Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъжете или Жените са повече в Ада

Жените или Мъжете са преобладващи в Ада 4 гласували потребители

1. 1. Жените или Мъжете са преобладващи в Ада

• Жените
      100%
      4
    • Мъжете
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Кво очаквате от милкито ?

Това е човека който произнесе фразата - курвалъка започва след края на ВСВ. Дотогава всички са били праведни.

преди 2 часа, Емил Костов написа:

конкуренцията

И мислиш, че трябва да им дадем 10% кръвен данък ли?! ОК, но да е от твоята кръв. - Щото аз нямам такава! => Те не обичат алкохолните напитки! :) 

преди 3 часа, (:IdioibI:) написа:

И мислиш, че трябва да им дадем 10% кръвен данък ли?! ОК, но да е от твоята кръв. - Щото аз нямам такава! => Те не обичат алкохолните напитки! :) 

Не започвай и ти с глупостите. Теб още в началото те зачекнах дето се изцепи, че тия дето не са християни са грешници.

Грешник може да ме наричаш ако съм ограбил църква, запалил църква, поругал библия или евангелие, да се подигравам на тези които вярват. 

Но това, че не съм съгласен с религийте и особено с Християнството не ме прави грешник. Аз също вярвам! В какво няма никакво значение.

Между другото БОГ е в сърцето и главата ти ( или в душата ти) и всеки ден ти решаваш дали да бъдеш добър човек или лош! Разбира се затова си плащаш и цената независимо дали искаш или не! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор

Битие 6:6–7
„И Господ се разкая, че беше създал човека на земята, и се огорчи в сърцето Си.
И Господ каза: Ще изтребя от лицето на земята човека, когото създадох — от човек до добитък, до гадини и до небесни птици; защото се разкаях, че ги създадох.“

Не трябва да забравяме че жената е сътворена от реброто на Адам за да бъде помощница нему , сега вярно е че за помощница не става , но прави други неща на земята.

преди 13 часа, The Lone Star написа:

Така и дявола чете евангелието...

Според него "помощница" е да пуска прахосмукачка, миялна, пералня, готвене, пазаруване, разцепване от раждане на деца и т.н. и т.н. 

• Автор

Изглежда женската ти главица е толкова егоцентрична че дори не може да си представи какво изобщо трябва да прави една помощница "Дебелогъзова". Е не се притеснявай нека светеца ти обясни

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.