Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон до 300-350лв

Featured Replies

Здравейте, търся си телефон до 300-350лв с nfc. Опция е наличието на IR порт. Без моделите на Huawei. Т. е. трябва да има компонентите на Google. 

• Отговори 52
  • Прегледи 5,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен ми е интересно как продават Oppo A5 Pro 5G в зелен цвят (Olive Green), при положение, че според GSMArena моделът се произвежда само в Pink, Brown и Blue. В зелено има Oppo A5 Pro 4G.

• То и на теб ти се носи лоша слава,обаче не спираш,нямаш  спирка да пишеш глупости.

• Изискването да има IR порт те ограничава до Xiaomi. Аз не съм им голям фен, най-вече защото чувам, че софтуерът бил бъкан с реклами. Ама хората си ги харесват . Око ми хвана Xiaomi Redmi Note 14

Изискването да има IR порт те ограничава до Xiaomi. Аз не съм им голям фен, най-вече защото чувам, че софтуерът бил бъкан с реклами. Ама хората си ги харесват :) .

Око ми хвана Xiaomi Redmi Note 14 4G . За цената си има добър дисплей, прилични батерия, звук и камера, реален сензор за близост. Аудио жакът и слотът за карта памет са полезни екстри. Няма зарядно в комплекта, ама новите модели вече са така.

Днес и утре е на промоция в Технополис за 300 лв. Побързай ;)

lupis написа:

Цитат

Рекламите и излишните вградени приложения се премахват много лесно.

чета че приложението на тези:

https://www.revolut.com/

не искало да работи на човъркан Андроид, трябвало си да си е девствен, щото иначе не бил сигурен.
Ама ти кажи как го правиш, ако не се разбира от разни приложения после.

Тукашните туземци го ползвали за виртуални карти или такива които ту ги спират, ту ги пускат да са активни.

преди 2 часа, *S197* написа:

На китайците софта им е бъгав и лагав. Службния ми е такъв..шаоми, ксиоми ли е.. ама нали е служебен, го търпим.

Не на всички китайци, но специално Xiaomi да работи нормално да са не съм виждал. 

В този ценови диапазон вижте Realme 14x и Oppo A5 Pro. И двата са 5G с производителен чипсет за ценовия си клас, плюс това са модели от 2025 и ще се поддържат софтуерно достатъчно дълго. Брандовете на корпорация BBK имат функционален и добре оптимизирани UI. Аз лично съм доволен от тях. 

преди 2 часа, Белгиеца написа:

lupis написа:

чета че приложението на тези:

https://www.revolut.com/

не искало да работи на човъркан Андроид, трябвало си да си е девствен, щото иначе не бил сигурен.
Ама ти кажи как го правиш, ако не се разбира от разни приложения после.

Тукашните туземци го ползвали за виртуални карти или такива които ту ги спират, ту ги пускат да са активни.

Не работи, мога да потвърдя. И ако до тук имаше разни фиксове (аз съм с xiaomi eu, на телефон с отключен буутлоудър), то официциално заявиха че повече финтове няма да правят. Демек в моя случай ако искам Револют и Джудзъл Уолет ми трябва друг телефон.

И от мен едно предложение motorola g54 12 оперативна  256 вградена.

https://www.technomarket.bg/telefoni/motorola-moto-g54-power-5g-256gb-ds-midnight-blue-09218164

В ардес гледам че е с 20лв по евтин от техномаркета.

https://ardes.bg/product/motorola-moto-g54-power-edition-12gb-256gb-mint-green-mostrena-broyka-pb0w0002ro-demo-393570

Аз със същия е синия де и съм доста доволен от апарата.

преди 40 минути, цър-вул написа:

В спецификацията и на двата не виждам поддръжка на nfc

И двата разполагат с NFC:
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13675&idPhone2=13646

преди 12 часа, цър-вул написа:

В спецификацията и на двата не виждам поддръжка на nfc

преди 1 час, цър-вул написа:

Май ще се спра на Oppo A5 Pro.
Мнения за модела?

Спецификациите са обективни, а мненията субективни.

Не споменавате Samsung? Наскоро купихме един Galaxy A16 5G A166 128/4 GB за 320 рева. Ива си NFC и рабоги прилично.

преди 4 минути, jhoro написа:

Не споменавате Samsung?

В случая, няма самсунг който да предложи хардуера който предлагат oppo и tcl на тази цена.  

преди 1 час, цър-вул написа:

Май ще се спра на Oppo A5 Pro.
Мнения за модела?

Телефона е хубав, ако наистина успееш да го вземеш на тази цена. Навсякъде в България апарата струва 470-500лв, в немският Амазон е 200€, а в този сайт е 358лв. Съмнително ми се струва. 

На мен ми е интересно как продават Oppo A5 Pro 5G в зелен цвят (Olive Green), при положение, че според GSMArena моделът се произвежда само в Pink, Brown и Blue. В зелено има Oppo A5 Pro 4G.

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Навсякъде в България апарата струва 470-500лв

В Озон 4G го дават наличен и с безплатна доставка на 380лв.

Пазарувал съм от гореспоменатия сайт "smartfonbg.com" при това няколко пъти. Коректни са! 

У нас са свикнали търговците да продават с огромни надценки (щото явно им се получава), при това далеч не само в тая сфера.
В Русия, примерно, тоя телефон върви по 12 000 -13 000 рубли или 250-270лв. 

преди 9 минути, Joss Bomon написа:

4G e различен апарат с по-слаб проФесор и без 120Hz екран

преди 32 минути, Soviet Soldier написа:

Пазарувал съм от гореспоменатия сайт "smartfonbg.com" при това няколко пъти. Коректни са! 

:D

Глупости. Продават по-евтин модел, а са написали, че е по-скъпият. И при това положение твърдиш, че са "коректни"?... 

Да не говорим, че на този сайт и на другия на същия собственик (Skyfon) им се носи лошата слава из интернет. 

преди 15 минути, Rudy M. написа:

:D

Глупости. Продават по-евтин модел, а са написали, че е по-скъпият. И при това положение твърдиш, че са "коректни"?... 

Да не говорим, че на този сайт и на другия на същия собственик (Skyfon) им се носи лошата слава из интернет. 

То и на теб ти се носи лоша слава,обаче не спираш,нямаш  спирка да пишеш глупости.

преди 1 час, Rudy M. написа:

На мен ми е интересно как продават Oppo A5 Pro 5G в зелен цвят (Olive Green), при положение, че според GSMArena моделът се произвежда само в Pink, Brown и Blue. В зелено има Oppo A5 Pro 4G.

Боядисват ги - в какъвто цвят искаш!

преди 1 час, Soviet Soldier написа:

Остава да обясниш- каква коректност имаш предвид!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.