Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 52 минути, AAUUXX написа:

Ако бяхме независима държава нямаше да ни е страх от това че могат да спрат еврофондовете ,не че за мен имат значение тези фондове. Те еврофондовете не са всъщност никакъв проблем ,проблем ще стане ако на европейците им спре желанието да ни държат на социални помощи и се наложи да бачкаме за прехраната си - ех някак си спомних времето на ТКЗС и комбайните из родните нивя - ама и това също няма да е лошо де, ся що плашиш куче със салам бре Мери?

Бе, ти недей много много да философстваш, защото като експлоадира бальоня, ще ти е много трудно да дишаш. Мъдрите хора овреме си приготвят противогазите, не чакат Радефф да ги уведоми, че тотално се е овапцал. 😉

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 43,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

В началото, там, където влизаха руснаците, ги посрещаха като освободители, защото ги посрещаха руснаци. Впоследствие, руснаците си отидоха в Русия, тя пък освободи голяма част от териториите, населява

• Писах един час и накрая ме предупредиха, че има непозволени термини, които са подчертани, вярно, че не съм добре със зрението, но подчертано не видях, така че целия ми творчески процес отиде нахалост.

• С праздникам !

Публикувани изображения

преди 25 минути, Волен написа:

С настоящите темпове на настъпление, великите руски пикльовци ще "освободят" Новорусия след около 160 години.

Ще отнеме време, но Новорусия ще бъде руска.

Достоверният отговор е различен - ще се случи с привършването на войниците във ВСУ. Много по-скоро ще е това. Кокич да каже кога точно ще свърши този съвеЦки военен конфликт.

преди 6 минути, Волен написа:

Не съм излъгал. Пикльовците гледаt и към Украйна, и към Европа. Защо реши, че те си гледат само Новорусията.

Ахаа-а-а, те нямало да успеят да превземат Укрия още поне 160 години, но едновременно с това щели да нападнат и Европа.

И по нефелен опит за защита на пробита опорка съм виждал... ама вече не помня кога беше това. Ти обаче със сигурност държиш палмата на първенството за тази година с този си пост super

преди 2 минути, attj написа:

Достоверният отговор е различен - ще се случи с привършването на войниците във ВСУ.

За сега не виждаме такава опасност. Виждаме как горят руски рафинерии и как в Крим храната вече е с купони. Скоро и на тъмно ще останат.

Но ти чакай освобождението на Новорусия. Не губи надежда.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ахаа-а-а, те нямало да успеят да превземат Укрия още поне 160 години, но едновременно с това щели да нападнат и Европа.

Пак не си рабрал.

Европа харчи 800млрд не защото я е страх от руските пикльовци. Харчи ги, да всее страх в душите им. За да им е ясно къде им е мястото на пикльовците.

Иначе току виж им дошли грешни идеи в кухите им глави.

преди 1 час, Мери) написа:

Ти гледай сега какво ще стане с вашия любимец, балонът се надува, надува, надува...

Не знам какъв балон се надува в твоята глава, но самият факт, че продължаваш да ревеш като карпатска мечка заради победата на Радев е показателен.

Почти никой не гласува за вас, за петроханската секта. Не ви харесват хората и това е! 😝

Налични 600 000 от мобилизирани насила над 2 000 000 войници ??? Зеленски щял да печели ?

преди 23 минути, Волен написа:

Чакай сега. Според едни русоробски опорки ние влязохме в Еврозоната, за да плащаме дълговете на немци и французи. А според теб ние сме на социални помощи от същите тези немци и французи.

Кажи сега ние на кои опорки трявбва да вярваме, че нещо стана много объркващо.

Виждам ,че си объркан от постовете които пишеш ,но това което ме питаш е към @Мери) ,тя се притенява за някви балони дето са щели да се спукат и че ще спрат зареди това еврофондовете.

току-що, attj написа:

Налични 600 000 от мобилизирани насила над 2 000 000 войници ??? Зеленски щял да печели ?

Насила или не, има кой да се бие за Украйна. Не се приснявай.

Ако пък наистина се притесняваш за украинците, кажи на твоя човек Путьото да спре войната. И за Руспия ще е по-добре.

преди 15 минути, Волен написа:

Пак не си рабрал.

То и ти не можеш да се разбереш. Хем ти се иска да е вярна опорката за 160-те години, хем ти се иска да оправдаеш даването на 800млрд.

Лошо няма. Аз поне влизам тук точно за да ме забавляват клоуни като теб. Тенкю, пийпълче wors

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Виждам ,че си объркан от постовете които пишеш ,но това което ме питаш е към @Мери) ,тя се притенява за някви балони дето са щели да се спукат и че ще спрат зареди това еврофондовете.

Смяташ ли поне през тази година да ни посочиш поне една напълно независима държава?

преди 14 минути, Волен написа:

За сега не виждаме такава опасност. Виждаме как горят руски рафинерии и как в Крим храната вече е с купони. Скоро и на тъмно ще останат.

Това не е хубаво ,освен че ще допринесат и малкото кримчани които имаха все пак запазени добри чувства към Украйна да изчезнат ,ще принудят руснаците за по радикални мерки на възспиране. Сега ще попиташ ,защо това не са го направили досега ,има чисто тактическо и логично обяснение ,руснаците тези дни ,а може би днес ще водят разговори с част от ЕС вероятно ще излезе с кои посолства на кои държави са водили разговор след това според това какво ще се разберат ще подледва и реакция. Не забравяй ,че така пуснаха украинците в курска област и от там никой не се върна обратно, но тогава също се смеехте когато от тук прозрявахме че това е тактика.

преди 1 минута, Звяра! написа:

Смяташ ли поне през тази година да ни посочиш поне една напълно независима държава?

Независима от кое държава търсиш?

