Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Yettel зловонната чума

Featured Replies

А защо трябва да се подписва договор - не може ли човек да си кара на предплатен и просто да си купува ваучери?

• Отговори 61
  • Прегледи 3,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Сериозно ли ги пишете тия глупости или така ви харесва. НИКОЙ НЕ МОЖЕ да те задължи да подпишеш нещо без твоето искане или знание. А това че ти си гледал путето си е лично твой пролбем.

• Емил Костов
    Емил Костов

Засега само един път съм предподписал договор от разстояние и то защото мой колега го направи. Изпрати го до офис на Еконт и аз го подписах. Това е. Ама му казах, ако си ме излъгал нещо мисли му. Той

• ...привърженик съм на ,,кешовицата"... ...не сакам да банкирам...

Публикувани изображения

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Може, аз така правя. Зареждам 8 лева на 2 месеца. Но не всеки го устройва това.

Значи всеки трябва сам да си прецени кой план го устройва.  🤷‍♀️

• Автор
преди 24 минути, Greta Simmer написа:

А защо трябва да се подписва договор - не може ли човек да си кара на предплатен и просто да си купува ваучери?

Не ваучери не дават ! Пише в сайта на yettel че до еди си коя година щели да бъдат активни , но на място като ги питаш , ти казват че била много трудна , по-добре договор и не ги дават. , мой роднина искаше да мине точно на ваучер да не го мамят с планове , но инструктираните служители му отказали.

преди 6 минути, BulgarianYouguart написа:

Не ваучери не дават ! Пише в сайта на yettel че до еди си коя година щели да бъдат активни , но на място като ги питаш , ти казват че била много трудна , по-добре договор и не ги дават. Това важи за Yettel , мой роднина искаше да мине точно на ваучер да не го мамят с планове , но инструктираните служители му отказали.

Това е много неприятно, някои хора не могат да си позволят телефонен номер на договор.

Другите мобилни оператори не поддържат ли тази услуга?

• Автор

Не майка ми беше на Yettel , и и начисляваха допълнително 1.50-2лв към сметката дори при подписан договор , това се правеше на много хора тогава , но служителите са били инструктирани като почнат да оспорват надценките извън договора да казват : следващия моля , тука се плащат сметки. И затова мина от Yettel на Vivacom като и изтече оскъпения договор и там няма ваучери , но като пенсионер хвана някакъв по-евтин план който също изчезна и май си го ползват само за служители в момента. Договора беше за 12лв с преизчисленията за инфланция стана 13.50лв и сега и майка и баща ми са на него. Пък даже и там в началото плати два месеца по двайсет и нещо лева , щото имало изравнителна сметка , с какво изравняват разбира се тая шмекерия си е чиста печалба за тях и тея пари повече не ги виждаш , но е на най-евтината тарифа в България.

преди 23 минути, BulgarianYouguart написа:

Не майка ми беше на Yettel , и и начисляваха допълнително 1.50-2лв към сметката дори при подписан договор , това се правеше на много хора тогава , но служителите са били инструктирани като почнат да оспорват надценките извън договора да казват : следващия моля , тука се плащат сметки. И затова мина от Yettel на Vivacom като и изтече оскъпения договор и там няма ваучери , но като пенсионер хвана някакъв по-евтин план който също изчезна и май си го ползват само за служители в момента. Договора беше за 12лв с преизчисленията за инфланция стана 13.50лв и сега и майка и баща ми са на него. Пък даже и там в началото плати два месеца по двайсет и нещо лева , щото имало изравнителна сметка , с какво изравняват разбира се тая шмекерия си е чиста печалба за тях и тея пари повече не ги виждаш , но е на най-евтината тарифа в България.

Стига де, в България сметките все още ли се плащат на гише?!? 😵

преди 43 минути, Greta Simmer написа:

Другите мобилни оператори не поддържат ли тази услуга?

Всички я поддържат. На теория. 

А повечето хора плащат на гише, разбира се.

преди 14 часа, parmobil написа:

Най-сериозно ти казвам, че отидох в "твоята" фирма за една предплатена карта, за да говоря очи в очи със служител. След като си изложих претенциите, служителят набра номер на телефон и ми го подаде?!? Момчето е там за лице или извършва непонятна за него дейност?

И съответно ти взе банковата сметка и ти обра къщата. Че има некомпетентни служители навсякъде ми е ясно. Ти като си видял нямаш работа там. Магазини и офиси бол.

