Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Падам си по по-големи мъже?

Featured Replies

• Автор
преди 1 час, Белгиеца написа:

За моята брачна агенция имаше статия в софийски вестник, щото бизнес партньорката ми от София имаше приятелка журналистка. В женския вестник пусках всяка седмица обява, докато не издържат женорята и ми пратят писмо по пощата до Белгия. Бях събрал на сайта ми 270 нашенки от 18 до 45г. възраст. Ама ти тогава по онова време си била още пикла и не знаеш каква мизерия беше тогава в България. 
Една ми беше писала в прав текст, че иска да ѝ намеря някакъв мъж няма значение как изглежда, само и само да си спасява сина от мизерията. А тя беше с висше образование, представи си. Намерих ѝ един, ама той не се бил развел и я кани направо да идва и да остава да си живее при него със сина ѝ. Тя му говори за граждански брак, ама оня не иска щото не иска да се разведе официално с бившата му съпруга. И му изгоряха парите на тъпанара. Не бил разбрал, че като не е в ЕС България няма как тя да живее законно при него без брак.

А една даскалица от Ботевград се омъжи за един, който има две големи дъщери и те ѝ пречели като идвали на гости при баща им. Даскалицата искала да ражда дете от него, ама той пък иска само да си я такова с кеф у кревата и не иска бебе да му реве на главата. След една година съвместен живот, оня ѝ намерил работа и я изгонил. Чак тогава ми звъни да била разговаряла с мене. Не ми е съобщила че се е омъжила, не ѝ трябвам аз повече за нищо на нея, няма намерение да е коректна използвачката. Отрязах я късо, казах ѝ да си купи билет за автобуса и да си се връща в Ботевград.

Ясни сте ми каква стока сте използвачките готованки, по-дъртичък ти трябва да те издържа, аха ... 

А една клиентка белгийка от друга дейност ( различна от брачната агенция) , като ѝ дадох акъл да отиде в Румъния на море да си хареса някой млад ерген на плажа там, тя каза че не иска да го издържа тя. Ако си е дошъл сам в Белгия и си е намерил стабилна работа, тогава няма нищо против да му се радва на по-млад румънец, ама да е безработен не иска. Викам ѝ че тя ще му  търси работа и по някое време ще почне и той да изкарва пари. Ама не, не иска белгийката така.
Това сте жените, вас искате да ви издържат мъжете, а обратното не може, дори само временно докато понаучи малко френски и почне работа някъде.

А иначе, ти и грънци нямаш.

Как се е казвал сайта?

• Отговори 154
  • Прегледи 9,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако можехме да заложим, щях да искам да се хванем на бас за някакви големи суми, че съм хем жена хем на 25. Това щяха да са най-лесно изкараните ми пари в живота 😃.    Ама уви, хем не мога д

• Всеки момент чакаме @Banesc да се включи...

• Той е имал опит с всичко. Даже тук във форума му викаме "бай Banesc" заради опита, който е натрупал. Особено като използва изкуственият си интелект, тогава няма кой копче да му каже.

Публикувани изображения

идва световна икономическа катастрофа и жените се  активизират да търсят мъже да ги издържат 

https://www.facebook.com/reel/1144628804302950

преди 2 часа, piх3l написа:

Очевидно е от къде знаеш значението на думата халюцинация, сигурно се водиш на отчет в психиатрията.

От миналия век още я знам тази думичка, защото съм имал гадже студентка по психология в софийския университет = СУ.
Тя се е дипломирала и е майка на две деца в гр. Братислава. Живее там на улица Буди.... 
А ти такова гадже никога не си имал, като те гледам какъв тулуп си избрал за аватар само.

преди 1 час, Емилия1213 написа:

Как се е казвал сайта?

Ами дай някой лев на някоя бедна труженичка в редакцията на женския вестник на бул. Ленин , вляво като излизаш от София. Ама ще трябва първо да питаш някоя лелка къде е този булевард, щото СДС-арите са го прекръстили сега. Там питаш преди 2007г. как се е казвал българинът който е пускал обяви при тях и като ти покажат обява ще го видиш сайта, как се е казвал тогава.

