Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истинската истина за случая Петрохан

Featured Replies

Първо искам да пясня мотивите с които създавам тази тема, след като има вече такива - чета от няколко дни всякакви коментари в различни мрежи и си викам ще отида в Калдата, там има умни хора и ще има смислени разсъждения. Поглеждам тук и какво да видя - някаква жена с психическа нестабилност (другата версия е да е платена от тези, които искат да заметат случая) пуска пост след пост, цитат след цитат все от кръгове които очевидно се опитват да внушат нещо. Отварям другата тема и си викам тук все ще има нещо, което си заслужава... ядец, автора на темата, който очевидно познава Калушев и му има някакъв зъб, я е превърнал в средство за очерняне. Говори че, чрез IP адреси следял последователите си (доста тъпа идея да напишеш подобно нещо в технологичен форум) и в опит да внуши неща, цитира журналистическа подлога, като Явор Дачков - този на когото му викаха Слагачков, заради слагачеството му към господстващите партии, и който понастоящем е в Герберски медии (разбирай медии на мафията) като Tribune... Същия Дачков който изтри от сайта си интервютата с Цветан Василев в които той говори за Пеевски, Борисов, ИТН и връзките между тях. 

Та стига за мотивите ми, надявам се да се включат интелигентни хора, които не искат да се внушава нещо а да коментираме и търсим заедно истината. Която според мен се различава от версиите на органите, чиито действия ми се струват впрегнати да потулят случая и да прикрият някой (същевременно и да очернят друг, че идат избори). За мен това е опит от МВР да се направят внушения. Но това какъв е бил този човек не доказва и не изяснява нищо по случая. Дори да приемем, че е бил найгзлия и лош човек, това не означава, че той е извършителят на безскрупулните убийства. 

Затова искам да коментираме факти и обстоятелства подплатени с логически и технически доводи. Защото ми се струва, че там е намесена мафия на дълбоко ниво и МВР се опитва да прикрие нещо с изнасяне не низдържани и нелогични данни (говори се, че в района е действал от много време канал откъм Сърбия). Например вие как ще коментирате липсващите (изтрити) метаданни от файловете със записи разпространени от МВР? 

• Отговори 91
  • Прегледи 4,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честно казано доста изчетох по тая тема и наистина нищо от това което се твърди или дори само говори няма никаква логика. Били секта а показват будистки символи и статуетки, пък както знаем будиз

• Замисли се  кой ще намаже най-много  от цялата тази ситуация и  ако имаш достатъчно акъл, ще стигнеш до извода, че  определено не са десните.  😥    

• Фактите, предоставени ни от медиите са единственото нещо върху което можем да изграждаме хипотези. Мое лично менние е, че тези хора са убити от професионалисти.  Версиите за педофилия, секта

Публикувани изображения

Честно казано доста изчетох по тая тема и наистина нищо от това което се твърди или дори само говори няма никаква логика.

Били секта а показват будистки символи и статуетки, пък както знаем будизма никога не е съдържал в ученията каквото и да било насилие, камоли убийства.

Видеата което пуснаха са монтирани и то сериозно, несъответсват време с картина, звука е нереален като правен с ИИ...
...ся това дето си говорят на "Шефове" и да е вярно си е някакъв жаргон по-скоро а "Ще се видим в своите покои"...
...где да знам, принципно при тия атмосферни условия трудно камераа би хванала разговора да не говорим че последния се чува като студиен запис със смущения.

Майката на...
...този 22 годипния(Не помня много добре имена) казва че на това място от което са "заснети" кадрите камера няма и съм склонен да й вярвам.

Изобщо тия видеа грам не са ми автентични.

Също ако са били секта и са решили да се преселят при всевишния защо половината ще тръгнат от хижата а другите ще бият път чак го Околчица?

Никаква логика. 
Много по-вероятно е да се пробвали да избягат и да са ги настигнали. Но пък тук изниква въпроса - Ако са бягали от някого защо не са се обадили на 112 или някой друг?

Мйакта споменава свидетелка според която имало 4 джипа в близост приблизителни по времето когато са започнали събитията, полицията отрича такива да са били засечени от камерите в близост...
...а дали?