Депутатът от руската Държавна дума Вячеслав Мархаев (КПРФ) призова за „публичен план за прекратяване на СВО“. В своя Телеграм канал той написа:

„Обръщайки се към темата за СВО, която дълго време избягвах, съм принуден да констатирам: атаките срещу нашите градове продължават, географията им се разширява, Западът увеличава доставките си на дронове и ние сме принудени да търпим. Президентската администрация вече заявява, че целите на денацификацията и демилитаризацията на Украйна по същество са ограничени до новите територии, а не до цялата страна“.

Ако настоящата ситуация се запази, „социалните вълнения и хаосът ще станат по-вероятни“, които Западът ще използва, за да „довърши остатъците от руската държавност“.

В тази връзка депутатът призова властите да представят ясен и публичен план за завършване на СВО, „основан на националните интереси на Русия“.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Това не е хубаво ,освен че ще допринесат и малкото кримчани които имаха все пак запазени добри чувства към Украйна да изчезнат ...

Ако наистина си загрижена за това какво си мислят руснаците от Крим за Украйна, кажи на твоя човек Путьото да спре войната.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

То и ти не можеш да се разбереш. Хем ти се иска да е вярна опорката за 160-те години, хем ти се иска да оправдаеш даването на 800млрд.

Лошо няма. Аз поне влизам тук точно за да ме забавляват клоуни като теб. Тенкю, пийпълче wors

Много ги объркваш и виж какви неща започнаха да пишат ? Балони ,талони ,тонколони ,съвсем изплискаха легена.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Независима от кое държава търсиш?

От това!

преди 1 час, AAUUXX написа:

Ако бяхме независима държава нямаше да ни е страх от това че могат да спрат еврофондовете ,не че за мен имат значение тези фондове. Те еврофондовете не са всъщност никакъв проблем ,проблем ще стане ако на европейците им спре желанието да ни държат на социални помощи и се наложи да бачкаме за прехраната си - ех някак си спомних времето на ТКЗС и комбайните из родните нивя - ама и това също няма да е лошо де, ся що плашиш куче със салам бре Мери?

Посочи ми кога България е била НЕЗАВИСИМА и защо сега реши, че това няма да ни върне в миналото, мизерията, фалитите, робството, свободата ...... ?

преди 1 минута, Волен написа:

Депутатът от руската Държавна дума Вячеслав Мархаев (КПРФ) призова за „публичен план за прекратяване на СВО“. В своя Телеграм канал той написа:

„Обръщайки се към темата за СВО, която дълго време избягвах, съм принуден да констатирам: атаките срещу нашите градове продължават, географията им се разширява, Западът увеличава доставките си на дронове и ние сме принудени да търпим. Президентската администрация вече заявява, че целите на денацификацията и демилитаризацията на Украйна по същество са ограничени до новите територии, а не до цялата страна“.

Ако настоящата ситуация се запази, „социалните вълнения и хаосът ще станат по-вероятни“, които Западът ще използва, за да „довърши остатъците от руската държавност“.

В тази връзка депутатът призова властите да представят ясен и публичен план за завършване на СВО, „основан на националните интереси на Русия“.

Много умела спекулация. Хич не е чудно че не особено умен индивид като теб се е вързал...

В заглавието пише "прекратяване", а в телеграм-ът си човекът е казал "завършване". Да ти обяснявам ли каква е разликата, или сам можеш да се сетиш че примерно използването на тактиката на евреите в Газа или пък ядрен удар ще доведе именно до завършване на СВО-то, което е много различно от "прекратяване"-то за което ти си мислиш? )

преди 2 минути, Звяра! написа:

Посочи ми кога България е била НЕЗАВИСИМА и защо сега реши, че това няма да ни върне в миналото, мизерията, фалитите, робството, свободата ...... ?

Пак обърка темата ,но добре ще се опитам да ти отговоря. Затова те питах независима държава в кой аспект? Аз имах предвид от това което Мери) написа ,че сме зависими икономически ,финансово ,институционално, политически от ЕС, това обаче не е същото с други държави като Германия, Франция, Испания, Италия, Гърция дори. За нас няма по важно за национаната ни сигурност да започнем да ставаме по малко зависими от вноса на храни и такива да произвеждаме родни ,като начало.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Пак обърка темата ,но добре ще се опитам да ти отговоря. Затова те питах независима държава в кой аспект? Аз имах предвид от това което Мери) написа ,че сме зависими икономически ,финансово ,институционално, политически от ЕС, това обаче не е същото с други държави като Германия, Франция, Испания, Италия, Гърция дори. За нас няма по важно за национаната ни сигурност да започнем да ставаме по малко зависими от вноса на храни и такива да произвеждаме родни ,като начало.

Пропаганда не ми се чете!

Можеш ли да ми посочиш НЕЗАВИСИМА държава или не можеш?

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Много ги объркваш и виж какви неща започнаха да пишат ? Балони ,талони ,тонколони ,съвсем изплискаха легена.

Провокирам го да ескалира, щото иначе скука, братче. Имам още около час за убиване до кат' дойде време за бар-а D

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Имам още около час за убиване до кат' дойде време за бар-а D

По всичко личи, че си почнал от сутринта. 🤣

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Айдеее, пълноглавеца...

Опа,извинявам се на такива като теб...вие сте квадратопразноглавци....не бива да четете неща, в които се казва истината ....

преди 39 минути, Proshark написа:

Опа,извинявам се на такива като теб...вие сте квадратопразноглавци....не бива да четете неща, в които се казва истината ....

Шарки неграмотноста истина ли е

преди 2 минути, ммм1 написа:

Шарки неграмотноста истина ли е

Кокич какво казва за нерешения съвеЦки проблем в Новорусия? Кога ще приключат?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.