Ти сега можеш да си пуснеш обява в белгийски вестник и си готова, ако знаеш френски.
Може и в английски вестник да си пуснеш обява, те и там са едни смотаняци англичаните, промиват им мозъците че си било „нормално“ да се женят за негърки даже, та ти ще им се видиш кукличка направо.

на 18.09.2025 г. в 14:59, Емилия1213 написа:

На 25 съм, пък заглеждам мъже на по 35, 40... 

Аз ли не съм добре, това нормално ли е въобще? Момичетата моя набор залитат към диапазона 25-30, пък аз повече. И това не е да каже човек от скоро, това е откакто съм на 20. Винаги ми е било тайно желание, но никога не съм предприемала действия.

Някой от тук имал ли е подобен интерес към по-възрастни мъже или жени? 

Към по възрастни жени определено нямам интерес, който да клати фес, но към по-младите патенца подхождам с финес, защото там се клати фес. 

По-точно те читат след мен. Аз съм атрактивен лъв, и определено влизам в поле зрението на дами между 18-21г. , които нямат никакво намерение да правят компромиси с интимния си живот. На скоро едно рускинче на 21г. в един италия ски ресторант ме заговори и започна да ме сваля директно пред жена ми. Брех много нахални тия рускини. Усети аромата на Уан Милиян, на Пако Рабан, и се нахвърли като гладна акула кога подуши кръв. Съвета ми е да не се офлянкваш много ми да действаш, защоро скоро и ти ще се хванеш на хорото на старите моми, което го води какати @Inana..

на 22.09.2025 г. в 16:21, Greta Simmer написа:

Съвсем да не те пита "Имаш ли планове" ми се струва притеснително, да, и прекрачва границата между лидерството и контрола.

Пожелавам ти да намериш такъв, какъвто търсиш и той също да открие в теб това, което търси. 🌸

У вас явно ти караш влака, а форката хвърля кимура.

Манипулациите се извършват по много начини.

Например тук почти никой от женените мъже не присъства във форума с половинката си. Само мъжете са си отворили профили, а на жените си не дават. Сигурно нямат и Ютюб профили, за Фейсбук и друго изобщо. Явно те нямат право да си обсъждат теми във форуми или пък още по-малко да си дебатират с мъже. Какво е това своеволие.🤷‍♀️

преди 13 минути, Муца написа:

Манипулациите се извършват по много начини.

Например тук почти никой от женените мъже не присъства във форума с половинката си. Само мъжете са си отворили профили, а на жените си не дават. Сигурно нямат и Ютюб профили, за Фейсбук и друго изобщо. Явно те нямат право да си обсъждат теми във форуми или пък още по-малко да си дебатират с мъже. Какво е това своеволие.🤷‍♀️

Докато те похваля пред цял форум и пак почна да дращиш разни измишльотини. 

Моята баба си има собствен компютър, собствен лаптоп и си пише там където си иска и с когото си иска.  Друг пример - семейството от Южна Африка. А теб те е яд, че хората не ти обръщат почти никакво внимание и си драскаш на посоки. Що така, ма 'Миме"

преди 26 минути, Колев 74 написа:

Докато те похваля пред цял форум и пак почна да дращиш разни измишльотини. 

Моята баба си има собствен компютър, собствен лаптоп и си пише там където си иска и с когото си иска.  Друг пример - семейството от Южна Африка. А теб те е яд, че хората не ти обръщат почти никакво внимание и си драскаш на посоки. Що така, ма 'Миме"

Тя нали си има и собствена къща (по твои признания) , а теб те е завряла в къщичката на кучето, с теб ли ще се съобразява. 

преди 2 минути, Муца написа:

Тя нали си има и собствена къща (по твои признания) , а теб те е завряла в къщичката на кучето, с теб ли ще се съобразява. 

И тя си има, и аз си имам (по мои признания), два апартамента на един етаж, един до друг. Куче нямам, но си имам чудесен котарак. А ти си нямаш нищо - нито дете, нито коте!

преди 31 минути, Колев 74 написа:

И тя си има, и аз си имам (по мои признания), два апартамента на един етаж, един до друг. Куче нямам, но си имам чудесен котарак. А ти си нямаш нищо - нито дете, нито коте!

Имам си всичко, от което имам нужда. 

Ти имаш бая липси, щом се заяждаш тука със случайни хора.

