Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон до 300-350лв

Featured Replies

на 6.08.2025 г. в 9:22, цър-вул написа:

Здравейте, търся си телефон до 300-350лв с nfc. Опция е наличието на IR порт. Без моделите на Huawei. Т. е. трябва да има компонентите на Google. 

...moto g05...

...8/256...

...249 кинта...

...неделя и го взех от тех..полис...

...доволна е...

...да ,,маже" там по цял ден у фейсо и тиктока...

...оппа...

...сега погледнах характеристиките в сайта на магазина...

...за нашия пазар е БЕЗ NFC...

...грешката е моя...

• Отговори 52
  • Прегледи 5,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен ми е интересно как продават Oppo A5 Pro 5G в зелен цвят (Olive Green), при положение, че според GSMArena моделът се произвежда само в Pink, Brown и Blue. В зелено има Oppo A5 Pro 4G.

• То и на теб ти се носи лоша слава,обаче не спираш,нямаш  спирка да пишеш глупости.

• Изискването да има IR порт те ограничава до Xiaomi. Аз не съм им голям фен, най-вече защото чувам, че софтуерът бил бъкан с реклами. Ама хората си ги харесват . Око ми хвана Xiaomi Redmi Note 14

преди 7 часа, Rudy M. написа:

:D

Глупости. Продават по-евтин модел, а са написали, че е по-скъпият. И при това положение твърдиш, че са "коректни"?... 

Да не говорим, че на този сайт и на другия на същия собственик (Skyfon) им се носи лошата слава из интернет. 

Без фантасмагории ,моля! Поръчахте този ,а ви пратиха друг или какво? Винаги са ми пращали точно каквото съм поръчал. Не съм имал никакъв проблем с тях. 

Отделно, има право ако нещо не е ок да го върне до 15 дни, така че не си струва човек да се бабутва пазарувайки от места с огромна надценка.

Не, не съм поръчвал нищо от тях. Не съм толкова тъп :)

Ти не си имал проблеми, а други хора?... Я да видим какво казват клиентите им:

"Поръчах си телефон миналата седмица, казаха че ще го изпратят и до там...... Никой не отговаря на телефоните посочени в сайта, на е-майл също не отговарят. Не се занимавайте с тях! !! !"

"Доставиха ми дефектен телефон, а впоследствие при опит за сервизно обслужване същият беше счупен като вероятно е удрян, изтърван и блъскан, за да се счупи целият дисплей и заден корпус, и да не се предостави гаранционно обслужване! Скоро ще гледате по новините цялата история! Пазете се!"

"Поръчах си Poco x7 pro от сайта. Пратката дойде за 5 дена след 4 проведени разговора и запитвания. Накрая получих телефона и видях че не получавам адаптер 90 Ватов, който би трябвало да получа при покупка на този телефон. Давам 3 звезди все пак заради ниската цена на телефона спрямо останалия пазар."

"През сайта не се виждат поръчките.
Като звъннаха по телефона, попитах ги дали таблета ще е нов. Обещаха че е нов но, при получаването на кутията бяха скъсани заводски лепенките. Бяха сложили един ластик от горе да не се отваря.
Звъннах им след това да вида какво ли станало, казаха че няма как да са скъсани , че таблета не е отварян и че няма какво да се обясняват.
Не препоръчвам т
ози магазин. Допълнително вижте ревюта в гугл (намерих ги вече след като направих поръчката) повечето са точно с подобни оплаквания."

"Изключително некоректен магазин, след направена поръчка ми звъннаха за потвърждение след като потвърдих, 5 дена никакво движение. Звъннах да проверя дали въобще да чакам телефона, казаха ми, че ще проверят и ще ми върнат обаждане и до там. Само ми изгубиха времето."

"Поръчах телефон и не го изпращат. 5 пъти казват, че на другия ден го пращат, но нищо не се случва." 

И т. н. ...

преди 4 минути, Rudy M. написа:

Не, не съм поръчвал нищо от тях. Не съм толкова тъп :)

И защо трябва да си "тъп" за да поръчваш, при положение, че може може да върнеш продукта от който и да е бил онлайн магазин? Тъпи са тия дето дават 500лв за телефон който струва 300, само щото е от "Техномаркет" или друг според тях надежден търговец. 

Що се отнася до негативните отзиви, абсолютно за всеки магазин ще намерите такива в нета. За Е-маг цели теми има посветени тук, а и в други форуми. 

