Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Падам си по по-големи мъже?

Featured Replies

преди 2 часа, Inana.. написа:

С тази "реакция " показа , че нито си момиче , нито си на 25 ! Айде Чао !

Аз още на първа страница в пост 12 съм написал нещо. Нима никой не го е забелязал, освен питашият?

Цитат:  "Такива като Вас колко са му минали...в главата, чет нямат. Проплакал е цьял Перник от него.Че и на младите булки посяга. Но за сметка на това е паралия момчето и сегиз-тогиз си плаща. Ще ти се обади. Бъди спокоен."

• Отговори 154
  • Прегледи 9,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако можехме да заложим, щях да искам да се хванем на бас за някакви големи суми, че съм хем жена хем на 25. Това щяха да са най-лесно изкараните ми пари в живота 😃.    Ама уви, хем не мога д

• Всеки момент чакаме @Banesc да се включи...

• Той е имал опит с всичко. Даже тук във форума му викаме "бай Banesc" заради опита, който е натрупал. Особено като използва изкуственият си интелект, тогава няма кой копче да му каже.

Публикувани изображения

• Автор
преди 2 часа, Inana.. написа:

Абсолютно ! Пращам им по 1 "контролен изстрел " и сами падат като круши .  :D

Нищо де , моето Откровение лирично ще остане като лъч Светлина за някоя наистина Автентична девойка. 🙂

Ако можехме да заложим, щях да искам да се хванем на бас за някакви големи суми, че съм хем жена хем на 25. Това щяха да са най-лесно изкараните ми пари в живота 😃

Ама уви, хем не мога да се хвана на бас, хем и не мога да докажа, че съм жена на 25 без да си разкривам самоличността пред някакви непознати в Интернет. 

Ама пак де, поне разбирам, че живеете в стереотипи 😃 

Готово, хрумна ми за невярващите: 

Бахти мъжката ръка, а? 😃

П.с. ако все пак някой иска да се хванем на бас, не отказвам де. 😉

20250922_162517(2).thumb.jpg.78c88f60708fc98c8d86203d40cd6126.jpg

преди 39 минути, Емилия1213 написа:

Ако можехме да заложим, щях да искам да се хванем на бас за някакви големи суми, че съм хем жена хем на 25. Това щяха да са най-лесно изкараните ми пари в живота 😃

Ама уви, хем не мога да се хвана на бас, хем и не мога да докажа, че съм жена на 25 без да си разкривам самоличността пред някакви непознати в Интернет. 

Бахти мъжката ръка, а? 😃

Абе бне ги слушай бре. В тоя форум всичките са гении на Нютон първи братчеди, на Айнщайн рода по майчина линия.
Че си падаш по ...
...опитни лошо няма, жена ми е 15 години по-млада от мене, пет пари не давам кой какви ги дрънка или пък си мисли, с нея минахме през сума трудности докато станем семейство, нейното семейство беше готово да ме линчува когато простигнахвъв Франция за първи път...
...е вече десет години сме заедно, от 5 официално сме семейство и имаме две деца.
Така че възрастта дума няма кога сърцето е рекло какво и защо иска. 

преди 3 часа, Inana.. написа:

Разбира се , че е хубаво , поне за мен . 

Харесва ми Мъжът да ми предлага , а аз да избирам , допълвам и надграждам ..

Цял  живот казвам на другите какво да правят и искам да намеря някой , който да  казва на мен - какво да правя .

Лошо ли е ? 

Съвсем да не те пита "Имаш ли планове" ми се струва притеснително, да, и прекрачва границата между лидерството и контрола.

Пожелавам ти да намериш такъв, какъвто търсиш и той също да открие в теб това, което търси. 🌸

• Автор
преди 3 часа, Inana.. написа:

Абсолютно ! Пращам им по 1 "контролен изстрел " и сами падат като круши .  :D

Нищо де , моето Откровение лирично ще остане като лъч Светлина за някоя наистина Автентична девойка. 🙂

Разбира се , че е хубаво , поне за мен . 

Харесва ми Мъжът да ми предлага , а аз да избирам , допълвам и надграждам ..

Цял  живот казвам на другите какво да правят и искам да намеря някой , който да  казва на мен - какво да правя .

Лошо ли е ? 

Да. 