преди 2 минути, Муца написа:

Имам си всичко, от което имам нужда. 

Ти имаш бая липси, щом се заяждаш тука със случайни хора.

При мен няма липси като твоите (липса на мозък) и ако все още не си разбрала, с никого не се заяждам, дори и с теб. Правят сериозно впечатление твоите коментари, че си въздух под налягане.

Наистина този път спирам всякакви коментати с теб или по твой адрес .Аз не обичам глупавите жени, а ти се вписваш в листата.

преди 2 часа, Муца написа:

Например тук п

жените са компютърно неграмотни за тва нямат

дай им  дрешки и прически да си правят барбита

още преди 20 години пиша на една здр как си и не ми отговаря няма акъл

преди 1 час, Banesc написа:

жените са компютърно неграмотни

За сметка на това са компютърно взискателни! :) 

От край време мъжете правят чудеса, за да не ги безпокоят жените им излишно, а само когато им е потребно любов! ;)

През останалото време да си човъркат из компютрите на спокойствие. :) 

Кракра, ако жените са компютърно грамотни, то ти с какво ще ги задоволиш?! :) 

И, в този случай из тъдява само един е щастлив: @Белгиеца! :) Другият @Коркодила си плъцигъ егото нерде из euрупъ. :)  

Тъ, подхващай гуляму Д .... и те .... горчиво! :) 

преди 23 часа, Белгиеца написа:

Е, аз яйчници нямам, та не знам какво е да са поли..., и не знам какво е Хашимото.
А ти що си въобразяваш, че ще тръгна да търся кое какво е ?

Има си женски форум за женски мераци, питай ги там менструиращите потребителки, те да те научат как се става успешна златотърсачка.

Преди много време, една братчетка му се завря у чаршафите на един и забременя от него, с цел да го върже окончателно да няма къде да ѝ бяга и се ожениха и му роди две деца и сега са вече баба и дядо с него.

А преди 2007г. като имах брачна агенция, българките си признаваха честно в писмата си до мен, че искат чужденец за да се измъкнат от мизерията. Демек някой балама белгиец да ги издържа цял живот, пък те да са домакиня само гледаща си децата и не ходеща на работа.

Пускай си обяви че си търсиш 40 годишен белгиец с къща, разведен и готово, като си на 25 г. ще ти пишат и ще те таковат даже пробно по 1 месец тук на място, с платен самолетен билет. 
Ама трябва да можеш да чистиш, да переш, да гладиш, да пазаруваш и готвиш и да изкараш шофьорски курсове в бг преди да дойдеш тука, щото ще му караш и колата като се напие някъде като те води на гости при роднини.

Те белгийците горките знаеш ли колко са смотани, направо негърки си поръчват от брачни агенции в чужбина да им ги доставят и се женят за тях. После ги гледам как пазаруват заедно в големите магазини за хранителни стоки. Мъжът белгиец ( обикновено леко оплешеваял ) бута количката а негърката или китайката избира какво ще ядат.

Те това е за тебе, действай.
Трябва само да научиш французки, щото те английски и немски не знаят.

Присмял се хърбел на щърбел. Продаде се на цената на лимонада в пакетче, за зет заврян в Белгия. Обувките ти сочат целогодишно към вратата. Жена ти обу панталоните и станат мъжът в къщата, ти облече пиньоара, и стана жената. Джоб паръсъ 10 евро на ден за печено пиле от ония ден в Лидл. Не си ходил на почивка от както беше на 19г. с Волгата до Гърция да проучиш как е там пазара, да ли ще може да се пласираш за зет заврян, обаче византийците те натириха.  И в Белгия жена ти те натири от спалнята. Абе евала на здравата психика, да живееш в тия унижения. Много хора на твое място нямаше да издържат.0

Нещо са ми твърде подобни тези теми и автор(к)ите им.

Връзка с мъж на 30. Аз съм на 19 - Тийн Зона (Teen Zone) - Kaldata.com - Форуми

slide GIF

• Автор
преди 4 часа, Greta Simmer написа:

slide GIF

Не, това не съм аз. 

преди 13 минути, Емилия1213 написа:

Не, това не съм аз. 