преди 13 часа, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Емиле , от известно време ми прави впечатление , че освен да се заяждаш с някой потребител  не съм видял позитивно мнение или коментар . Не ти харесва темата , не ти харесват изложените мнения ..... Много е лесно , просто Не пишеш и подминаваш това съдържание. Относно как никой Не Може или всъщност Може да ти натресе договор.....Този спор е без значение . Аз също имам задължения към МТел - А1 без да съм подписвал договор .Четири пъти ми звъняха и настояваха да подпиша нов контракт естествено със завишена месечна такса. Всеки път отказвах . Изпратиха ми SMS в който бе заявено , че , ако не подпиша до края на месец Декември ще прекратят услугата и номера ще бъде анулиран. Не съм подновявал договор и след два месеца някой гений е решил да активира отново картата с нов план. При което твърдят , че им дължа такси безна имам дори една секунда проведени разговори ,изпратени SMS-и или трафик на интернет.

Много го надценявате Мъск. Той си е алчно к `пеле , както много преди него и се интересува единствено от увеличаване на авоарите си !

Не знам с кой се заяждам. Аз в този форум отдавна не пиша и не давам мнения. Безмислено е.

преди 10 часа, jhoro написа:

Пълна глупост - подновяването не е задължително, даже не е наложително. От 8 години си стоя на един и същ договор, просто вече е безсрочен.

Няколко пъти ми казват - „Да ви предложим ... “
Отговарям - „Нищо което предлагате не ми харесва“ - и си оставам на стария вариант.

Не се мъчи да обясняваш. Безмислено е. Никой не може да те накара да подпишеш нещо насила или да подпишеш нещо без да си го прегледал. Освен това сега се обяснява по 5 пъти на абонат какво ще получи и на какви тарифи ще е. В повчето случаи или блеят или гледат с празен поглед. После измамиха ме, излъгаха ме.

Бил съм и на Yettel, още когато бяха Глобул. Имал съм 3 услуги към тях и никога не съм имал проблеми с договори. Един път една се обади за договор от разстояние и в момента в който каза - Вие сте длъжен да предподпишете и изяде дръвцето.

А това, което твърди постващият ако се случи служителят моментално отива на дисциплинарно уволнение.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 59 минути, Greta Simmer написа:

Стига де, в България сметките все още ли се плащат на гише?!? 😵

...аз само на кьоше-easypay...

...от 3 години 2 пъти в месеца плащам там...

...и всеки път ме пита:,,Бележки искате ли?...

...Винаги-отговарям...

...ама то било нямало нужда...било сигурно...

...ти ми дай на хартия,черно на бяло че съм платил,пък тези приказки за ,,сигурно"-то си ги разправяйте на друг...

...навремето наглярите от ментел искаха от една колежка да им плати повторно сметката...

...хем касовата бележка си пазеше жената...

...,,ти този Евростат го остави" както се изцепи еврон хрантутцинян,се изказаха от ,,компанията"...

...ама не го остави и не им плати 2 пъти за едно и също...

преди 1 минута, _nib_ написа:

...аз само на кьоше-easypay...

...от 3 години 2 пъти в месеца плащам там...

...и всеки път ме пита:,,Бележки искате ли?...

...Винаги-отговарям...

...ама то било нямало нужда...било сигурно...

...ти ми дай на хартия,черно на бяло че съм платил,пък тези приказки за ,,сигурно"-то си ги разправяйте на друг...

...навремето наглярите от ментел искаха от една колежка да им плати повторно сметката...

...хем касовата бележка си пазеше жената...

...,,ти този Евростат го остави" както се изцепи еврон хрантутцинян,се изказаха от ,,компанията"...

...ама не го остави и не им плати 2 пъти за едно и също...

А не може ли през онлайн банкиране?

Също така, през Easypay защо трябва да се ходи до офис - не може ли онлайн, примерно с дебитна карта?

току-що, Greta Simmer написа:

Също така, през Easypay

аз само на изи пей плащам всичко и веднага се отразява на приложението на йетела  , че е платено 

преди 47 минути, Емил Костов написа:

Един път една се обади за договор от разстояние и в момента в който каза - Вие сте длъжен да предподпишете и изяде дръвцето.

Един път съм „сключвал договор от разстояние“ в Виваком - дистанционно бяха само общите приказки
Изпратиха ми договора в два екземпляра, по куриер и същия каза „Прочетете договора много внимателно, подпишете двата екземпляра и ми дайте единия! Аз не бързам - платено ми е да чакам!“

преди 1 минута, Greta Simmer написа:

А не може ли през онлайн банкиране?

Също така, през Easypay защо трябва да се ходи до офис - не може ли онлайн, примерно с дебитна карта?

...привърженик съм на ,,кешовицата"...

...не сакам да банкирам...

преди 2 минути, adersa написа:

аз само на изи пей плащам всичко и веднага се отразява на приложението на йетела  , че е платено 

Аз само казвам три пъти „Отче наш“ и всички сметки са платени!

