Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъжете или Жените са повече в Ада

Жените или Мъжете са преобладващи в Ада 4 гласували потребители

1. 1. Жените или Мъжете са преобладващи в Ада

• Жените
      100%
      4
    • Мъжете
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Тук дали ще има консенсус за това кой пол е по-грешен , на мен ми се струва очевидно че жените в Ада са повече , ами че жените са единствените хора които правят аборти , нима Бог обича абортите ? Не ! Жените са привързани към материалното , ами влезте във всеки мол в страната , какво се вижда , жена до жена до къде ти стига погледа. Разбира се жените също така са много склонни към горделивост или блуд и съблъзняване.

:devil2: 

Какво е вашето мнение ? 

преди 9 минути, BulgarianYouguart написа:

Тук дали ще има консенсус за това кой пол е по-грешен

Според Библията единственият върховен законодател и съдник, който определя какво е грях и кой е грешен, е Бог. 

Библията дефинира греха като „беззаконие“ или прекрачване на Божия закон (1 Йоан 3:4). Тъй като Бог е създал законите, само Той има властта да определя границите между правилно и грешно.

Библията твърди, че според Божия стандарт всички хора са грешни. В Римляни 3:23 се казва: „понеже всички съгрешиха и не достигат до Божията слава“.

Исус учи, че Светият Дух е Този, Който „ще изобличи света за грях, за правда и за съд“ (Йоан 16:8), помагайки на хората да осъзнаят своето състояние пред Бога.

Макар всички да са грешни според закона, Библията учи, че Бог е и Този, Който оправдава (обявява за праведни) вярващите чрез Исус Христос (Римляни 8:33, 2 Коринтяни 5:21). 

В обобщение, Бог определя същността на греха чрез Своето Слово и воля, а крайният съд за това дали някой е „праведен“ или „грешен“ принадлежи единствено на Него. 

• Автор

Тъй тъй , ама като започнеш да прехвърляш аритметически нещата жените излизат по-грешни , а това че думата в крайна сметка е на БОГ е ясно.

:lol6:Нищо лично, но ще спрете ли с глупостите. 

Идват празници, излезте от тоя форум, отидете да се забавлявате, да се напиете, да се наевете, че ако взема една лопата не ми се мисли какво ще ви се случи.

Как ви ги раждат главите тия дивотии?!

99 % от жените нямат морал

при мъжете е 50 % може да имат  може и да нямат

за жените лъжата е нормолно нещо и ежедневие понеже са слаби

когато е слаб човек е принуден да лъже

преди 22 минути, Муца Дебелогъзова написа:

По-тъпа тема не можа ли да измислиш? 😴

Глупостта е безгранична, така че може и по-тъпа да измисли особено ако му помага ИИ (Изкуствен Идиот)

преди 30 минути, ined написа:

Глупостта е безгранична, така че може и по-тъпа да измисли особено ако му помага ИИ (Изкуствен Идиот)

Може би човекът иска да му потвърдят тук, че жените в ада са много повече, за да се насочи натам и той и да прави много шмекс там, защото явно това му липсва и измисля такива теми.

• Автор
преди 7 часа, Емил Костов написа:

:lol6:Нищо лично, но ще спрете ли с глупостите. 

Идват празници, излезте от тоя форум, отидете да се забавлявате, да се напиете, да се наевете, че ако взема една лопата не ми се мисли какво ще ви се случи.

Как ви ги раждат главите тия дивотии?!

Господинчо , не идват празници а празника на празниците - Рождество Христово , деня отчитащ най-важния ден в историята на рода човешки , там царя на царете умря на кръста за да могат такива хулители като теб да практикуват злословието си. Затуй се замисли на кого служиш в ежедневието си , както и тук във форума, и пренебгревайки "глупостите" и следвайки "умностите" си порочни които препоръчваш да не стигнеш до едното топло място ! 

преди 5 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Може би човекът иска да му потвърдят тук, че жените в ада са много повече, за да се насочи натам и той и да прави много шмекс там, защото явно това му липсва и измисля такива теми.

Муцко, праведниците правят шмекс само след подписан брачен договор и то единствено с цел продължаване на човешкия род.

Поредната тема, пропагандираща омраза към женския пол, замаскирана зад "дискусия за богоугодно и небогоугодно поведение". И тоя ще се окаже някакъв фалшив проповедник, 

на 25.09.2025 г. в 23:08, BulgarianYouguart написа:

ето списък със стандартни изисквания към младите жени , щом ще започват връзка с по-възрастен.
жената трябва да е :
-добродетелна
-хрисима
-благонравствена
-с развита женственост
-почтителна
-благоприлична
-фелацио

Най-вече обаче жената трябва да бъде чиста по-дух и пример за бъдещите си деца.

преди 44 минути, BulgarianYouguart написа:

А ти Greta Simmer смяташ че мъжете са повече ? Или влезе само за назидания ? 

