Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Падам си по по-големи мъже?

Featured Replies

преди 12 часа, Banesc написа:

не съм възрастен :angry22: 

едни роднини ме тормозиха 35 години всеки ден  и тук таме имам някой бял косъм от тях  заради тях 

Минеш ли 30-те - до там си

• Отговори 154
  • Прегледи 9,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако можехме да заложим, щях да искам да се хванем на бас за някакви големи суми, че съм хем жена хем на 25. Това щяха да са най-лесно изкараните ми пари в живота 😃.    Ама уви, хем не мога д

• Всеки момент чакаме @Banesc да се включи...

• Той е имал опит с всичко. Даже тук във форума му викаме "бай Banesc" заради опита, който е натрупал. Особено като използва изкуственият си интелект, тогава няма кой копче да му каже.

Публикувани изображения

преди 4 часа, (:IdioibI:) написа:

Планове? Преди тях трябва концепция! ;) Това трябва да си изяснят между себе си мъжа и жената, иначе единия ще върви по един план, а другия по друг. И, какво, цял живот ще спорят на кой плана му е по-удачен ли?! :) 

Не знам от къде идва тази интерпретация, явно си изпуснал нишката на разговора. Отговорът ми беше към Inana, т.е. свободна жена, която живее по един начин, да срещне мъж и в следващия момент да няма право да си прави собствени планове? Съвместните планове се правят заедно, когато му дойде времето, т.е. след като са се опознали, отношенията са се развили и връзката се е утвърдила. Не си оставяш съдбата в ръцете на някой бегло познат, само защото е обаятелен и доминантен. 

преди 12 минути, Емилия1213 написа:

По този въпрос, имам поликистозни яйчници, инсулинова резистентност и някаква начална форма на Хашимото. Заради недостига на витамини (от заболяванията) косата ми се къса лесно. В корените е супер, обаче надолу се вижда дефицита на витамини. Същото е и с ноктите ми, уви, чупливи са. 

Хубава си. Няма нужда да обясняваш и доказваш нищо. Който търси недостатъци в хората, винаги и във всеки може да намери по нещо. 

Надявам се да се пребориш със здравословните си проблеми. 🌸

преди 20 минути, Емилия1213 написа:

По този въпрос, имам поликистозни яйчници, инсулинова резистентност и някаква начална форма на Хашимото. Заради недостига на витамини (от заболяванията) косата ми се къса лесно. В корените е супер, обаче надолу се вижда дефицита на витамини. Същото е и с ноктите ми, уви, чупливи са. 

според мен тва е от полигамията

или си веган и не ядеш месо

препоръчвам кебабчета и пилешки дробчета 

инсулиновата резистентност е от мекиците 

а акнето от  дългата кога

когато косата се омазнява се търка в кожата на лицето и дразни  и се образуват пъпки

косата трябва да се мие със сапуни и  да е вързана да не опира в лицето.

преди 7 минути, Megumi написа:

Минеш ли 30-те - до там си

нали ти казах че съм като на 25

преди 2 минути, Banesc написа:

нали ти казах че съм като на 25

Да бе, то и на мен още ми искат личната карта, ама .......

преди 7 минути, Greta Simmer написа:

Съвместните планове се правят заедно, когато му дойде времето, т.е. след като са се опознали, отношенията са се развили и връзката се е утвърдила. Не си оставяш съдбата в ръцете на някой бегло познат, само защото е обаятелен и доминантен. 

не е  така!

за това държавата е  на това дереже

мъжът трябва да командва ако не  си съгласна  те гонят  от къщата на биг брадър 

преди 2 минути, Megumi написа:

Да бе, то и на мен още ми искат личната карта, ама .......

и на мен ми искат лична карта

за тва си пия вкъщи 

преди 1 час, Емилия1213 написа:

По този въпрос, имам поликистозни яйчници, инсулинова резистентност и някаква начална форма на Хашимото.

Моите съболезнования. Уви не съм лекар. Предполагам, че имате назначено лечение или както там се нарича. Спазвайте диетата си и прочие. 

Успех!

преди 1 час, Greta Simmer написа:

Не знам от къде идва тази интерпретация, явно си изпуснал нишката на разговора.

Тук и аз ще се изразя като @джюрето. -> Не следя разговора, т.е. не вниквам в беседата, а коментирам само и единствено репликата.  = Как изглежда извън конкретността. 

ОК, явно изказа ти е такъв, но давам какъв смисъл е достигал до мен. = Останалото ти го свързвай! = Ако съм "криво огледало" = прощавай! 

Няма как да се счита, че моето е интерпретация, защо е насочено към твоя изказ, а не обсъжданото, ако считаш, че е спам, то докладвай! 

Успех!

Иначе форумите били забавни места бе 😃.