Spoiler

„Отче наш, Който си на небесата! Да се свети Твоето име; да дойде Твоето царство; да бъде Твоята воля както на небето, така и на земята; насъщния ни хляб дай ни днес и прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на длъжниците си; и не ни въвеждай в изкушение, но ни избави от лукавия".

преди 1 минута, adersa написа:

...то и от вивата веднага звъннва смс-а...

...ама хартията си е доказателство...

току-що, _nib_ написа:

..ама хартията си е доказателство...

преди 10 15 години за сметки домашни да ама сега вече всичко е модернизирано и няма скрито покрито където и да пиша виждам , че всичко е платено . Сега за банкови кредити и стока на лизинг съм съгласен , че трябва да се пази хартията там е друга бира 

преди 1 минута, adersa написа:

преди 10 15 години за сметки домашни да ама сега вече всичко е модернизирано и няма скрито покрито където и да пиша виждам , че всичко е платено . Сега за банкови кредити и стока на лизинг съм съгласен , че трябва да се пази хартията там е друга бира 

...на електрониката доверие само за филми,музика и ,,мазане" на телефона...

...последния човек ще бъда на който ще му дрънкат стотинки в джоба...

преди 16 минути, jhoro написа:

Един път съм „сключвал договор от разстояние“ в Виваком - дистанционно бяха само общите приказки
Изпратиха ми договора в два екземпляра, по куриер и същия каза „Прочетете договора много внимателно, подпишете двата екземпляра и ми дайте единия! Аз не бързам - платено ми е да чакам!“

Засега само един път съм предподписал договор от разстояние и то защото мой колега го направи. Изпрати го до офис на Еконт и аз го подписах. Това е. Ама му казах, ако си ме излъгал нещо мисли му. Той се смее.

Иначе давам пример с подобна ситуация на постващия темата. Сядаме с един приятел в едно заведение да пием кафе и той вика. Емо вие във Виваком сте страшни измамници. Отидох да си предподпиша договор и ми набутахте за 11 лева още един таблет с карта за мобилен интернет. И аз му викам, добре де ти защо подписа. А той вика - Абе аз бях малко подпийнал. Гледам служителката ви една красиво девойче и като ми се усмихна само и аз се предадох.

Е викам кой ти е виновен в твоя случай. Жената е там да продава, ти като и гледаш пазвата си е твой проблем. Той се смее.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Засега само един път съм предподписал договор от разстояние и то защото мой колега го направи. Изпрати го до офис на Еконт и аз го подписах. Това е. Ама му казах, ако си ме излъгал нещо мисли му. Той се смее.

Иначе давам пример с подобна ситуация на постващия темата. Сядаме с един приятел в едно заведение да пием кафе и той вика. Емо вие във Виваком сте страшни измамници. Отидох да си предподпиша договор и ми набутахте за 11 лева още един таблет с карта за мобилен интернет. И аз му викам, добре де ти защо подписа. А той вика - Абе аз бях малко подпийнал. Гледам служителката ви една красиво девойче и като ми се усмихна само и аз се предадох.

Е викам кой ти е виновен в твоя случай. Жената е там да продава, ти като и гледаш пазвата си е твой проблем. Той се смее.

И аз така си вървя с един приятел из пловдивския център и се чудим къде да седнем да вечеряме .... и познай защо седнахме на Happy!?

преди 3 минути, Belefor написа:

.... и познай защо седнахме на Happy!?

Щото се надявате да „боднете“, ама се набодохте!

• Автор

А сега намерих проповед , която е много актуална и дори по темата на Варненския митрополит и нека тя послужи и поучи хората работещи за експлоатационни компании, като нашите телекомуникационни компании и не бива да осъждаме тези хора изпаднали в духовна слепота поради покваряването на душата им от поднебесните сили на злобата и човеконенавистта. И дори те самите не трябва да забравят че винаги могат да се обърнат от греха в правдата, стига да последват истината и справедливостта в лицето на нашия спасител Исус Христос. 

Аз лично ще се моля за нашия брат Емил Костов. Да не бъде заблуждаван от Мамона и да не служи на греховното му парично царство което той така усърдно гради на земята.

С молитви не става. Отваряш една българска телекомуникационна компания, привличаш всички клиенти с по-изгодни условия и по-добро обслужване и чуждестранните ще се принудят да затворят офисите в България.

преди 1 час, Greta Simmer написа:

С молитви не става. Отваряш една българска телекомуникационна компания, привличаш всички клиенти с по-изгодни условия и по-добро обслужване и чуждестранните ще се принудят да затворят офисите в България.

Имаше тема за Утопиите - може там да пишеш за тоя телеком.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.