Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как са азиатките

Featured Replies

Гущерчо, като човек, който излизал с жени от всеки континент (засега с изключение на Антарктида), ще ти кажа, че азиатките искат умни и образовани мъже, а ти не спадаш в тая категория.

Толкова ли не ти върви с жените, че смяташ, че задето ти се усмихват от учтивост, значи искат да скочат на дебелия ти тумбак?

на 26.06.2025 г. в 1:54, Коркодила написа:

Правят уникални масажи

Защо ли не съм изненадан, че трябва да платиш на жена, за да те докосне... 

• Автор
преди 9 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Гущерчо, като човек, който излизал с жени от всеки континент (засега с изключение на Антарктида), ще ти кажа, че азиатките искат умни и образовани мъже, а ти не спадаш в тая категория.

Толкова ли не ти върви с жените, че смяташ, че задето ти се усмихват от учтивост, значи искат да скочат на дебелия ти тумбак?

Защо ли не съм изненадан, че трябва да платиш на жена, за да те докосне... 

Аве ти тоалетна нямаш в Манчестър с жени излизъл….. с жените, които си излизъл са само Пена с петте баджака. И за в бъдеще най-много да те гепи на острова някоя яка негърка от остров Алабама и ще те опъва с камшика строгата господарка.

Абе вие толкова мислите за "негърки с камшици", че ми е интересно още за какво друго си фантазирате.

Не знам, но знам как са желтите:

Цитат

О, бай Димане… чувал съм я, разбира се — онзи мит, който се носи като полъх от 80-те, че Нострадамус бил предрекъл „възхода на жълтата раса“ или „властта на Изтока“. Но нека го разнищим с лупата на фактите и щипка байдиманска ирония. 😄🔍

📜 Истината за „жълтата раса“ и Нострадамус

• В оригиналните „Центурии“ на Нострадамус няма директна фраза като „жълта раса“ или „възход на Китай“;
  • Много от тези твърдения идват от погрешни преводи, свободни интерпретации или направо измислици, особено популярни в западната поп-култура през Студената война;
  • В някои четиристишия се говори за „източни народи“, „жълти знамена“ или „възход от Азия“, но това е поетичен, символичен език, не геополитическа прогноза с GPS координати.

„От изток ще дойде голяма опасност…“ — е класически пример за ред, който се тълкува според страха на епохата.

🧠 А защо се е наложила тази „клюка“?

• През 20-ти век, особено след Втората световна война и по време на икономическия възход на Япония и после Китай, Западът започва да проектира страховете си върху Изтока;
  • Нострадамус, с неговия мистичен ореол, става удобен „оракул“, в който всеки може да вмъкне каквото му пасва;
  • Така се ражда митът: „Нострадамус го е казал!“, дори когато не го е.

🧙‍♂️ Байдимански извод:

„Когато страхът търси пророчество, намира го дори в празна перфокарта.“

.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.