Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за нова конфигурация

Featured Replies

Разрешен от Gaming_Solutions

• Автор
преди 29 минути, Joss Bomon написа:

Няма да е зле и диска да се избере да е с DRAM кеш. Видео картата е с 304W TDP и захранването ще е предостатъчно заедно с процесора /пикова консумация 162W/ и останалите компоненти.

ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB Въпреки че аз лично не съм привърженик на водните охлаждания заради повишената възможност от дефектиране и проблеми.

Ясно значи си остава този охладител. Имах опасения, че водното може да прокапе. Остава паметта дали да е с РГБ или тази която ми е дадена си е топ изор. И евентуално дъното ако си струва да се замени.

За дъно, може да видиш Asus-а от моето предложение. Ползвал съм няколко години водни охлаждания от различни производители и нито едно не е прокапало. Предимството им е, че изкарват горещия въздух директно от кутията и така не се награвят другите части, но от към охлаждане на процесора няма много смисъл, разликата е няколко градуса. 

• Решение
преди 2 часа, nikolai marinov написа:

Ясно значи си остава този охладител. Имах опасения, че водното може да прокапе. Остава паметта дали да е с РГБ или тази която ми е дадена си е топ изор. И евентуално дъното ако си струва да се замени.

Мога да ти предложа RGB памет, но не си струва. Ще е значително по-скъпа, а паметта и в момента си е достатъчно скъпа, а и без друго охладителя ще я закрива и няма да се вижда. За дъното, това в момента е на разпродажба при вносителя и за това цената му е добра, по принцип е по-скъпо. Така, че си е оферта. Ако искаш потърси разликите в интернет между B850 и X870, не са много и имай предвид, че конкретно това дъно, което съм предложил е PCIe 5.0.  

преди 1 час, ПК78 написа:

Ползвал съм няколко години водни охлаждания от различни производители и нито едно не е прокапало. Предимството им е, че изкарват горещия въздух директно от кутията и така не се награвят другите части, но от към охлаждане на процесора няма много смисъл, разликата е няколко градуса. 

Зависи от монтажа. Може да се монтира радиатора отпред и тогава ще вкарва въздух в кутията, но може и да се монтира отгоре да изкарва. И двата варианта имат плюсове и минуси в зависимост каква ни е целта. Ако го монтираме отпред ще имаме по-студен процесор, но по-гореща видео карта, защото тогава ще охлаждаме радиатора на водното със студен въздух отвън, но след това стопления въздух отива в кутията и обдухва с него видео картата. Втория вариант е горен монтаж. Там пък имаме по-топъл процесор и по-студена карта, защото обдухваме радиатора на водното с топъл въздух от вътре и го изкарваме навън.

• Автор

Към края на седмицата ще поръчам това което си предложил. Като се надявам да съм приключил и с ремонта на стаята където ще е пц-то

преди 2 минути, nikolai marinov написа:

Към края на седмицата ще поръчам това което си предложил. Като се надявам да съм приключил и с ремонта на стаята където ще е пц-то

Днес е неделя ...

С тези цени ... на 26 първата ти работа е да се договорите.

Системата трябва да бъде сглобена и тествана, но дори и да е готова преди стаята - дръж я в коридора, при съседите .. ако трябва пратия да ти я пазя - накрая може да ти излезе по-евтино от колкото да я купуваш след седмица.

@plamen_petrov_80 е напълно прав. Пазара в момента е много динамичен, освен че някои части може да са по-скъпи след седмица, други пък е възможно и да не са налични. Сглобяването и тестването отнема и без друго около 4 дни, а за изпращането може да се договорим кога да го изпратим така или иначе. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.