Идея си нямаш :D . Ама тук е скука, Калдата от известно време е на принципа "Тримата глупаци цитират AI". 

Истинско шоу е, ако намериш легендарната тема за делко-то в BGmama  :lol6:. Нямам права да пусна линк.

преди 5 минути, Rudy M. написа:

Ама тук е скука, Калдата от известно време е на принципа "Тримата глупаци цитират AI".

Забрави: И Библии и Буда и митове и прочие .... :) 

п.п. Най ми харесват споровете за графичните среди! :) 

преди 17 часа, plmen88 написа:

Много си лесна, ще ти излезе име.

Чудесно. А сега постави аргументи и факти , които да защитят това твърдение.

преди 5 часа, Емилия1213 написа:

Това пак няма да го чета, да знаеш 😃 

Ако някой от четящите има дъщеря в тийн години или началото на 20те, да я закара профилактично на ендокринолог. Не е излишно, защото много жени имат метаболитни заболявания без да знаят. 

Иначе форумите били забавни места бе 😃. А аз само Reddit ползвам 

Болестите са лоша работа. Пожелавам ти благополучно и пълноценно лечение ! Няма да ти оставям подходящи съвети и насоки , понеже така или иначе не обичаш да четеш . Успех !

Авторката така и не разбра нормално ли е или не да харесва с 10-15 години по-големи мъже. 

То не е ненормално, но не е хубаво. Защото те могат да бъдат много по-манипулативни от младите (макар  че и сред младите има).

Уж били отговорни... Не. Чувството за отговорност не зависи от възрастта, а от семейната среда и примера, който са видели от баща си.

преди 6 часа, Муца написа:

Авторката така и не разбра нормално ли е или не да харесва с 10-15 години по-големи мъже. 

Нормата е до 10 макс! ;) Но "говорим" за по-големи*, за по-малки* = нормата е 5. ;) Няма "симетрия"! Иначе не може да се говори за полови взаимоотношения, а за "родителско" (някъде го наричат менторско)  подобие! ;) 

*- възрастово! 

п.п. И "говорим" за човек който е сексуално развит, т.е. половите му органи вече могат да изпълняват своята роля! ;) 

• Автор
преди 7 часа, Муца написа:

То не е ненормално, но не е хубаво. Защото те могат да бъдат много по-манипулативни от младите (макар  че и сред младите има).

По какви начини манипулативни? 

преди 17 часа, Inana.. написа:

Болестите са лоша работа. Пожелавам ти благополучно и пълноценно лечение ! Няма да ти оставям подходящи съвети и насоки , понеже така или иначе не обичаш да четеш . Успех !

Обикновено аз съм тази, която дава съвети на хората в това отношение. Благодаря иначе

преди 11 минути, The Lone Star написа:

Аз, ако харесвам и 30 години по-млади от мен, примерно на годините на авторката, нормален ли съм?

Ненормален си, но стига да не пречи на обществото -> си прави каквото си искаш, но някак не "пред очите" на други! ;) 

на 23.09.2025 г. в 9:00, Емилия1213 написа:

..., имам поликистозни яйчници, инсулинова резистентност и някаква начална форма на Хашимото. 

Е, аз яйчници нямам, та не знам какво е да са поли..., и не знам какво е Хашимото.
А ти що си въобразяваш, че ще тръгна да търся кое какво е ?

Има си женски форум за женски мераци, питай ги там менструиращите потребителки, те да те научат как се става успешна златотърсачка.

Преди много време, една братчетка му се завря у чаршафите на един и забременя от него, с цел да го върже окончателно да няма къде да ѝ бяга и се ожениха и му роди две деца и сега са вече баба и дядо с него.

А преди 2007г. като имах брачна агенция, българките си признаваха честно в писмата си до мен, че искат чужденец за да се измъкнат от мизерията. Демек някой балама белгиец да ги издържа цял живот, пък те да са домакиня само гледаща си децата и не ходеща на работа.

Пускай си обяви че си търсиш 40 годишен белгиец с къща, разведен и готово, като си на 25 г. ще ти пишат и ще те таковат даже пробно по 1 месец тук на място, с платен самолетен билет. 
Ама трябва да можеш да чистиш, да переш, да гладиш, да пазаруваш и готвиш и да изкараш шофьорски курсове в бг преди да дойдеш тука, щото ще му караш и колата като се напие някъде като те води на гости при роднини.

Те белгийците горките знаеш ли колко са смотани, направо негърки си поръчват от брачни агенции в чужбина да им ги доставят и се женят за тях. После ги гледам как пазаруват заедно в големите магазини за хранителни стоки. Мъжът белгиец ( обикновено леко оплешеваял ) бута количката а негърката или китайката избира какво ще ядат.

Те това е за тебе, действай.
Трябва само да научиш французки, щото те английски и немски не знаят.

преди 6 часа, Белгиеца написа:

...

