Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, С-600 написа:

Показаха ми как си заспал на кълбо под масата и ми стана жал да те будя

Там няма такива маси, идиот. Има бар-плотове покрай стените. Кой те знае в коя лепиларска дупка си завлякъл неориентирания си гхз. Питай другият път някой около теб с завършен поне трети клас, как да стигнеш до правилният адрес.

• Отговори 10,1k
  • Прегледи 152,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

преди 36 минути, AAUUXX написа:

Тези са наборници ,не доброволци за фронта. Наборници не изпращат на фронта.

Стига де, ти верно ли го вярваш на това?

Не се издавай , така зловещо ;)

Героите от безсмъртния полк на обяд

Това е ПОЗОР другари .. Голямо колкото самолет и много по-бавно, но може би ЕДИНСТВЕНОТО в света ешалонирано ПВО е било на закуска? Нали така наивници?

Разбира се че поради ТОТАЛНОТО Китайско емабрго на баба Пенка и на обяд няма бодра дробонарезка )

И тя беше една такава наивна и вярваше на всичко написано оттъпата руZка пропаганда ...Другари , не бъдете като нея !

преди 1 час, Inana.. написа:

таа амеба още ли печата тук ?

Да, никое ПВО не го лови ,колко акаунта смени за броени дни topsecret2

преди 1 час, kosyo написа:

Стига де, ти верно ли го вярваш на това?

Не се издавай , така зловещо ;)

Вярвам ,не си ли спомняш когато имаше в нашата държава наборна скужба как ни викаха за комисии и се редяхме на опашка десетки наборници? Тези които ще ги вземат в казармата есента лятото минават през комисиите ,в Русия все още има наборна военна скужба. Не трябваше и ние да я отменяме ,но това е друга тема.

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Да, никое ПВО не го лови ,колко акаунта смени за броени дни topsecret2

Вярвам ,не си ли спомняш когато имаше в нашата държава наборна скужба как ни викаха за комисии и се редяхме на опашка десетки наборници? Тези които ще ги вземат в казармата есента лятото минават през комисиите ,в Русия все още има наборна военна скужба. Не трябваше и ние да я отменяме ,но това е друга тема.

Усещам някакъв плах опит да не кажеш защо продължаваш да вярваш на най- тъпата руZка пропаганда, въпреки че няколко пъти ти посочих колко е тъпа.

Специална дробонарезка за всички все още вярващи ;)

преди 15 минути, AAUUXX написа:

Да, никое ПВО не го лови ,колко акаунта смени за броени дни

Ментално нормални не трябва да съжителстват с дебили и имбецили ! Не е Здравословно за нормалната психика !

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Там няма такива маси, идиот. Има бар-плотове покрай стените. Кой те знае в коя лепиларска дупка си завлякъл неориентирания си гхз. Питай другият път някой около теб с завършен поне трети клас, как да стигнеш до правилният адрес.

Кой е казал че си бил отпред ве общ работник. Беха те скрили на неква пласмасова маса изозад по некви помещения.

преди 28 минути, * Mimski * написа:

Ментално нормални не трябва да съжителстват с дебили и имбецили ! Не е Здравословно за нормалната психика !

И баба Сирена се появи от интерната 😂

588589255_837499579142519_4827474452415685473_n.jpg

преди 48 минути, AAUUXX написа:

Да, никое ПВО не го лови ,колко акаунта смени за броени дни

Дядо записвай да не изпуснеш някой. Че няма да има центове

преди 35 минути, * Mimski * написа:

Ето какво казва една бесарабска българка за изучаването на български език в Украйна: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1748281343281216&set=a.134990347943665&locale=bg_BG

преди 50 минути, AAUUXX написа:

в Русия все още има наборна военна скужба. Не трябваше и ние да я отменяме ,но това е друга тема.

Я пак да те върна на въпроса който е непосилен за теб като комунист-бачкер-пенсионер в някакъв форум. Кой ще издържа тия наборници

преди 5 минути, С-600 написа:

Кой е казал че си бил отпред ве общ работник. Беха те скрили на неква пласмасова маса изозад по некви помещения.

И баба Сирена се появи от интерната 😂

588589255_837499579142519_4827474452415685473_n.jpg

Дядо записвай да не изпуснеш някой. Че няма да има центове

Дебил , заминаваш у фризера ! За 10 год. не успя да запомниш , че е Забранено да ме цитираш ! От фризера можеш да лаеш , да се подмяташ , да се подмокряш и естествено имаш право и да се гръмнеш - тихо и малоумно ! Дерзай невестулке . У фризера е по-удобно , отколкото да изядеш чувала със шамарите на голо !

току-що, * Mimski * написа:

Дебил , заминаваш у фризера ! За 10 год. не успя да запомниш , че е Забранено да ме цитираш ! От фризера можеш да лаеш , да се подмяташ , да се подмокряш и естествено имаш право и да се гръмнеш - тихо и малоумно ! Дерзай невестулке . У фризера е по-удобно , отколкото да изядеш чувала със шамарите на голо !