Шашава работа е и това с 15 годишния на чийто родители се чудя с кой акъл са го пуснали така, пък и тая майка ме втрещи с глупостите за сина й дето на 3 годипна възраст търсил екстремни преживявания...

Не знам какво е но е луда работа и най вероятно никога няма да се разбере истината, особено ако става дума за нещо наистина много на дълбоко по високите етажи.

як удар по психодесните но фактите са факти

бащата на фидосова преписал хижата на ламата

а пък психодесните му разписали фирма нпо наподобяващо държавана структура ....

Коментирайте факти, не е важна нечия версия, а и не може да бъде напълно достоверна освен ако не идва от ДАНС (даже и МВР не са наясно с всички обстоятелства според мен) ама не официалната им версия.

Но ще кажа моята, въпреки, че мислех да я спестя, нека четящите, които преминават добият представа в каква кочина се е превърнала държавата ни. Най-логичното нещо, което ми хрумва откакто се запознах със случая е, че загиналите са видели, разбрали нещо. Както казах оттам минава голям канал. Органите се втурват да покриват нещата. Как се появява сектантската и педофилска линия - изскачат случайно данните за финансирания от ПП-ДБ и свинските глави като едни хитри лисици, виждат възможност да ги очернят. С един куршум два заека. Това между другото разкри много грозно  и същността на Радев, който вместо да каже "дайте да разкрием случая, да видим какво се е случило" заяви само, че трябва да се разследва кой е финансирал тези хора. 

Но да оставим теориите и версиите и да се върнем на фактите. 

Защо на долния скрийншот, след като кемпера уж е тръгнал, петното е запълнено със сняг, след като се вижда че наоколо не е валял нов сняг? И понеже тук има технически грамотни хора да повторя въпроса - как така записите от камерата нямат метаданни? 

FB_IMG_1770751475383.thumb.jpg.c90ac59688bae1ac6aa50a73d82488f3.jpg

преди 54 минути, Banesc написа:

Моля без елементарни внушения с целенасочени, неверни думички, като "приписал" "разписал"! Хижата е купена  и заплатена с легална сделка, и никой не е "разписал" фирма. Фирмите се регистрират в търговския регистър и всеки може да го направи ако отговаря на закона! Тази тема е за достоверни факти! 

Няма ли кой да модерира подобни, копаещи дъното тролове? Свободата на словото не е слободия! 

По темата нови факти от нета:

1. ДАНС отказва да отговори имало ли е агенти сред групата. Материал който току що прочетох и осезаемо засилва съмненията които бях изложил тук:

IMG_20260212_032821.thumb.jpg.6372ababec058ab64f794ba7fcab5fdf.jpg

2. Защо не се коментира катастрофата на автомобил, който носи всички белези на оперативна кола на МВР?

- Този автомобил на МВР, оборудван със специализирана техника за комуникация, е превозвал човека, координирал логистиката между „джиповете“ и официалните заградителни мероприятия. Неговата смърт на права отсечка гарантира, че няма да остане жива връзка между извършителите и държавните служители, осигурили периметъра на операцията. (уточнение - предположение на автора

Става дума за Citroën C5 с рег. № СА 4534 СН,
Това е оперативна кола на МВР под прикритие.
Катастрофирал около 13:30 ч. на път Враца–Видин, км 76 — права отсечка, без публично обяснение за причините.
Автомобилът:
фигурира с дублиран регистрационен номер (съществува и като VW Passat);
излиза без валидна „Гражданска отговорност“ в публичната база;
но има активна застраховка при проверка по номер на рама — практика, характерна за служебни автомобили под прикритие.
Хронологията е критична:
12:57 ч. — медиите публикуват сензационната информация за кемпера;
13:30 ч. — катастрофира Citroën-ът.
Този тайминг поражда логичния въпрос дали водачът не е бил част от оперативната логистика — Шофьорът вероятно е транспортирал кемпера до крайната локация. Чакал е сигнал, че операцията е завършена. Тръгнал е към границата (Дунав мост или ГКПП Връшка чука), но не е стигнал.

Ако това е така, защо този инцидент отсъства от официалния разказ?
Защо не се разглежда като част от общата картина на операцията?
В подобни операции няма „случайни“ участници. Всеки, който разполага с критична информация — маршрут, локация, тайминг е свидетел. А свидетелите са риск, който по правило се управлява, не се оставя на случайността. Не можеш да оставиш жив човек, който знае къде е паркирал кемпера с три трупа.

