Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за брак с чужденец

Featured Replies

преди 12 часа, The Lone Star написа:

Много мои познати сключиха бракове с чужденци. Уж по любов, но според мен е по-скоро, за да се измъкнат от мизерията в България. 

И аз имам една братовчедка Незабравка от Ябланица. Цял живот миячка в една шкембеджийница  в посока София. Чрез някакъв сайт се запознава с някакъв германец, изпълнителен директор по продажбите в Порше. На 50+ години деца жена няма, обаче има ловна хижа близо до Шутгард. И тя уж замина да се отърве от мизерията, един ден ми звъни, вика идвай да ме пребираш, моя германеца го заварих с попа от селото на калъп. Аз се прекръстих три пъти и се помолих ооо Боже прости на твоя божии раб Емил.

• Отговори 73
  • Прегледи 3,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

От сателита на 16 градуса изток има безплатни румънски телевизии за зяпане. Поразгледай ги румънските мъже, ако си харесаш някой няма да е много рисковано, щото е близо и има два моста над река Дуна

• БАХАХАХА Я слез на земята ве! Кфи са тия претенции? Търси човек който да те цени и да държи на тебе, а не пари, търсиш ли пари до никъде няма да стигнеш, максимума е някой който ще те бие като тупан

• Какво да имаш предвид при избора на партньор Лични качества преди националност – вярност, уважение, готовност за компромиси и споделени ценности са много по-важни от това от коя държава е човекът

Публикувани изображения

преди 18 часа, lebel написа:

Иначе, силно ме съмнява това да е Анчето... съдейки по ред детайли, ситуирани между последното "а" на Прекрасная и точката след самочувствие...

Не е Анка. Това е Повелителя на Гризачите. 😆

преди 11 часа, ЛенаПрекрасная написа:

Ти защо се пишеш белгиеца? Какво общо имаш с Белгия? Да не би да си бил един сезон там на гроздобер и като си се върнал на село в Горно Нанадолнище да са почнали да ти викат белгиеца.

От 1992г. съм белгиец по лична карта и паспорт.
Даже бях направил преди 2007г. брачна агенция за мизерни нашенки като тебе, да си търсят западняци за съпруг. Идваха у Белгия, Люксембург и Франция да ги пробват на място господата.
По едно време като видях, че само ги пробват а рядко се женят за тях и затворих сергията.

Ти ако не си красавица с малки седалищни мускули, в смисъл да не са широки отстрани, няма да имаш почти никакъв шанс да те избере западняк.
Освен това, те пък искат като по магия да говориш точно техния език, само с малко познания по английски нищо няма да стане. Щото ще трябва да им родиш деца и да можеш да ги водиш по докторици и с учителките да разговаряш на френски и т.н.

Във Франция има всякакви мъже и белокожи и по-изпечени от слънцето. То има и потомци на испанци и други европейци. В Испания е страшна жега през лятото. Аз гледам безплатно гръцки телевизии от сателитите и ти казвам, че по-големи шовинисти от гърците няма. Имал съм гадже гъркиня като млад в София, сега е докторица в Северна Гърция. Самата тя много си ме харесваше, ама родителите ѝ казаха че не искат българин за зет.
Е, случи ѝ се да ме види с белгийката ми в един скъп софийски хотел, пожела ни много щастие. И ние си живеем щастливо в Белгия от 1991г.

Разбра ли сега как върви гроздобера на Запад ?

преди 11 минути, Белгиеца написа:

ма родителите ѝ казаха че не искат българин за зет

Не искат българин зет или не искат теб за зет. Има голяма разлика. Познавам гърци женени за всякакви хора тук включително българи и няма никакъв проблем!

преди 11 минути, Белгиеца написа:

Ти ако не си красавица с малки седалищни мускули, в смисъл да не са широки отстрани, няма да имаш почти никакъв шанс да те избере западняк.

Между другото за всеки влак си има пътници! Има и мъже с големи и космати кореми (като @корки дето го баннаха), които едва ли имат толкова много претенции!

преди 37 минути, Белгиеца написа:

От 1992г. съм белгиец по лична карта и паспорт.
Даже бях направил преди 2007г. брачна агенция за мизерни нашенки като тебе, да си търсят западняци за съпруг. Идваха у Белгия, Люксембург и Франция да ги пробват на място господата.
По едно време като видях, че само ги пробват а рядко се женят за тях и затворих сергията.