А преди 2007г. като имах брачна агенция, българките си признаваха честно в писмата си до мен, че искат чужденец за да се измъкнат от мизерията. Демек някой балама белгиец да ги издържа цял живот, пък те да са домакиня само гледаща си децата и не ходеща на работа.

...

Завий си яйчниците, да не настиват, че пак си почнал да халюцинираш!

преди 8 часа, Емилия1213 написа:

Обикновено аз съм тази, която дава съвети на хората в това отношение. Благодаря иначе

недей дава съвети

щом не знаеш че имаш анемия и ядеш по едно кило  хлеб на ден 

преди 1 час, piх3l написа:

Ееее злобните завистници като тебе, като не са чели тука през годините за житието и битието на Белгиеца, та не им се вярва.
Прощавам ти че си с ограничени умствени способности, ти повече не можеш, не се и напъвай да ръсиш овчи мисли.

А ти тая думичка халюцинация преди да пуснат чатгтп въобще и не си я бил чувал, та и до ден днешен не знаеш какво е истинското ѝ значение в психиатрията.

преди 1 час, piх3l написа:

Майната им на яйцата, важното е да не му духа на фикуса.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Ееее злобните завистници като тебе, като не са чели тука през годините за житието и битието на Белгиеца, та не им се вярва.
Прощавам ти че си с ограничени умствени способности, ти повече не можеш, не се и напъвай да ръсиш овчи мисли.

А ти тая думичка халюцинация преди да пуснат чатгтп въобще и не си я бил чувал, та и до ден днешен не знаеш какво е истинското ѝ значение в психиатрията.

Сега наваксвам, белджо, като видя някоя твоя изява, филтрирам всичко, освен твоите изяви и започвам да чета, да се образовам!

Имал си грънци.

За моята брачна агенция имаше статия в софийски вестник, щото бизнес партньорката ми от София имаше приятелка журналистка. В женския вестник пусках всяка седмица обява, докато не издържат женорята и ми пратят писмо по пощата до Белгия. Бях събрал на сайта ми 270 нашенки от 18 до 45г. възраст. Ама ти тогава по онова време си била още пикла и не знаеш каква мизерия беше тогава в България. 
Една ми беше писала в прав текст, че иска да ѝ намеря някакъв мъж няма значение как изглежда, само и само да си спасява сина от мизерията. А тя беше с висше образование, представи си. Намерих ѝ един, ама той не се бил развел и я кани направо да идва и да остава да си живее при него със сина ѝ. Тя му говори за граждански брак, ама оня не иска щото не иска да се разведе официално с бившата му съпруга. И му изгоряха парите на тъпанара. Не бил разбрал, че като не е в ЕС България няма как тя да живее законно при него без брак.

А една даскалица от Ботевград се омъжи за един, който има две големи дъщери и те ѝ пречели като идвали на гости при баща им. Даскалицата искала да ражда дете от него, ама той пък иска само да си я такова с кеф у кревата и не иска бебе да му реве на главата. След една година съвместен живот, оня ѝ намерил работа и я изгонил. Чак тогава ми звъни да била разговаряла с мене. Не ми е съобщила че се е омъжила, не ѝ трябвам аз повече за нищо на нея, няма намерение да е коректна използвачката. Отрязах я късо, казах ѝ да си купи билет за автобуса и да си се връща в Ботевград.

Ясни сте ми каква стока сте използвачките готованки, по-дъртичък ти трябва да те издържа, аха ... 

А една клиентка белгийка от друга дейност ( различна от брачната агенция) , като ѝ дадох акъл да отиде в Румъния на море да си хареса някой млад ерген на плажа там, тя каза че не иска да го издържа тя. Ако си е дошъл сам в Белгия и си е намерил стабилна работа, тогава няма нищо против да му се радва на по-млад румънец, ама да е безработен не иска. Викам ѝ че тя ще му  търси работа и по някое време ще почне и той да изкарва пари. Ама не, не иска белгийката така.
Това сте жените, вас искате да ви издържат мъжете, а обратното не може, дори само временно докато понаучи малко френски и почне работа някъде.

А иначе, ти и грънци нямаш.

преди 20 минути, Белгиеца написа:

За моята брачна агенция имаше статия в софийски вестник, щото бизнес партньорката ми от София имаше приятелка журналистка. В женския вестник пусках всяка седмица обява, докато не издържат женорята и ми пратят писмо по пощата до Белгия. Бях събрал на сайта ми 270 нашенки от 18 до 45г. възраст. Ама ти тогава по онова време си била още пикла и не знаеш каква мизерия беше тогава в България.

...

Стига си лъгал като дърт циганин, ами дай да го видим тоя сайт! Очевидно е от къде знаеш значението на думата халюцинация, сигурно се водиш на отчет в психиатрията.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.