преди 4 часа, Inana.. написа:

преди 33 минути, Greta Simmer написа:

Пожелавам ти да намериш такъв, какъвто търсиш и той също да открие в теб това, което търси. 🌸

късно е

затънала е в блатото на старите моми 

аз и казах  какво да прави

сега се  прави на ощипана 

преди 1 час, Емилия1213 написа:

Бахти мъжката ръка, а? 😃

криенето на ядамовата ябълка с листчето  с лучайно ли е 

пръста  ти е по-дебел от моя

преди 4 часа, Inana.. написа:

С тази "реакция " показа , че нито си момиче , нито си на 25 ! Айде Чао !

може пък да е по -млада

те не обичат да четат

преди 1 час, Емилия1213 написа:

Бахти мъжката ръка, а? 😃

Даже си и хубава. Обаче виж, само Banesc е реагирал на снимката ти със сърчице. Казах ти, че е коцкар...

преди 5 часа, Inana.. написа:

Мъжете на 40 вече търсят 25-годишни – защото „те не задават толкова въпроси“.

А тя? Тя задава въпроси, защото вече знае какво не иска.

значи понеже искаш да ти казват какво да правиш

аз съм ти намерил посоката

режи ноктите

сваляй гривните пръстените герданите

дезодоранти червила гримове  в кофата

взимай метлата

налей ми чаша ракия

и отивай до печката да готвиш

утре може да отидем на пазар да си купиш хубави дрехи

забулени

а не разпищолени деколтета и разголени баджаци и пъпове

ще се купят  и хубави  удобни  обувки  платненки и маратонки 

преди 9 минути, plmen88 написа:

Даже си и хубава. Обаче виж, само Banesc е реагирал на снимката ти със сърчице. Казах ти, че е коцкар...

не е вярно че съм коцкар

опитвам се да съм обективен 

• Автор
преди 18 минути, plmen88 написа:

Виждам :Д 

преди 3 часа, Емилия1213 написа:

Бахти мъжката ръка, а? 😃

Говориш за "стереотипи " , а не можеш да прочетеш 1 по-дълъг пост , за който отделих време и уважих темата ти , а ? 

" На 25 съм " и други фантастични жанрове :D

Знаете ли, интернет е велико място. Там можеш да си всичко – милионер, астронавт, дори жена на 25. Само че понякога снимката казва: „Аз съм на 25“, а лицето казва: „Аз съм на 45, и то след три сезона в строителна бригада без SPF.“

Поглеждаш снимката – и първото, което виждаш, са бразди. Не фини линии, а географски релеф. Това не е лице – това е топографска карта на житейския опит. Мазната кожа блести като тиган след пържене, а стриите по лицето са като автобиография, написана с дерматологичен шрифт.

После идва обяснението: „Аз просто изглеждам по-зряла.“ Да бе. Това е като да кажеш „Колата ми е ретро“, когато тя всъщност е ръждясала „Лада“ от 1986-та.

И тук идва форумната класика: – „Не си на 25.“ – „Да, ама душата ми е млада.“ – „Ама лицето ти е в пенсионен режим.“

И не, не става дума за външен вид като критерий за стойност. Става дума за достоверност. Ако ще играеш роля – поне избери такава, която не се разпада при първия zoom на снимката.

Интернет е Велик. Там можеш да си на 25, да изглеждаш на 45, и да спориш с хора, които са на 35, но се държат като на 15. И това, приятели, е истинската магия на форумите. :D

Средното пръстче що е възпалено ?  Изследвай се за псориатичен артрит - това , което забелязвам от видимата част , на това което си споделила е притеснително . 

преди 6 минути, Megumi написа:

Вземи @Banesc

Той е много възрастен мъж

Верно е , от 10г. го наблюдавам , че си стои на 25 , а си спомня неща от втората световна :D

преди 50 минути, Inana.. написа:

Говориш за "стереотипи " , а не можеш да прочетеш 1 по-дълъг пост , за който отделих време и уважих темата ти , а ? 

Знаете ли, интернет е велико място. Там можеш да си всичко – милионер, астронавт, дори жена на 25. Само че понякога снимката казва: „Аз съм на 25“, а лицето казва: „Аз съм на 45, и то след три сезона в строителна бригада без SPF.“

Поглеждаш снимката – и първото, което виждаш, са бразди. Не фини линии, а географски релеф. Това не е лице – това е топографска карта на житейския опит. Мазната кожа блести като тиган след пържене, а стриите по лицето са като автобиография, написана с дерматологичен шрифт.