В Мосейково ти е добре бабо. Аве къде е оня назначения пенсионер Димитър дет е длъжен да ти лайква алигофрениите. Да не са го сменили с Аукса 😂

преди 5 минути, С-600 написа:

Я пак да те върна на въпроса който е непосилен за теб като комунист-бачкер-пенсионер в някакъв форум. Кой ще издържа тия наборници

Който ги издъжаше войниците и преди- държавата . Нима преди сме били по богати от сега ,още повече като сме в клуба на богатите.

преди 5 минути, Мери) написа:

Ето какво казва една бесарабска българка за изучаването на български език в Украйна: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1748281343281216&set=a.134990347943665&locale=bg_BG

Преяли с украинска пропаганда невестулки да не ме цитират ! За мен сте Плевели и безполезни идиоти и забранявам да ме цитирате , освен , ако не се натискате неистово да ви набухам у фризера !

току-що, AAUUXX написа:

Който ги издъжаше вийниците и преди- държавата . Нима преди сме били по богати от сега ,още повече като сме в клуба на богатите.

Държавата сме ние всеки разход рефлектира върху нас народа. Бахти неграмотника си. Ходил ли си някога въобще на училище.

преди 3 минути, С-600 написа:

Държавата сме ние всеки разход рефлектира върху нас народа. Бахти неграмотника си. Ходил ли си някога въобще на училище.

Така е ,всички ние формиране държавата ,защо си неграмотен това немога да знам ? Написа три реда ,не каза нищо? Армията в наборната си част изгражда характера у един мъж ( няма от къде да знаеш това ,затова си трол е нета) това което ще научи мъж в казармата ще му послужи занапред в цивилния живот ,защото в него изискването за работа в колектив и дисциплина е основно за всяка професия. Ще има начални военни умения в случай ,че се наложи да защити родината си в частност и семейството си при военен конфликт.

преди 24 минути, AAUUXX написа:

Така е ,всички ние формиране държавата ,защо си неграмотен това немога да знам ? Написа три реда ,не каза нищо? Армията в наборната си част изгражда характера у един мъж ( няма от къде да знаеш това ,затова си трол е нета) това което ще научи мъж в казармата ще му послужи занапред в цивилния живот ,защото в него изискването за работа в колектив и дисциплина е основно за всяка професия. Ще има начални военни умения в случай ,че се наложи да защити родината си в частност и семейството си при военен конфликт.

Пенсионер комунист малоум. Кво ти бях писал преди седмица относно издръжката на армия през соца. Не ми пиши тия глупости.

Затва не те броят за жив

преди 7 часа, AAUUXX написа:

В Русия притискат Путин да нанесе ядрен удар по Украйна и да прекрати преговорите с САЩ ,кое ще избере Путин ?

"Какво още трябва да се случи, преди да започнем да воюваме истински? Войната означава победа на всяка цена. (...) Защо не използваме ядреното оръжие, което нашите предци разработиха и натрупаха именно за тази цел?"

Mediapool.bg

Reuters: "Ястреби" призовават Путин да се оттегли от прег...

Настроените в подкрепа на войната руски "ястреби" призовават президента Владимир Путин да прекрати дипломацията с посредничеството на САЩ и да премине към ескалация на войната в Украйна в отговор...

За какво да нанесат ядрен удар?

Какво им е направила Украйна?

преди 36 минути, AAUUXX написа:

Малееей, те затова военните са с най-изградени характери! 😢

току-що, Мери) написа:

И ти очевидно не си бил наборник затова няма от къде да знаеш това което съм имал предвид в поста lock

Питай Зверо той щи каже по темата повече.

преди 1 минута, Мери) написа:

Той като всеки комунист си живее в техния паралелен свят който не се базира на реалноста.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

И ти очевидно не си бил наборник затова няма от къде да знаеш това което съм имал предвид в поста lock

Питай Зверо той щи каже по темата повече.

Не разбрахме защо трябва Русия да нанесе ядрен удар по Украйна?

Какво е направила Украйна на Русия, че я бомбардират вече пет години психопатите?

преди 1 минута, Звяра! написа:

Не разбрахме защо трябва Русия да нанесе ядрен удар по Украйна?

Какво е направила Украйна на Русия, че я бомбардират вече пет години психопатите?

Ако беше прочел статията в която пише причината нямаше да задаваш този въпрос topsecret

преди 3 часа, * Mimski * написа:

таа амеба още ли печата тук ?

Няма отърване от психо-ненормални откачалки и укрофоби с евро-гей ценности... Даже и от психо диспансера в Карлуково са вдигнали ръце от него и не го търсят вече.

https://streamable.com/f0h9el

току-що, AAUUXX написа:

Ако беше прочел статията в която пише причината нямаше да задаваш този въпрос topsecret

Аз искам твоето мнение, а не това на някой журналист, който е написал статия.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Няма отърване от психо-ненормални откачалки и укрофоби с евро-гей ценности... Даже и от психо диспансера в Карлуково са вдигнали ръце от него и не го търсят вече.

Велке презоби ли с алкохолната попара

преди 15 минути, Звяра! написа:

За какво да нанесат ядрен удар?

Какво им е направила Украйна?

Наруши Декларацията си за независимост

Не спази Минските споразумения

Това прави режимът в Киев престъпен. Според Международното право всеки може да наказва такива режими както и когато реши!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.