Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истинската истина за случая Петрохан

Featured Replies

преди 25 минути, azarak написа:

Но защо не са опитали да избягат в чужбина, а ще решат да се самоубият. Не е, като да нямат финансови възможности или да не са обикаляли по света. 

Ако те нарочат да се самоубиеш, и на Марс няма да озбягаш.

Далаверата е до време - после лакомията те затрива. 

• Отговори 91
  • Прегледи 4,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честно казано доста изчетох по тая тема и наистина нищо от това което се твърди или дори само говори няма никаква логика. Били секта а показват будистки символи и статуетки, пък както знаем будиз

• Замисли се  кой ще намаже най-много  от цялата тази ситуация и  ако имаш достатъчно акъл, ще стигнеш до извода, че  определено не са десните.  😥    

• Фактите, предоставени ни от медиите са единственото нещо върху което можем да изграждаме хипотези. Мое лично менние е, че тези хора са убити от професионалисти.  Версиите за педофилия, секта

Публикувани изображения

току-що, azarak написа:

Но защо не са опитали да избягат в чужбина, а ще решат да се самоубият. Не е, като да нямат финансови възможности или да не са обикаляли по света. 

Шантава работа! Горките разслевдащи! 😥

Политическите тролове нямат спирка. Защо калдата допуска да се пишат всякакви идиотии? 

преди 4 часа, Търсещ истини написа:

Тъй като либералните идеи, нахлуващи в Русия във втората половина на 19 в. пораждат подобие на Калушев в лицето на главния персонаж от "Бесове" на Достоевски- Ставрогин, а безконторолността- такива като Курц от "Сърцето на мрака" на Дж. Конрад, ще се отдам на четене и припомняне на тези изключителни произведения, написани от емоционално  интелигентни славяни. Има ги в "Читанка".

Който ги е чел, ще усети приликата. Калушев не е уникален, той е символ на либерализъм, презиращ обществото и стигащ до зловещ морален разпад.

Една истина е по-цветуща от художествено произведение. Случаят "Калушев" е по подобие да айсберг (не говорим за салата :)), т.е. да, не е уникален, но няма аналог в българската криминалистика. Реално ако оприличим властта ни на Титаник, то ще видим кои от богатите политици ще оцелеят. :) 

Едно е ясно. Причината е защото махнаха казармата, т.е. наборната служба. Което е повод разни изроди да манипулират богатите представяйки се за паравоенни. 

Тъжно е колко богаташи са наивни!?  

преди 1 час, The_Nomad написа:

Защо калдата допуска да се пишат всякакви идиотии? 

За да се отсее истината. ;) 

преди 2 часа, The_Nomad написа:

Политическите тролове нямат спирка. Защо калдата допуска да се пишат всякакви идиотии? 

и аз съм против тровете  политически

преди 2 часа, Banesc написа:

и аз съм против тровете  политически

уау, нищо общо между съдържанието на видеото и заглавието. Поредно дъно от "Свободно слово"

преди 6 часа, (:IдioiдI:) написа:

Защо калдата допуска да се пишат всякакви идиотии? 

Не е само калдата. По всички медии се пише и дрънка едно и също, едно и също! Стар трик! На хората трябва да им писне от това. Да си кажат: "Повече не мога да слушам за това" и да спрат да четат! Иначе ако не се пише, тишината ще започне да говори, и то много различни неща от това което се пише! Знаеш ли какви работи ще започне да разказва?

Стар трик! Напомня ми за смърта на Людмила Живкова, за края на Брежнев, смърта на Андропов. Писане писане и говорене за да не се разбере истината!

Хората да не почнат да си задават въпроси които не трябва да си задават! Идват избори...Имената на някой партии почват да просветват в тоя скандал! А?

Редактирано от чичо Сашо (преглед на промените)

на 12.02.2026 г. в 22:49, NewRedDragon написа:

Но не збравяй, че това просто един случай, без особено значение.

