Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истинската истина за случая Петрохан

Featured Replies

преди 25 минути, The_Nomad написа:

Какъв съд като убийците са самоубити и няма кой да съдят? 

И си пропуснал техническия ми въпрос 

Нищо не съм пропуснал. Щом са ги самоубили, имало е защо. 

А, какъв точно ти е техническия въпрос, при условие, че си пълен невежа?

За оператора ли? Ами...той, оператора прави, това, което е допустимо и му е казано да направи от разследващите органи.

Пак казвам....много шум за незначителна случка

преди 30 минути, Bubbles написа:

То камери има, обаче има и вятър, сняг, а и куче...

Искаш ли да ти направя две клипчета? Шима, вятъра и т.н са най елементарното

• Отговори 91
  • Прегледи 4,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честно казано доста изчетох по тая тема и наистина нищо от това което се твърди или дори само говори няма никаква логика. Били секта а показват будистки символи и статуетки, пък както знаем будиз

• Замисли се  кой ще намаже най-много  от цялата тази ситуация и  ако имаш достатъчно акъл, ще стигнеш до извода, че  определено не са десните.  😥    

• Фактите, предоставени ни от медиите са единственото нещо върху което можем да изграждаме хипотези. Мое лично менние е, че тези хора са убити от професионалисти.  Версиите за педофилия, секта

Публикувани изображения

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Нищо не съм пропуснал. Щом са ги самоубили, имало е защо. 

А, какъв точно ти е техническия въпрос, при условие, че си пълен невежа?

За оператора ли? Ами...той, оператора прави, това, което е допустимо и му е казано да направи от разследващите органи.

Пак казвам....много шум за незначителна случка

Нещо не може да четеш с разбиране ли? Забележката ми за пропускането не е за самоубиването, а за липсата на отговор за метаданните. 

Аз не държа да съм експерт във видеообработка и камери, защото моята област е съвсем друга, където ти нямаш и хал хабер. Човек не може да е специалист във всички области. Затова повдигам въпроса в този форум, с идеята че тук има хора с познания, но се появяваш само ти, който уж разбира, но не може да свърже две и две. 

Не знам как по-просто да ти кажа какъв е въпроса, от начина по който го зададох - защо някой ще трие метаданни, освен ако не иска да скрие нещо? 

И сам си подбиваш позицията, като казваш че това  най-вероятно става по нареждане на разследващите. Сега трябва да поясня понеже логиката не ти е силна страна - за да скрият нещо ли разследващите казват да се изтрият метаданните? 

Коментара че случай без аналог в историята ни бил незначителен и жертвите е трябвало да си понесат съдбата даже не знам как да коментирам. Какъв акъл трябва да имаш за да определиш смъртта на две деца като незначителна, и че имало защо да си я понесат... 

Решително протестирам срещу опитите Петрохан и околностите му да се представят като място от ада...то не са...айде, да не изброявам...

Петрохан и околностите му, дами и господа, са си най-обикновени Петрохан и околности и нищо ненормално няма там.

Освен ако Петрохан и околностите му са обявени където трябва за продан и пушилката е с цел да се намали драстично цената...

Идиотско ли ви звучи?! Че то кое вече не звучи идиотско, а?

Ново от нета, за "овчаря" откривател- Григор Лилов: Изрових данни за цялата област в регистъра на личните стопанства, търговския регистър, кадастъра - животновъд с тези имена няма в областта. 

преди 9 часа, Мери) написа:

Замисли се  кой ще намаже най-много  от цялата тази ситуация и  ако имаш достатъчно акъл, ще стигнеш до извода, че  определено не са десните.  😥

ще намаже природата 

няма да има природазащитници с шейни на литиеви батерии  и огради и пушки 

преди 4 часа, The_Nomad написа:

Това не е политическа тема.