Освен това, те пък искат като по магия да говориш точно техния език, само с малко познания по английски нищо няма да стане. Щото ще трябва да им родиш деца и да можеш да ги водиш по докторици и с учителките да разговаряш на френски и т.н.

Във Франция има всякакви мъже и белокожи и по-изпечени от слънцето. То има и потомци на испанци и други европейци. В Испания е страшна жега през лятото. Аз гледам безплатно гръцки телевизии от сателитите и ти казвам, че по-големи шовинисти от гърците няма. Имал съм гадже гъркиня като млад в София, сега е докторица в Северна Гърция. Самата тя много си ме харесваше, ама родителите ѝ казаха че не искат българин за зет.
Е, случи ѝ се да ме види с белгийката ми в един скъп софийски хотел, пожела ни много щастие. И ние си живеем щастливо в Белгия от 1991г.

Разбра ли сега как върви гроздобера на Запад ?

Как ще ме пробват тия мизерници бе? После знаеш ли какво ще му се случи? Брат ми е взводен командир в поделението във Враня в СОБТ. Това говори ли ти нещо?  Ама там в Белгия, Франция и Люксембург масово мъжете са на левия бряг. Тия които не са, масово са в женската енергия. Жените им станали мъже, едни остригани и едри като мечки гризли. Командват ги със здрава ръка, а женчовците подвиват опашка и кимат послушно глава. 

преди 12 минути, ЛенаПрекрасная написа:

Как ще ме пробват тия мизерници бе? После знаеш ли какво ще му се случи? Брат ми е взводен командир в поделението във Враня в СОБТ. Това говори ли ти нещо?  Ама там в Белгия, Франция и Люксембург масово мъжете са на левия бряг. Тия които не са, масово са в женската енергия. Жените им станали мъже, едни остригани и едри като мечки гризли. Командват ги със здрава ръка, а женчовците подвиват опашка и кимат послушно глава. 

Ти така ли си търсиш мъж - като ги плашиш с брат си! Боже опази от тъпотии и глупости на асоциални хора :( 

на 7.02.2026 г. в 3:30, ЛенаПрекрасная написа:

С българин явно няма да ми се получат нещата. А и са ми доста грозновати. Едни плешиви с шкембаци и огромно самочуствие. 

преди 1 час, ЛенаПрекрасная написа:

Ама там в Белгия, Франция и Люксембург масово мъжете са на левия бряг. Тия които не са, масово са в женската енергия. Жените им станали мъже, едни остригани и едри като мечки гризли. Командват ги със здрава ръка, а женчовците подвиват опашка и кимат послушно глава. 

Лена не харесва нито български мъже, нито чужденци.  🤷‍♀️ 

на 7.02.2026 г. в 3:30, ЛенаПрекрасная написа:

А и мама и татко постоянно ми го натякват, че съм щяла да остана стара мома. 

Според мен, създаването на семейство е много сериозна работа, към която трябва да се подходи с желание, защото си срещнал/а човека, с когото искаш да прекараш живота си, а не под натиска на родителите или обществото.  Не всеки е семейно ориентиран. Неомъжените жени не са "развалени" или с нещо по-долу от омъжените, пак могат да си запълват времето пълноценно с полезни занимания.

преди 5 часа, ЛенаПрекрасная написа:

Как ще ме пробват тия мизерници бе?

Ами като ти е пратил самолетен билет и си се съблякла вечерта и си легнала у спалното му легло и така те пробват. Щото трябва човекът да се увери че не си със сухо влагалище, че не си фригидна, че много ти харесва таковането точно с него и няма да тръгнеш после да му изневеряваш с други тъпкачи.
Умните мъже винаги ги пробват предварително жените .
Защото знаят че има и бисексуални лесбийки, които с голяма степен на вероятност ще избягат после като се приспособят към живота тук.

преди 5 часа, Belefor написа:

Не искат българин зет или не искат теб за зет. Има голяма разлика.