Пич, ти си оня, дето във всяка тема за телефони препоръчваше Nokia :D . Докато не изчезнаха от пазара.

Загуба на време е да споря с теб.

преди 5 минути, Rudy M. написа:

Пич, ти си оня, дето във всяка тема за телефони препоръчваше Nokia :D . Докато не изчезнаха от пазара.

Загуба на време е да споря с теб.

Аз личностни квалификации не съм ти и искал. Няма нужда да спамиш темата на човека. А ти "пич" от кои си? Денонощно по форумите 24-7, всезнаещ и всеможещ. И Нокия съм препоръчвал, и брандовете на ББК, и Айфон, и Гугъл Пиксел, също много добри андроид устройства. А какво правиш ти, във всяка тема умрелите Xiaomi, дето не могат да направят нормален софтуер вече повече от 10 години. 

Нокиа никъде не са изчезнали, вече се продават под HMD.

Както виждаш и в тая тема съм препоръчал доста различни устройства от Нокиа, а ти отново Xiaomi за може би 1040590 път. И даже си позволяваш да критикуваш мен. Не е ли това висша степен на наглост? 

Ако можеш - обясни само това

преди 30 минути, Soviet Soldier написа:

Тъпи са тия дето дават 500лв за телефон който струва 300, само щото е от "Техномаркет" или друг според тях надежден търговец. 

Как разбираш, че струва 300?

Основната разлика е, че от физически търговски обект винаги вземаш стоката.  А онлайн пазаруване и предварително плащане си е тогал олигофрения!

Само наложен платеж и преглед 

преди 28 минути, jhoro написа:

Ако можеш - обясни само това

Как разбираш, че струва 300?

Основната разлика е, че от физически търговски обект винаги вземаш стоката.  А онлайн пазаруване и предварително плащане си е тогал олигофрения!

Само наложен платеж и преглед 

А колко може да струва, щом в други държави се продава далеч по-евтино?

Ок ,за теб е "олигофрения", за мен е нецелесъобразно разхищение на пари да платя за едно и също нещо, почти 2 пъти повече само и само да го взема на място. Тук в София не е голям проблем, може да се иде до някой мол, магазин, където го има наличния модел, да се разгледа модела, да се добият тактилни впечатления от изработката, пък да се купи евтино онлайн. В крайна сметка ако нещо не те устройва в устройството което са ти доставили, примерно са объркали цвят, пратили са ти по-слаба версия, грешен модел, никакъв проблем няма да го върнеш, това си ти е право по закон и никой не може да ти го откаже. И към КЗП съм се обръщал, при това с с жалба към далеч по-крупни компании като Вивоком и ми решиха проблема. Няма от какво толкова да се страхувате, онлайн пазаруването си е напълно нормална и безопасна алтернатива. 

преди 25 минути, Soviet Soldier написа:

Ок ,за теб е "олигофрения", за мен е нецелесъобразно разхищение на пари да платя за едно и също нещо, почти 2 пъти повече само и само да го взема на място. Тук в София не е голям проблем, може да се иде до някой мол, магазин, където го има наличния модел, да се разгледа модела, да се добият тактилни впечатления от изработката, пък да се купи евтино онлайн. В крайна сметка ако нещо не те устройва в устройството което са ти доставили, примерно са объркали цвят, пратили са ти по-слаба версия, грешен модел, никакъв проблем няма да го върнеш, това си ти е право по закон и никой не може да ти го откаже. И към КЗП съм се обръщал, при това с с жалба към далеч по-крупни компании като Вивоком и ми решиха проблема. Няма от какво толкова да се страхувате, онлайн пазаруването си е напълно нормална и безопасна алтернатива. 

Толкова си застрелян, даже не успя да разбереш какво пиша!

преди 1 час, jhoro написа:

Основната разлика е, че от физически търговски обект винаги вземаш стоката.  А онлайн пазаруване и предварително плащане си е тотал олигофрения! Само наложен платеж и преглед 

Щото ще ти вземат парите и ще ти изпратят ... „много здраве“!

Пп. Точно големите търговци са по-коректни от OLX тарикатите.

преди 19 минути, jhoro написа:

Толкова си застрелян, даже не успя да разбереш какво пиша!

Такива определения може да даваш на тия дето са те направили, но са пропуснали да те възпитат, а не на мен. Те може да те търпят, аз не. 

Въпрос на гледна точка. За мен странни са хората, които се боят от всичко. 

преди 20 минути, jhoro написа:

Щото ще ти вземат парите и ще ти изпратят ... „много здраве“!