кмета на софия да ме спонсорира  поне с 50к евро и аз съм природозащитник 

засадил съм най много дървета в България 

интересно е  че хора дето не са пипали  лопата и изкопали една дупка   се спонсорират 

Някои от фактите дотук.

Първо нито ДАНС, нито въобще някой от държавните служби даде конретен отговор, щом не са били от ДАНС разследващите, които са пристигнали първи на местопрестъплението, тогава от коя служба са тези "оперативни работници".

Второ - ДАНС отказват да представят каквато и да е било информация пред обществото.

Трето -  ДАНС, ГДБОП, МВР, прокуратура в продължение на цели четири години не са си мръднали пръста да разследват какво се случва в тази хижа.

Четвърто - откога е в правомощията на ДАНС да проверяват сигнали за педофилия?

Пето - от МВР и гранична полиция признаха, че са имали съвместни оперативни действия с тази група.

Шесто - има вече снимка в блиц на трите тела в хижата ....... това наистина ли са трупове на самоубийци, без кръв и оръжия около тях? Отделно как са подредени, отделно че единия е с почти напълно изгорели и съдрани гащи. 

Седмо - Деян Илиев, който е един от най- приближени приятели на Калушев и пръв намира телата в хижата, къде е в момента? Носят се слухове, че е заминал в Мексико. 

Осмо - кога възнамеряват да се искат оставките, ако не и да бъдат дисциплинарно уволнени, като за начало председателя на ДАНС Деньо Денев и  нелегитимния и.ф. гл. прокурор Борислав Сарафов?

Девето - всички отказват да представят пълните записи от камерите на хижата, показаха по информация на самите служби, само откъслечни и обработвани кадри.

Десето - окръжна следствена служба във Враца в момента гори. 

преди 12 минути, azarak написа:

Някои от фактите дотук.

Първо нито ДАНС, нито въобще някой от държавните служби даде конретен отговор, щом не са били от ДАНС разследващите, които са пристигнали първи на местопрестъплението, тогава от коя служба са тези "оперативни работници".

Второ - ДАНС отказват да представят каквато и да е било информация пред обществото.

Трето -  ДАНС, ГДБОП, МВР, прокуратура в продължение на цели четири години не са си мръднали пръста да разследват какво се случва в тази хижа.

Четвърто - откога е в правомощията на ДАНС да проверяват сигнали за педофилия?

Пето - от МВР и гранична полиция признаха, че са имали съвместни оперативни действия с тази група.

Шесто - има вече снимка в блиц на трите тела в хижата ....... това наистина ли са трупове на самоубийци, без кръв и оръжия около тях? Отделно как са подредени, отделно че единия е с почти напълно изгорели и съдрани гащи. 

Седмо - Деян Илиев, който е един от най- приближени приятели на Калушев и пръв намира телата в хижата, къде е в момента? Носят се слухове, че е заминал в Мексико. 

Осмо - кога възнамеряват да се искат оставките, ако не и да бъдат дисциплинарно уволнени, като за начало председателя на ДАНС Деньо Денев и  нелегитимния и.ф. гл. прокурор Борислав Сарафов?

Девето - всички отказват да представят пълните записи от камерите на хижата, показаха по информация на самите служби, само откъслечни и обработвани кадри.

Десето - окръжна следствена служба във Враца в момента гори. 

1. По силата на кой закон искаш тази информация? Следствена тайна! Точка!

2. Виж 1

3. Защо да разследват нещо, като няма причини? Нали знаеш колко пъти в годината бг е осъдена и плаща огромни компенсации

4. Щом са им заповядали, са длъжни да изпълняват

5. Не са имали никакви съвместни действия. Молили са за предоставяне на специфично оборудване, с каквото те самите не разполагат

6. Тази снимка в блиц, "истинска" ли е? Ако да - от къде я имат? => фалпификат

7. От кога е забранено да се ходи на почивка в Мексико?

8. Какви оставки? Защо? А Сарафов си съвсем легитимен, щом г-н Борисов и г-н Пеевски са го сложили там

9. Виж 1

10. Ами пожари се случват ежедневно

преди 14 минути, NewRedDragon написа:

....