Видяха ме на живо родителите ѝ.
Подмазвах се аз на майка ѝ яко, а гаджето превеждаше.
След два дена като отидох пак при нея, гаджето каза сама че баща ѝ е бил на мнение че съм говорел на майка ѝ, все едно се опитвам да я свалям за гадже нея.
А майка ѝ пък е казала: „Ти да не си намериш някой българин.“
В смисъл за съпруг да не ме избере, за гадже може ама за зет не искат българин.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Ами като ти е пратил самолетен билет и си се съблякла вечерта и си легнала у спалното му легло и така те пробват. Щото трябва човекът да се увери че не си със сухо влагалище, че не си фригидна, че много ти харесва таковането точно с него и няма да тръгнеш после да му изневеряваш с други тъпкачи.
Умните мъже винаги ги пробват предварително жените .
Защото знаят че има и бисексуални лесбийки, които с голяма степен на вероятност ще избягат после като се приспособят към живота тук.

Видяха ме на живо родителите ѝ.
Подмазвах се аз на майка ѝ яко, а гаджето превеждаше.
След два дена като отидох пак при нея, гаджето каза сама че баща ѝ е бил на мнение че съм говорел на майка ѝ, все едно се опитвам да я свалям за гадже нея.
А майка ѝ пък е казала: „Ти да не си намериш някой българин.“

Абе аз ли съм пиян или ти пишеш много несвързано... кой кого харесал и не харесал... кого си свалял жена си или майка и ....или баща й....ужас.

преди 8 минути, Belefor написа:

Абе аз ли съм пиян или ти пишеш много несвързано

Той така си пише. 19 години си във форума, не си ли му свикнал?...

преди 2 часа, Belefor написа:

Абе аз ли съм пиян или ти пишеш много несвързано... кой кого харесал и не харесал... кого си свалял жена си или майка и ....или баща й....ужас.

На френски се казва в такива случаи, че аз си се разбирам, това е важното.
Този негърски сленг там ти пречи да разбираш правилно българския език.
Пробвай утре на починало съзнание, да четеш бавно и съсредоточено, всяка дума каква е и какво означава, каква роля има в изречението, пък може да ти просветне.

преди 4 часа, Белгиеца написа:

ХЕХЕХЕ Тоз пък, аз като дойдох за първи път тука да видя жената, семейството й щеше да ме линчува... 😁

Ама с времето разбраха че не съм това за което ме мислят и ме приеха.

преди 1 час, Bubbles написа:

ХЕХЕХЕ Тоз пък, аз като дойдох за първи път тука да видя жената, семейството й щеше да ме линчува... 😁

Нормално, нали тя е била на 15г., а ти на 31г..

преди 10 часа, Bubbles написа:

Ааааааа, с много време всеки може.
Тя и гаджето гъркинята не е казала, че тя няма да ме иска за съпруг.
Ама било трябвало първо да си завърши висшето образование за доктороица в София, после въпреки че имаше спогодба между България и Гърция за взаимно признаване на дипломите, трябвало да вземе там при нея още някакви изпити по предмети които не се учат в София. След което трябвало първо да си намери работа като лекарка и чак тогава могло да мислиме какво ще правиме двамата с нея. А единственото което е могло да направиме е сключването на граждански брак, щото иначе гадните мръсни долни управници от онова време бяха затворили границите и граничарите стреляха на месо на бългоро-гръцката граница, ако решиш да я минеш пеша.
Да де, ако бях наивно шаранче да продължавам да ѝ правя кеф у леглото и да се надявам , че някога в бъдеще време е нямала да ме забрави като си се прибере там с българската диплома,  с голяма доза вероятност като е започнала работа у някоя болница, там някой колега доктор е щял да се окаже че е голям симпатяга, пък и баща му е направил вече един етаж у тяхната къща да си е целия за него и това е щяло много да ѝ хареса, а пък българина, ами той си е бил само за развлечението докато е била студентка. 

Една братчедка се омъжи за един офицер, на който баща му му беше направил готов етаж от къща. Напусна София даже, за да може да живее на готово в цял етаж, тя да му е стопанката.
Та жените са ми ясни повечето, как се стремят към брак по сметка.

Ето и авторката на тази тема и тя си търси спасител, да я издържа цял живот.

п.п.
сега, в интерес на истината гаджето гъркинята беше абсолютно зависима от родителите ѝ за парите които плащаха за нея за да може да учи в София, по 4000 долара всяка година. По онова време това бяха много пари, който ги има той командва. 

преди 20 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Нормално, нали тя е била на 15г., а ти на 31г..