От личен опит ли го казваш? Аз не съм ти, при теб ако минава тоя номер да ти вземат парите и да ти кажат "много здраве", при мен не се е получавало до този момент. 

преди 10 часа, Rudy M. написа:

На мен ми е интересно как продават Oppo A5 Pro 5G в зелен цвят (Olive Green), при положение, че според GSMArena моделът се произвежда само в Pink, Brown и Blue. В зелено има Oppo A5 Pro 4G.

Странно, но и в Техополис е зелен

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/OPPO-A5-Pro-5G-256-8-OLIVE-GREEN/p/507656

Тук вече и аз се обърквам

преди 4 минути, цър-вул написа:

Днес минах оттам (Русе) - ням ни един модел Oppo

На сайта се води "удължена доставка" - което означава, че няма наличност по магазините. Явно ако някой си го поръча, пускат поръчка към вносителя. Или производителя :)

преди 26 минути, цър-вул написа:

Има само един малък проблем - 150-200лв над бюджета...

Аз не знам какво му хареса на тоя Oppo. Не е нищо особено, не си заслужава парите. Xiaomi-то, което ти предложих, е по-добър във всяко едно отношение.

преди 1 час, jhoro написа:

Тези хора са на едно по-добро място, но мога да те изпратя при тях.

Можеш ... да си вземеш почивка щото имаш нужда. 

преди 1 час, Rudy M. написа:

Аз не знам какво му хареса на тоя Oppo. Не е нищо особено, не си заслужава парите. Xiaomi-то, което ти предложих, е по-добър във всяко едно отношение.

Напротив, в най-важното - като чипсет му отстъпва. https://nanoreview.net/en/soc-compare/mediatek-helio-g99-vs-mediatek-dimensity-6300
По обем на батерията му отстъпва, както и по скорост на зареждане. Също така при Xiaomi трябва да се избира, или 2 сим карти или 1 сим и карта памет, а при Оппо може да се ползват 2 сим карта и карта памет без проблем. Оппо покрива по-висок стандарт за за защита от вода и прах. По-добре софтуерно оптимизирани са. Оппото е 5G, а редмито 4G. 
Единственият съществен плюс на Xiaomi Redmi Note 14 4G е амолед дисплея. 

Нормално е да го иска него, и да струва повече просто защото е по-добрият телефон, като съвкупност от качества. 

преди 2 часа, Soviet Soldier написа:

Също така при Xiaomi трябва да се избира, или 2 сим карти или 1 сим и карта памет, а при Оппо може да се ползват 2 сим карта и карта памет без проблем.

Забрави да кажеш - за какво ти е карта памет, при 256 GB вътрешна?

преди 5 часа, цър-вул написа:

Дори и да беше определил бюджет от 500лв, не бих ти препоръчал точно него защото на тази цена има далеч по-добри апарати. За 358лв. обаче си заслужава да се вземе, стига да ти се рискува с онзи сайт.

преди 13 часа, Rudy M. написа:

На сайта се води "удължена доставка" - което означава, че няма наличност по магазините. Явно ако някой си го поръча, пускат поръчка към вносителя. Или производителя :)

Има и други „гъдели“ - не е само мястото, от където се доставя.

Цитат

Удължена доставка
Стока със статус „Удължена доставка“ се поръчва само с отделна поръчка, като опциите „Наложен платеж“ и „На кредит“ не са приложими. Стоката се доставя в срок до 60 дни, считано от деня следващ деня в който поръчката е потвърдена.
Общи условия „Технополис България“ ЕАД

• 1 месец по-късно...
на 7.08.2025 г. в 21:09, цър-вул написа:

Наскоро ми подариха флагман от ниския клас    https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smartfon-GSM--XIAOMI-REDMI-NOTE-14-BLACK/p/506492    Ползвам други устройства ежедневно - стационарни компютри,  лаптоп и таблет.    Дори и такъв ми е в повече.    Да имало там и класна камера.     За 300 лв нямало по-добър.

Класна камера вероятно е важна.     Памет имам  в изобилие при другите устройства.  

преди 1 минута, цър-вул написа:

8/256GB задоволява ме

Имам над 5 000 GB  на всички устройства.   За смартфон и твоено е много.  Аз си съхранявам филми и клипове по 20-30 GB ,  но не и на смартфона.   Гледат се на подходящи монитори или на телевизори.   За мен смартфонът е предимно слушалка с камера.   Новият  ми   Redmi Note 14  ми изглежда прекрасен.   

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.