Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Флашка - флашката е празна, но паметта е запълнена

Featured Replies

• Автор
преди 10 минути, jhoro написа:

Тук свеснаш два въпроса! Явно не си се замислял - как се копират данни от едно вясто на друго, не си чувал за контролни суви и за "затваряте на записването"!

Втория въпрос е, как да възстановиш изтритите файлоне на диска - без значетие фраш-паметта.

И трети - бонус от мен. Защо държиш снимките САМО на едно място?

Е сериозно ли.... имам компютър от вчера и за първи път виждам флашка... и какво значение къде и как са видеа и снимки... една обща папка вътре с под папки видео и снимки. Не за първи път го правя просто съм случил на тъпа флашка и въпроса ми беше дали има вариант да върна това което съм качил в нея... може би ви пишат всякакви индианци но повярвай ми не съм чак толкова зле. До сега не ми се е случвало и не съм се замислял. Питах и вместо да получа адекватни съвети получавам някакви ебавки! Евалата за програмите които посъветвахте, но останалото беше излишно! 

преди 1 час, mr. 5r0ff написа:

явно не съм разбрал че трябва да се спасява това у флашката ...

мислех че не показва коректно гигите...

Предполагам е толкова колкото ми показва като памет... аз лично очаквах да е 1,2 гб но видях че е 60 или 58 явно нещо заема част от паметта и реших да преместя някои неща от компа в нея понеже нямам много място в него. След което търсих снимка и при вкарването й виждам че ми я дава празна... няма нито папки нито снимки нито видеа а виждам че част от паметта е заета. Това до сега не ми се е случвало и не ми се е налагало да търся варианти. Понеже знам че тук обикновено може да получиш съвет, че дори и решение реших да питам, но получавам някакви подигравки което е супер малоумно! 
Не от вчера сядам пред компютър и имам понятие за някои неща. Но все пак ще пробвам програмките които предложиха. Ако мога да си върна нещата ще е супер а флашката в коша! 

преди 16 минути, J0rgeTudzhar0V написа:

Е сериозно ли.... имам компютър от вчера и за първи път виждам флашка... и какво значение къде и как са видеа и снимки... една обща папка вътре с под папки видео и снимки. Не за първи път го правя просто съм случил на тъпа флашка и въпроса ми беше дали има вариант да върна това което съм качил в нея... може би ви пишат всякакви индианци но повярвай ми не съм чак толкова зле. До сега не ми се е случвало и не съм се замислял. Питах и вместо да получа адекватни съвети получавам някакви ебавки! Евалата за програмите които посъветвахте, но останалото беше излишно! 

Предполагам е толкова колкото ми показва като памет... аз лично очаквах да е 1,2 гб но видях че е 60 или 58 явно нещо заема част от паметта и реших да преместя някои неща от компа в нея понеже нямам много място в него. След което търсих снимка и при вкарването й виждам че ми я дава празна... няма нито папки нито снимки нито видеа а виждам че част от паметта е заета. Това до сега не ми се е случвало и не ми се е налагало да търся варианти. Понеже знам че тук обикновено може да получиш съвет, че дори и решение реших да питам, но получавам някакви подигравки което е супер малоумно! 
Не от вчера сядам пред компютър и имам понятие за някои неща. Но все пак ще пробвам програмките които предложиха. Ако мога да си върна нещата ще е супер а флашката в коша! 

А самата флашка е нова. Просто няма някаква марка по нея. Във фирмата ни подариха флашки нови опаковани и така. Просто реших някои неща да ги сложа в нея. 

преди 22 минути, J0rgeTudzhar0V написа:

Е сериозно ли.... имам компютър от вчера и за първи път виждам флашка... и какво значение къде и как са видеа и снимки... една обща папка вътре с под папки видео и снимки.

Не те знам, но все повече приличаш на индианец!

С тези обяснения - 1 папка, 2 папки ... Да си чувал за бекъп? На друг физически носител, на облак или и двете?