Оказва се, че към този незначителен случай има интерес от чуждестранни медии и те искат отговори: https://www.actualno.com/interview/i-chujdite-medii-iskat-otgovori-milen-keremedchiev-za-tragedijata-petrohan-okolchica-video-news_2554478.html

преди 5 часа, Мери) написа:

Оказва се, че към този незначителен случай има интерес от чуждестранни медии и те искат отговори: https://www.actualno.com/interview/i-chujdite-medii-iskat-otgovori-milen-keremedchiev-za-tragedijata-petrohan-okolchica-video-news_2554478.html

Никой, никакви отговори няма да получи. Във дъното на всяка тъмна история в България се откриват пипалата на ДС. Не е в правомощията на ДАНС да разследват сигнали за педофилия, стига сигналите да не се отнасят за хора свързани по някакъв начин с тях - щатни служители, агенти, сътрудници, етц. Ей за това разследващите нищо няма да направят. Защото в историите на тези "рейнджъри" са замесени всякви държавни служби, правоохранителни органи, дирекции, шефчета, политически фигури и въобще въпроса е по- скоро, кой НЕ Е забъркан с тия меко казано съмнителни хора, придобили имоти на един хвърлей камък от границите, обучавани в тактически учения заедно с МВР, участвали в оперативни действия на гранична полиция и какво ли още не. До такива неща, обикновенни граждани нямат абсолютно никакъв достъп, просто е невъзможно и няма кой да ти разреши, няма кой да погази закона в чак такава степен за господин никой. 

Бе похвално, че Калушев се е опитал да "промени кармата си", но в крайна сметка така и не е успял да преодолее червената семка в себе си. Жалко. Пред него имаше широко отворени врати, за които други хора можем само да мечтаем, но въпреки всичките му познания и възможности, с които е разполагал, бъкел нищо не е схванал от медитативността. До последно е останал на повърхността на интелектуалното осмисляне и нищо повече от това. Без значение, дали е извършил убийството на дете или индиректно е причинил неговата смърт, и в двата случая става дума за много сериозно, екстремно объркване на съзнанието. 

преди 26 минути, azarak написа:

Във дъното на всяка тъмна история в България се откриват пипалата на ДС.

Пфууу, как така този път пропуснахте да обвините Путин? Веднага си посипи главата с пепел и заеми правилната евроатлантическа позиция!!!!

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Пфууу, как така този път пропуснахте да обвините Путин? Веднага си посипи главата с пепел и заеми правилната евроатлантическа позиция!!!!

Изтървал си последната изцепка на бай Добри... :wub:

преди 45 минути, ivottoshev написа:

Да обвинИМ?!? Но е показателно, че го защитаваш, без да е ставало дума за него. 

преди 7 минути, azarak написа:

Да обвинИМ?!? Но е показателно, че го защитаваш, без да е ставало дума за него. 

Кого защитавам?!? 

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Извини ме, ето:

5af8780f-bda9-4fca-92fa-cd377dbeff2b.jpg

преди 12 минути, Gaming_Solutions написа:

Извини ме, ето:

5af8780f-bda9-4fca-92fa-cd377dbeff2b.jpg

За теб знаем. Ти няма как да сбъркаш. Обаче на твоят колега (явно новобранец в Тролската централа) може да му дърпат ушите. Как така ще обвинява само ДС, без да спомене злият Путин  :giggle1:

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Кого защитавам?!? 

Същия. 

преди 6 часа, azarak написа:

Същия. 

Аз ти казвам че трябва да го обвиниш, а ти твърдиш точно обратното - че съм го бил защитавал.

Кажи на учителя си по логика да скъса дипломата си и да я изяде  :topsecret2:

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Аз ти казвам че трябва да го обвиниш ....

И веднага добавяш следващо изречение, че това обвинение ще е тролска опорка. Хитър си, като стадо бременни лисици. 

