Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Апп за безплатна телевизия

Featured Replies

Здръ някой знае ли за апп за гледане на безплатна телевизия?

преди 10 часа, nusho73 написа:

Настройваш и гледаш, безплатно.Но по принцип няма безплатен обяд,препоръчвам ти ЕОН.

EON е пълна помия..имаш 2 програми само... бтв и нова... нито нешънъл нито дискавъри...трябва ти сателитна чиния....

преди 55 минути, АнонименАлкохолик написа:

EON е пълна помия..имаш 2 програми само... бтв и нова... нито нешънъл нито дискавъри...трябва ти сателитна чиния....

Каква чиния бре? Кой ползва още чинии освен по селата? И b-box и eon и подобните си идват вече с smart box-ове (iptv). Никакви чинии не ползвам от няколко години. И това с 2-те програми също не е вярно. Зависи от абонаментния ти план. :)

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Каква чиния бре? Кой ползва още чинии освен по селата?  Никакви чинии не ползвам от няколко години. И това с 2-те програми също не е вярно. Зависи от абонаментния ти план. 

Какъв абонаментен план бе ?
Такова нещо никога не съм плащал за гледане на телевизия.

А ние назнайващите езици си ползваме чинии със здраве и безплатно.
Сега с евтините предплатени карти от мобилните оператори, става и за шеринг от сателит, ама не го ползвам, щото са ми много и самите безплатни канали на английски, френски, български, италиански, сръбски и т.н.
И през Интернет има безплатно, кога с безплатен ВПН, кога само с друг DNS сървер.
За руснаците не трябва никакъв специален софтуер, гледат си се през браузъра десетки канали. 

преди 13 часа, nusho73 написа:

Настройваш и гледаш, безплатно.Но по принцип няма безплатен обяд,препоръчвам ти ЕОН.

Що реват че имало вирус или троянец за в Бозата ?

преди 16 часа, Smartbulgaria написа:

Здръ някой знае ли за апп за гледане на безплатна телевизия?

Може и без апп, пусни си Молотов и гледай ако разбираш френски и немски и английски.

на 16.06.2025 г. в 11:33, B-boy/StyLe/ написа:

Каква чиния бре? Кой ползва още чинии освен по селата? И b-box и eon и подобните си идват вече с smart box-ове (iptv). Никакви чинии не ползвам от няколко години. И това с 2-те програми също не е вярно. Зависи от абонаментния ти план. :)

Сателитна чиния, ако искаш да гледаш навън телевизия.

Вярно е така ми казаха от офиса, че ми е нужна за да мога да ги гледам, а това няма как да стане.

От А1 услугата съм доволен. Където и да отида мога да гледам Discovery и National Geographic от телефона.

преди 2 минути, АнонименАлкохолик написа:

Сателитна чиния, ако искаш да гледаш навън телевизия.

За навън може. Аз говорих по принцип за България. Въобще не ми липсва чинията честно казано. Преди като завали или има някакви други атмосферни влияния и често се губеше картина като падне силата на сигнала. Или като духне вятър и ти измести ъгъла на чинията. Но пък сега минуса е, че като ти спре нета спират и двете. :) Явно няма пълно щастие. Но поне нета не е спирал скоро.

преди 6 минути, B-boy/StyLe/ написа:

За навън може. Аз говорих по принцип за България. Въобще не ми липсва чинията честно казано. Преди като завали или има някакви други атмосферни влияния и често се губеше картина като падне силата на сигнала. Или като духне вятър и ти измести ъгъла на чинията. Но пък сега минуса е, че като ти спре нета спират и двете. :) Явно няма пълно щастие. Но поне нета не е спирал скоро.

Ами да де за България и където и да си, но не и у вас :D

П.С: за телефон говоря не за тв

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.