В тези операции няма случайни трупове. Шофьорът, който знае маршрута на кемпера, също е свидетел. Оперативната хигиена изисква пълна стерилизация.

Шофьорът, който вероятно е закарал кемпера на позиция е свидетелят от „нашите“, но в света на чистачите няма „наши“. Има само liability (пасив). Когато задачата е изпълнена, изпълнителят става риск и бива изтрит.

Затова въпросът остава открит:
има ли седма жертва, за която не се говори;
и защо катастрофата на този автомобил не е предмет на публично обяснение?

FB_IMG_1770858822910.thumb.jpg.6bc4e768cf9e7201e088dd33aca386e0.jpg

преди 1 час, The_Nomad написа:

не е важна нечия версия, а и не може да бъде напълно достоверна освен ако не идва от ДАНС 

Мдааа, щом от ДАНС са казали нещо, значи това непременно е и пътят, и истината и живота. Амин!!!

пп: т'ва горното е при положение че вярвам в Дядо Мраз, както и във фактът че за ДАНС е абсолютно невъзможно някога, някъде и по някакъв повод да обслужват нечии интереси :)

Няма истинска истина. Има истина, има и лъжа. Както няма и достоверни факти. Има факти. Разбираемо е, че много хора имат съмнения по изнесените неща, което идва от общото недоверие към институциите в България. Авторът, който предполагам е симпатизант на ППДБ, още повече би се съмнявал в това. Следя и темата в другия форум. Там също има много съмняващи се. Що се отнася до променените метаданни. От МВР обясниха, че е заради вмъкването на субтитри във видеото. Дали е така - не мога да преценя. За снега също се даде обяснение. За катастрофата също има обяснение, което не е задължително да е свързано със случая. Естествено е и използването на случая за политически цели. Още повече, че фактите доказват такава връзка. Може да не е морално, но ако бяха намесени примерно Възраждане, сигурен съм че, от ППДБ и техните привърженици също щяха да ги обвиняват във всички смъртни грехове. Според мен обяснението, че са решили да сложат край на живота си е най-близо до истината. 

Фактите, предоставени ни от медиите са единственото нещо върху което можем да изграждаме хипотези.

Мое лично менние е, че тези хора са убити от професионалисти. 

Версиите за педофилия, сектанство, будизъм, Мексико и т.н. целят да отклонят общественото мнение от истинските причини, които дори и разследващите органи не знаят. 

Най-рационално е да се мисли в посока, че тази сграда е била ползвана за незаконни цели от други лица. 

Фактът, че цялата зона около нея е била строго охранявана, говори, че там са се криели тайни, или са извършвани противозаконни дейности - които едва ли ще разберем.

Еееее айре стига сте пускали теми за тези откачалници .Какво целите да разгадаете мистерията преди мврето ли ? До края на месеца чакам още теми подобни 

:offtopic_s:
Боже, к'ва неграмотност. Та, к'во каза, к'во? Нищо ли? А, добре...

По темата - обикновено колкото повече се говори/пише по някоя тема, толкова повече заприличва на размиване, докато замре интересът и темата заглъхне.
Явно има нещо мръсно там. 
Но съм 100% сигурен, че истината никога няма да излезе наяве.

преди 37 минути, цър-вул написа:

...
Но съм 100% сигурен, че истината никога няма да излезе наяве.

Сефте.

С надеждата, че скепсисът ми няма да бъде приет като опит да се прикрие истинската истина.

истината за петрохан е че сме недоразвито капиталистическо общество

а преди тва бяхме комунистическо .

не може да си разделим боклука 

Доста се изписа и заговори по темата, твърде много версии и теории на конспирацията. Моята истина е доста по-простичка и като че ли ми звучи най-логично.