После идва обяснението: „Аз просто изглеждам по-зряла.“ Да бе. Това е като да кажеш „Колата ми е ретро“, когато тя всъщност е ръждясала „Лада“ от 1986-та.

И тук идва форумната класика: – „Не си на 25.“ – „Да, ама душата ми е млада.“ – „Ама лицето ти е в пенсионен режим.“

И не, не става дума за външен вид като критерий за стойност. Става дума за достоверност. Ако ще играеш роля – поне избери такава, която не се разпада при първия zoom на снимката.

Интернет е Велик. Там можеш да си на 25, да изглеждаш на 45, и да спориш с хора, които са на 35, но се държат като на 15. И това, приятели, е истинската магия на форумите. :D

Средното пръстче що е възпалено ?  Изследвай се за псориатичен артрит - това , което забелязвам от видимата част , на това което си споделила е притеснително . 

Не съм сигурен дали някой го е прочел тоя ферман. Аз също не го прочетох. Опитах просто да го подмина по-бързо, като скролирах надолу (нещо като AI отговор на Banesc, ама малко по-късо). 

преди 1 минута, plmen88 написа:

Не съм сигурен дали някой го е прочел тоя ферман. Аз също не го прочетох. Опитах просто да го подмина по-бързо, като скролирах надолу (нещо като AI отговор на Banesc, ама малко по-късо). 

Трудно ви е да четете ли , какво ?  Ами ходете в някой чат и припкайте там , защо влизате изобщо по форумите ?

преди 4 минути, Inana.. написа:

Трудно ви е да четете ли , какво ?

Не. Колкото по-кратко и изчерпателно е едно мнение в подобен тип теми (а това е тема за забавление), толкова повече интерес ще има сред потребителите. Подобни фермани в подобен тип теми не са интересни. Виж, в техническите форуми (теми), там вече е друга бира.

преди 7 минути, plmen88 написа:

Не. Колкото по-кратко и изчерпателно е едно мнение в подобен тип теми (а това е тема за забавление), толкова повече интерес ще има сред потребителите. Подобни фермани в подобен тип теми не са интересни. Виж, в техническите форуми (теми), там вече е друга бира.

Пиленце , "кратко и изчерпателно " е Нонсенс !   В тази тема аз съм дала най-изчерпателният и забавен отговор по темата , ама не можете да четете !   Ама иначе искате да се "забавлявате" , сигурно с едносрични  думички и 100гр. емотиконки , м ? 

Затова ти посочих , че си клиентела на чата и там най-сръчно и мазно ще се забавлявате .

Във форумите трябва да се Построява тема , теза , да се прилагат аргументи , да се посочат факти , да се Фокусира някаква добавена стойност към написаното .   Това е , което вдъхновява и забавлява по форумите !  Ама откъде да ги знаете вие тези неща ...

5 реда ще можеш ли да ги прочетеш или да ти ги нарисувам ? 

преди 8 минути, Inana.. написа:

5 реда ще можеш ли да ги прочетеш или да ти ги нарисувам ?

Я ги нарисувай.

преди 1 час, Inana.. написа:

Средното пръстче що е възпалено ? 

тва е от пръстена  спира кръвообръщението

има недостиг на желязо

вероятно е веган

може и на 25 да е жените се състарявате бързо

а и някои генът си им е такъв причат на по- възрастни 

преди 1 час, Megumi написа:

Вземи @Banesc

Той е много възрастен мъж

не съм възрастен :angry22: 

едни роднини ме тормозиха 35 години всеки ден  и тук таме имам някой бял косъм от тях  заради тях 

Верно е , от 10г. го наблюдавам , че си стои на 25 , а си спомня неща от втората световна :D

ти не вярваш но е истина  като на 25 съм

преди 9 часа, Inana.. написа:

мъж, който вече има ипотека, кола с реална регистрация и знае какво е „данъчна декларация“

уважих  да те прочета но има доста плява

тва да не е преписано от американско списание

имам 3 къщи

нямам кола не ми трябва да ходя никъде

нямам данъци

на  0 приходи са 0 данъци.

преди 9 часа, Inana.. написа:

Какво са мъжете на 25 ? 