Много жалък и калпав опит да лъжеш, и да прикриваш калинките на герб. Всичко това са проверими факти, сори, оплачи се на вождовете ти, защо се изпускат, като абсолютни аматьори. 

ПП иска международно разследване на случая "Петрохан"

преди 6 минути, azarak написа:

Много жалък и калпав опит да лъжеш, и да прикриваш калинките на герб. Всичко това са проверими факти, сори, оплачи се на вождовете ти, защо се изпускат, като абсолютни аматьори. 

ПП иска международно разследване на случая "Петрохан"

ПП може да иска сладолед с гроздова ракия. Няма кой да им я даде.

току-що, NewRedDragon написа:

Защо да не им дадат? 🙄

Интересно е защо хора от властта са посещавали въпросната хижа!

.........

https://demokrat.bg/archives/59325

Списъкът с публични фигури, чиито посещения в хижа „Петрохан“ (известна и като Creative House) са официално потвърдени или се обсъждат в рамките на разследването към февруари 2026 г., включва следните имена: 
  • Васил Терзиев (кмет на София): Потвърди, че е посещавал хижата с децата си преди време.
  • Борислав Сандов (бивш екоминистър): Призна за три посещения (през 2023 и 2024 г.), описвайки ги като семейни туристически визити за пиене на чай.
  • Кирил Петков (съпредседател на ПП): Според публикации в определени медии (като Demokrat.bg), той е бил там със семейството си през 2023 г., 
  • Служители на ДАНС и МВР: В доклади до Народното събрание се споменава за присъствие на „легендирани“ служители на ДАНС още през 2022 г., както и за проведени обучения на полицаи.
преди 35 минути, NewRedDragon написа:

Няма кой да им я даде.

Естествено, че който е съучастник в престъпленията, които са се извършвали в тази хижа и в убийствата на шест човека, няма да се съгласи. Та нито си открил Америка, нито си Колумб, просто и само гроборунгелски трол. 

преди 1 минута, azarak написа:

Естествено, че който е съучастник в престъпленията, които са се извършвали в тази хижа и в убийствата на шест човека......

Дали има престъпление, може да каже само независимия съд

преди 42 минути, NewRedDragon написа:

Сладолед нямам, ама ако искат тирамису, може да договорим някаква цена:

1970113498_.jpg.5732cc3afa0a4f0aa4477a7b262a4a8c.jpg

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Дали има престъпление, може да каже само независимия съд

Всичките шест човека са починали от естествена смърт. Браво баце, с такъв акъл имаш голям шанс бат бойко някой ден и министър да те направи, обиквенно такива ПКП- та си избира. 

преди 2 минути, azarak написа:

Всичките шест човека са починали от естествена смърт.

Kой е казал естествена.... Ако са се самоубили, какво престъпление има? Казах само, че незаяисимия съд може да издава присъди. Този случай за мен е абсолютно незначителен - обръща му се внимание, защото е удобен повод за "дискусии" в предизборен период. Не, че има значение за мен лично

преди 5 минути, azarak написа:

имаш голям шанс бат бойко някой ден и министър да те направи,

Винаги съм имал. Въпрос на желание и необходимост. Бях общински съветник (макар и не от ГЕРБ - там нямаше свободно място), свърших си работата и освободих мястото на следващия.

Журналята как не се сетиха да се докопат до някой от гранична полиция и горските, които 100% са имали взимане/даване с "отшелниците"... ГП  и горски са минавали постоянно с техните джипове по пътя с 3 бариери и няма начин да не са си хортували на по чайче с обитателите на хижата денонощно.

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Журналята как не се сетиха да се докопат до някой от гранична полиция и горските, които 100% са имали взимане/даване с "отшелниците"... ГП  и горски са минавали постоянно с техните джипове по пътя с 3 бариери и няма начин да не са си хортували на по чайче с обитателите на хижата денонощно.

