Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как са азиатките

Featured Replies

На работа бачкат две азиатки, май са китайки майка и дъщеря. Постоянно ми се усмихват и ми махат. Майката не е кой знае какво, ама дъщерята е на 19 години и е голяма красавица. С много секси тяло. Понеже имам китайски символи татуирани, може и да ме свързват с Китай по някакъв начин. Одъртях оплешевях, пуснах тумбак тия млади момичета продължават да тичат след. Явно такива като мен никога не излизат от мода. Айде отивам да хапна боб с наденица и таратор, че утре трябва да карам Голфа на сервиз рано рано.

преди 27 минути, Коркодила написа:

отивам да хапна боб с наденица и таратор

Тоя боб на фурна ли е или яхния? Че ако е яхния/супа (супа, ако е много воднист) много воднисто ще стане с тоя таратор.

• Автор
преди 30 минути, Bubbles написа:

Само да'н чете Корковица че вместо голфа теб ще трябва да те карат на ремонт.

Никакъв шанс. В къщи аз раздавам команди и токати. Аз съм си у дома да не съм зет заврян я.

• Автор
преди 18 минути, Муца написа:

Тия ще те утрепат и ше те закопаят, докато ти се усмихват. 

Правят уникални масажи

преди 2 часа, Муца написа:

И ще го сготвят - Коркодил с ориз по Пекински

преди 11 часа, Коркодила написа:

Никакъв шанс. В къщи аз раздавам команди и токати. Аз съм си у дома да не съм зет заврян я.

Много е важно да раздаваш токати вкъщи, иначе не си истински мъж. 

https://www.bgjargon.com/word/meaning/токат

Цитат

токат

Тупаница, удар с юмрук

преди 11 часа, Коркодила написа:

Ако раздаваше, нямаше да седиш в тоя форум, да пишеш глупости или да питаш глупости. Поне имаш въображение. Може да се пробваш да станеш писател.

преди 3 минути, Greta Simmer написа:

Много е важно да раздаваш токати вкъщи, иначе не си истински мъж. 

https://www.bgjargon.com/word/meaning/токат

Не му се връзвай на глупостите! 

преди 25 минути, Емил Костов написа:

Не му се връзвай на глупостите! 

Някакви жени му се усмихнали от учтивост, а той във фантазиите си вече преспа с тях. Голяма смешка! 😆

Но дано да не тормози своята.

преди 33 минути, Greta Simmer написа:

Някакви жени му се усмихнали от учтивост, а той във фантазиите си вече преспа с тях. Голяма смешка! 😆

Но дано да не тормози своята.

Никой не му се усмихва. Човекът си е фантазьор! Казвам го без да го обиждам разбира се. А и това е форум! Всеки може да говори в социалните мрежи каквото си иска и да се прави на какъвто си иска! 

преди 2 часа, цър-вул написа:

Пробва ли да го преведеш обратно? 

Входът към тоалетната е отзад.

Не използваме такива думи като к*н*ф

преди 47 минути, Емил Костов написа:

Никой не му се усмихва. Човекът си е фантазьор! Казвам го без да го обиждам разбира се. А и това е форум! Всеки може да говори в социалните мрежи каквото си иска и да се прави на какъвто си иска! 

Разбира се. В свят, в който всеки може да се прави на какъвто си поиска, човекът избира да "раздава токати вкъщи". 👏👏👏

преди 2 минути, Greta Simmer написа:

Разбира се. В свят, в който всеки може да се прави на какъвто си поиска, човекът избира да "раздава токати вкъщи". 👏👏👏

Така е било винаги! 

преди 16 часа, Коркодила написа:

На работа бачкат две азиатки, май са китайки майка и дъщеря.

Одъртях оплешевях, пуснах тумбак тия млади момичета продължават да тичат след. 

Ти на ква работа си сега ?
Ами те чистачките много обичат да се лезят на плешиви с тумбак.

А иначе, един италианец си взема на старо една китайка, беше много доволен от нея, бил разбрал с нея какво е тва таковането, оти с неговата белгийка от преди, която му родила 5 дъщери, не му харесвало.

Вземи си ги и двечките, един път едната ще ти готви, следващия път другата и така, па дано ти спадне малко тумбака от изтощение.

преди 15 часа, Муца написа:

Не вярвам да си правят труда да се мъчат гроб да копаят, по-скоро ще го разфасоват на парчета и у фризера, да имат да си готвят. Те китайките кучета готвят, та един тлъстичък ли ще го изхвърлят в гроб. 

• Автор
преди 9 часа, Емил Костов написа:

Е Емиле, сега ако вземе и ти да пофантазираш за някоя жена, то ще вземе и да са задомиш. Стига с тоя ергенлък. Крайно време е. Мама няма да е вечна.

преди 6 часа, Белгиеца написа:

Ти на ква работа си сега ?
Ами те чистачките много обичат да се лезят на плешиви с тумбак.

А иначе, един италианец си взема на старо една китайка, беше много доволен от нея, бил разбрал с нея какво е тва таковането, оти с неговата белгийка от преди, която му родила 5 дъщери, не му харесвало.

Белжо, акъл не ми трябва от зет заврян.

Иначе виждаш, че по-добре китайка на старо от колкото белгийка на старо. Човека има вкус.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.