Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел нападна Сирия

Featured Replies

преди 10 часа, lebel написа:

. обичам да плувам, обичам водата, усещам я като "моята" среда и имам смътни подозрения, че в някой от предишните си животи съм бил неква риба. 

Ихтиандър....🥰 

Май сме на една вълна. Обожаваме дайвинг. В Египет има чудесни условия затова.Рифовете около Шарм ел Шейх.. една поезия от цветове, форми, мимикрия, хиляди разновидности на морски обитатели......  ииии.. една изумителна, божествена тишина,която те обгръща когато се потопиш. Нереално....

Между другото, в рифовете на  Шарм се гмуркат и много други евреи. Това е курорт, който е открит от евреи, когато Синай беше част от Исраел. Дори първите хотели са построени от евреи.  Днес негласния собственик на курорта е семейство копти, които живеят в САЩ. 

Мои снимки като поздрав за теб. 

шабат шалом

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Явно сте доста богати, щом можете да си позволите Шарм ел Шейх. И доста смели, за да ходите там, предвид, че имаше атентат там, през 2006 година, организиран от радикални мюсюлмани. Направо не знам там как не се държите като подплашени зайци.

Виж, аз не бих се притеснявала там.:popcorn2: Все пак не християните крадем чужди земи.:popcorn2:

преди 8 часа, valkiria1 написа:

Ихтиандър....🥰 

Май сме на една вълна. Обожаваме дайвинг...

Мои снимки като поздрав за теб. 

шабат шалом

Spoiler

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Така се шегувах със сина, когато беше малък и го "вадех" посинял от студ, от водата... сега Ихтиандър е внукът. А когато се интересувам как е, се случва да питам и как е детето-амфибия.

Благодаря!

Вам - също!

Честь имею!   :чукащ голи пети емотикон:

на 18.07.2025 г. в 1:40, Колев 74 написа:

И пусни тази снимка (5-та по ред) на Крокодила, щото той горкия всеки ден плюска боб с македонска наденица. Сегиз-тогиз и някое - кюфте!

Искаш да кажеш Фикуса ОКАдар. 🤣Той забавен. Най-вече с това, как упорито продължава да си мисли,че ника Сузанита и аз сме едно и също лице. Преди време изясних това, но човечеца е толкова силно комплексиран,че зад всеки ,който му набие канчето, привижда Валкирия. Между другото, аз знам, кой пише под ник  Сузанита и това е стар познайник. Е, даже си призна и че ме имитира. Абе, опитва се,човека.🤣

Едно от значенията на думата ОКАдар/която човечеца от ниската земя употребява/ ,според У-ки е цигански израз, който се употребява от труженичките по магистралите. Това за пореден път показва ромския произход на неграмоттника  на който всеки негов следващ ник е с правописна грешка, освен, че върви  във форума с отделна история. Всяка една от които прилича на сбивания в селска кръчма и носталгия по времена ,които издават възрастта му. Това не е само фантазия, това е силното желание да си нещо значително, когато живота не ти е дал нещо различно от малшанс. Чиниите с боб  и несменящия се декор в тясната квартирка с изглед към кварталния паркинг от втора ръка вещи взети на безценица от холандските баби , са най-малкото нещо, което издават това.Това е комплекс на малкия, незначителния лилипут, който търси себеподобни където да се изяви. Мечтите, изявите  му са такива, каквото и е битието му. Тук връх няма. Ниската топка, колкото  и да я риташ, тя нависоко няма да отскочи. Ниска топка в ниска земя. Толкова му е дадено. Психиката му е спряла развитието си до нивото на възторзите на  тийн и се мъчи да припише същото на събеседниците си.  Една книга, дава добър съвет - "не се стремете да показвате истината на всеки дебил, особено, когато това не ви ползва. Оставете го да живее в света на илюзиите и фантазиите си, това му помага да се чувства по-малко нещастен ,когато се събуди" .Фикуса  ОКАдар е достатъчно нестабилен във фантазиите си, защо да прибавям колапс,когато му показвам някои реалности, които няма да понесе.  Забавлявайте се вие, за мен той е болен човек, а такива са пощадени дори в Талмуд. Перефразирано от българите в поговорката " На умряло куче, не се вади нож"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.