Влязох само за назидания.

преди 16 минути, Greta Simmer написа:

Влязох само за назидание.

Конкуренции на жена ми? :) Не възразявам! :) И нека по-назидателната победи! :) 

преди 8 минути, (:IdioibI:) написа:

Конкуренции на жена ми? :) Не възразявам! :) И нека по-назидателната победи! :) 

Нищо хубаво няма да излезе от такава безсмислена конкуренция. Виж, ако се обединим, ще станем по-силни. 

Назидателки от всички страни, обединявайте се! 📣

преди 38 минути, Greta Simmer написа:

Нищо хубаво няма да излезе от такава безсмислена конкуренция. Виж, ако се обединим, ще станем по-силни. 

Назидателки от всички страни, обединявайте се. 📣

Жалко за Ада! :) Моята жена не е усвоила интерфейса. Тя е аналогова и те първа влиза като дигитална стойност. :)  

п.п. В света на пияниците всичко е ОК! :) 

преди 38 минути, Greta Simmer написа:

Виж, ако се обединим, ще станем по-силни. 

Аз съм оприличен като пияница. Кои желае помощ от такива като мен?! До тях (пияните) ли опряхте жените? Толкова ли не можете да се справите и без нас? :)  Ние (пияните) сме с Бог в сърцето. (телом и/или духом) Помагаме в Рая! :) 

преди 40 минути, (:IdioibI:) написа:

Аз съм оприличен като пияница. Кои желае помощ от такива като мен?! До тях ли опряхте жените? Толкова ли не можете да се справите и без нас? :)  

Имам предвид нас, жените - да се обединяваме, вместо да се конкурираме. Не можеш да четеш с разбиране или просто обичаш да преиначаваш думите на хората? 

Не ми отговаряй сега, изчакай да ти изтрезнее малко главата. Може би имаш нужда македонката да ти лупне един, за да се освестиш? 

• Автор

А какво ще направите като се обедините ? Каква е крайната цел на женското сдружение ?
ПС. Такова обеднение имаше вече в религията на феминизма , получи се чисто властова религия която се оказа вредна и за жените ...

преди 2 часа, Люцик написа:

80% -> ЛГБТ+ 5% жени 5% мъже. 10% такива като мен

Това е в Ада!  

Люцик, какво означава "такива като мен"? 

• Автор

Конкуренцията между хората изобщо е вредна , не само между жени или мъже , но в какво може човечеството да се обедини днес ? В Христа ! Защото Бог обича нас повече отколкото ние обичаме себе си и разбира нас по-добре отколкото ние разбираме себе си...

преди 2 часа, Greta Simmer написа:

Имам предвид нас, жените - да се обединяваме, вместо да се конкурираме. Не можеш да четеш с разбиране или просто обичаш да преиначаваш думите на хората? 

Не ми отговаряй сега, изчакай да ти изтрезнее малко главата. Може би имаш нужда македонката да ти лупне един, за да се освестиш? 

Няма как! Моята е аналогова. Не се подържа от нова Операционна Система след 1989 година. Т.е. тя е повече комунистка и от мен. :) 

А, в момента не се толерира БКП в България! :)  

преди 1 час, Greta Simmer написа:

Люцик, какво означава "такива като мен"? 

Руско название на Луцифер. :)

преди 11 часа, BulgarianYouguart написа:

Господинчо , не идват празници а празника на празниците - Рождество Христово , деня отчитащ най-важния ден в историята на рода човешки , там царя на царете умря на кръста за да могат такива хулители като теб да практикуват злословието си. Затуй се замисли на кого служиш в ежедневието си , както и тук във форума, и пренебгревайки "глупостите" и следвайки "умностите" си порочни които препоръчваш да не стигнеш до едното топло място ! 

Не ми се спори на подобни теми. Ти видя, че Христос е разпнат и е възкръснал и знаеш какво има в Ада. Онзи ден идваш от него сигурно. Айде спрете се вече с тази църква. Всеки има право да ВЯРВА, в каквото си пожелае. И между другото ти служиш на същите, на които служа и аз волно или неволно.

И не ми говори за религия, която също е налагана с насилие и изтезание. Колкото до така наречениете от теб грешници, то ги има с тонове. Виж само колко народ е умрял във войните избивайки се един друг по най-жестокия начин. И между другото са били благослявани преди да влязат в битка.

преди 3 часа, BulgarianYouguart написа:

Конкуренцията между хората изобщо е вредна , не само между жени или мъже , но в какво може човечеството да се обедини днес ? В Христа ! Защото Бог обича нас повече отколкото ние обичаме себе си и разбира нас по-добре отколкото ние разбираме себе си...

Викаш тези които вярват в Аллах и са мусюлмани да ги заличим. Те са грешници и неверници! И ако я нямаше конкуренцията ти още щеше да тичаш с пръчка и с една препаска и да те ядат дивите зверове и нямаше да пишеш в този форум.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.