Според мен Иво Калушев се е обградил от хора податливи на манипулация. До преди няколко седмици всичко е било ОК, занимавали са се с дейности свързани с опазване на гората и природата като цяло, също така са съдействали на полицията и гранична полиция. Участвали са и в спасителни акции. Аз не виждам нищо нередно в дейността на организацията им, напротив. Това са били хора с възможности, подсигурили са се финансово и са избрали този начин на живот, да има и такива хора. До тук всичко изглежда нормално, но има и друг аспект. Религиозните възгледи на групичката. По принцип няма лошо да си будист, но тук случая не е точно такъв. Въпросният Калушев не е лама, за какъвто се  е представял. Той си е водил някаква си негова религия, обуславяща се уж на будизма и това се е случило в един момент в който явно нещо е превъртял. За мен си е нещо близко до секта. Хората от обкръжението са му имали безусловно доверие. Допускам, че ламата е изперкал е в един момент и е започнал да има видения или гласове, които да му обещават някакъв вид прераждане в друг по-добър свят ако отнемат живота си или нещо подобно, другите го следват безусловно, защото за тях той е безгрешен, вся и всо. На едно от изнесените клипчета се вижда как тримата, които по-късно са се самоубили са навън пред хижата. Двама от тях скръстват ръце за молитва, а третия извиква нещо и подскача. След това започват да се смеят еуфорично, е сори ама за мен това не е нормално поведение, даже изглежда леко зловещо. Колкото до другите трима, има много въпроси защо не са се самоубили всички на хижата, а е трябвало да се разделят на две групички, нямало било логика. Ами няма, не мисля, че трябва да търсим такава. Така са му казали гласовете на ламата, така е направил.

Колкото до властите, там работата е абсурд след абсурд, пълен непрофесионализъм. Топката им падна и я отнесоха предизборно от воле. Стана ясно, че ДАНС са ги разследвали и са били напълно запознати с дейността на НПО-то, знаели са и какви сигнали е имало и за какво. Абсурд е в ден едно главния прокурор (който по принцип не дава интервюта) да се изтъпанчи пред камерите и да клевети по хората, че са били педофилска организация, колко удобно след като се знае, че Терзиев им е направил дарения за дрона и двете моторни шейни. Според мен са ги подготвяли като жертвени агнета предизборно, за да оклеветят ППДБ, че има някаква връзка със секта, която сексуално малтретира деца, но нещо се е объркало и 6-мата са се самоубили преди това. 

преди 10 часа, The_Nomad написа:

Няма ли кой да модерира подобни, копаещи дъното тролове? Свободата на словото не е слободия! 

По темата нови факти от нета:

1. ДАНС отказва да отговори имало ли е агенти сред групата. Материал който току що прочетох и осезаемо засилва съмненията които бях изложил тук:

IMG_20260212_032821.thumb.jpg.6372ababec058ab64f794ba7fcab5fdf.jpg

2. Защо не се коментира катастрофата на автомобил, който носи всички белези на оперативна кола на МВР?

- Този автомобил на МВР, оборудван със специализирана техника за комуникация, е превозвал човека, координирал логистиката между „джиповете“ и официалните заградителни мероприятия. Неговата смърт на права отсечка гарантира, че няма да остане жива връзка между извършителите и държавните служители, осигурили периметъра на операцията. (уточнение - предположение на автора

Става дума за Citroën C5 с рег. № СА 4534 СН,
Това е оперативна кола на МВР под прикритие.
Катастрофирал около 13:30 ч. на път Враца–Видин, км 76 — права отсечка, без публично обяснение за причините.
Автомобилът:
фигурира с дублиран регистрационен номер (съществува и като VW Passat);
излиза без валидна „Гражданска отговорност“ в публичната база;
но има активна застраховка при проверка по номер на рама — практика, характерна за служебни автомобили под прикритие.
Хронологията е критична:
12:57 ч. — медиите публикуват сензационната информация за кемпера;
13:30 ч. — катастрофира Citroën-ът.
Този тайминг поражда логичния въпрос дали водачът не е бил част от оперативната логистика — Шофьорът вероятно е транспортирал кемпера до крайната локация. Чакал е сигнал, че операцията е завършена. Тръгнал е към границата (Дунав мост или ГКПП Връшка чука), но не е стигнал.

Ако това е така, защо този инцидент отсъства от официалния разказ?
Защо не се разглежда като част от общата картина на операцията?
В подобни операции няма „случайни“ участници. Всеки, който разполага с критична информация — маршрут, локация, тайминг е свидетел. А свидетелите са риск, който по правило се управлява, не се оставя на случайността. Не можеш да оставиш жив човек, който знае къде е паркирал кемпера с три трупа.

