и минавам само да питам дали страшния самолет на СССР свърши работата в Иран ? Е добре де и кажа че иранците си ударили собствен кораб от сенчестия флот

Тия рукожопи арабели , могат да бият само руZнаците по тия умения.. 

В Иран не са араби бре, неукий!:wub:

преди 5 минути, kosyo написа:

Бай Косьо Умния ме "емна" и в тая тема... 😆

току-що, communismatic написа:

Бай Косьо Умния ме "емна" и в тая тема... 😆

Така е-  да те оборят собствените хора тебе май не само аз те вземам за мезе , а? 

преди 3 минути, M.Николов написа:

В Иран не са араби бре, неукий!:wub:

Важното е че са рукожопи- от най добрите руZнаци са се учили ;)

За колко часа се очаква речта на Хомейни? Изпуснах я нещо , някой да я има на запис? 

преди 19 минути, kosyo написа:

За колко часа се очаква речта на Хомейни? Изпуснах я нещо

Косьо,направил си  фактологическа грешка...Хомейни е бил Аятолах преди 50 години...Тоя ,дето го убиха вчера е Али Хаменей...

Говори се, че Иран подготвят Лично Отмъщение.Ще ликвидират, но представено като нещастен случай или несвързващо с убийство трагедия, болест, ще ликвидират много близък до БайДончо, предложения са били за някое от децата или съпруги, гъпрузи, но сега залозите клонят към някой от внуците.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.