Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 10,1k
  • Прегледи 153,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

Властелинът на шахматната дъска и водач на самая могучая е най-обикновен терорист. В момента няма нито сили, нито идея за друго и по-стар руZZки обичай атакува граждански обекти, за да всява страх. Всъщност това си го прави от първите дни, но вече дори не прави опити да ни баламосва, че имало генерали и хаймарси в тези сгради.

Краят на Путин е близо!

Може да бъде изображение с огън и текстово съобщение

Кокич как е успял да съчини подобно мнение? Режимът в Киев нима не провежда АТО в Донбас вече 12 години ? Папагали като Кокич как да забелязват такива неща?

bTV Новините

Кремъл: Позицията на Доналд Тръмп по отношение на Украйна...

Тръмп разговаря с Путин в продължение на близо 90 минути по телефона в събота, преди срещата на върха на НАТО тази седмица в Турция
преди 6 часа, valkiria1 написа:

Вашите пари поддържат тази война.

Ами Путьото като не иска да спре войната доброволно, ние ще трябва да харчим, за да го откажем. Ти напълно разбираш ситуацията. Израел харчи, за да се защити от тамошната бясна мастия, а ние харчим да се защитаваме от тукашната.

Та колкото и пяна да излиза от твоята уста, пари и оръжие за Зеленски ще има. Поне докато украинците се държат. А както виждаш, те не са разбунтували срещу Зеленски, а го подкрепят. Засега те избират война срещу агресора вместо да станат колония на неква имперска Кочина. Така стоят нещата; нека още пяна излиза от устата ти.

Между другото, ти уж си толкова интелигентна пък не схващаш кога определени въпроси са риторични. За един ентелегентент човек като теб е важно да ги разбира тези неща; иначе излиза, че си простичка. 🤣😂

преди 4 часа, kiro 2025 написа:

И утре вечер пак 40 искандера в Киив.

Метрото трябва да обяви тарифа за спане. И без това са го закъсали финансово.

Кръвожадните русоробски животни се кефят, че Путьото избива цивилни в Киев. Искат кръв, животните.

преди 1 час, attj написа:
bTV Новините

Кремъл: Позицията на Доналд Тръмп по отношение на Украйна...

Тръмп разговаря с Путин в продължение на близо 90 минути по телефона в събота, преди срещата на върха на НАТО тази седмица в Турция

Путьото не може да победи Украйна и хленчи на американците за помощ. Не знам защо е решил, че те ще му помогнат.

Тръмп разиграва театрални постановки. САЩ имат интереси конфликтът в Украйна да не приключва. А Европа да бъде изцеждана и да плаща.

преди 2 часа, attj написа:

Зеленски да беше изпълнил споразуменията от Минск - вместо корупционно да лъже оглупелия Запад https://www.youtube.com/shorts/0Siw2QLZOdI

Сега им се налага да плащат на наемници хиляди долари ,да увеличава временните им договори ,плащат повече от всеки друг в света и пак няма особенно голям интерес.

преди 3 минути, attj написа:

Тръмп разиграва театрални постановки. САЩ имат интереси конфликтът в Украйна да не приключва. А Европа да бъде изцеждана и да плаща.

Ако си права, значи Кремълските идиоти напразно хленчат на Тръмп да им помогне.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Сега им се налага да плащат на наемници хиляди долари ,да увеличава временните им договори ,плащат повече от всеки друг в света и пак няма особенно голям интерес.

Много е важно да се плаща добре на тези, които се бият срещу Кочината. Те вършат голяма услуга на Европа и заслужено са високо платени.

Всеки ден грандиозни удари на руZZките пикльовци по Киев и Украйна. Грандиозни и триумфални.

А пабеда така и няма.

Кой ще ми обясни защо след толкова много и толкова грандиозни удари, пикльовците още не са пабедили?

преди 10 минути, Волен написа:

Много е важно да се плаща добре на тези, които се бият срещу Кочината. Те вършат голяма услуга на Европа и заслужено са високо платени.

Това е съвсем така, но също е важно да има желаещи това да го правят hush

преди 9 минути, Волен написа:

Ако си права, значи Кремълските идиоти напразно хленчат на Тръмп да им помогне.

В Москва очакват Европа да спре да плаща. Искат и заради това в ЕС да се изпокараме. Тогава след Одеса вероятно ще навлязат и в Приднестровието в Молдова. Не че там няма руска армия като миротворци от над 30 години. Тези реалности не са пропаганда.

преди 5 минути, attj написа:

В Москва очакват Европа да спре да плаща. Искат и заради това в ЕС да се изпокараме. Тогава след Одеса вероятно ще навлязат и в Приднестровието в Молдова. Не че там няма руска армия като миротворци от над 30 години. Тези реалности не са пропаганда.

А така. Масква иска раздор в Европа, за да лапне Украйна и да почне зулуми на други места.

И като го знаем това, защо се чудим, че Европа плаща на Украйна?

Ние не искаме бясната мастия Масква да прави зулуми по Европа.

преди 9 минути, Волен написа:

А така. Масква иска раздор в Европа, за да лапне Украйна и да почне зулуми на други места.

И като го знаем това, защо се чудим, че Европа плаща на Украйна?

Ние не искаме бясната мастия Масква да прави зулуми по Европа.