В тези операции няма случайни трупове. Шофьорът, който знае маршрута на кемпера, също е свидетел. Оперативната хигиена изисква пълна стерилизация.

Шофьорът, който вероятно е закарал кемпера на позиция е свидетелят от „нашите“, но в света на чистачите няма „наши“. Има само liability (пасив). Когато задачата е изпълнена, изпълнителят става риск и бива изтрит.

Затова въпросът остава открит:
има ли седма жертва, за която не се говори;
и защо катастрофата на този автомобил не е предмет на публично обяснение?

FB_IMG_1770858822910.thumb.jpg.6bc4e768cf9e7201e088dd33aca386e0.jpg

Накратко изчистили са ги са ги от ДАНС, това обяснява и защо няма инфоирмация да са търсили помощ от спешните телефони и прочее.

преди 11 часа, Banesc написа:

Ударът не е само спрямо десните, но и спрямо цялото българско общество, което е потресено и шокирано от мащаба на този инцидент. А може и това да е била една от целите - да се режисира така, че да е максимално внушително и поразително, включително с включване на национални символи като "Борба" на  Ботев и последвалото пътуване по стъпките на Ботев. Изобщо не е ясно кое, как, защо и т.н., но изпълнението е потресаващо. 😥

преди 1 час, Мери) написа:

Изобщо не е ясно кое, как, защо и т.н.,

ясно е 

психодесните блокират регистър на педофилите...  щото тва са им спонсорите 

и имат голяма международна педофилска и гейска подкрепа....

преди 26 минути, Banesc написа:

ясно е 

преди 15 часа, The_Nomad написа:

Например вие как ще коментирате липсващите (изтрити) метаданни от файловете със записи разпространени от МВР? 

Какво има да се коментира? Нали не очакваш да се разпространява "суровия" материал? Да не говорим, че сериозните производители на подобно оборудване, често ползват собствени (модифицирани) кодеци и съответно, оригиналните файлове са нечетими за обикновените, масово използвани плеари. А всяко прекодиране (или качване през платформи за споделяне), води и до промяня в метаданните, като /по желание на оператора/ те могат и да се премахнат от материала.

преди 14 часа, Bubbles написа:

Видеата което пуснаха са монтирани и то сериозно, несъответсват време с картина, звука е нереален като правен с ИИ...

Как разбара за разминаване м/у аудио и видео? Що се отнася до звука, има камери (и то на достъпни цени), които на около 25 метра правят чудесен запис. После всеки, който се занимава по-сериозно с AV обработка може да "изчисти" звука до почти студийно качество

преди 22 минути, Banesc написа:

ясно е 

Замисли се  кой ще намаже най-много  от цялата тази ситуация и  ако имаш достатъчно акъл, ще стигнеш до извода, че  определено не са десните.  😥

Това не е политическа тема. Политическите тролове отивайте във вашите си теми да си разпространявате мненията! 

Ново от нета (профила на Иван Христанов) :

“ПЕТРОХАН” става все по-голяма тиня:
- П€дофилият@ на поне един от мъртвите изглежда вече безспорна. (Мнение на автора, което не знам откъде се появява днес. Цял ден работя и не съм имал да следя новините по случая, някой ако знае да сподели какво е излязло през деня) 

- Данни за тази изродия са подавани към органите на реда от средата на 2022 г. Такъв сигнал към ДАНС е връчен лично от моя колежка, депутат по онова време от ПП. 
- МВР, ДАНС и прокуратурата не просто са бездействали, но са и ги покривали, а информация от тях е изтичала по посока виновните. Последно дори в началото на февруари. Наша проверка на терен при Петрохан потвърди, че МВР са отказвали реакция дори при сигнали за неправомерно носене на дълго оръжие извън ловен район и извън ловен сезон.

- Твърде много служби бяха заети да крият важна информация от нас, гражданите, и от медиите. Или директно ни лъжеха. Все още не е ясно дали не прикриват още някой “играч” в този скандал.
- Агентурната връзка с ДАНС става все по-заплетена и бих казал - гнусна!
- И все така не знаем как настъпва смъртта. Трудно ми е да повярвам, че хора, които имат всичко - момчета, оръжие, коли, кемпери, моторни шейни, огромна хижа, пари, спонсори, пълно усамотение и чадър от службите изведнъж ще скокнат да се самоубиват.