Той не ти пише „kak si 😘“ в 2 през нощта. Той ти казва: „Утре съм на среща с адвоката, но вечерта съм свободен за теб.“ Той не ти праща мемета – той ти праща линк към статия за инвестиции. Той не те пита „Имаш ли планове?“ – той ти предлага такива.

Разговорите с него звучат така

– „Какво мислиш за лихвения процент?“ – „А ти какво мислиш за дългосрочна връзка?“ – „Да си купим апартамент или да инвестираме в земя?“ И ти си там, с чаша вино, и си мислиш: „Боже, това не е флирт – това е стратегическо планиране!“

А връстниците :

– „Хей, искаш ли да гледаме филм?“ – „Да, ама у нас, че нямам пари за кино.“ – „Имаш ли зарядно за iPhone? Моето пак се счупи.“ – „Имаш ли душевна зрялост?“ – „Не, но имам Spotify Premium.“

нали казах че съм като на 25 НО

статия за инвестициии 

демек линк към  финансова пирамида

кой е толкова  глупав  да си споделя печелевшата инвестиция

нали всеки  сулю ще се  набута там  да изкара лесни пари 

парите обичат тишината и тайната

пп апартаментите  са  с отпаднала необходимост не струват и кора яйца 

image.thumb.jpeg.7c106b4743f56520253e9562b89b71c6.jpeg

Много си лесна, ще ти излезе име.

преди 11 часа, Inana.. написа:

По 1 тиквен медал трябва да им раздаде собственика , щото е геройство и адската работа и къртовски труд да задържаш такава платформа на "повърхността " .   :D

Дето се вика на едно здраво дупе и няколко накъркани AI философи се крепи форума... че даже и процъфтява. 👏🫶

преди 1 час, Муца написа:

Дето се вика на едно здраво дупе и няколко накъркани AI философи се крепи форума... че даже и процъфтява. 👏🫶

ти па си много  умна 

преди 13 часа, Емилия1213 написа:

Бахти мъжката ръка, а?

Изразителна брадичка имаш. Малко прекаляваш с машата, т.е. косата ти изглежда "прегорена". :)

По-отношение на усмивката ти: Имаш още да "работиш" над нея, т.е. за да изглежда като на "Мона Лиза". :) 

Но, не съм графолог, т.е. по почерга ти да разбера що за натура си. Видно: характерно малко "а", "малко" смесване на печатни и ръкописни букви + някакво колебание има към "себе си" и "1"-то. Нещо се е "прекъснало" докато възпроизвеждаш определени неща. 

Ся, за 25-годишна, хм ... изглеждаш поносимо, като само косата ти изглежда като на някоя на 40. :) Хубаво е, че се усмихваш без зъби. Това аз не го владея. :) Усмихна ли се без зъби, малко други мимики "излизат" и хората почват да си мислят, че им се подигравам. :) 

И, да, вярно е, че душата на човек се "крие" в очите му! Пък каквото и да значи това.

Успех!

преди 12 часа, Greta Simmer написа:

"Имаш ли планове"

Планове? Преди тях трябва концепция! ;) Това трябва да си изяснят между себе си мъжа и жената, иначе единия ще върви по един план, а другия по друг. И, какво, цял живот ще спорят на кой плана му е по-удачен ли?! :) 

Иначе, да, конете може да са зад каруцата, но ефективността ще е минимална или почти нулева. ;) Особено след като в "каруцата" се появят потомците им! ;) 

1821499962_.png.5a7b72dbe5f04f70e3614d62627cdea6.png

• Автор
преди 14 часа, Inana.. написа:

Това пак няма да го чета, да знаеш 😃 

преди 4 часа, (:IdioibI:) написа:

Изразителна брадичка имаш. Малко прекаляваш с машата, т.е. косата ти изглежда "прегорена". :)

По този въпрос, имам поликистозни яйчници, инсулинова резистентност и някаква начална форма на Хашимото. Заради недостига на витамини (от заболяванията) косата ми се къса лесно. В корените е супер, обаче надолу се вижда дефицита на витамини. Същото е и с ноктите ми, уви, чупливи са. 

Ако някой от четящите има дъщеря в тийн години или началото на 20те, да я закара профилактично на ендокринолог. Не е излишно, защото много жени имат метаболитни заболявания без да знаят. 

Иначе форумите били забавни места бе 😃. А аз само Reddit ползвам 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.