Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 10,1k
  • Прегледи 153,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Така е кофти е ситуацията ,но тя и от другата страна не е по добре )

Аз си спомням че някои обещаваше че били временно това ;) Или поне така се опитваше да ме убеди. Не знам ама си мисля че това беше ти. Нали знаеш че си водя записки с обещанията? Примерно съм записал за края на септември да цитирам @Miusuka

Героите от безсмъртния полк на обяд

преди 3 минути, kosyo написа:

Аз си спомням че някои обещаваше че били временно това ;) Или поне така се опитваше да ме убеди. Не знам ама си мисля че това беше ти. Нали знаеш че си водя записки с обещанията? Примерно съм записал за края на септември да цитирам @Miusuka

Временно е ,но не никой ме е уточнявал колко време ,все пак докато свърши този конфликт ще се очакват такива и други неудобства.

Разбира се че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка, липсата на сигнал от Старлинка и френските GPS-и китайския РЕБ и на обяд няма бодра дробонарезка

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Временно е ,но не никой ме е уточнявал колко време ,все пак докато свърши този конфликт ще се очакват такива и други неудобства.

Че то мина време вече;)Знам че то е относително, виж тука някой вече 5-та зима се стяга да посреща в тази 3-дневна война ;)И аз не и се подигравам за това

Майстор на маскировката!!!

Едно време какви джуджета имаше , а сега.... Развалиха ги тия джуджета!! Или беше държавата?

В състава на Руската федерация официално влизат 22 републики, които са субекти с различна степен на автономия, право на собствена конституция и официален език, различен от руския - включително република Крим, анексирана през 2014 г. Евроазиатската федерация може да погълне Украйна като 23-та република. Европа не може да воюва - значи е време да се приключва с оглупяването. Няма други варианти. На бандеровците -язък им за усилията да умират за Донбас и за Новорусия. Там живеят предимно руснаци.

преди 5 минути, kosyo написа:

Знам че то е относително, виж тука някой вече 5-та зима се стяга да посреща в тази 3-дневна война ;)И аз не и се подигравам за това

Време не знам да е имало поставено ,какво е искал да каже този с три дневна война не знам ,той си знае. На теория можеше конфликта да свърши и за ден ,дори за час или изобщо да не започва ,но това което е сега е факт ,как ще завърши ще видим надявам се ,щот ако се превърне като този в близкия изток което не е изключено.

Време не знам да е имало поставени ,какво е искал да каже този с три дневна война не знам ,той си знае. На теория можеше конфликта да свърши и за ден ,дори за час или изобщо да не започва ,но това което е сега е факт ,как ще завърши ще видим надявам се ,щот ако се превърне като този в близкия изток което не е изключено.

Не е ли по-лесно да кажеш че беше подведен от тъпата руZка пропаганда , вместо да намеря написаното от тебе за временната липса на бензин и да ти се подигравам , ти да се сърдиш и т.н? Защо трябва да минаваме още веднъж през това , хайде аз го правя с удоволствие , ама ти дали ще можеш да го понесеш?

преди 12 минути, kosyo написа:

Не е ли по-лесно да кажеш че беше подведен от тъпата руZка пропаганда , вместо да намеря написаното от тебе за временната липса на бензин и да ти се подигравам , ти да се сърдиш и т.н? Защо трябва да минаваме още веднъж през това , хайде аз го правя с удоволствие , ама ти дали ще можеш да го понесеш?

Ще поживеем и ще видим ,аз никога не бързам с крайни заключения дори когато едни от най великите предсказатели съм чел.

Украйна е създадена като неутрална и с извънблоков статут - с решение в Москва. Двете условия не се спазват и са причина за цялостно преразглеждане. Както личи - всичкото това е заради НАТО.

преди 1 час, attj написа:

В състава на Руската федерация официално влизат 22 републики, които са субекти с различна степен на автономия, право на собствена конституция и официален език, различен от руския - включително република Крим, анексирана през 2014 г. Евроазиатската федерация може да погълне Украйна като 23-та република. Европа не може да воюва - значи е време да се приключва с оглупяването. Няма други варианти. На бандеровците -язък им за усилията да умират за Донбас и за Новорусия. Там живеят предимно руснаци.