преди 5 часа, NewRedDragon написа:

Какво има да се коментира? Нали не очакваш да се разпространява "суровия" материал?

... води и до промяня в метаданните, като /по желание на оператора/ те могат и да се премахнат от материала.

Ето тук трябва да впрегнем малко логика - "по желание на оператора" - защо му е на някой да трие метаданните (освен ако не иска да скрие нещо)? 

Аз съм си конвертирал някои клипчета за соц. мрежи за да станат по малки, и последното което ми е идвало на ум е да трия метаданните. 

преди 11 минути, The_Nomad написа:

Това не е политическа тема. Политическите тролове отивайте във вашите си теми да си разпространявате мненията! 

Ново от нета (профила на Иван Христанов) :

“ПЕТРОХАН” става все по-голяма тиня:
- П€дофилият@ на поне един от мъртвите изглежда вече безспорна. (Мнение на автора, което не знам откъде се появява днес. Цял ден работя и не съм имал да следя новините по случая, някой ако знае да сподели какво е излязло през деня) 

- Данни за тази изродия са подавани към органите на реда от средата на 2022 г. Такъв сигнал към ДАНС е връчен лично от моя колежка, депутат по онова време от ПП. 
- МВР, ДАНС и прокуратурата не просто са бездействали, но са и ги покривали, а информация от тях е изтичала по посока виновните. Последно дори в началото на февруари. Наша проверка на терен при Петрохан потвърди, че МВР са отказвали реакция дори при сигнали за неправомерно носене на дълго оръжие извън ловен район и извън ловен сезон.

- Твърде много служби бяха заети да крият важна информация от нас, гражданите, и от медиите. Или директно ни лъжеха. Все още не е ясно дали не прикриват още някой “играч” в този скандал.
- Агентурната връзка с ДАНС става все по-заплетена и бих казал - гнусна!
- И все така не знаем как настъпва смъртта. Трудно ми е да повярвам, че хора, които имат всичко - момчета, оръжие, коли, кемпери, моторни шейни, огромна хижа, пари, спонсори, пълно усамотение и чадър от службите изведнъж ще скокнат да се самоубиват.

Ето тук трябва да впрегнем малко логика - "по желание на оператора" - защо му е на някой да трие метаданните (освен ако не иска да скрие нещо)? 

Аз съм си конвертирал някои клипчета за соц. мрежи за да станат по малки, и последното което ми е идвало на ум е да трия метаданните. 

Ще се даде толкова инфо, колкото трябва!

В съда вече ще има експертизи и т.н.

Но не збравяй, че това просто един случай, без особено значение.

Важен е потока на парите - вкл. за вещите лица

преди 7 часа, Gaming_Solutions написа:

По принцип няма лошо да си будист, но тук случая не е точно такъв. Въпросният Калушев не е лама, за какъвто се  е представял. Той си е водил някаква си негова религия, обуславяща се уж на будизма и това се е случило в един момент в който явно нещо е превъртял. За мен си е нещо близко до секта. 

Това съм го пропуснал, признавам че не мога да проследят всички новини защото съм доста натоварен напоследък. Но вчера попаднах на мнение на дама, запозната с будизма и била в Тибет, която беше коментирала будистките материали в хижата и даже беше споменала течението към което принадлежат. Не помня името, но споменаваше, че е най-голямото. 

Аз се чудя, обаче как камерите в хижата изгоряха, а всички религиозни материали са непокътнати. 

преди 5 часа, NewRedDragon написа:

Как разбара за разминаване м/у аудио и видео? Що се отнася до звука, има камери (и то на достъпни цени), които на около 25 метра правят чудесен запис. После всеки, който се занимава по-сериозно с AV обработка може да "изчисти" звука до почти студийно качество

То камери има, обаче има и вятър, сняг, а и куче...

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Ще се даде толкова инфо, колкото трябва!

В съда вече ще има експертизи и т.н.

Но не збравяй, че това просто един случай, без особено значение.

Важен е потока на парите - вкл. за вещите лица

Какъв съд като убийците са самоубити и няма кой да съдят? 

И си пропуснал техническия ми въпрос 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.