Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, communismatic написа:

Какво дава Иран на Русия, би ли пояснил с умната си глава?

Ония 10 000 корейчета, дето обръщат фронта? За тях ли говорим?

Що пак ми пропусна питанката? Пак ли не видя въпроса? Изключително достойно човече, което ИЗОБЩО не подминава неудобните въпроси. Няма една тема, която да я хванеш и да не избегнеш поне 60% от въпросите и постовете към нея. Очаквам скоро направо да спре и да пише по поредната тема. Както във всички случаи досега. Направо пращи от интелект.

Някой за бас? :)

Пак да кажа че според видни ескорти тук @maxthon и @AAUUXX северно-корейците никога не са били в Курска област. Не е зле тия неща да не се забравят ;)

• Отговори 10,1k
  • Прегледи 153,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

преди 35 минути, С-600 написа:

Сенилния старец с психична диагноза заработва. Това е електората на БКП-КПСС, доживот им уреждат препитание на най- болните.

Може да бъде изображение с влак и текстово съобщение

Кокич комсомолеца дали знае защо надраскаха с графити новите влакове?

току-що, kosyo написа:

Пак да кажа че според видни ескорти тук @maxthon и @AAUUXX северно-корейците никога не са били в Курска област. Не е зле тия неща да не се забравят ;)

Няма как да го забравим след като възможностите ти опират единствено до писане на едни и същи простотии, които вече сме чели и чели и чели и чели... Това за корейчетата и кой го бил твърдял си го писал сигурно над 200 пъти.

преди 1 минута, kosyo написа:

Сестрата на Ким вчера потвърди ,че няма да пращат войници ,ти вярваш ли ?

преди 10 минути, parmobil написа:

Защо да е едно на ръка? Украинците бяха рекетирани от РФ да не поемат курс към ЕС. И ембарго им набиха. Затова и беше Майдан. А някои като @AAUUXX още не са разбрали, но цъкат лайкове и задават странни въпроси.

Грибаускайте, екс-президент на Литва, разказа в интервю как Янукович се оплаква, че Путин му извива ръцете. Но за вас това е едно на ръка.

Всеки, който може си пази интересите, обаче ЕС и САЩ решиха да се възползват от ситуацията и "яхнаха" тези протести. Всичко можеше да се оправи с преговори и нови избори, обаче се стигна до преврат.

преди 12 минути, communismatic написа:

Сами ли се оправят?

А руZZките пикльовци да не би сами да се оправят? Горките.

В началото на войната използваха ирански шахеди (сега вече са модифицирани). Освен това викнаха техните кръвни братя северно-корейците да помагат.

Могъщите пикльовци са толкова могъщи, че им трябва чужда помощ.

току-що, communismatic написа:

Няма как да го забравим след като възможностите ти опират единствено до писане на едни и същи простотии, които вече сме чели и чели и чели и чели... Това за корейчетата и кой го бил твърдял си го писал сигурно над 200 пъти.

Ми нали говориш за специалист - да ти припомня "твоите". Искаш ли да ти припомня с цитати , единия още отрича, другия пробва да се закачи някъде в последния вагон ) Всичките отбор юнаци начело с особено умния тук. Кажи искашмои да се появят - обещавам че няма да показвам неща които не съм показал тука като тебе. Знаете че мога да показвам доста интересни неща ;) И по много

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Че ти твърдеше че било лъжа, ;)

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Ти явно имаш пълна вяра на Путьовци и други къси диктаторчета. Те са твоята слабост, предполагам.

Извинявам се и @communismatic твърдеше че нямало северно-корейци. Значи само любителката на ефекта на 🍌 липсва и ще се съберете в пълен екип отричащи. Само ви липсва 4-ти за белот ;)Да потърся ли някой отричаш или ще си намерите сами?

току-що, Волен написа:

Ти явно имаш пълна вяра на Путьовци и други къси диктаторчета. Те са твоята слабост, предполагам.

Вярвам на всички , @kosyo може да потвърди това.

преди 2 минути, Волен написа:

А руZZките пикльовци да не би сами да се оправят? Горките.

В началото на войната използваха ирански шахеди (сега вече са модифицирани). Освен това викнаха техните кръвни братя северно-корейците да помагат.

Могъщите пикльовци са толкова могъщи, че им трябва чужда помощ.

Така е, да. Определено корейчетата много помогнаха на руснаците. 10 000 човека на фона на над едномилионна армия си е доста сериозна помощ. Нямаше да успеят без тях.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Как майдана им помогна или би им помогнал за ЕС?

С Майдана свалиха Янукович, който в предизборната си кампания обещаваше ЕС, след което обърна палачинката. Затова имаше Майдан.

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Кокич комсомолеца дали знае защо надраскаха с графити новите влакове?

Дали днес си изпи първака соц малограмотнико

Нямаше да успеят без тях.

Ами нямаше. Иначе защо ще ги викат.

Да не говорим, че пикльовците купуват снаряди и ракети на килограм от северно-корейците.

току-що, Волен написа:

Ами нямаше. Иначе защо ще ги викат.

Ти си доста умно момче, определено. Да не си ядрен инженер?

С Майдана свалиха Янукович, който в предизборната си кампания обещаваше ЕС, след което обърна палачинката. Затова имаше Майдан.

До тук и аз разбирам събитието ,но защо след това продължиха гражданската война, а не се подготвиха за членство в ЕС?

Ти си доста умно момче, определено. Да не си ядрен инженер?

Аз съм тираджия, но съм по-грамотен от теб. Значи помисли ти колко си зле.

току-що, AAUUXX написа:

До тук и аз разбирам събитието ,но защо след това продължиха гражданската война, а не се подготвиха за членство в ЕС?

Защото в 2014г в Украйна навлязоха зелени човечета с руZZки паспорти.

преди 1 минута, Волен написа:

Защото в 2014г в Украйна навлязоха малко зелени човечета с руZZки паспорти.

Разбирам ,но защо не спряха АТО тогава? Мисля ,че сега не са в по изгодна позиция от тогава?

Аз съм тираджия, но съм по-грамотен от теб. Значи помисли ти колко си зле.

А, значи най-накрая си призна, че си дзверчето. Хубаво е модераторите и администраторите да го видят, че поне да ти насолят един десетгодишен бан(ан). Дано не си прережеш вените поради факта, че живота ти вече няма никакъв смисъл, ако се стигне до подобно тяхно действие.

Другари, това не е библейско!!

Още един бил възкръснал от СВО-то

No image preview

Якутский боец «воскрес» по дороге в морг из зоны СВО

Российский солдат рассказал о пережитом клинической смерти и встрече с таинственным старцем.

Тия са неубиваеми направо...

Може просто да мироточи този самолет ;)

Поредното чудо на безаналоговостта ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.