преди 8 часа, Звяра! написа:

Кажи след Украйна кое ще си връщаме, Полша, Латвия, Литва, Естония или скандинавските страни? А защо не и едновременно всички? Такава велика нация съм сигурен, че е способна да нападне едновременно целия свят, че дори и вселената!

Някой те е излъгал че руснаците имат такива намерения.

преди 1 минута, Бохемеца написа:

Тошев, мен никой не ме лъже, но за теб не съм сигурен пиле! D

Когато от ПВО БАРС-Москва те преквалифицират на водач на буханка със ракети за Град( вместо да те пратят щурмовак-знаменосец) мускулната памет не се променя

Всички наоколо са били особено щастливи от тази преквалифиция ;)

преди 5 минути, Бохемеца написа:

Тошко-африкански, обясни ни колко е мъжко да имаш множество акаунти тук на форума. 🤣😂

преди 5 минути, kosyo написа:

Когато от ПВО БАРС-Москва те преквалифицират на водач на буханка със ракети за Град( вместо да те пратят щурмовак-знаменосец) мускулната памет не се променя

Всички наоколо са били особено щастливи от тази преквалифиция ;)

Путин каза ,че ударите по РФ нанасят щети ,но не застрашават държавата. Какво означава това?

току-що, AAUUXX написа:

Путин каза ,че ударите по РФ нанасят щети ,но не застрашават държавата. Какво означава това?

Нали знаеш как като пляснеш дете за непослушание, то отговаря "хич не боли".

Путьото и той така ни обяснява, че санкциите не болят, ударите по НПЗ-тата не болят, ударите по складовете не болят и т.н..

Въобще Руспийката муха я ухапала. Да се чудиш защо тяхната централна банка продава златните си резерви, а 70% от кпрепостните са тревожни.

преди 4 часа, AAUUXX написа:

... щот ако се превърне като този в близкия изток което не е изключено.

Точно това ще стане ако няма справедлив за Украйна мир.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Аз пък чух че проблема с бензина бил временен. Пак Poo-tin каза нещо в този дух:) усещаш ли се или трябва да го кажа че си твърде наивен?

преди 3 минути, kosyo написа:

Аз пък чух че проблема с бензина бил временен. Пак Poo-tin каза нещо в този дух:) усещаш ли се или трябва да го кажа че си твърде наивен?

Така и аз чух същото ,също и че фламинго склад или беше цех за производство плюс склад за дрони ги нямало вече ,дали това е вярно ?

преди 6 минути, Фарабундо написа:

Нали знаеш как като пляснеш дете за непослушание, то отговаря "хич не боли".

Това не е винаги така ,аз когато бях малък правех обратното ,вдигах аларма че да се засрамят големите topsecret

Така и аз чух същото ,също и че фламинго склад или беше цех за производство плюс склад за дрони ги нямало вече ,дали това е вярно ?

Зависи кого питаш. Според ТАСС е 100% вярно, украинската отбрана се е сринала и руZZнаците ей сега ще вземат Донбас.

преди 1 минута, Фарабундо написа:

Зависи кого питаш. Според ТАСС е 100% вярно, украинската отбрана се е сринала и руZZнаците ей сега ще вземат Донбас.

Из наши медии това като новина срещах ,аз ТАСС не чета hush

И нищо за временните проблеми с бензина , които не са свързани с опашки и лимити в Москва? Ти май се имаш за нещо повече от другите особено умни ,а )?

Другари , ставате единствено за подигравки , ако не се усещате - да ви го кажа честно . Още веднъж, че явно забравяте ;) Пълни ливади сте ... отчайващи направо . Но ми харесва тук- някак има готина атмосфера

преди 16 минути, AAUUXX написа:

Е затова всеки комунист-русороб като теб е малограмотен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.