преди 22 минути, J0rgeTudzhar0V написа:

До сега не ми се е случвало и не съм се замислял.

Явно е време да се замислиш - за този въпрос и по принцип!

Пп. И още един „бонус“ - пише се слято ДОСЕГА!

• Автор
преди 1 минута, jhoro написа:

Не те знам, но все повече приличаш на индианец!

С тези обяснения - 1 папка, 2 папки ... Да си чувал за бекъп? На друг физически носител, на облак или и двете?

Явно е време да се замислиш - за този въпрос и по принцип!

Пп. И още един „бонус“ - пише се слято ДОСЕГА!

Голяма работа! Всеки бърка! Айде лека ви палячовци! 

Още нещо

преди 55 минути, J0rgeTudzhar0V написа:

А самата флашка е нова. Просто няма някаква марка по нея. Във фирмата ни подариха флашки нови опаковани и така.

Това, че на корпуса няма име на производител - не означава, че го няма никъде!

Взимам първата попаднала ми под ръка флашка, включвам я и ... воала

Цитат
  • Устройството е модел U3 Cruzer Micro.
  • Капацитетът му е 1.90 GB (гигабайта).

Мошенници - пишат, че е 2 GB!

После виждам, че

Цитат

U3 Cruzer Micro е компактна флаш памет от SanDisk, която използва технологията U3

преди 27 минути, J0rgeTudzhar0V написа:

Голяма работа! Всеки бърка! Айде лека ви палячовци! 

В случая палячото си ти - нито знеш какво искаш, нито разбираш - какво ти се обяснява. За 20 години съм сменил една камара компютри, лаптопи, таблети, телефони - и нямам един загубен файл.

Най-големия палячо тук си ти! Дадоха ти се сума ти варианти, команди, приложения, единственото от теб се искаше да дадеш някаква информация и снимка, но ти продължаваш всеки път да обиждаш хората, които се опитват да ти помогнат и да не предоставяш това, което искаме! Дано и в реалния живот не си така, не знам как се оправяш ако си!

преди 2 часа, Rustborn написа:

Снимките/файловете няма как да си възстановиш защото, както пише 60 а тя е 2, а при теб са 12 - шест пъти се е презаписало. Евентуално и то под голям въпрос, само последните 2...

С малко закъснение го виждам - може нищо да няма. Да е „писано“ на несъществуващи адреси.

Колегата ти е казал на времето, но явно не си си взел поука:

на 18.06.2022 г. в 18:25, killchain написа:

Най-добре се възстановяват от резервното копие. Ако сега нямаш, ще ти е обеца на ухото и другия път ще имаш.

С какъв акъл прехвърляш снимки с Cut/Paste на безименна флашка, подарък от фирмата ти, при положение, че ги нямаш записани на поне още едно място?... :angry: 

преди 21 минути, Rudy M. написа:

С какъв акъл прехвърляш снимки с Cut/Paste ...

Май е направил Copy/Paste и след това Del - без да провери състоянието на новото място.

преди 17 часа, J0rgeTudzhar0V написа:

Но все пак ще пробвам програмките които предложиха.

Е хайде дай някакви снимки поне от H2testw, която ти дадоха по-назад. Управление на дискове също ще даде някаква информация за положението с флашката. 

Когато копираше папките с файлове, нормално ли приключи копирането на флашката? Ако да, после с "безопасно премахване на носител" ли извади флашката от USB, или просто я дръпна?

преди 45 минути, Joss Bomon написа:

Е хайде дай някакви снимки поне от H2testw, която ти дадоха по-назад. Управление на дискове също ще даде някаква информация за положението с флашката. 

Когато копираше папките с файлове, нормално ли приключи копирането на флашката? Ако да, после с "безопасно премахване на носител" ли извади флашката от USB, или просто я дръпна?

Той отиде, та са запиля!

От дивайс мениджъра може да си извади хардуерния идентификатор на флашката, ама ако може.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.