Значи имаме двойно съвпадение - и двете харесвате по-възрастни мъже, и двете добавяте 1213 в края на ника си. 😁

Между другото, споделяла ли си с майка си и баща си,че харесваш по-възрастни мъже? Те как го приемат?

преди 2 часа, Greta Simmer написа:

и двете добавяте 1213 в края на ника си. 😁

аз нали ти казах жените бързо одъртявате

за 6 месеца от 19г е станала на 25г

преди 8 часа, Коркодила написа:

И в Белгия жена ти те натири от спалнята.

Абе плешивия „младеж“, мъжете на моята възраст които си обичат работещите жени не им хъркат нощно време в спалнята.
Имаме си достатъчно спални аз да не ѝ хъркам на нея и тя да не ми кашля на мене , като е настинала.
Аз съм си сложил телевизор и си гледам каквото си искам у леглото до колкото си искам часа вечер / нощем. А тя си спи спокойно без да я притеснявам в друга стая със същите размери, в която също има телевизор. 
Те това е културно и цивилизовано съжителство на умни хора.

Я ги питай тука дедковците, да си признаят че хъркат всичките до един.
Тебе като ти гледам шкембето на снимките от плажа и ти ще хъркаш яко след няколко години.
Няма да ти се размине. Горката ти съквартирантка, като няма втора стая за спалня у малкия  апартамент в който сте се заврели, ще трябва да си слага вечер тапи у ушите да не я събуждаш с хъркането ти по няколко пъти всяка нощ, като се обръщаш по гръб да спиш.

А авторката на темата си падала по хъркащи чичковци, само и само да се навие някой да я издържа.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Абе плешивия „младеж“, мъжете на моята възраст които си обичат работещите жени не им хъркат нощно време в спалнята.
Имаме си достатъчно спални аз да не ѝ хъркам на нея и тя да не ми кашля на мене , като е настинала.
Аз съм си сложил телевизор и си гледам каквото си искам у леглото до колкото си искам часа вечер / нощем. А тя си спи спокойно без да я притеснявам в друга стая със същите размери, в която също има телевизор. 
Те това е културно и цивилизовано съжителство на умни хора.

Я ги питай тука дедковците, да си признаят че хъркат всичките до един.
Тебе като ти гледам шкембето на снимките от плажа и ти ще хъркаш яко след няколко години.
Няма да ти се размине. Горката ти съквартирантка, като няма втора стая за спалня у малкия  апартамент в който сте се заврели, ще трябва да си слага вечер тапи у ушите да не я събуждаш с хъркането ти по няколко пъти всяка нощ, като се обръщаш по гръб да спиш.

А авторката на темата си падала по хъркащи чичковци, само и само да се навие някой да я издържа.

Браво, белджън, постигнал си мечтата на всеки безделник!

преди 10 часа, Коркодила написа:

Присмял се хърбел на щърбел.

Именно. И ти и Бепгиеца сте едни северозападнали селяндури, които са се помислили за голямата работа. Ами не - не сте. Вие може да сте излезли от селото, но селото не може да излезе от вас. Но щом сте решили да се излагате...

• Автор
преди 11 часа, Greta Simmer написа:

slide GIF

Хаааааа, много добро, не обърнах внимание. Буквално написах 1213 щото ми дойде първо на акъла 😂

Ама аз не обичам да лъжа за възрастта си, в случай че някой ми пише 😃, нали... поне да е наясно на колко съм. И има и разлика в начина на писане между моя профил и на urging. Аз съм по-нърди в изказа си, използвам доста емоджита и т.н. 

Иначе не съм споделяла, че харесвам по-големите. Не мисля, че ще се трогнат особено. Имаме вече една роднина която има 12-13 години разлика с мъжа й. 

Мен повече ме напряга, че като съм нърди не бих впечатлила никой батко, сякаш харесват по-натокани момичета. 

П.с. този сайт що е така бъгнат бе. Като пиша от телефона, ако цитирам някой, ми вади съвсем различен цитат. А и с 300 зора го редактирам.... пу

Аз пък не обичам натоканите... смисъл такъв по - естественото и да е в рамките на нормалното, а не 1 кило гипс да има по нея и направила джуките с обратната захапка, като ги видя такива и направо ми се обръщат червата... 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.