преди 18 часа, azarak написа:

Пред него имаше широко отворени врати, за които други хора можем само да мечтаем, но въпреки всичките му познания и възможности, с които е разполагал, бъкел нищо не е схванал от медитативността. 

Аз точно това се чудех - защо при положение, че толкова много е медитирал, не е усетил интуитивно какво ще се случи и не го е предотвратил, но се говори, че самият Петър Дънов се е самоубил: https://www.novinite.bg/articles/219610/Petar-Danov-sam-predizvikal-smartta-si-minuti-predi-da-go-arestuvat Което означава, че дори и гурутата /или най-вече те/ от нищо  не са застраховани. 😥

Как се дават 70-80 хиляди евро все едно са 70-80 лева?

..........................

Терзиев: Ходил съм на Петрохан, дадох им 70-80 хиляди евро

vasilterziev.webp

Ходил съм на „Петрохон“ и с моите деца. Ако съм намирал нещо нередно, първо съм щял да сигнализирам“, каза на брифинг кметът на София Васил Терзиев.

„Да ми пришиват всички тези гнусотии, които се казаха, ми е изключително обидно“, допълни той, предаде бТВ.

„Правим поредните съчинения от всички страни, вместо институциите да си свършат работата и да ни успокоят като общество. Това, което стана, е поредното разделение и никой не търси истината, а политически дивиденти, защото идват избори“, посочи столичният кмет.

Терзиев каза, че познава жертвите от три-четири години. Отново посочи, че е един от дарителите и е вярвал в каузата, която те са защитавали – опазване на българската гора.

Той не си спомня точно колко пари е дарил на организацията им, но посочи, че може би е около 70 000-80 000 евро.

„Ако съм имал каквито и да било съмнения за всички тези неща, които се изговориха през последните дни, не бих дарил“, каза Васил Терзиев.

„Аз съм дарявал за всякакви кауза, просто не съм бил публичен с това, защото за мен дарителството не е това да помогнеш на някого, а после да търсиш дивидент. То е нагласа, че за каузите, които са важни, трябва подкрепяш хората, които се борят за тях.“, каза още кметът на София.

https://zabulgaria.eu/терзиев-ходил-съм-на-петрохан-дадох-им?fbclid=IwY2xjawP-4XpleHRuA2FlbQIxMABicmlkETF5WVBwU0JUc0NhNGp4SmI2c3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHv1qcLOIN9BqPL4pTO-7NewshSNUJ5B2nSNFKLqTSETIq0K8HmIIX6YjMzbN_aem_8HcKk1hmhGKSXKXBe38TZQ

Най-лошото в цялата ситуация е безхаберието на Макулеви относно сина им. Няма нормално оправдание затова да не образоваш детето си, да не знаеш какво прави и да дадеш на свой приятел да го гледа. Пълно безхаберие!

преди 22 часа, Oxiss написа:

Как се дават 70-80 хиляди евро все едно са 70-80 лева?

Какъв е проблемът, ако имаш пари, да ги даваш за благотворителност? 🙄

https://vassilterziev.bg/for-vassil/

преди 6 минути, Мери) написа:

Проблемите на Терзиев са два:

!. Не е от ГЕРБ - това е основния му проблем!

2. Целия му род са комунистически ченгета

току-що, NewRedDragon написа:

Проблемите на Терзиев са два:

!. Не е от ГЕРБ - това е основния му проблем!

2. Целия му род са комунистически ченгета

Сега нека да помислим - колко лични средства /не в качеството на държавен глава/ е дарил Радев и колко лични средства е дарил Терзиев? 🙄

Който има дарява, който няма си трае. ;) Знам, че много им се дарява, ама нямат възможност и БСП и всички тям подобни. 😉

преди 2 часа, Мери) написа:

Не  се даряват току така с лека ръка такива гоеми суми пари! Колкото и богат да е човек.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.