Това беше когато се запознахме, тогава дори не съм си и представял, че ще съм с нея или изобщо каквото и да е, тя беше просто някой от интернет с който си говорим в свободното време.

Когато дойдох за първи път тя беше на 17 аз на 33, да съгласен съм нормална бепе тази реакция и подходих с разбиране. :) 

преди 10 часа, Белгиеца написа:

Ааааааа, с много време всеки може.
Тя и гаджето гъркинята не е казала, че тя няма да ме иска за съпруг.
Ама било трябвало първо да си завърши висшето образование за доктороица в София, после въпреки че имаше спогодба между България и Гърция за взаимно признаване на дипломите, трябвало да вземе там при нея още някакви изпити по предмети които не се учат в София. След което трябвало първо да си намери работа като лекарка и чак тогава могло да мислиме какво ще правиме двамата с нея. А единственото което е могло да направиме е сключването на граждански брак, щото иначе гадните мръсни долни управници от онова време бяха затворили границите и граничарите стреляха на месо на бългоро-гръцката граница, ако решиш да я минеш пеша.
Да де, ако бях наивно шаранче да продължавам да ѝ правя кеф у леглото и да се надявам , че някога в бъдеще време е нямала да ме забрави като си се прибере там с българската диплома,  с голяма доза вероятност като е започнала работа у някоя болница, там някой колега доктор е щял да се окаже че е голям симпатяга, пък и баща му е направил вече един етаж у тяхната къща да си е целия за него и това е щяло много да ѝ хареса, а пък българина, ами той си е бил само за развлечението докато е била студентка. 

Една братчедка се омъжи за един офицер, на който баща му му беше направил готов етаж от къща. Напусна София даже, за да може да живее на готово в цял етаж, тя да му е стопанката.
Та жените са ми ясни повечето, как се стремят към брак по сметка.

Ето и авторката на тази тема и тя си търси спасител, да я издържа цял живот.

п.п.
сега, в интерес на истината гаджето гъркинята беше абсолютно зависима от родителите ѝ за парите които плащаха за нея за да може да учи в София, по 4000 долара всяка година. По онова време това бяха много пари, който ги има той командва. 

Е така де то без пречки и предизвикателства няма да е интересно.
Да ти кажа аз съм благодарен, че с жената минахме през всичко това през което минахме а то беше доста, защото така си доказахме колко много държим един на друг а това е много по-важно от цуни-гуни мноо та убичкъм.

Като четох тук, че се плашите с тоя-оня и се сетих...

- А моят татко е боксьор! Ще набие твоя!
- A моят е джудист и ше сгъне дрехите на твоя заедно с него в тях...
- А аз нямам татко. Но моят чичо е xoмо! Знаете ли, к'во ше направи с ваш'те татковци!?

преди 3 часа, Bubbles написа:

Е така де то без пречки и предизвикателства няма да е интересно.

Абе да ти кажа под секрет, през 1991г. не беше никак интересно когато белгийците забавиха цели 6 месеца визата ми за постоянно пристигане и настаняване в Белгия. Преди това през 1989г. и 1990г. туристическите визи ми ги давах за по 15 дена чакане само.
От българска страна имах разрешение за официално изселване и изпращане по пощата на всякакъв багаж до Белгия. Военната книжка бях върнал и ми бяха дали документ че съм отбил редовна военна служба, та да не ме вземат войник пак и у Белгия като ми дадат гражданството. Трудовата книжка върнах и ми дадоха документ колко годинки съм се трудил у родината. По онова време сума народ се изнасяше по Немачко и Францата и кой къде се сети, а аз женен за белгийка чакам виза. Беше пълен ужас!
Французите ми бяха издали виза да ходя във Франция, германците ми бяха издали транзитна виза, а белгийците се гавреха яко. Вероятно някой фламандец мразещ франкофоните си е направил кефа да бави издаването.