Хубаво ,но комсомолец те парите не са берат от дърветата ,някой трябва да ги изкара с труда си тез пари ,ако пък не то значи инфлация ,а това значи обедняване ,аз неискам това, че ми беше достатъчна инфлацията след 2022г.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Хубаво ,но комсомолец те парите не са берат от дърветата ,някой трябва да ги изкара с труда си тез пари ,ако пък не то значи инфлация ,а това значи обедняване ,аз неискам това, че ми беше достатъчна инфлацията след 2022г.

Пред висока инфлация и руZZка окупация, инфлацията е за предпочитане.

Европа има стратегически интерес Руспия да не лапне Украйна. Затова плащаме.

А интересът на Путьото е ние да не плащаме, за да може той да прибавя все повече крепостни към империята си. Няма да стане.

току-що, Волен написа:

Пред висока инфлация и руZZка окупация, инфлацията е за предпочитане.

Европа има стратегически интерес Руспия да не лапне Украйна. Затова плащаме.

А интересът на Путьото е ние да не плащаме, за да може той да прибавя все повече крепостни към империята си. Няма да стане.

Тц ,не съм съгласен ,но виж ако някой иска да им помага да си дари заплатата аз с това съм Ок. Неискам обедняване ,инфлация и високи цени.

• Автор

Европа.след месец ще трябва да плаща за изхранването на цяла държава от 20 милиона И ВОЙНАТА.

Защото след случката с нефтените заводи почва методично изтриване на каквато и да е икономика в Украйна.

Ще почнат с пристанището Одеса сега вече денонощно, и ще изгарят равномерно всеки цех, всяка ферма, всеки завод - ако има останали.

След като Крайната остана само с дрони да я пазят тая нощ - нищо не може да я спаси

Киив ще гори всяка нощ а по малките градове не ми се мисли.

След като искат до последния мобилизиран - няма проблем - ще го организират руснаците.

Пп

Зелката шмърка през 2 часа като го гледам

Споровете бяха до тука - край с Ъкрайна

Впрочем поляците вече си заплюха Малополша :)

току-що, kiro 2025 написа:

Европа.след месец ще трябва да плаща за изхранването на цяла държава от 20 милиона И ВОЙНАТА.

Ще плащаме, няма проблем. Кочината трябва да бъде спряна.

Който не му харесва, да заминава за руZZкия рай. На опашката за бензин го чакат. 🤣😂

преди 10 минути, kiro 2025 написа:

Споровете бяха до тука - край с Ъкрайна

Вече пета чакаме, но продължаваме да чакаме. Няма страшно.

преди 11 минути, kiro 2025 написа:

След като искат до последния мобилизиран - няма проблем - ще го организират руснаците.

Интересно защо пикльовците хленчат на Тръмп за "духа на Анкоридж" след като са толкова способни да ликвидират Украйна когато си поискат.

Ти имаш ли някакво обяснение?

преди 8 минути, Волен написа:

Вече пета чакаме, но продължаваме да чакаме. Няма страшно.

Четох ,че имали дрони дето стигат до Сибир, горките бели мечки там те дрон не са виждали lock

ПС: маслото в двигателчетата на тези дрони няма ли да замръзне @kosyo дали знае нещо?

• Автор

Хахаха

Урсула едни 4 милиятда не можа бе любител.

Гледат всичко да остане в Германия която доставя неизпозваеми ракети ирис-т и ония пукала - дето се повреждат на третия снаряд.

Всичко се крепи на магия - ама тя се изчерпа )

Зелката каза че му трябват едни 120 билиона веднага - и всички ракети Патриот 3 в Европа.

Това ще спомогне за безпрепятственото запалване на всички украински заводчета в европа .

Аре плащай :)

Много руснаци живеят в югоизточна Украйна и в Приднестровието в Молдова. Тези земи бяха и в СССР. Няма да стане само с пари. А без войници си е ясно какво още ще се случи.

преди 2 минути, kiro 2025 написа:

Всичко се крепи на магия - ама тя се изчерпа )

РуZZките пикльовци мачкат наред, а пабеда няма. Че даже и хленчат на Тръмп да им помогне.

Мачкаш, хлечниш - а пабеда няма. Ти как си го обясняваш това?

преди 2 минути, attj написа:

Много руснаци живеят в югоизточна Украйна и в Приднестровието в Молдова. Тези земи бяха и в СССР.

Значи ти признаваш, че Путьото води колониална/имперска война. Иска да заграби териториите на бившия СССР.

преди 4 минути, Волен написа:

Значи ти признаваш, че Путьото води колониална/имперска война. Иска да заграби териториите на бившия СССР.

Пускате по пързалката без шейна ,ти не се усещаш.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Пускате по пързалката без шейна ,ти не се усещаш.

Защо бе, моме?

Тук ни се обяснява как Педерацията ще си "върне" Новорусия, Приднестровието и какво ли още не - но ти не се съгласяваш, че това е имперкса/колониална война.

Ако аз дойда у вас да си "върна" телевизора и бижутата, дали съм престъпник - или може би съм "асвабадител" като Педерацията. 🤣😂

току-що, Волен написа:

Аз ако дойда у вас да си "върна" телевизора и бижутата, дали съм престъпник - или може би съм "асвабадител" като Педерацията. 🤣😂

Ти си безгранично глупав също толкова колкото и сравнението ти.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.