То сега всеки бяга от тях като дявол от тамян, че някога е ходил в хижата или се е познавал с тях. Само Терзиев си каза нещата право куме в очите

Така или иначе разследването би установило това, така че Терзиев само е изпреварил малко нещата. 

преди 13 минути, The Lone Star написа:

Така или иначе разследването би установило това, така че Терзиев само е изпреварил малко нещата. 

Разследването установява това, което му е удобно. Бас държа, че са щели да ги "сготвят" предизборно от ДАНС, но са се гръмнали преди това. Нищо чудно да са имали информация, че им готвят нещо и това да е било капката, която е преляла чашата, както твърди Каушев в смс към майка си. Щяха да ги обвинят в педофилска секта, която е финансирана от Терзиев точно преди изборите.

То и главния прокурор не си сдържа нервите, че са се гръмнали и още от първия ден го обяви, че са педофилска секта.

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Нали не очакваш, че ако има запис на който се вижда, че единият убива другите двама и после се самоубива, ще го пуснат де се гледа от всички?! 

съвсем обикновен ден в еврогейския съюз

не сте искински европейци 

тва на запад ако беше станало нямаше никакво внимание да му обърнат

https://trud.bg/a/articles/9годишно-дете-в-едно-легло-с-лама-ивайло-калушев?fbclid=IwY2xjawP8VSZleHRuA2FlbQIxMABicmlkETAwc0ZabXJBU3ZhT2ZqcTVEc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHg75EoNGoaSc9V4g9B9NNP8IvU5wSp14AUmth3xSZZkDRUfwSn0aLpvNVGBD_aem_dlSu2g3WPWlbDn6sfgGQ1g

преди 21 часа, The_Nomad написа:

Нещо не може да четеш с разбиране ли? Забележката ми за пропускането не е за самоубиването, а за липсата на отговор за метаданните. 

Аз не държа да съм експерт във видеообработка и камери, защото моята област е съвсем друга, където ти нямаш и хал хабер. Човек не може да е специалист във всички области. Затова повдигам въпроса в този форум, с идеята че тук има хора с познания, но се появяваш само ти, който уж разбира, но не може да свърже две и две. 

Не знам как по-просто да ти кажа какъв е въпроса, от начина по който го зададох - защо някой ще трие метаданни, освен ако не иска да скрие нещо? 

И сам си подбиваш позицията, като казваш че това  най-вероятно става по нареждане на разследващите. Сега трябва да поясня понеже логиката не ти е силна страна - за да скрият нещо ли разследващите казват да се изтрият метаданните? 

Коментара че случай без аналог в историята ни бил незначителен и жертвите е трябвало да си понесат съдбата даже не знам как да коментирам. Какъв акъл трябва да имаш за да определиш смъртта на две деца като незначителна, и че имало защо да си я понесат... 

Сега виждам това...

Ъа да ти кажа, вещо лице съм с експертизи. Каква в твоята област на ркспертиза не ме засяга, ще намера по знаещ от тебе.

Ьаяждаш се с неподходящи хора, а както виждаш....телепортирането май е възможно....изчезват разни хора и т.н

преди 2 часа, Gaming_Solutions написа:

Разследването установява това, което му е удобно. Бас държа, че са щели да ги "сготвят" предизборно от ДАНС, но са се гръмнали преди това. Нищо чудно да са имали информация, че им готвят нещо и това да е било капката, която е преляла чашата, както твърди Каушев в смс към майка си. Щяха да ги обвинят в педофилска секта, която е финансирана от Терзиев точно преди изборите.

То и главния прокурор не си сдържа нервите, че са се гръмнали и още от първия ден го обяви, че са педофилска секта.

Но защо не са опитали да избягат в чужбина, а ще решат да се самоубият. Не е, като да нямат финансови възможности или да не са обикаляли по света. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.