преди 17 минути, Белгиеца написа:

Абе да ти кажа под секрет, през 1991г. не беше никак интересно когато белгийците забавиха цели 6 месеца визата ми за постоянно пристигане и настаняване в Белгия. Преди това през 1989г. и 1990г. туристическите визи ми ги давах за по 15 дена чакане само.
От българска страна имах разрешение за официално изселване и изпращане по пощата на всякакъв багаж до Белгия. Военната книжка бях върнал и ми бяха дали документ че съм отбил редовна военна служба, та да не ме вземат войник пак и у Белгия като ми дадат гражданството. Трудовата книжка върнах и ми дадоха документ колко годинки съм се трудил у родината. По онова време сума народ се изнасяше по Немачко и Францата и кой къде се сети, а аз женен за белгийка чакам виза. Беше пълен ужас!
Французите ми бяха издали виза да ходя във Франция, германците ми бяха издали транзитна виза, а белгийците се гавреха яко. Вероятно някой фламандец мразещ франкофоните си е направил кефа да бави издаването.

Е в ония години беше друго, ся мешката и заминаваш където щеш по Европата, ама с условието че отиваш като турист, иначе почнеш ли да търсиш права приключението е голямо.

Който е научил предварително добре езика на държавата в която му е мерак да се засели, ще се справи все пак.
Е, местните туземци по разни администрации ще го разиграват докато им разбере гадните мръсни долни номера, ама в крайна сметка ще се уреди всичко.

Авторката на темата няма да се справи, щото си въобразява ,че някой ѝ е бил длъжен да  се грижи за всичко за нея. 
Видите ли те мъжете били едни такива тъпанари в България, ама в чужбина не били.
Хайде бе, ама вярно ли ма застаряваща моме ?

преди 7 часа, Белгиеца написа:

Който е научил предварително добре езика на държавата в която му е мерак да се засели, ще се справи все пак.
Е, местните туземци по разни администрации ще го разиграват докато им разбере гадните мръсни долни номера, ама в крайна сметка ще се уреди всичко.

Авторката на темата няма да се справи, щото си въобразява ,че някой ѝ е бил длъжен да  се грижи за всичко за нея. 
Видите ли те мъжете били едни такива тъпанари в България, ама в чужбина не били.
Хайде бе, ама вярно ли ма застаряваща моме ?

Ти кажи колко изкарваш и издържаш ли жена ти? Или сте 50 на 50 и всеки си къта неговите пари, както е модерно сега.

на 8.02.2026 г. в 14:35, Greta Simmer написа:

Лена не харесва нито български мъже, нито чужденци.  🤷‍♀️ 

Абе да ти кажа, Бойко Борисов не е лош. Мъж на място и си знае приказката. Лидер. А и каратист. Ако ме нападнат на улицата може да ме защити, а не да му викат ,,гардероба,, понеже като стане бой и той да държи  якетата.

преди 50 минути, ЛенаПрекрасная написа:

Ти кажи колко изкарваш и издържаш ли жена ти? Или сте 50 на 50 и всеки си къта неговите пари, както е модерно сега.

Аааааа, ние с моята белгийка се обичаме.
Тя работи и носи парички вкъщи, а аз съм си гледал детето.
Той е пораснал и сега е студент.
Днес си получи резултатите от изпитите от първия му семестър и една от шефките там му е пратила и-мейл да го уведоми че от 112 човека от неговата специалност, той е сред първите трима по успех.
Уредила се е моята булка със съпруг с качествени гени, та ѝ е направил умно дете.
И гимназията беше първи по успех като беше на 16 години от всичките 150 ученици на неговата възраст.

А ти си търси каратисти да ти трошат кокалите, като не искаш умни деца.
Ум царува, ум робува, ум патици пасе.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Аааааа, ние с моята белгийка се обичаме.
Тя работи и носи парички вкъщи, а аз съм си гледал детето.
Той е пораснал и сега е студент.
Днес си получи резултатите от изпитите от първия му семестър и една от шефките там му е пратила и-мейл да го уведоми че от 112 човека от неговата специалност, той е сред първите трима по успех.
Уредила се е моята булка със съпруг с качествени гени, та ѝ е направил умно дете.
И гимназията беше първи по успех като беше на 16 години от всичките 150 ученици на неговата възраст.

А ти си търси каратисти да ти трошат кокалите, като не искаш умни деца.
Ум царува, ум робува, ум патици пасе.

А ми явно на жена ти умът парки пасе, защото се е сдобила с жалко подобие на мъж. Взела си е мъж с дефектни гени. Може би и тя горката е доста отчаяна, щом се е принудила да търпи търтей като теб. Аз предпочитам да остана с две котки, от колкото с търтей като теб. Поне от финансова гледна точка ще ми излезнат по-ефтино.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.